䌁業情報

1. 矎容・健康

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen hos Absalon, din udvidede dagligstue. Her kan du hÊnge ud med venner og naboer til bordtennis, fÊllespisning, koncerter, banko og meget mere.

• SÞnder Boulevard 73, 1720, KÞbenhavn, デンマヌク

• www.absaloncph.dk

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

11件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Chikaneret af to syge kvinder som der skulle "lÊre os" om uni på absalon.

Der kom to respektlÞse kvinder med ekstrem attitude på mit gymnasie. Den ene var lidt stor og den anden var bygget som en lidt tyndere shrek. Jeg sad og spillet clash royale, og jeg cooket en irri sparky elite barbs, spiller og fÞrte stort, der var 40 sek tilbage så vil jeg vinde. Men de begyndte at svine mig til fordi jeg sagde vent 40 sek, og de tog fat på mig og spyttet efter mig. Så tabte jeg et vigtigt game pga de tvang mig til at fjerne mobilen. De sagde "du ligner en istergade escort". Jeg grÊd og de begyndte at tÊve mig med jernrÞr. Den ene var åbenbart en mand, og da jeg kom hjem ventede de foran. jeg blev derefter rÞrt ved ekstremt og har ondt i kroppen. Det gjorde jeg er bange for uni, tak for det små hunde. De var danske, men de lugtede ret meget. aldrig tag imod dem på jeres gym, de kommer for at chikanere jeres krop og sind. Jeg fÞler mig som en kujon nu, og har dårlige tanker. 0/5.

2025幎11月18日

Politiets nye "folkehus"

Hoster events med politi i tider hvor der har vÊret mest voldelig repression i nyere tid, med speciel skade af LGBTQ+ personer, POCs, indvandrere, kvinder, samt enorme mÊngder vask af sager om voldtÊgt, hadforbrydelser, vold, vold udfÞrt af politiet, manglende undersÞgelse af egne betjente, samt blev politiet bare sidste år dÞmt ved domstolen for tortur i henhold til d. EuropÊiske menneskerettighedsdomstol ved ulovlig sÞgning og vold af aktivister. Absalon påstår det er et folkehus, men så er det tydeligvis ikke for de mest sårbare, lgbtq+ personer, peope of color, internationale, eller anti-imperialister eller folk mod folkemord. De er boykottet af mig for livet. Farvel og skam jer, absalon, der påstår at vÊre et folkehus men hoster politi og perleplader under disse omstÊndigheder, og bare politi generelt i et folkehus.

2025幎4月1日

KÊmpe skuffelse

Vi valgte at deltage i “anden omgang 90’erne” quizzen som mildt sagt var den STØRSTE skuffelse overhovedet, det var helt tydeligt det ikke handlede om 90’er quiz men om en betalt promovering om de to super kedelige vÊrters podcast. Flere folk valgte at gÃ¥ i fÞrste tissepause og det var en ligeudsagt skuffelse af et arrangement. Flere af spÞrgsmÃ¥lene kunne kun besvares hvis man havde lytter med i deres feministiske podcast der flere gange bare nedgjorde mÊnd

Hvis det her er de former for arrangementer absalon vil afholde vil jeg kun anbefale at folk holder sig LANGTA VÆK.

2024幎5月17日

Absalon Slagelse

Absalon Slagelse. Skam jer. I skal passe vÊsentligt bedre på jeres studerende.
Siger at eksamenskarakter kommer ud i dag kl. 12. UdsÊttes til kl. 16. UdsÊttes til kl. 20. Nu er kl. 20.54 og det viser sig, at man ikke rigtig kan finde ud af at lÊgge dem ud. Please altså

2024幎1月26日
自発的なレビュヌ

Hold dig LANGT LANGT vÊk!!!

Hold dig LANGT LANGT vÊk fra denne institution. Jeg har snart vÊret tilknyttet her i fire år, og det er ET stort administrativt makvÊrk; lange svartider, rod i eksamener, rod i fagfordeling. Når der er nye fag som skal tilmeldes, så får alle studerende tilmeldingen, selv de som IKKE skal have det fag. Andre gange, så får man IKKE tilmeldingslink, og når fristen så er overskredet, så rammes man af konsekvensen. Du er altid et nÞlende får i administrationens Þjne, fejlen er som udgangspunkt altid din som studerende. "Det hele står jo så fint beskrevet i håndbogen - som alle jo lÊser (450 siders pdf)".

Alt er bare fÊces med lagkagefÊces på.

Fagligheden hos underviserne er dog mega god, men de overskygges af den ENORMT tunge og rigide administration der er på stedet.

NÃ¥ ja, kaffen i kantinen og prisen for kaffen, er god.

Står du mellem denne og fx Campus Carlsberg, så er valget i min optik slet ikke et valg.

2022幎10月12日

BOYKOT FOLKEHUS ABSALON

BOYKOT FOLKEHUS ABSALON
SÞnder Boulevard 73, 1720 KÞbehavn V.
LÞrdag d 31/7 kl. ca 11.00 blev og mine 2 bÞrn bortvist fra restaurant af unge tjener på en usÊdvanlig grov, arrogant og nedladende måde. Vi forviste vores lovlig fritaget bevis apps da vi er fritaget for corona pas.
De 2 fyre var fuldstÊndig ligeglade med det og begyndte at spÞrge om hvad vi fejlede,
hvilket er helt klart ulovligt - da heldbreds oplysninger er fortrolige.
Herudover var de hoverende og håndlige da de viste os ud.
Og vi måtte sidde udenfor, og spise vores morgenmad der var ikke mange bÊnke at side på. Heldigvis var vejeret godt.
Folkehuset Absalon DISKREMINER FOLK
og overtrÊder fÞlgende:
BKI nr 30 af 29/3/76
BKI nr 65 af 11/12/2000
Europarådets resolution 2361 af 27/01/2021
SÃ¥ hvis du heller ikke synes det er ok, at diskriminere mennesker som er fritaget, synes jeg du skulle BOYKOT FOLKEHUSET ABSALON - for et folkets hus er der i hvert fald ikke mere.
Vi elsker FOLKEHUST ABSALON, vi er meget triste over, at vi bliver nÞd til at lÊgge vores anmeldelse ind på trustpilot og på de forskellige social media platform. Da ingen mennesker skal afvise.

2021幎8月3日

Fantastisk sted :D

Fantastisk sted :D jeg er helt vild med deres fÊllesspisning som er en god måde at spise sammen med sine venner i en afslappet atmosfÊre og uden man selv behÞver lave mad. Deres ChiagrÞd er helt fantastisk og helt generelt har de rigtig fine priser. Jeg har også både prÞver et escape room hos dem og fået undervisning i brudevals, begge ting der kan anbefales.
Klar et sted alle bÞr besÞge hvis de er i nÊrheden. Hvis jeg skal sige en enkelt dårlig ting er det at det er så godt et sted at der nogen gange kan vÊre lidt for mange Mennesker.

2020幎8月19日

Jeg elsker Absalon som mÞdested

Jeg elsker Absalon som mÞdested, som lÊsested og som et sted med liv og samling for Vesterbro. Jeg har vÊret her med min mÞdregruppe, mine bÞrn, min mor, min mand, mine venner. Jeg lÊser altid til eksamen her, arbejder hjemme herfra og min sÞn går til bÞrneyoga her. Virkelig skÞnt koncept. Et lille aber dabei er dog, at kaffen er blevet tyndere og dyrere, så jeg vil gerne minde dem om at huske hyggen, men også den gode kvalitet. Kaffekonkurrencen er stor på Vesterbro.

2018幎12月4日

God mÞdested

Jeg elsker Absalon folkehus på Vesterbro, fordi de har billig chardonnay glas på menuen og chardonnay flasker!
Jeg kan varmt anbefale Lennart Lajboschitz bygning Absalon kirken dog har jeg ikke prÞvet fÊllesspisning til 50 DKK, da jeg kun kommer der for deres billig hvidvin og WIFI

2018幎4月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。