Banner for Acolad

Acolad レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Acolad, it's a translation company, that extends their translation let's use the example English to Spanish. In a sentence translated from English to Spanish they are more likely to include words in t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Case # SDSOPHARMA-356: raised on 11.12.2024 with deadline for response on 13.12.2024 at noon (it`s related to LoD response to BDA so it`s urgent) - till today still no feedback even after escalatin... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

J'ai eu l'occasion pendant 3 ans de recevoir des comptes-rendus des rédacteurs d'Ubiqus, et la plupart du temps ils m'ont donné entiÚre satisfaction. Bien sûr, on ne peut pas toujours avoir son rédact... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

We have used Ubiqus, or what they used to be called Verbal Ink, for a long time, at least 5 years. Their transcription service itself is good, but more expensive than competitors. Their billing proces... もっず芋る

䌁業情報

1. 翻蚳家
  2. 䌁業経営コンサルタント
  3. 䌁業間サヌビス
  4. マヌケティング コンサルタント
  5. テクニカル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Acolad is the global leader in content and language solutions. Its mission is to support companies in every industry to scale across markets and enable growth through cutting-edge technology and localization expertise. Today, Acolad group – represented by the brands Acolad, TextMaster and Ubiqus – merges its diverse expertise in technology, language and industry verticals into a unique portfolio of content and language solutions. Established in 1995, the group is present in 22 countries across Europe, North America and Asia, with over 1.600 employees supported by a network of +10.000 linguists around the world. www.acolad.com

We think the future, so our clients can reach it.

圓該䌁業による蚘述

Our commitment to customer delight
At Acolad, we strive to develop a very special relationship with our clients. We’re convinced that a successful partnership comes with trust. Across our journey we have built cross-industry expertise serving the needs of fast paced, high growth companies like yours, helping them to expand globally. We boast a comprehensive and flexible portfolio of content-centric solutions based on market leading technologies to unleash new opportunities across industries. We provide the highest level of customer service with access to 24/7 expert support across regions and time zones. Our global, multidisciplinary team of 2,000 experts is at your service.

連絡先

We enable communication in any language.

Talk to an expert today.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Réactivité ++

Les équipes d'Ubiqus sont toujours prêtes à répondre à nos demandes et à tout mettre en oeuvre même quand c'est de la derniÚre minute. Merci !

ChÚre Candice,
Nous vous remercions sincÚrement pour votre commentaire positif. Nous sommes ravis de vous accompagner sur vos projets. Liliana, Alba, Micaela ainsi que toute l'équipe Ubiqus restent disponibles pour vos projets.

5぀星のうち5の評䟡

Traduction livrée dans les temps et

Traduction livrée dans les temps et parfaitement conforme.

Bonjour Patrick,
Nous vous remercions sincÚrement pour votre retour positif. Nous sommes ravis de vous accompagner sur votre projet. Toute l'équipe Ubiqus reste disponible.
À bientÃŽt !

TrÚs bonne réactivité

TrÚs bonne réactivité. TrÚs professionnel

Bonjour Nathalie,
Nous sommes ravis de votre retour positif. Merci beaucoup.
Toute l'équipe Ubiqus reste disponible pour vos projets.
À bientÃŽt !

5぀星のうち4の評䟡

En general

En general, estamos muy satisfechos con el servicio que nos prestan, pero hay cosas que se pueden mejorar. Se siguen produciendo errores tanto en la preparación de los documentos, como en la traducción y revisión final.

2022幎7月1日

Acolad からの回答

¡Muchas gracias por tu valoración, Blanca! Seguiremos esforzándonos por ofreceros el mejor servicio y adaptarnos a vuestras necesidades.

Excelente

Excelente, rápidos y eficaces.

2022幎6月29日

Acolad からの回答

¡Muchísimas gracias por tu valoración, Ana! ¡Seguimos trabajando para garantizar vuestra satisfacción!

Gracias

Todo entregado en tiempo y traducciones de muy buena calidad.
Muchas gracias,

2022幎6月22日

Acolad からの回答

¡Muchísimas gracias por tu valoración, Luisa! ¡Nos encanta saber que nuestro trabajo se ajusta a vuestras necesidades!

Excelente

Excelente, grandes profesionales.

2022幎6月15日

Acolad からの回答

¡Muchísimas gracias por tu valoración, Juancho!

Un servicio excelente

Un servicio excelente, diligente y de gran calidad en el resultado.

2022幎6月14日

Acolad からの回答

¡Muchísimas gracias por tu valoración, Janet! ¡Aquí seguimos para atender todas tus necesidades lingÌísticas!

Qualità in tempo

Un lavoro ben svolto e rispettando le scadenze tempo, due qualità che non sempre si ritrovano.

2022幎6月8日

Acolad からの回答

Grazie per aver preso il tempo di condividere la Sua esperienza con Ubiqus Marco!

5぀星のうち5の評䟡

Société avec laquelle nous travaillons

Société avec laquelle nous travaillons depuis 2013 pour les traductions.
La qualité de la relation commerciale et du suivi des projets en fait un trÚs solide partenaire au quotidien.

2022幎5月30日

Bonjour Anne-Laure,
Nous vous remercions sincÚrement pour ce retour trÚs positif et sommes ravis d'accompagner Eco-mobilier sur ses projets linguistiques.
Audrey, Maya et toute l'équipe restent à votre écoute !

TrÚs grande réactivité

TrÚs grande réactivité, travail rigoureux et respect strict des délais. Tarif trÚs compétitif.

2022幎5月24日

Acolad からの回答

Bonjour et merci beaucoup pour votre réponse positive. Notre équipe se tient à votre disposition.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。