レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Nach kurzem Mailaustausch hat sich nun eine Mitarbeiterin gemeldet. Das Geld kann ÃŒberwiesen werden - und das Abo bleibt bestehen. Immerhin gibt es eine Lösung, die ich nicht ÃŒber Google ÃŒbersetze... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

1 ster omdat het moet. Het onthaal getuigd van een arrogantie, nooit gezien, niets oplossingsgericht, schofferen, dreigen,
. Dat is dan een abonnement minder. Jammer voor de redacteurs die al het... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Hieronder las u mijn slechte ervaring, die na review bij Trustpilot werd rechtgezet; Volgend probleem is dus opgelost. Waarvoor dank aan Trustpilot en uiteindelijk ook Aboland. Ik heb talrijke keren... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 雑誌専門店
  2. ポスタヌ専門店

Aboland に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Over Aboland

Abonnementenland verzorgt het abonnement op jouw favoriete tijdschrift! Dat doen we al sinds 1992 en doen we ondertussen voor een groot aantal abonnees.

Uitstekende service

Bij Aboland bieden wij graag een optimale service om jou als abonnee verder te helpen in al jouw wensen en behoeften. Om daar zo goed mogelijk in te voorzien hebben wij het mogelijk gemaakt om de meest voorkomende vragen en verzoeken zelf online te regelen.

Waarom kiezen voor Aboland

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Slecht! Lego Ninjago krijg je niet

Één ster is nog teveel. We hebben onze zoon een abonnement Lego Ninjago cadeau gedaan. Het tijdschrift komt nooit aan. Na diverse keren telefonisch contact als via de email worden er losse beloftes gedaan. Na maanden nog niet opgelost en geen tijdschrift. We zijn zo te lezen niet de enige. Koop hier NIET(s)!

2026幎4月18日

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. Klachten kun je alleen afhandelen met de chatrobot. Stilzwijgend je abonnement verlengen en niet op kunnen zeggen. (Dat hebben ze wel perfect voor elkaar!) Geen punt als je je blad ontvangt, maar dat is dan weer niet geregeld. In een jaar 1 keer een blad gezien en dat is nog een verouderd exemplaar ook

2026幎4月13日

1 ster omdat het moet.

1 ster omdat het moet.

Dat is dan een abonnement minder. Jammer voor de redacteurs die al het werk in hun tijdschrift steken. Alle moeite door het raam naar buiten gekeild door de externe abonnementen beheerders.

2026幎4月9日

Babi Pangang

Ook na mails nog steeds het ‘babi pangang magazine niet ontvangen.
Heel vervelend en €10.80 ook niet terug.

2026幎4月10日

Geachte heer Scholtus,

Helaas zijn er inderdaad vertragingen bij PostNL. Als u dat wilt kan u uw klacht samen met uw bestelbevestiging naar abonnees@aboland.nl mailen.

Wij gaan dan navraag doen bij de webshop afdeling wat de status van uw bestelling is.

5぀星のうち1の評䟡

Jarenlang geïncasseerd zonder bewijs van overeenkomst

Ik ben tot mijn grote schrik recent geconfronteerd met jaarlijkse afschrijvingen van €105 via een partij die incasseert onder de naam “Stichting Derdengelden Abonnementenland”.

Na onderzoek bleek dit te gaan om een vermeend abonnement op een tijdschrift dat volgens hen oorspronkelijk in 1992 zou zijn afgesloten.

Het probleem: men kan geen enkel bewijs overleggen van een rechtsgeldige overeenkomst. Er zijn geen contracten, geen bevestigingen en geen documentatie meer beschikbaar. Toch zijn er jarenlang bedragen geïncasseerd.

Daarnaast heb ik dit abonnement destijds naar mijn stellige overtuiging opgezegd en woon ik inmiddels al vier jaar niet meer op het adres waar volgens hen geleverd zou zijn. Ondanks dat er geen enkele levering aantoonbaar aan mij heeft plaatsgevonden, blijft men stellen dat alles correct is verlopen, enkel op basis van hun eigen administratie.

Wat ik bijzonder zorgwekkend vind, is dat er gebruik wordt gemaakt van de aanduiding “Stichting” bij de incasso. Als consument herken ik dit als aanduiding voor goede doelen, wat maakt dat dergelijke afschrijvingen minder snel opvallen tussen andere donaties. In combinatie met een jaarlijkse incasso kan dit jarenlang ongemerkt doorgaan.

