Aabybro Camping & Fritid レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi lejede en autocamper igennem 3 uger til en af vores drømmeture til Nordkap. Vi har fået rigtig god behandling og en lækker, næsten ny autocamper at kører i. Vi oplevede nogle enkelte problemer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Her sættes kunden i centrum. På vores lille mini ferie gik turen forbi Aabybro Camping & Fritid til deres årlige åbent hus arrengement hvor snakke gik om løst og fast, vi havde lidt udfordringer... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Autocamper leveret til tiden den 8. maj. God gennemgang af camperen og hurtige svar på spørgsmål. Den femte stjerne nås ikke, da sider til markise ikke var klar til levering, samt ikke modtaget 14 dag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde nogle specifikke spørgsmål til Alde Compact 3010 og fik tlf.nisk kontakt til Martin(ved et tilfælde)! Hvilken uovertruffen tlf.service jeg fik! Martin tog sig tid til ved hjælp af FaceTim... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 22

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

5 stjerner og stor tak til Kenneth og…

5 stjerner og stor tak til Kenneth og familie, Kim, Martin og resten af personalet på værkstedet.

En ekstra stor tak til Kenneth, der i går tirsdag den 19. august 2025 sprang til med kæmpe hjælp, (vi havde egentlig en aftale med Martin - men Martin var optaget af andre kunder, og vi havde heller ikke aftalt et fast tidspunkt) - da der skulle “fiskes” - ikke mindre end en mobiltelefon op - nederst fra et af rygpanelerne til en af sofaerne i vores Benimar Mileo. Vi havde selv forsøgt med en del forskellige løsningsmodeller - men måtte opgive 😞. Under et kvarter senere, havde Kenneth fikset problemet👌🏼😃

Det fortæller en del om Kenneth og kulturen i virksomheden, at man aldrig går forgæves - og både nye og gamle kunder er vigtige.

Vi har i efterhånden mange år været meget glade og tilfredse kunder hos Aabybro Camping og Fritid - og hvor “et ord er et ord”. Vi har altid fået super service og bliver altid mødt med stor venlighed og imødekommenhed - uanset om det er før eller efter en handel - og det gælder både i butikken/udstillingen og på værkstedet.

Vi giver absolut de allerbedste anbefalinger😃

2025年8月19日

Så flot

3. gang vi handler camper der. Stadig fantastisk oplevelse. Intet pres fra sælger, bare en hyggelig snak om behov.
Skal heller ikke glemme værkstedet, dygtige mekanikere og klargører, værkførene har fuldstændig styr på alt, ingen stress.

2025年8月8日

Ferie reddet

Ferie reddet
I vor AC knækkede dørhåndtag indvendig, så man ikke kunne lukke døren uden at tage fat ved gardin, hvilket ikke kan holde
Det var tirsdag. Vor datter skulle have AC fredag til 14 dages tur.
Jeg ringede til AabyCamp onsdag kl 13.00. Martin Mortensen talte jeg med i 10 minutter og han ville sende straks. Næste dag - torsdag - kl 11.30 trillede GLS ind med et nyt håndtag, der matchede perfekt i farve.
Super hurtig og fleksibel service - mange tak. Det er som jeg tidligere har oplevet ;-)

2025年7月31日
5つ星のうち5の評価

Holdt i Skagen og kunne ikke få luft på…

Holdt i Skagen og kunne ikke få luft på min undervogn, jeg kontaktede aabycamps værksted for at få noget support talte med Martin som over telefon prøvede at hjælpe mig så vi kunne køre videre, efter 4 opkald og FaceTime lykkedes mig at få kompressoren til at starte op👌 da jeg aldrig før har talt med firmaet og kendte dem ikke er jeg meget overrasket over den gode service og hjælpsomhed jeg fik
Selv om at jeg kunne høre der var pres og travlthed i baggrunden tog Martin sig tid til at hjælpe mig tusinde tak for hjælpen, vil helt sikkert benytte værkstedet fremover og giver dem min bedste anbefaling mvh John Hinze

2025年7月25日

Oplevelse i top!

