TandlÊgerne i Hasseris レビュヌ 12

4.3

䌁業情報

1. 歯科医院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Klinikken har åbent for tilgang! Vi har vÊret i de nuvÊrende lokaler siden 2002.Det er en travl klinik,hvor der laves alle slags behandlinger med god tid til snak og informationer.Vi lÊgger vÊgt på, at du får en god oplevelse og kan gå tilfreds herf...

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

12件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Jeg samt resten af min familie har

Jeg samt resten af min familie har igennem mange år haft Katrine som tandlÊge, hvilket vi alle har vÊret yderst tilfredse med. Katrine er meget kompetent, udviser stor faglighed og er venlig og behagelig.
Jeg har netop vÊret igennem en stÞrre behandling. Jeg er blevet meget fint informeret om behandling samt har fået et realistisk overslag på behandlingen. Efter behandling( implantat) blev jeg efterfÞlgende ringet op mhp opfÞlgning hvilket var rart og jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder under hele forlÞbet.
Derudover har jeg altid oplevet et meget venligt og professionelt personale i hele klinikken.

2025幎2月28日

Min tandlÊge er Katrine

Min tandlÊge er Katrine, som jeg er kommet hos gennem mange år.

Jeg er lidt nervÞs for at gå til tandlÊge, men Katrine er altid super sÞd og professionel og virkelig god til at få mig til at slappe af.

Katrine er meget dygtig og jeg stoler fuldt ud på, at de behandlingsforslag, hun kommer med, er den bedste lÞsning for mig. Jeg har bl.a. fået lavet en porcelÊnskrone, som er så fin og passer perfekt, så jeg ikke kan se, hvilken tand det er.

Generelt er hele teamet hos tandlÊgerne i Hasseris rigtig sÞde og meget servicemindede.

2025幎2月28日
自発的なレビュヌ

Min seneste oplevelse hos TandlÊgerne i Hasseris.

Min seneste oplevelse hos TandlÊgerne i Hasseris var som alle de andre, helt i top og mere til.
Venligt, imÞdekommende og meget dygtigt personale - lige fra frontdesk, telefon / tidsbestilling og sekretÊr, til tandplejer, tandlÊge og klinikassistenter.

Denne gang var det et lidt stÞrre arbejde jeg skulle have lavet, og nervÞsiteten i kroppen kunne jeg ikke lyve mig fra.
Men man mÊrker tydeligt at I er et fagligt team som sammen skaber en god tryg stemning og atmosfÊre på klinikken, når man kommer og skal have ordnet tÊnderne.
Og jeg fÞler at jeg som patient hos jer gik hjem efter endt behandling med ro i maven, en god oplevelse, og at tandarbejdet bare er tip-top i orden.

Tak for at der altid er tid til at snakke, blive lyttet til og blive taget alvorligt, og tak for at I altid fÞlger tingene samvittighedsfuldt, Êrligt og helt til dÞrs.
Der er styr på tingene - det sÊtter jeg stor pris på.
Og det er ingen selvfÞlge nu om dage.

De bedste hilsner
Ralf Jensen

2025幎2月24日
自発的なレビュヌ

Jeg er yderst tilfreds med at gå ved

Jeg er yderst tilfreds med at gå ved Katrine, hvor jeg har gået i mange år.
Hun er professionel, grundig, sÞd og behagelig. Hun giver sig tid til at forklare, og spÞrger ind til om alt er ok under behandlinger.

Jeg fÞler mig meget tryg ved at komme ved Katrine,og jeg har valgt at beholde hende, efter jeg er flyttet fra byen, selvom det betyder, at jeg skal kÞre noget lÊngere, end jeg behÞvede, hvis jeg havde valgt en tandlÊge i nabobyen.

En vigtig ting for mig er også, at jeg altid kan finde parkering, uden at skulle kÞre rundt og lede.

2025幎2月27日
自発的なレビュヌ

Har en dårlig skulder og kan derfor

Har en dårlig skulder og kan derfor ikke ligge stille i lÊngere tid af gangen men der var ikke tid til jeg lige kunne bevÊge mig trods smerter, fik mange gange besked på at ligge stille. Der var afsat 1 time til behandling men det varede kun Ca 35 min. Syntes da nok der var tid til jeg lige kunne bevÊge mig. Fik 1 gang lov lige at rÞre på mig i Ca 30 sec så måtte jeg ligge mig igen.
Kommer der ikke igen.
Vagn.