Verder wordt er geen transparantie gegeven over de juridische constructie, en worden verzoeken om statuten of nadere uitleg simpelweg afgewezen.

Mijn bezwaar is uiteindelijk afgewezen zonder dat er inhoudelijk bewijs is geleverd, en verdere communicatie wordt geweigerd.

Ik raad consumenten aan om hun bankafschriften kritisch te controleren op dit soort constructies. In mijn geval had dit anders mogelijk nog vele jaren door kunnen lopen zonder dat ik het doorhad.

Zeer teleurstellende en naar mijn mening onzorgvuldige handelswijze. Zoals ik hier veel lees 1 ster is zeker al te veel... het is meer een vallende ster waard slechte service. Weinig begrip en misleidend.

2026幎4月3日

Geachte heer De Beer,

Het spijt mij om te lezen dat u niet tevreden was met de communicatie van onze klantenservice.

Bij een afschrijving wordt de naam van de rekeninghouder vermeld, dat kan inderdaad St. Derdengelden Abonnementenland zijn. Ik weet niet hoe wij duidelijker kunnen zijn dat wij, Abonnementenland, geld afschrijven.

Verder is de abonnee inderdaad verantwoordelijk voor het doorgeven van adreswijzigingen. Wij kunnen niet weten dat u niet meer op het adres woont als dit niet aan ons wordt gecommuniceerd.

Omdat u al zo lang abonnee bent, sinds 1992, is het inderdaad zo dat de oorspronkelijke aanvraag niet meer beschikbaar is. Dit is immers 34 jaar geleden.

Verder hebben wij reeds uit coulance aan u het abonnement per direct gestopt en de factuur voor verlenging van het abonnement gecrediteerd.

Wij betreuren het dat u dit als onvoldoende ervaarde, maar wij hebben de dienst geleverd waar u voor betaald heeft en u ging destijds akkoord met een abonnement tot wederopzegging.

Abonnement opgezegd

Ik heb in oktober 2025 het abonnement STOER opgezegd maar ik blijf het tot op heden ontvangen en wordt ook afgeschreven van mijn rekening.
Ik heb het tussentijds geprobeerd opnieuw op te zeggen maar dan staat er dat het abonnement al is opgezegd..
Ik wilde een klachtenformulier invullen op de website van aboland maar mijn klantnummer bestaat niet en er is geen abonnement bekend op mijn postcode..
Ik snap hier werkelijk waar niks van

Ik wil gewoon van dat abonnement af!!

2026幎4月7日

Beste abonnee,

Wanneer u een abonnement op STOER via het formulier opzegt, zegt u op met einde van de abonnementsperiode. U kreeg daarom de bevestiging dat het abonnement in september 2026 ging stoppen.

Nadat u opgezegd heeft kan u inderdaad niet meer via het formulier opzeggen, dat moet dan met de hand aangepast worden. Ik weet niet waarom u een probleem had met het contact formulier, maar met de gegevens die u mij toegestuurd heeft kon ik het abonnement vinden en ik heb uw opzegging aangepast voor u.

Ik stuur u nog een bevestiging met de nieuwe einddatum per mail.

5぀星のうち1の評䟡

Tot op heden mocht ik het bestelde

Tot op heden mocht ik het bestelde bloem schikblad Paaseditie nog niet ontvangen, maar dat zal met onze post/ptt te maken hebben.

2026幎3月26日

Beste Joke,

U kan uw klacht samen met uw naw-gegevens en op welke webshop u besteld had naar abonnees@aboland.nl mailen. Vermeld mijn naam in de onderwerpregel en ik zal zien wat ik voor u kan betekenen in deze zaak.

5぀星のうち1の評䟡

Koop je blad in de winkel

1 ster is er nog 1 teveel, 4 januari jl voucher van kruidvat geactiveerd en abonnement voor 3 x Carros besteld.
Nu 3 maanden later en meerdere telefoontjes met de klantenservice nog niets ontvangen.
En maar beloven en beloven
.en gezwets over een uitgever enz.
Oplichters zijn het.
Mensen koop een blad in de winkel, dan heb je gelijk wat je wil hebben, ipv. met dit bedrijf in zee te gaan.