Super oplevelse at leje autocamper hos Aabybro Camping & Fritid. Meget fin og ny vogn, godt udstyret med alt vi skulle bruge til vores fire ugers tur til Nordkap.
Instruktionsvideoen var meget informativ med alt vi havde brug for at vide inden afhentning. Venlig og kompetent betjening. Vi kommer igen næste gang.

2025年6月27日

Fantastisk hjælpsom værkfører

På trods af, at det er over tre år siden vi købte ny autocamper hos Åbybro campingcenter, står værkføreren Martin altid til rådighed når vi har et problem. Han har flere gange “sluppet alt” for at guide os videre på turen.
Jeg håber firmaet sætte stor pris på ham.

2025年6月18日

Hjælp i Østrig

Vi er i Østrig og har brug for hjælp med hyletone i campingvognen. KABE.
Ringer til Martin Åbybro campingcenter.
Hold da op en flot hjælp vi fik. Fik den bedste service der tænkes kan.
Frem for alt, blev problemet løst👍
Kan varmt anbefale dette sted👍

2025年6月6日

Hurtig hjælp i ferie.

Efter at havde været syd på i 4 uger og nu kørte rundt i Jylland mødte vi Ib og Majbritt som har forstand på Benimar AC. Vi talte om at vi igen havde problemer med 220 v strømmen. Vi blev sat i forbindelse med Åbybro og deres værkfører som forsøgte at fikse problemet over tlf. da det ikke kunne lade sig gøre bad de os om at komme forbi hvis vi var i nærheden. Det var vi og besøgte dem en tirsdag uden at bestille tid. De fiksede problemet på en hurtig måde så vi kunne forsætte vores tur. Skal lige siges at vi ikke havde købt AC hos dem, men det gjorde ingen forskel. God service og meget flink værkfører. Tak for hjælpen, og vi kommer tilbage ved lejlighed.

2025年5月6日

Mega god service,

Mega god service,

Vores højre fordæk springer og fælgen revner v Randers på vej mod Skagen. Reservehjulet passer kun på bagakslen - så autohjælp kører os til Åbybro.
Ankommer til Åbybro kl 14 - værksted lukket da det er skærtorsdag, de har heller ikke en fælg på lager. Resolut udleverer de en låne bil til os - den kan vi bruge og holde på pladsen i camperen, mens vi bruger et par dage v vestkysten. Låne bilen kører i bare hjem i - og afleverer den når camperen er klar igen !!
Påskeferie reddet 👌

2025年4月17日

Langsom opladning af batterier

Vi var ikke tilfreds med opladningstiden af batterierne under kørsel, der var kun 10 amp til opladning når køleskabet kørte på 12v. Martin Mortensen på værkstedet anbefalede at få større booster og en bedre solcelle regulator. Der er nu mont. 2 x Victron 50amp booster og 100/50amp solcelle regulator, det er helt fantastisk, lader nu 90amp på batterierne ved kørsel, det kan virkelig anbefales, flot arbejde - TAK

2025年4月3日

Benimar 481

Benimar 481
Fin oplevelse i dag på værkstedet, fik repareret dørhåndtag til bodelen samt skiftet et glas på et blinklys, alt sammen inden for 30min. :-)
Torben

2025年3月6日
5つ星のうち5の評価

Vi har købt vores næste Kabe…

Vi har købt vores næste Kabe campingvogn hos Aabybro Camping og Fritid. Det var Kenneth rigtig gode YouTube-video af campingvognen, der gjorde os interesseret i vognen, og den gode salgsproces med Kim og efterfølgning opfølgning der har gjort det til en god oplevelse for os. Glæder os til det snart bliver påske så vi kan komme af sted.

2025年2月15日
5つ星のうち5の評価

Super betjening og fin rådgivning

Super betjening og fin rådgivning.
Man mødes af imødekommende personale som rådgiver åbent og ærligt ud fra de givne rammer og man får altid et extra fif med.
100% lige efter bogen !

2025年2月14日
Aabybro Camping & Fritid ロゴ

Aabybro Camping & Fritid からの回答

Hej Jan, tak for de rosende ord det glæder os vh Kenneth

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。