2025幎2月5日
TandlÊgerne i Hasseris ロゎ

TandlÊgerne i Hasseris からの回答

KÊre Vagn.
Jeg beklager, at det er din oplevelse at besÞget. En dårlig skulder og tandlÊge besÞg kan vÊre en svÊr kombination. Jeg kan forstå at du under behandlingen fik en pause, hvor du var ude af stolen for at bevÊge dig inden i fortsatte. Alle tandlÊger og assistenter på klinikken er både dygtige og sÞde og går meget hÞjt op i kvaliteten af det leverede arbejde. Da rigtig meget tandlÊge arbejde krÊver ro på patientens hoved for at opnå et godt resultat med god prognose, kan det jo vÊre svÊrt, og måske i dit tilfÊlde umuligt, at kombinere med en så dårlig skulder. Så hvis tandlÊge og assistent har bedt dig forsÞge at ligge stille, er det med den allerbedste hensigt. Nemlig at opnå et godt og holdbart resultat af behandlingen. Flere steder i en behandling er det nÞdvendigt at holde området tÞrt og rent, så hvis der skal holdes pause vil man skulle starte forfra. Igen, så beklager jeg din oplevelse, men tandlÊge og assistent har handlet i venlighed og med din bedste interesse for Þje.
Jeg håber det gav lidt klarhed. Jeg Þnsker dig rigtig god bedring med skulderen.
Mange venlige hilsner
TandlÊge og klinikejer, Katrine Tram

Alt spiller bare

Virkelig god tandlÊgepraksis med dygtigt og professionelt, men ikke mindst også meget venligt personale. Som patient kan det tydeligt mÊrkes, at det er en klinik, hvor de virkelig vil én det bedste - og samtidig er i stand til at udfÞre behandlinger af tilsvarende hÞj kvalitet.

2023幎7月31日

Katrine kan sit kram

RÞntgenbilleder fra min tidligere tandlÊge havde afslÞret, at en af mine visdomstÊnder på sigt kunne forårsage problemer.

Tandens placering og tandrodens lÊngde betÞd dog, at en (ikke helt nem) operation var nÞdvendig, hvis den skulle fjernes. Udover at fjerne tanden havde tandlÊgen også et par andre forslag. Dog fÞlte jeg mig ikke helt tryg ved situationen, og på baggrund af anbefalinger fra min familie tog jeg derfor kontakt til Katrine for at få en second opinion.

Katrine er som person sÞd og imÞdekommende, og hun virker fagligt dygtig. Efter at have kigget på rÞntgenbillederne af visdomstanden lÞd hendes klare anbefaling, at tanden skulle fjernes.

Hele vejen igennem forlÞbet fÞlte jeg mig kyndigt vejledt - både fÞr, under og efter operationen. Katrine stod selv for operationen, der gik problemfrit - og for mit vedkommende smertefrit ;)

Her tre-fire uger efter operationen er jeg derfor glad for at kunne sende mine varmeste anbefalinger til Katrine som tandlÊge. Hun kan sit kram :)

2021幎11月15日

Jeg brugte troligt Lars Kjeldsen som

Jeg brugte troligt Lars Kjeldsen som tandlÊge gennem flere år og stolede 100% på hans arbejde.
Et besÞg andetsteds beviste at Lars havde Þdelagt mine tÊnder. Under alle mine fyldninger er der luft og 2 kindtÊnder er revnet pga for store fyldninger.

Klinikken fik chancen igen, da jeg rÞg på ressourceforlÞb og fik muligheden for at få lavet hele munden.
Jeg gjorde klinikken klart at min Þkonomi situation var utrolig stram og at det var årsagen til at jeg ikke havde vÊret ved tandlÊge i 6 år. Jeg fortalte også at jeg knap nok kunne finde de 600 kr som et overslag koster at lave og blev bekrÊftet i at jeg ikke fik yderligere regninger herefter. Overslaget skulle bruges til at ansÞge om Þkonomisk tandlÊgehjÊlp.

Aalborg Kommun gav mig afslag på min ansÞgning efter social aktivlovens §82 og 82a. Dette fortalte jeg tandlÊgen, samtidig med at jeg forklarede at jeg ikke selv kunne finde de knap 17.000 kr det ville koste, at få lavet mine tÊnder.
Jeg har nu modtaget en regning fra tandlÊgen på rÞntgenbilleder og bedÞvelsen. Ting, som jeg ikke bad om men som tandlÊgen ville bruge til at få lavet overslaget med.

Jeg synes simpelthen, det er så frÊkt, at de fÞrst ÞdelÊgger mine tÊnder, så de forventer at jeg kommer tilbage for at få dem lavet igen... Til at de nu sender mig en ekstra regning selvom de ved, jeg er på overfÞrselsindkomst og dagligt må leve med tandsmerter fordi jeg ikke har råd til at få lavet tÊnderne.

2020幎9月21日
TandlÊgerne i Hasseris ロゎ

TandlÊgerne i Hasseris からの回答

KÊre Anette. Tak for din feed back her på trustpilot. Vi er kede af din oplevelse af besÞget hos os. Vores tandlÊge har, som du selv skriver, efter 6 år uden tandlÊgebesÞg, behov for at undersÞge dig grundigt og tage rÞntgenbilleder, for at kunne stille de korrekte diagnoser og dermed lave et rimeligt prisoverslag. Vi er enige i, at det er meget Êrgerligt, at du ikke er berettiget til tilskud til tandbehandling. Vi er ligeledes enige i, at tilskud til tandpleje skulle vÊre vÊsentligt hÞjere end det er nu, idet flere som dig får problemer med tÊnderne pga Þkonomi. RegelmÊssige besÞg bliver i lÊngden billigst. Venlig Hilsen TandlÊgerne I Hasseris

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。