ÅgÃ¥rd Efterskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

䌁業情報

1. 教育・研修

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Efterskole for gymnastik og fÊllesskab.

期埅以䞋

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Mangel på respekt

Jeg var pÃ¥ en Camp der, det var meget hyggeligt og alt det, og man kunne ogsÃ¥ mÊrke at eleverne havde et virkelig stÊrkt bÃ¥nd. Men sÃ¥ kom jeg sÃ¥ til skade bare ved at hoppe i en trampolin. Det fortalte jeg sÃ¥ til en lÊrer, og hans prÊcise ord var “det er nok bare ligesom hvis du knÊkker dine fingre” altsÃ¥ tf, udover at det sku da ikke gÞr ondt nÃ¥r man knÊkker fingre. NÃ¥ men det var sÃ¥ den fÞrste voksen som ikke tog mig seriÞst. SÃ¥ kunne jeg ikke springe mere den time og han kom ikke over en eneste gang. SÃ¥ da vi havde pause gik jeg over til en af de andre voksne, “du skal bare blive ved med at gÃ¥ pÃ¥ den”. Ja okay idiot. Men sÃ¥ gik jeg sÃ¥ pÃ¥ den resten af dagen, imens jeg havde dans, igen brok herfra tho. Nu er jeg sÃ¥ kommet hjem og har fundet ud af den er forstuvet, sÃ¥ jeg har hoppet, hinket og lÞbet med en forstuvet fod fordi at igen af de voksne tog mig seriÞst fordi at jeg er yngre end dem, sÃ¥ tÊnk om fÊllesskabet er det vÊrd inden at du melder dig til.

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Det ultimativt bedste år i mit liv!

Det ultimativt bedste år i mit liv!
Et sted hvor jeg fÞlte mig 100% hjemme, i både omgivelser og med alle mennesker på stedet. Jeg blev som elev udfordret enormt meget personligt og udviklede mig helt vildt i lÞbet af mit ophold. SÊrligt de vigtige vÊrdier om fÊllesskab og sammenhold er noget jeg kan mÊrke har sat dyb rod i mig, og er noget som jeg har brugt meget siden.

2024幎10月26日

Stor respekt til ÅgÃ¥rd Efterskole

Som forÊldre til en tidligere elev pÃ¥ ÅgÃ¥rd, sÃ¥ kan jeg kun give min varmeste anbefaling og fulde respekt til skolen.
Det er en skole, der bygger på stÊrke vÊrdier og en hÞj grad af trovÊrdighed.
FÊllesskabet og samtidig Þjet for den enkelte er kendetegnet for hverdagen pÃ¥ ÅgÃ¥rd, og vores oplevelse har vÊret, at det gÊlder for alle voksne, der omgiver de unge mennesker. Ligefra forstander til lÊrerer, kÞkkenpersonale og pedeller. Alle pÃ¥ ÅgÃ¥rd er med til at give de unge mennesker et helt fantastisk Ã¥r og en god ballast med pÃ¥ deres videre fÊrd.

2024幎3月26日
自発的なレビュヌ

Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale ÅgÃ¥rd

Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale ÅgÃ¥rd efterskole til nogen! Ingen fortjener at opleve det vores barn har oplevet - og vi ved, at flere desvÊrre deler denne oplevelse. Vi oplevede som forÊldre ingen lydhÞrhed fra ledelsen side - og det gjorde vores barn heller ikke. Vi oplevede usikre lÊrere og en ledelse, der ikke evnede at stÞtte hverken elever eller medarbejdere. Et miljÞ prÊget af mistillid og kontrol - manglende vilje og evne til at kigge indad i en organisation, der pÃ¥ alle mÃ¥der har en grÊnseoverskridende adfÊrd. Vi blev talt ned til, nÃ¥r vi lÞftede svÊre problematikker overfor Lene, forstanderen - "lÊs en bog, sÃ¥ I kan forstÃ¥ ungdommen - og tag jer ellers sammen"!
En skole, der skulle stå på stÊrke vÊrdier om fÊllesskab og dannelse - hvor netop oplevelsen af at blive passet på samtidig med, at man som ung udvikler sig og bliver udfordret, skulle danne rammen for et fantastisk og lÊrerigt skoleår i et ung menneskes liv - ender for nogen med at vÊre en grÊnseoverskridende og nedbrydende oplevelse - der trÊkker tråde langt ud i fremtiden.
Skolen har på intet tidspunkt Þnsket dialog, ej heller vendt tilbage på vores tilbagemelding - og vi vÊlger derfor at skrive her på trustpilot.
Overvej en ekstra gang inden I sender jeres barn afsted på Ågård!

2024幎7月28日

Skole i krise

Som flere anmeldelser herinde antyder, er skolen prÊget af en autoritÊr ledelsesstil, der desvÊrre har store negative konsekvenser for både elever, personale og forÊldre. Skolens ledelse har en forkvaklet selvopfattelse af egne evner til at bedrive efterskole, hvor der kontinuerligt holdes fast i fejlagtige narrativer, hvor skolen fremhÊves som bedre end alle andre i alle tÊnkelige sammenhÊnge. ForÊldre mÞdes med mistro - og med en underliggende tone af, at man ikke helt forstår hvordan man opdrager sine egne bÞrn/unge - eller ikke helt ved, hvordan man er en kompetent forÊlde i et pluralistisk og omskiftelig samfund.
Skolen tager (pÃ¥ papiret gode) initiativer til at tale og arbejde med personlig udvikling med de unge mennesker, men formÃ¥r i processerne at gÞre det pÃ¥ en sÃ¥ inkompetent og grÊnseoverskridende mÃ¥de, at det sÊtter dybe negative mentale spor i de unge. Samlet set fremstÃ¥r ÅgÃ¥rd Efterskole som en skole i dyb krise - hvilket i meget hÞj grad kan tilskrives ledelsen pÃ¥ stedet.

2023幎8月1日
自発的なレビュヌ

Efterskolen lider under en autoritÊr

Efterskolen lider under en autoritÊr ledelse, der kÞrer stedet som et fÊngsel. Ledelsen skaber en kultur af frygt, hvor både elever og lÊrere konstant overvåges og straffes for selv de mindste forseelser. Den strenge kontrol og manglende tillid kvÊler kreativiteten og friheden, som efterskoleophold ellers burde fremme. Eleverne fÞler sig intimiderede og ude af stand til at udtrykke sig frit, mens lÊrerne arbejder under en truende atmosfÊre, der hÊmmer deres pÊdagogiske arbejde. Skolens miljÞ er prÊget af mistillid og frygt, hvilket står i skarp kontrast til efterskolens idealer om personlig udvikling og fÊllesskab.

2024幎1月2日
自発的なレビュヌ

ÅgÃ¥rd efterskole er suverÊnt den bedste af de 3 efterskoler, vi har haft bÞrn pÃ¥.

Der er styr på alt. Intet overrasker.
De udfordrer, stÞtter og favner ALLE.
Her bliver alle udfordret - fra det udgangspunkt de mÞder ind med.
Jeg kan uden tÞven anbefale ÅgÃ¥rd Efterskole - bÃ¥de socialt og faglig.

En oplevelse for livet - en af de meget positive - som hverken elev eller forÊldre ville have vÊret foruden.

De kan bare det der på Ågård.

Tak for 2 fantastiske år.

2014幎3月26日

bedste efterskole i danmark

ÅgÃ¥rd er fantastisk, det i stÃ¥r for ikke mindst ole og kirsten som forstandere. Som forÊldre er jeg pave stolt over min sÞns udvikling og nÃ¥r jeg ser jeres gymnastik opvisninger er der 130 elever der stÃ¥r sammen og giver et brag af opvisning.

Ågård er om nogen den bedste efterskole.

2014幎3月22日
自発的なレビュヌ

Not perfect, just awesome!

Jeg tror ikke jeg var klar over hvor meget ÅgÃ¥rd gav mig med i rygsÊkken, fÞr mine to Ã¥r var forbi.
Ikke alle ved, at fÞr jeg startede pÃ¥ ÅgÃ¥rd Efterskole, var jeg en meget indadvendt og genert dreng. Og jeg skal lige love for, at det fik skolen gjort noget ved.
Uden den og de lÊrere på stedet, havde jeg ikke vÊret den person jeg er i dag.
Jeg ikke jeg havde ikke turde at stille mig op foran min gymnastikhold og undervise i dag, hvis det ikke havde for Ågård.
ÅgÃ¥rd lÊrte mig, at kende mig selv og mine grÊnser, og det er jeg taknemmelig for.

Vh Mikkel B

2014幎3月19日