Vi lejede en autocamper igennem 3 uger til en af vores drÞmmeture til Nordkap. Vi har fÃ¥et rigtig god behandling og en lÊkker, nÊsten ny autocamper at kÞrer i. Vi oplevede nogle enkelte problemer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Her sÊttes kunden i centrum. PÃ¥ vores lille mini ferie gik turen forbi Aabybro Camping & Fritid til deres Ã¥rlige Ã¥bent hus arrengement hvor snakke gik om lÞst og fast, vi havde lidt udfordringer... ãã£ãšèŠã
Autocamper leveret til tiden den 8. maj. God gennemgang af camperen og hurtige svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Den femte stjerne nÃ¥s ikke, da sider til markise ikke var klar til levering, samt ikke modtaget 14 dag... ãã£ãšèŠã
Jeg havde nogle specifikke spÞrgsmÃ¥l til Alde Compact 3010 og fik tlf.nisk kontakt til Martin(ved et tilfÊlde)! Hvilken uovertruffen tlf.service jeg fik! Martin tog sig tid til ved hjÊlp af FaceTim... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg havde nogle specifikke spÞrgsmÃ¥lâŠ
Jeg havde nogle specifikke spÞrgsmål til Alde Compact 3010 og fik tlf.nisk kontakt til Martin(ved et tilfÊlde)!
Hvilken uovertruffen tlf.service jeg fik! Martin tog sig tid til ved hjÊlp af FaceTime, at forsÞge at âfejlfindeâ mit anlÊg. SjÊldent har jeg mÞdt et âvildt fremmedâ menneske, som uden Þkonomiske âbagtankeâ forsÞgte at hjÊlpe migðððð
Fantastisk oplevelse og vil altid vende tilbage til firmaet og Martin, når behov opstår!!
Jens - RÞdvig
KÞbte ny autocamper i sommeren 2020
KÞbte ny autocamper i sommeren 2020, indbyttede en campingvogn. OK rådgivning og fair behandling med mulighed for selv at sÊlge campingvognen. Efter et vÊrkstedsbesÞg skete en fejl, som så kunne udbedres primo 2021. Skulle ved samme lejlighed have opgraderet opladning af bodelsbatteriet. Det gav lidt bÞvl, men er efterfÞlgende blevet lÞst til vores fulde tilfredshed. De har nu knÊkket koden med de udfordrende lithium/ion batterier. VÊrkstedet har vÊret imÞdekommende og de samarbejder med andre for bedst mulige lÞsninger, så ros her fra stadig nybagte campere.
Lone og Flemming
KÞb af autocamber
KÞbte en brugt autocamber i efterÃ¥ret men 260000 er mange penge for en alm.lÞnmodtager som vi er og store overvejelser men kÞbte men er godtnok ikke tilfreds med vÊrksted stod 3 uger pÃ¥ vÊrksted for at skifte dÞrlÃ¥s de regnede ikke med vi skulle bruge den.hmm kom sÃ¥ nu fornyligt for at fÃ¥ lavet et loftvindue og det blev skiftet ok mangler nogle arme til cykelholder hvor sÊlger skulle undersÞge forrige ejer ingenting sket er mÃ¥ske blevet vÊk spurgte sÃ¥ butik om et kÞb af nye ville selv betale men de sagde snak med vÊrksted som straks henviser til butikken glas over komfur sprang ville bestille et nyt (selvbetalt) men de kunne ikke finde model nr sÃ¥ jeg mÃ¥tte have en bog oplyste pr telefon at der ligger en mappe i bilen men den var sat ud sÃ¥ det mÃ¥tte vi se pÃ¥ senere har nu fÃ¥et den hjem og kan oplyse vÊrksted om at hvis de Ã¥bner bestikskuffe og kikker sidder mÊrkatet der sÃ¥ det er nok ikke stedet vi kommer igen tak for den her gangð
Vi bestilte vores nye campingvogn iâŠ
Vi bestilte vores nye campingvogn i sommeren 2020. SÊlger lovede at montere mover, klima anlÊg og TV beslag. (I opslaget stod der at der var mover og TV beslag, men det var desvÊrre en fejl). Vi fandt så en acceptabel pris på det hele. Vi ville blive ringet op med info om leveringsdato, men intet skete. SÊlger var så gået på ferie uden mere info til hverken os eller vÊrksted til klargÞring.
Vi fik så endelig en dato og vi kÞrte mod Nordjylland fra Lolland for at hente vores nye vogn. Vi blev dog ringet op på dagen hvor vi var på vej derop og fik beskeden at vognen ikke var klar. Så vi måtte vende om og tilbage med fÊrgen.
Ib tog så over derfra da vi var mildest talt tossede. Ib kunne forstå vores frustration og han kÞrte til Lolland og afleverede vores nye vogn ugen efter.
Det viste sig efter at forteltet som skulle stå som nyt og kun et par år gammelt var fuldstÊndig stormskadet og flÊnset op flere steder. Vi skulle på ferie dagen efter så det var en trÊls ting at opdage (vi nåede ikke at tjekke det gÞr pga forsinkelse af vognen). Ib fik sendt et helt nyt fortelt ned til os ekspres fra Isabella og vi kunne rejse på ferie dagen efter.
Det har uden tvivl vÊret en usÊdvanlig travl 2020 sommer som har presset dem en del.
Når det så er sagt, så blev der gjort en del for at rette op på en rigtig trÊls oplevelse og vi står tilbage nu med en super dejlig vogn.
Tak for handlen.
Har handlet ny campingvogn
Har handlet ny campingvogn. Super god service. Vi fik 100 % det vi bestilte. Flot arbejde af vÊrkstedet. Kan varmt anbefales.
Vi har nu for 3 gang handlet hosâŠ
Vi har nu for 3 gang handlet hos Aabybro Camping. Vi handlede i sommer vores fÞrste Autocamper af Kenneth. Vi fik en helt fantastisk service også i deres gode butik med tilbehÞr. Hvis man vi have expertise så er Aaby camping et besÞg hver
Kan klart anbefale Aabybro Camping daâŠ
Kan klart anbefale Aabybro Camping da de har vÊret 100% loyale og behjÊlpelig med mit kÞb af brugt Isabella Villa og opsÊtningen af samme.
De bedste anbefalinger og et besÞg vÊrd.
Virkelig en dårlig oplevelse
Virkelig en dårlig oplevelse.
Dårlig service og usmagelig opfÞrsel/ubehÞvlet tiltale af både Ib og Kenneth.
GÞr dit nÊste kÞb hos Aabybro Camping
Aabybro camping er en dejlig butik at komme i. SkÞnt personale med meget erfaring - både i salg men også på vÊrksted. Har både kÞbt trailer og campingvogn hos dem og har vÊret mere end tilfreds :)
virkeligt lÊkkert center med kÊmpeâŠ
virkeligt lÊkkert center med kÊmpe udvalg i butikken, campingvogne og trailere. Fin service i vÊrkstedet. Vi kommer igen.
Vi kÞbte i sommer vores fÞrsteâŠ
Vi kÞbte i sommer vores fÞrste Campingvogn af Kenneth hos Aabycamp. Vi fik en fantastisk service og vi er i dag glade campister.
Vi kommer tilbage, når vi mangler jeres ekspertise og skal kÞbe mere udstyr
De Glade Campister
Kvalitet og god service
LÊkker service - altid klar med råd og vejledning og produktet.
Top moderne vÊrksted ððŒ
Fantastisk service
Fantastisk service, hver gang man henvender sig angående et problem. Der bliver hurtigt fundet en lÞsning. Dejligt personale
Hilsen fra tilfredse kunder.
Hej. Vi har lige vÊret forbi og kÞbt en ny campingvogn. Vi havde på forhånd telefonisk aftalt mÞde og fÞlte os velkomne fra vi trådte ind af dÞren. Vi havde den tid der var nÞdvendig og fik svar på alle vores spÞrgsmål. I det hele taget fÞlte vi os super behandlet og vender glade og gerne tilbage. Det er et sted man kan fÞle sig tryg ved.
L.O.R.T.E. - Firma
L. O. R. T. E. - firma....
Hvis du er ligeglad med dine penge, hvis du skal snydes, hvis du skal oplever total DÃ
RLIG behandling, hvis du skal haâ en masser l.o.r.t. ..... ja sÃ¥ kan jeg anbefaler at ringe til Kenneth eller bare til denne firma.....sÃ¥ er du kommet til de rette sted.....
Ville kÞbe en campingvogn, jeg har lagt depositum, alt var klar... vi skulle til en lille ferie op i Nordjylland fra den 6.-8.11.2020. Så kommer nedlukning den 5.11.2020 med covid 19 restriktioner, at man ikke må og kan kÞre der op.... vi oplyste hotellet om det - vores penge retur-
Jeg kontakter Kenneth for at aflyser reservation - og så må der vente efter restriktioner er ophÞrt, men nej- her starter l.o.r.t. med l.o.r.t. på. Dårlig behandling, ja med rådgivning om undgår de covid 19 restriktioner ....