2026幎4月1日

Beste abonnee,

Carros is niet een blad dat elke maand wordt uitgebracht. Afhankelijk van wanneer u het abonnement aanvraagt kan dat beteken dat u 2 of 3 maanden in plaats van 1 maand moet wachten op het eerste nummer.

Ik heb voor u gecontroleerd en Kruidvat had uw aanvraag medio januari naar ons gestuurd, uw abonnement start met editie 2-2026 die omstreeks 10 april 2026 bij de abonnees bezorgd wordt.

Ik begrijp dat u liever had gehad dat u het sneller ontving, maar in maart is geen Carros verschenen.

5぀星のうち1の評䟡

Tina is overgenomen door Aboland sindsdien drama

Tina is overgenomen door Aboland. We hadden een abonnement incl vakantieboeken en betaalde hier ook voor. Echter hadden zij dit abonnement niet meer en kregen wij deze boeken niet meer.... Hun oplossing was abonnement stoppen en een nieuwe afsluiten. Dochter wilde graag abonnement houden dus weer afgesloten voor een jaar. Na een jaar ging het tarief met bijna 5 euro omhoog. Ongeveer 10 mails gestuurd hoe ze aan het huidige tarief komen. Mijn tarief is namelijk hoger dan wat ze op de website communiceren. Je krijgt gewoon geen antwoord. Pas als je de automatische incasso's laat storneren nemen ze contact met je op. En dan nog krijg ik geen antwoord op de vraag over mijn tarief. Het enige antwoord wat ik krijg is dat he tarief omhoog gaat na een jaar. Kennelijk kan aboland dan zelf bepalen met hoeveel dit gebeurd want dit staat nergens en wordt ook niet gecommuniceerd. Tina opgezegd, heel jammer voor dochter. Maar wat een dramatische klantenservice is.

2026幎3月3日

Geachte mevrouw Klijnsma,

Helaas is er een misverstand, wij zijn niet de uitgever van Tina maar de klantenservice voor het blad nadat het overgenomen was door de huidige uitgever.

Tijdens de actie periode van het nieuwe abonnement dat u had genomen kreeg u inderdaad korting. Maar daarna betaald u de reguliere abonnementsprijs zoals die door de uitgever bepaald is. Op de website staan inderdaad de abonnementsprijzen tegen een gereduceerd tarief.

Mocht u verder nog met vragen zitten kan u ons bellen of een bericht sturen via het contactformulier op www.aboland.nl.

5぀星のうち3の評䟡

Lösung in Sicht - UngenÌgende Informationen

Immerhin gibt es eine Lösung, die ich nicht Ìber Google Ìbersetzen musste.

Leider ist man absolut nicht in der Lage, eine vernÌnftige Anfrage beantwortet zu bekommen. Schade, dass das Frankreich Magazin sich dieses Unternehmen fÌr Abonnenten ausgesucht hat! Inkompetent, Probleme umgehend zu beheben. Schade, das Abo werde ich kÌndigen. Vorheriges Abo hatte auch AusfÀlle in der Lieferung und informierte Ìberhaupt nicht den Interessenten.

2026幎3月30日

Sehr geerhte Frau Holzmann,

Ich kann in Ihrem Abonnement keine Beschwerde von Ihnen finden.
Könnten Sie bitte eine E-Mail mit einer Beschreibung Ihres Problems an klantenservice@aboland.nl senden?

Mit freundlichen GrÌßen,

5぀星のうち1の評䟡

Tijd voor nieuwe medewerkers bij Abboland

Een of ander chagrijnig mens die al begint te janken als je ze wijst op het in gebreke stellen van hun service. Rare bedragen facturen vanuit verschillende email adressen. Post die 10 dagen te laat binnenkomt en dan verwachten dat het binnen 8 dagen betaald moet zijn. Als je er naar vraagt ligt het nooit aan de firma abo.nl. Voorheen liepen de abonnementen via het blad zeilen zelf. Nooit geen gedoe, echter is er nu steeds weer iets wat niet klopt of werkt. En geholpen worden wordt je allerminst.

2026幎3月20日

Beste Erwin,

het spijt mij om te horen dat u niet tevreden was met hoe te woord werd gestaan, maar ik geloof niet dat onze medewerkers ooit in tranen zijn uitgebarsten aan de telefoon.

Facturen worden vanuit 1 email adres gestuurd, berichten van de klantenservice vanuit een ander email adres.

Verder verzorgen wij reeds sinds begin 2025 de abonnementenadministratie voor Zeilen. De verandering is dus niet recent en ik hoop dat het probleem waar u tegen aan liep reeds opgelost is.

Mocht dat niet zo zijn dan horen wij dat graag.

geen online inlog naar 5 weken

Na ruim 5 weken nog geen inlog van een online abonnement ontvangen.Na herhaaldelijk bellen, mailen en zelfs een ingediende klacht weet men niet wat te doen, wordt het niet geregeld en krijg ik geen reactie bij schriftelijke vragen aan klantenservice of op mijn klacht. Geld terug geven willen ze ook niet. Ik zou hier geen abonnement afsluiten, kijk even verder naar een betrouwbare partner.Als organisatie sluiten wij hier geen abonnementen meer af.

2026幎3月13日

Geachte mevrouw Postel,

Het spijt mij om te horen dat u een probleem ervaart met het inloggen. Het is mogeljik dat de inloggegevens door de uitgever zelf verstrekt moeten worden.

Dit betekent dat communicatie over uw probleem trager zal verlopen. Mocht u nog steeds met het probleem zitten dan kan u uw klacht samen met uw naw-gegevens naar abonnees@aboland.nl mailen. Vermeld mijn naam in de onderwerpregel en ik zal zien wat ik voor u kan betekenen in deze zaak.

Niks ontvangen

Abonnement genomen op Lego boekjes. Tot op heden nog steeds geen enkel ontvangen. Nogal jammer.

Antwoord: wat u zegt klopt niet helemaal want bij LEGO Jurassic world abo kan ja niet zien wanneer welke verschijnt. Bij LEGO city staat dit wel maar nr 2 komt 28/3 uit. Waar is dan nr 1??

2026幎1月26日

Geachte mevrouw Vanherle,

De Lego bladen waar u een abonnement op genomen had zijn niet in februari verschenen. De eerste nummers komen eind maart uit en dit zijn ook de eerste nummers van uw abonnementen.

U kan altijd de huidige planning terugvinden op www.aboland.nl en daar op de titel te zoeken. Op de service pagina van het tijdschrift vindt u dan ook een knop voor de planning van het huidige jaar.

5぀星のうち5の評䟡

Een leuk magazine over Amsterdam.

Een leuk magazine over Amsterdam.
Het abonnement bestellen is makkelijk. Goede service.

2026幎2月24日

Geachte mevrouw De Boer,

Hartelijk dank voor uw positieve review en feedback! We vinden het heel fijn dat u tevreden ben over onze service.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer ernstig goede

Zeer ernstig goed

2026幎2月24日

Beste Roel,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We vinden het heel fijn dat u tevreden ben over ons

5぀星のうち1の評䟡

Boze klant die niet meer lang klant gaat blijven

Ik ben al enkele JAREN klant bij aboland.
Mijn zoon heeft daar zijn boekje ninjago al enkele jaren - dochter had daar boekje stoer tot ze te oud werd vond ze. Ik ben nu al bezig van 1 februari voor de boekjes te krijgen van Ninjago. 3 maart eindelijk nog eens antwoord gekregen en IK als KLANT zou moeten uitzoeken welke boekjes er allemaal zijn uitgekozen sinds 06-2025 want dat is het laatste boekje dat wij hebben ontvangen. Ik heb opnieuw betaald in september en sindsdien niets meer gekregen. Er is 21 januari een mail binnen gekomen van DHL dat er een pakje komt - 3 maart en de zending is nog altijd niet gesorteert of ontvangen bij DHL. Voor een lange mail te sturen krijg je maar een beknopt antwoord terug. Ik heb terug een zeer lange mail gestuurd dat de klant niet alles uitzoeken (anders had ik die job wel gaan doen) maar zun. Ik ben echt boos nu en ik ga heb Abo ook stopzetten - Het is niet de eerste keer dat ik moet mailen voor boekjes die te lang wegblijven en 0 communicatie van hun uit. Ik heb ook gelezen als je nu een abo aan gaat voor het boekje dat je er maar 8 krijgt op een jaar terwijl er 12 tot 15 boekjes per jaar uitkomen.

2026幎3月5日

Beste Sara,

Helaas zijn er inderdaad vertragingen geweest bij levering van Lego Ninjago. Jammer om te horen dat het pakket dat via DHL verstuurd was met gemiste Ninjago nummers ook niet goed bij u bezorgd is.

U kan uw klacht samen met uw naw-gegevens naar abonnees@aboland.nl mailen. Vermeld mijn naam in de onderwerpregel en ik zal zien wat ik voor u kan betekenen in deze zaak.

1 Ster is a teveel!

1 Ster is a teveel! Vorig jaar tijdens de open dag van FC Volendam een abbonement afgesloten op de PANNA voor 3 jaar. Nu ben ik verhuisd naar het buitenland en is het niet mogelijk om mijn adres aan te passen naar een adres in het buitenland tijdens het huidige abbonement. Zelfs niet als ik hiervoor moet bijbetalen. Het is ook niet mogelijk om het abbonement tussentijds stop te zetten. 0,0 bereidheid bij Aboland om mij te helpen.
Sluit dus NOOIT iets af bij deze oplichters!

2026幎3月3日

Geachte heer Ten Broeke,

U sloot een abonnement af dat alleen in Nederland of Belgie bezorgd kan worden en had ook alleen betaald voor bezorging in Nederland. Wij kunnen ook geen aanpassing aanbieden vanwege de hoge bezorgkosten voor verzending buiten de Benelux.

U ging bij aanvraag ook akkoord om 3 jaar abonnee te blijven en daar kunnen wij niet van afwijken. Wij hebben reeds aangeboden om het blad elders in NL te laten bezorgen of dat iemand anders het abonnement van u overneemt.

Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij dat graag, maar ik moet u wel verzoeken dat u ons geen oplichters noemt. Op geen enkel punt hebben wij onjuiste informatie geleverd. Als de verkopers op de open dag u andere informatie hadden gegeven dan horen wij dat ook graag.

5぀星のうち4の評䟡

Bestellen gaat prima

Het uiteindelijke bestellen ging prima.
Het was een tikkie lastiger qua account opzoeken en/of aan te maken.
Maar ook dat is gelukt.
Aanrader is wel zoekfunctie gebruiken.

2026幎2月22日

Geachte heer Bakker,

Dank u voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden was met hoe uw bestelling verliep.

Slechte klantbehandeling.

December 2025,Lego-City afgesloten voor mijn kleinzoon van 5 jaar oud,Vol verwachting klopt ons hart zei de Sint,maar niet voor Abonnementenland.Nu 25 februari 2026,na 5 keer bellen en chats nooit 1 keer iets ontvangen.Dankjewel abonnementenland,als mijn abonnementengeld maar voor december 2026 binnen is.
M.v.g. opa Jan.

2026幎2月17日

Geachte heer Schmitz,

Helaas weet ik niet met welk nummer uw abonnement start. Maar als het met het tweede nummer van 2026 start, dan ontvangt u volgende week dat nummer.

Als u dat wilt kan u uw klacht samen met uw naw-gegevens naar abonnees@aboland.nl mailen. Vermeld mijn naam in de onderwerpregel en ik zal zien wat ik voor u kan betekenen in deze zaak.

Verschrikkelijke klantenservice

Hoe dit bedrijf nog klanten heeft is mij een raadsel.
Een abonnement van minecraft lego afgesloten, maar na de verandering van uitgever, niets meer ontvangen. Ondertussen missen we al 4(!) nummers die zogezegd nog verzonden zouden zijn.
Mails worden maar om de week beantwoord zonder deftige oplossing/uitleg.
Bellen is al even nutteloos want ze beloven alles na te sturen, maar niets komt aan.
Nu abonnement stop gezet, maar vrees dat we ons geld kwijt zijn en de boekjes nooit gaan zien.
Gouden tip, zoek een ander abonnement bedrijf!

2026幎2月25日

Beste Daphne,

Helaas was een van onze verzending naar u teruggestuurd door PostNL. Uiteraard vinden wij het vervelend dat er problemen zijn met de postbezorging en wij hebben reeds vorige week nazendingen aangevraagd voor de gemiste nummers.

Deze zal u hopelijk reeds deze week ontvangen, of anders volgende week gezien de vertragingen bij PostNL.

Uiteraard betreuren wij de problemen waar u last van ondervindt en wij zijn in dagelijks contact met PostNL.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。