Nach kurzem Mailaustausch hat sich nun eine Mitarbeiterin gemeldet. Das Geld kann ÃŒberwiesen werden - und das Abo bleibt bestehen. Immerhin gibt es eine Lösung, die ich nicht ÃŒber Google ÃŒbersetze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
1 ster omdat het moet. Het onthaal getuigd van een arrogantie, nooit gezien, niets oplossingsgericht, schofferen, dreigen, âŠ. Dat is dan een abonnement minder. Jammer voor de redacteurs die al het... ãã£ãšèŠã
Hieronder las u mijn slechte ervaring, die na review bij Trustpilot werd rechtgezet; Volgend probleem is dus opgelost. Waarvoor dank aan Trustpilot en uiteindelijk ook Aboland. Ik heb talrijke keren... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Abonnementenland verzorgt het abonnement op jouw favoriete tijdschrift! Dat doen we al sinds 1992 en doen we ondertussen voor een groot aantal abonnees.
Bij Aboland bieden wij graag een optimale service om jou als abonnee verder te helpen in al jouw wensen en behoeften. Om daar zo goed mogelijk in te voorzien hebben wij het mogelijk gemaakt om de meest voorkomende vragen en verzoeken zelf online te regelen.
De Trompet 1739, 1967 DB, Heemskerk, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ãén ster is nog teveel. We hebben onze zoon een abonnement Lego Ninjago cadeau gedaan. Het tijdschrift komt nooit aan. Na diverse keren telefonisch contact als via de email worden er losse beloftes gedaan. Na maanden nog niet opgelost en geen tijdschrift. We zijn zo te lezen niet de enige. Koop hier NIET(s)!
1 ster is al teveel. Klachten kun je alleen afhandelen met de chatrobot. Stilzwijgend je abonnement verlengen en niet op kunnen zeggen. (Dat hebben ze wel perfect voor elkaar!) Geen punt als je je blad ontvangt, maar dat is dan weer niet geregeld. In een jaar 1 keer een blad gezien en dat is nog een verouderd exemplaar ook
1 ster omdat het moet.
Dat is dan een abonnement minder. Jammer voor de redacteurs die al het werk in hun tijdschrift steken. Alle moeite door het raam naar buiten gekeild door de externe abonnementen beheerders.
Ook na mails nog steeds het âbabi pangang magazine niet ontvangen.
Heel vervelend en â¬10.80 ook niet terug.

Aboland ããã®åç
Ik ben tot mijn grote schrik recent geconfronteerd met jaarlijkse afschrijvingen van â¬105 via een partij die incasseert onder de naam âStichting Derdengelden Abonnementenlandâ.
Na onderzoek bleek dit te gaan om een vermeend abonnement op een tijdschrift dat volgens hen oorspronkelijk in 1992 zou zijn afgesloten.
Het probleem: men kan geen enkel bewijs overleggen van een rechtsgeldige overeenkomst. Er zijn geen contracten, geen bevestigingen en geen documentatie meer beschikbaar. Toch zijn er jarenlang bedragen geïncasseerd.
Daarnaast heb ik dit abonnement destijds naar mijn stellige overtuiging opgezegd en woon ik inmiddels al vier jaar niet meer op het adres waar volgens hen geleverd zou zijn. Ondanks dat er geen enkele levering aantoonbaar aan mij heeft plaatsgevonden, blijft men stellen dat alles correct is verlopen, enkel op basis van hun eigen administratie.
Wat ik bijzonder zorgwekkend vind, is dat er gebruik wordt gemaakt van de aanduiding âStichtingâ bij de incasso. Als consument herken ik dit als aanduiding voor goede doelen, wat maakt dat dergelijke afschrijvingen minder snel opvallen tussen andere donaties. In combinatie met een jaarlijkse incasso kan dit jarenlang ongemerkt doorgaan.
Verder wordt er geen transparantie gegeven over de juridische constructie, en worden verzoeken om statuten of nadere uitleg simpelweg afgewezen.
Mijn bezwaar is uiteindelijk afgewezen zonder dat er inhoudelijk bewijs is geleverd, en verdere communicatie wordt geweigerd.
Ik raad consumenten aan om hun bankafschriften kritisch te controleren op dit soort constructies. In mijn geval had dit anders mogelijk nog vele jaren door kunnen lopen zonder dat ik het doorhad.
Zeer teleurstellende en naar mijn mening onzorgvuldige handelswijze. Zoals ik hier veel lees 1 ster is zeker al te veel... het is meer een vallende ster waard slechte service. Weinig begrip en misleidend.