De er åbenbart er ligeglad med dig, din og deres sundhed, bare de kan beholde dine penge, koste det hvad det skal koste....
Mit rÃ¥d er at holde dig langt vÊk fra Aaby camping og hÃ¥ber pÃ¥ at de nedlukker sig selv med deres mÃ¥de pÃ¥ at behandler folk og driver âforretningâ ...
Tilfreds kunde
Har her i oktober kÞbt en brugt Autocamper hos Ã
bybro camping, og jeg kan som ny på området kun udtrykke min fulde tilfredshed med firmaet. Dels fik jeg en rigtig fin behandling af sÊlgeren og efterfÞlgende af vÊrkstedet mht. klargÞringen. Da jeg senere efter brug af camperen fik et par små reklamationer blev de udbedret med venlig betjening. Jeg anbefaler meget gerne stedet og deres betjening.
Venlig hilsen Lis Abildhauge
Jeg sÊtter ALDRIG mine ben i den butik igen
Jeg sÊtter ALDRIG mine ben i den butik igen.
De er sÞde og flinke.... lige indtil de har fået dine penge, så stopper det.
I april 2020 kÞbte jeg en vogn til knap 100.000,-. Da jeg kommer hjem med vognen finder jeg ud af at markisen er jordslået og lugter grimt og kÞleskabet ikke virker, et beslag er i stykker, en liste dÊkker ikke det den skal, en plade mangler osv. Jeg prÞvede at komme i kontakt med sÊlgeren - uden held. Jeg kunne ikke komme i kontakt med dem så jeg skrev en mail til dem. Jeg fik sådan en sviner igen af deres vÊrkfÞrer.
Efter den oplevelse rettede jeg henvendelse til DCU, som hjalp mig hele vejen.
EfterfÞlgende er der yderligere beslag der går i stykker, et rullegardin går i stykker, et vindue falder ud, det nye (brugte) kÞleskab de satte i var der ridser i lågen og det virkede ikke optimalt, vandpumpen gik i stykker osv.
Jeg har vÊre i Aabybro 5 gange, for at få vognen repareret og hver gang har de ikke lavet det de skulle. Jeg er blevet råbt ind i hovedet af Kenneth inde i butikken, og hans mor var nedladende og uforskammet, da de fandt ud af at jeg havde henvendt mig til DCU.
De har forsÞgt at tage snyde på mig, på alle mulige måder og hvis ikke jeg havde haft DCU som sparringspartner, var det sikker også lykkes for dem. TÊnk sig at de vil vÊre det bekendt.
DCU fik til sidst landet en aftale som butikken gik med til, mod at jeg ikke talte grimt om dem efterfÞlgende.
Det kan man vist også kalde "blackmail". Sikke en beskidt måde at drive forretning på.
Sagen er fÞrst afsluttet her i okt. måned.
Tak til DCU :-)

Aabybro Camping & Fritid ããã®åç
God service og stort udvalg i butikken
God service og stort udvalg i butikken.
Et besÞrg vÊrd!
Vi har lige kÞbt en Kabe Briljant hosâŠ
Vi har lige kÞbt en Kabe Briljant hos Ã
bybro Caravan center. Det var lige op til efterÃ¥rsferien, hvor vi havde bestilt camping fra onsdag. Vi ser campingvognen fredagen fÞr og bestemmer os for, at det skal vÊre den. SÞndag kÞrer vi der op igen og fÃ¥r skrevet under pÃ¥ kÞbsaftalen. âHvornÃ¥r vil I gerne have denâ spÞrger de sÃ¥. âHvad med tirsdag fÞr lukketid, sÃ¥ vi kan komme afsted onsdagâ svare vi. Det kunne de ikke love, sÃ¥ vi aftaler onsdag eftermiddag.
Men allerede mandag eftermiddag ringer de og fortÊller at de har den klar til tirsdag eftermiddag og tilfÞjer; âfor vi vil jo gerne have at I kommer afsted pÃ¥ efterÃ¥rsferie i jeres nye Kabeâð
Vi får en grundig gennemgang af den nye vogn og nyder nu vores efterårsferie.
Vi har haft en god oplevelse ved at handle vogn hos Ã
bybro Caravancenter.
Fantastisk, intet mindre..
Har nu handlet to gange med Kenneth, som ved hvad han har med at gÞre. Jeg har fået en professionel og venlig behandling, og på intet tidspunkt blevet overset eller ignoreret.
Ville Þnske andre forhandlere ville tage ved lÊre af denne behandling af kunde.
Jeg kommer igen og det til trods for, at jeg kÞrer helt fra Esbjerg.
* * * * * stjerner til Jer...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã