Min voksne datter fik hjÊlp da hun bor i en anden kommune men de hjalp fra dag et. Al behandling ogsÃ¥ i henhold til tand problemerne blev fixet. Senest da vi skulle bruge journalen fik vi den ud... ãã£ãšèŠã
Min datter fik en akut tid grundet smerter i en visdomstand. Teamet stod klar, da vi kom og 1-2-3 var den tand ude. Min datter mÊrkede det slet ikke. Stor tak til Louise & Pia. Et skÞn klinik med en... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give 6 stjerner sÃ¥ ville jeg gjort det. Jeg har haft flere dÃ¥rlige opplevelser med danske tandlÊger, men nu har jeg endelig funnet et sted hvor jeg fÞler meg trygg og godt tatt hÃ¥nd om.... ãã£ãšèŠã
HallÞjsa ð Jeg er meget tilfreds og glad for Aalborg Tandpleje Klinikken. Personalet er altid venlig og imÞdekommende og man fÃ¥r bare den bedste behandling. Hver gang inden tandrensning bliver man... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tandklinikken med dig i centrum. Alt foregår i dit tempo og med god tid. Vi udfÞrer alle former for tandbehandlinger lige fra alm. tandeftersyn til kompliceret kirurgi. Studerende får gratis rÞntgenbilleder ved tandeftersyn ved fremvisning af gyldigt studiekort. Patienter på overfÞrselsindkomst får gratis overslag og hjÊlp til ansÞgning om bevilling fra kommunen.
ÃsterÃ¥gade 4b, 2.tv, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- info@aalborg-tandpleje.dk
- www.aalborg-tandpleje.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Billigt hurtigt og smertefrit
Billigt hurtigt og smertefrit. Hvad mere kan man Þnske sig.
Dejlig oplevelse hos super flink og dygtig Louise. Bare der var flere af denne slags.
Dejlig oplevelse hos super flink, dygtig, med fornuftige og logiske komentarer og lÞsningsforslag, Êrlig og humÞroplÞftende tandlÊge Louise. Kan nÊsten ikke sige at jeg glÊder mig til nÊste besÞg ;-)
Selv folk med tandskrÊk går derfra med et smil
Lider af stor tandskrÊk og har ikke vÊret til tandlÊge i mange år. Ringede derind, fik en tid MED DET SAMME - 40 minutter stod jeg i klinikken og jeg blev taget så godt i mod. En sand fornÞjelse at blive behandlet derinde.
God professionel betjening
Jeg skulle ind og have limet en retatiner fast igen, og kunne komme til allerede dagen efter. Jeg blev mÞdt med smil og håndtryk, og tandplejerne/tandlÊgerne jeg mÞdte var meget sÞde og professionelle. Og så har de studierabat - stor bonus!
Venligt personale
De var rigtig gode til at besvarer ens spÞrgsmål. Bedste oplevelse jeg har haft med en tandlÊge. Gik meget op i at man ikke fik en dårlig oplevelse.
Rigtig god oplevelse
Meget imÞdekommende og dygtige! Helt klart et besÞg vÊrd!
Afslappet og hyggeligt tandlÊgebesÞg.
Så venligt og imÞdekommende personale. Man fÞler sig virkelig i gode hÊnder ved Aalborg Tandpleje.
Kan varmt anbefales.
Den bedste tandlÊge i byen!
Ved Aalborg Tandpleje er man altid sikker på en god behandling til rimelige priser. Jeg fÞler mig altid i gode hÊnder hvad enten det har vÊret en tandrensning eller en rodbehandling og alle ansatte er altid sÞde og rare.
Fantastisk personale!
Er virkelig tilfreds med mit skift til Aalborg tandpleje!
Fik en akut tid på grund af en aggressiv visdomstand, og den blev fjernet på ingen tid af nogle fagligt dygtige og yderst imÞdekommende tandplejere! :-D
Stor ros til Aalborg Tandpleje
Jeg er rigtig glad for at vÊre skiftet til Aalborg Tandpleje. Jeg er en mand på 26 år som har dÞjet med at mine tÊnder i formunden knÊkker. Hver gang en af mine tÊnder knÊkkede, tog jeg til min tidligere tandlÊge som fyldte det op med plast - plasten holdte dog ikke sÊrlig lÊnge, og efter 4-5 måneder faldte det af igen. Det har over tid kostet mig rigtig mange penge. Sidste gang en plastfyldning faldte ud, skiftede jeg tandlÊge og tog til Aalborg Tandpleje. TandlÊgen kunne hurtigt fortÊlle at jeg skÊrer tÊnder, og blev meget overrasket over hvorfor der ikke var blevet gjort noget ved dette tidligere - dette var åbenlyst grunden til at mine tÊnder har en tendens til at knÊkke og at plasten altid faldte af igen. Nu ved jeg endelig hvad der er galt, og kan få kÞbt mig en bideskinne. Mange tak for god og oplysende service!
Super professionelle
. er meget tandlÊge skrÊk men det klarede de med super ro... fantastisk personale
Fantastisk og behageligt behandling
Mit fÞrste tandlÊgebesÞg i mange år var en aldeles behagelig oplevelse. Jeg fÞlte mig godt modtaget og klinikkens personale var sÞde og smilende. Priserne er rimelige og servicen helt i top.
Min bedste tand-oplevelse :-)
Jeg har siden jeg var barn haft et kedeligt forhold til tandlÊger, men efter dagens besÞg hos Aalborg Tandpleje mÃ¥ jeg sige at jeg har haft min bedste oplevelse med tand-personale, nogensinde ð Der blev for alvor taget hÃ¥nd om min angst og hun tog sig al den tid, der skulle til for at jeg skulle komme godt derfra. For fÞrste gang siden jeg fyldte 18 har jeg nu intentioner om at komme regelmÊssigt til eftersyn. TAK!
Super god service!
Super behageligt besÞg! Rimelige priser! Glad og imÞdekommende personale!
Alt i alt en rar oplevelse :)
De er super gode :)
SÞdt og professionelt personale, som er RIGTIGT gode til at håndtere folk med tandlÊgeskrÊk, jeg fÞlte virkelig at de gjorde alt hvad de kunne for at mit besÞg var en god oplevelse.
Fjernelse af visdomstand - hurtigt og uden problemer
Fjernelse af tÊnder er som regel ikke noget man anser for at vÊre en god oplevelse, men alt i alt fik jeg en fantastisk service ved tandlÊgen. Ringer ind om morgnen, på grund af en visdomstand der gÞr ondt og får en tid sammen dag. Da jeg kommer op til tandlÊgen kan hun se at den skal fjernes. Jeg bliver lidt nervÞs, da jeg aldrig har fået trukket en tand ud fÞr, men tandlÊgen forsikre mig om at det overhovedet ikke kommer til at gÞre ondt, hvilket det heller ikke gjorde. Jeg var så glad for at få et stykke papir med hjem med alt det jeg skulle huske med hensyn til pasning af såret, det var til en stor hjÊlp, når man har svÊrt ved at huske.
Alt i alt er det nogle rigtigt sÞde og venlige mennesker man mÞder på klinikken og de har godt styr på hvad de laver.
Den bedste tandlÊge
Har altid vÊret skide bange for at gå til tandlÊgen, men det er da ovre nu efter jeg har vÊret hos Aalborg Tandpleje! Jeg savner min tandlÊge!! Er et fantastisk team, og de er vildt dygtige! Går til tandlÊge med fornÞjelse hos dem!
Dette er en no nonsense tandlÊge
Altid god behandling og rare mennesker.