Vi lejede en autocamper igennem 3 uger til en af vores drømmeture til Nordkap. Vi har fået rigtig god behandling og en lækker, næsten ny autocamper at kører i. Vi oplevede nogle enkelte problemer... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Her sættes kunden i centrum. På vores lille mini ferie gik turen forbi Aabybro Camping & Fritid til deres årlige åbent hus arrengement hvor snakke gik om løst og fast, vi havde lidt udfordringer... もっと見る
Autocamper leveret til tiden den 8. maj. God gennemgang af camperen og hurtige svar på spørgsmål. Den femte stjerne nås ikke, da sider til markise ikke var klar til levering, samt ikke modtaget 14 dag... もっと見る
Jeg havde nogle specifikke spørgsmål til Alde Compact 3010 og fik tlf.nisk kontakt til Martin(ved et tilfælde)! Hvilken uovertruffen tlf.service jeg fik! Martin tog sig tid til ved hjælp af FaceTim... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En fantastisk god service
En fantastisk god service. Vi kunne ikke få app til at virke på mobilen, ringer til Martin og aftaler vi skulle komme forbi, og vupti så virkede det.👍 Fantastisk god autocamper firma Kenneth har. Uanset om det er sælger eller værkstedet er medarbejderne altid hjælpsomme. En utrolig god oplevelse og alle var i godt humør. Mvh Hanne og Kurt 👍
Rigtig god service
Rigtig god service. Kan bestemt anbefales hvis du skal købe campingudstyr. Vi købte autocamper og fik en super service.
Har lige købt vores camper nr 2 ved Åbybro camping og fritid og har kun rosende ord om stedet. Fantastisk service og meget professionelt personale, har fået en fantastisk behandling af Kim Mikkelsen.
Skulle have udskiftet et bakkamera
Skulle have udskiftet et bakkamera, hvilket blev gjort på forholdsvis kort tid. Fik en snak med Martin fra værkstedet om flere andre ting, og der var ikke det, Martin ikke ville gøre for os. Den bedste service man overhovedet kan tænke sig. Jeg kan kun varmt anbefale Åbybro Camping og fritid, samt Martins håndtering af vores “små” problemer.
Kjeld, Svendborg
Hvor er kundeservicen
Sidste år købte jeg en kodiak camper hos dem, mega god kundeservice + en god rabat og gode råd. I år tog jeg så tilbage dertil for at købe et fortelt til min kodiak camper og her ender det positive så blev mødt af en arrogant autocamper sælger der ikke rigtig vidste noget og rabat var noget der kun fandtes på hver side af vejen såå jeg gik ud i bilen og bestilte et større og dyrere telt end det jeg have set mig lun på hos dem såå mig skal de ikke regne med at se igen. Kundeservicen hvor blev den lige af!!!!

Aabybro Camping & Fritid からの回答
Meget stor hjælpsomhed på værkstedet og…
Meget stor hjælpsomhed og kompetent vejledning på værkstedet og i salgsafdelingen.
Superservice hele vejen igennem.
Køb aldrig ved denne forhandler!
Køb aldrig ved denne forhandler!
Ubehagelig oplevelse som kunne være blevet meget bekostelig for os.
Købte campingvogn til over 200.000kr og der var haglskader på taget, opdagede vi, da vi fik den hjem.
Det ville ejer (forhandler) ikke afvise, for de tjekker ikke vognenes tag, for forhandler mener, at haglskader kun har kosmetisk betydning...
Vi fik DCU med ind over og de gav os ret i sagen, men forhandler ville stadig ikke betale for og få lavet taget eller give afslag i pris.
Det endte med at forhandler (ejer) fik de tidligere ejer af campingvognen til og betale gennem deres forsikring og så ville forhandleren have deres eget værksted skulle lave taget.
Men det sagde DCU, at han ikke kunne forlange. Forhandler blev meget ubehagelig i sin kommunikation med os, nærmest truende.
Og selfølgelig fik de ikke lov og lave taget. Taget blev lavet gennem forrige ejers forsikring igennem et nærliggende Caravan Center, som vi har tillid til.
Så må bare sige vi handler ALDRIG hos Åbybro camping og Fritid nogensinde igen,
bare mega dårlig service! Og vi kan på ingen måde anbefale dem, tværtimod. Vi må nærmere advare imod at handle her!
Tak for super god service på værkstedet.
De bedste anbefalinger herfra - vi kommer igen.
Super service. Vi kom fra Sjælland for at hente vores nye autocamper og alt var klappet og klart. Kim mødte ind i sin ferie for at overleverer vores nye investering, og vi fik en perfekt gennemgang. Kan varmt anbefale dem og tager gerne turen fra Sjælland en anden gang😀
Super god service hver gang
Super god service hver gang, og super dygtige folk, vi kører gerne fra Sjælland for og få den gode service :o)
Købte en anden autocamper i juli fik en…
Købte en anden autocamper i juli fik en fantastisk udlevering af Kennet alt hvad vi havde aftalt var lavet ,og så fik vi en vogn der var gjort så flot klar ved afhentning .Vi kommer gerne igen ,har været der igen med småting som blev udbedret omg. Tak til Martin
Har bestilt vinduer til mit campervan…
Har bestilt vinduer til mit campervan projekt.
Jeg har fået en superfin service, og Marcus har gjort det til en rigtig god oplevelse at handle her
tak for en behalig oplevelse fra jerse…
tak for en behalig oplevelse fra jerse side og alt gik i orden
trods den fejl.der skete
Lad nu være med at køre til aabybro…
Lad nu være med at køre til aabybro camping og fritid. De er ligeglade med kunden bare de får solgt noget, og de vender ikke tilbage.
Easy, friendly, professional and uncomplicated help
During our vacation the fridge stopped working and fortunately we came across that „camper garage“. All employees were very friendly, especially Martin, who helped us very professional and rescued our vacation with cool drinks and secured food 😀. We also took the chance to look at the exhibition and bought camping equipment in the shop. Thank you very much and we wish all the best to the team. 😄👍
ADVARSEL!!
ADVARSEL!!, det er den mest useriøse og lyvagtige sælger jeg endnu har mødt, vi har forhandlet om køb af en McLouis autocamper hvor vores nye campingvogn skulle indgå i handlen, bytteprisen på vores vogn blev selvfølgelig presset helt i bund og det var ikke muligt at få afslag på camperen da det var en fantastisk flot og velholdt vogn.
Vi bor på sydfyn altså ca. 400km fra forhandleren og kunne ikke bare lige komme på grund af arbejde så vi ville gerne reservere den i nogle dage, det kunne vi godt men max 2 dage da der var rigtig gang i handlen, det var tæt på at vi bare købte vognen pr. telefon men af erfaring fra andre vogne vi har set besluttede jeg at jeg ville se og lugte til vognen inden vi købte den, min kone skulle på arbejde så jeg måtte køre op for at se vognen og skrive slutseddel for vi havde jo kun reserveret vognen i 2 dage, sælgeren havde godt nok fri den dag men ville infomere sin kollega om min ankomst.
Da jeg kom til forretningen gik jeg straks hen til den vogn jeg skulle købe, det første der mødte mig var ledninger der hang ud af døren og var samlet med tape, hynderne i vognen var skjoldede og fuldstændig uformelige, bordet var fyldt med hakker, vognen var møg beskidt, der havde været vand i skufferne i køkkenet og var skæve, køleskabet holdt lukket med en gummistrop da lukketøj var ødelagt, plastbrusevæggen var knækket, der manglede gardiner overalt, fjernsynet var skilt af der kom vand ind af et vindue og jeg kunne blive ved, jeg kontaktede den sælger som jeg skulle møde og forelagde ham mine opservationer, han gik med derud og blev overrasket over den dårlige stand vognen var i, den ville blive aflåst og komme på deres værksted inden den igen skulle udstilles for han kendte ikke vognen da det var hans kollega der havde med den at gøre, og de fik hele tiden brugte vogne hjem fra Tyskland og igen fik jeg den besked at det gik meget stærkt hos dem, men ville få sin kollega til at kontakte mig ugen efter når han igen var på arbejde.
Jeg har efterfølgen søgt på vognen via stelnummeret og kan se at vognen er told syne af den i 4. måned i år, så de fylder en med løgn, jeg troede kun det var den ene sælger der optrådte så uærlig men det er åbenbart deres firmapolitik.
Jeg brugte en hel dag, 800km og 1000kr. i bezin på et par klaphatte.
Super service!
Jeg bestiller nogle vare om formiddagen, der går ikke en time før jeg får en mail fra kundeservice om at der er nogle vare der ikke er på lager og hvor lang tid der går inden de kan have varerne på lager, jeg ville ikke vente på de kom, så de blev fjernet fra ordren, en time senere var skidtet send afsted, det er sgu service! 😄
Flot løsning af problem.
Købte en udvidelse til mit Kampa Grande Air All-season i maj, men havde først mulighed for at prøvemontere i uge 29. Det viste sig producenten havde ændret lynlåsetypen, så udvidelse ikke kunne lynes på mit fortelt. Jeg kontakter butikken pr. tlf. og bliver bedt at sende en mail med beskrivelse af problemet, hvilket jeg gør og vedhæfter et par fotos af forskellen. Samme dag får jeg svar med oplysning om jeg kan returnere og få refunderet det betalte beløb. Dagen efter de havde modtaget pakken fra mig var beløbet igen sat ind på min konto. Tak for super god, venlig og lynhurtig service til min kontakt, Marcus Bach. Jeg vil helt sikkert handle her igen. Gode priser og god service.
Super service på værkstedet…
Vi havde udfordringer m fyret i vores autocamper og blev henvist til værkstedet. På trods af travlhed kom vi hurtig til og fik checket for den mulige fejl.
Spørger hvad vi skal betale- ingenting-det var da super flot af et iøvrigt meget imødekommende og serviceminded personale👍🏻

Aabybro Camping & Fritid からの回答
Trustpilot エクスペリエンス