Aboland ããã®åç
Ik heb in oktober 2025 het abonnement STOER opgezegd maar ik blijf het tot op heden ontvangen en wordt ook afgeschreven van mijn rekening.
Ik heb het tussentijds geprobeerd opnieuw op te zeggen maar dan staat er dat het abonnement al is opgezegd..
Ik wilde een klachtenformulier invullen op de website van aboland maar mijn klantnummer bestaat niet en er is geen abonnement bekend op mijn postcode..
Ik snap hier werkelijk waar niks vanâŠ
Ik wil gewoon van dat abonnement af!!

Aboland ããã®åç
Tot op heden mocht ik het bestelde bloem schikblad Paaseditie nog niet ontvangen, maar dat zal met onze post/ptt te maken hebben.

Aboland ããã®åç
1 ster is er nog 1 teveel, 4 januari jl voucher van kruidvat geactiveerd en abonnement voor 3 x Carros besteld.
Nu 3 maanden later en meerdere telefoontjes met de klantenservice nog niets ontvangen.
En maar beloven en belovenâŠ.en gezwets over een uitgever enz.
Oplichters zijn het.
Mensen koop een blad in de winkel, dan heb je gelijk wat je wil hebben, ipv. met dit bedrijf in zee te gaan.

Aboland ããã®åç
Tina is overgenomen door Aboland. We hadden een abonnement incl vakantieboeken en betaalde hier ook voor. Echter hadden zij dit abonnement niet meer en kregen wij deze boeken niet meer.... Hun oplossing was abonnement stoppen en een nieuwe afsluiten. Dochter wilde graag abonnement houden dus weer afgesloten voor een jaar. Na een jaar ging het tarief met bijna 5 euro omhoog. Ongeveer 10 mails gestuurd hoe ze aan het huidige tarief komen. Mijn tarief is namelijk hoger dan wat ze op de website communiceren. Je krijgt gewoon geen antwoord. Pas als je de automatische incasso's laat storneren nemen ze contact met je op. En dan nog krijg ik geen antwoord op de vraag over mijn tarief. Het enige antwoord wat ik krijg is dat he tarief omhoog gaat na een jaar. Kennelijk kan aboland dan zelf bepalen met hoeveel dit gebeurd want dit staat nergens en wordt ook niet gecommuniceerd. Tina opgezegd, heel jammer voor dochter. Maar wat een dramatische klantenservice is.

Aboland ããã®åç
Immerhin gibt es eine Lösung, die ich nicht Ìber Google Ìbersetzen musste.
Leider ist man absolut nicht in der Lage, eine vernÌnftige Anfrage beantwortet zu bekommen. Schade, dass das Frankreich Magazin sich dieses Unternehmen fÌr Abonnenten ausgesucht hat! Inkompetent, Probleme umgehend zu beheben. Schade, das Abo werde ich kÌndigen. Vorheriges Abo hatte auch AusfÀlle in der Lieferung und informierte Ìberhaupt nicht den Interessenten.

Aboland ããã®åç
Een of ander chagrijnig mens die al begint te janken als je ze wijst op het in gebreke stellen van hun service. Rare bedragen facturen vanuit verschillende email adressen. Post die 10 dagen te laat binnenkomt en dan verwachten dat het binnen 8 dagen betaald moet zijn. Als je er naar vraagt ligt het nooit aan de firma abo.nl. Voorheen liepen de abonnementen via het blad zeilen zelf. Nooit geen gedoe, echter is er nu steeds weer iets wat niet klopt of werkt. En geholpen worden wordt je allerminst.

Aboland ããã®åç
Na ruim 5 weken nog geen inlog van een online abonnement ontvangen.Na herhaaldelijk bellen, mailen en zelfs een ingediende klacht weet men niet wat te doen, wordt het niet geregeld en krijg ik geen reactie bij schriftelijke vragen aan klantenservice of op mijn klacht. Geld terug geven willen ze ook niet. Ik zou hier geen abonnement afsluiten, kijk even verder naar een betrouwbare partner.Als organisatie sluiten wij hier geen abonnementen meer af.

Aboland ããã®åç
Abonnement genomen op Lego boekjes. Tot op heden nog steeds geen enkel ontvangen. Nogal jammer.
Antwoord: wat u zegt klopt niet helemaal want bij LEGO Jurassic world abo kan ja niet zien wanneer welke verschijnt. Bij LEGO city staat dit wel maar nr 2 komt 28/3 uit. Waar is dan nr 1??

Aboland ããã®åç
Een leuk magazine over Amsterdam.
Het abonnement bestellen is makkelijk. Goede service.

Aboland ããã®åç
Ik ben al enkele JAREN klant bij aboland.
Mijn zoon heeft daar zijn boekje ninjago al enkele jaren - dochter had daar boekje stoer tot ze te oud werd vond ze. Ik ben nu al bezig van 1 februari voor de boekjes te krijgen van Ninjago. 3 maart eindelijk nog eens antwoord gekregen en IK als KLANT zou moeten uitzoeken welke boekjes er allemaal zijn uitgekozen sinds 06-2025 want dat is het laatste boekje dat wij hebben ontvangen. Ik heb opnieuw betaald in september en sindsdien niets meer gekregen. Er is 21 januari een mail binnen gekomen van DHL dat er een pakje komt - 3 maart en de zending is nog altijd niet gesorteert of ontvangen bij DHL. Voor een lange mail te sturen krijg je maar een beknopt antwoord terug. Ik heb terug een zeer lange mail gestuurd dat de klant niet alles uitzoeken (anders had ik die job wel gaan doen) maar zun. Ik ben echt boos nu en ik ga heb Abo ook stopzetten - Het is niet de eerste keer dat ik moet mailen voor boekjes die te lang wegblijven en 0 communicatie van hun uit. Ik heb ook gelezen als je nu een abo aan gaat voor het boekje dat je er maar 8 krijgt op een jaar terwijl er 12 tot 15 boekjes per jaar uitkomen.

Aboland ããã®åç
1 Ster is a teveel! Vorig jaar tijdens de open dag van FC Volendam een abbonement afgesloten op de PANNA voor 3 jaar. Nu ben ik verhuisd naar het buitenland en is het niet mogelijk om mijn adres aan te passen naar een adres in het buitenland tijdens het huidige abbonement. Zelfs niet als ik hiervoor moet bijbetalen. Het is ook niet mogelijk om het abbonement tussentijds stop te zetten. 0,0 bereidheid bij Aboland om mij te helpen.
Sluit dus NOOIT iets af bij deze oplichters!

Aboland ããã®åç
Het uiteindelijke bestellen ging prima.
Het was een tikkie lastiger qua account opzoeken en/of aan te maken.
Maar ook dat is gelukt.
Aanrader is wel zoekfunctie gebruiken.

Aboland ããã®åç
December 2025,Lego-City afgesloten voor mijn kleinzoon van 5 jaar oud,Vol verwachting klopt ons hart zei de Sint,maar niet voor Abonnementenland.Nu 25 februari 2026,na 5 keer bellen en chats nooit 1 keer iets ontvangen.Dankjewel abonnementenland,als mijn abonnementengeld maar voor december 2026 binnen is.
M.v.g. opa Jan.

Aboland ããã®åç
Hoe dit bedrijf nog klanten heeft is mij een raadsel.
Een abonnement van minecraft lego afgesloten, maar na de verandering van uitgever, niets meer ontvangen. Ondertussen missen we al 4(!) nummers die zogezegd nog verzonden zouden zijn.
Mails worden maar om de week beantwoord zonder deftige oplossing/uitleg.
Bellen is al even nutteloos want ze beloven alles na te sturen, maar niets komt aan.
Nu abonnement stop gezet, maar vrees dat we ons geld kwijt zijn en de boekjes nooit gaan zien.
Gouden tip, zoek een ander abonnement bedrijf!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã