AE smykker & design レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig fine smykker, der bliver lavet til dig i lige præcis din størrelse. Når først alle størrelser er hos AE smykker, kan man bestille, og så er man sikker på smykkerne passer. Al handel fungerer pe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Flotte og unikke produkter til eget design, personlig og omhyggelig betjening. Mulighed for personliget design til selvforkælelse, minder eller gaver Købte pilleæsker og nøgleringe med navn. Anne e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har modtaget den fineste armring og ring i messing med min egen personlige tekst & de er bare vildt flotte!

企業情報

1. 宝飾デザイナー
  2. ・
  3. ファッション アクセサリー店
  4. 革製品専門店
  5. 手工芸品

当該企業による記述

Stort udvalg af smykker & accessories - måske med en personlig prægning/metal stamping, som laves i eget værksted. Derudover er der skytsengle, stjernetegn, drømmefangere & andre former for spiritualitet, altså smykker & håndværk der på en eller anden måde giver mening. Ydermere laves der mindre ting i læder, skind & pels. AE smykker startede som webshop i 2015 og åbnede en lille fysisk butik i 2016. Den fysiske butik er dog kun åben efter aftale, da jeg har skiftende arbejdstider, AE smykker & design er en 'Personligt ejet Mindre Virksomhed' ved siden af mit primære arbejde. Aftaler om besøg i butikken foregår via tekstbeskeder, på mail: info@aesmykker.dk SMS 52232920 (opkald besvares kun efter aftale) eller besked fra AE smykker & designs Facebookside: https://www.facebook.com/AEsmykker Det samme gør sig gældende ved personlige bestillinger, da jeg gerne vil have det på skrift, så der ingen misforståelser er. Unika bestillinger: Vil du have lavet noget personligt, er der ét gratis foto udkast, hvorfra jeg får en føling med, hvad det ér du præcis tænker på og ønsker. Kræver din bestilling en længere korrespondance (meget tid) vil dette naturligvis medregnes i det samlede prisoverslag. Jeg går først i gang med selve bestillingen når: 1. vi er helt enige om varens 'udformning' 2. du godkender prisen 3. du betaler for varen. Butikken & webshoppen er midlertidigt lukket pga. større ombygning.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Varmeste anbefaling til personlige og unikke gaver

Flotte og unikke produkter til eget design, personlig og omhyggelig betjening.
Mulighed for personliget design til selvforkælelse, minder eller gaver
Købte pilleæsker og nøgleringe med navn. Anne er behjælpelig med at rette bestilling til, så det tager sig bedst ud, med skrift og symboler.
Varmeste anbefaling hvis du ønsker noget specielt

2024年2月13日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder så meget 😍

5つ星のうち5の評価

Jeg er super glad for mine fine…

Jeg er super glad for mine fine ørestikker - super enkle og funktionelle. Glæder mig til at udvide med nye perler snart 🙏❤️

2023年12月2日

Tusind tak selv ❤

Fantastiske smykker

Fantastiske smykker, der giver et væld af kombinationsmuligheder.
Havde et problem med en ørestik, som gik i stykker. Hurtig og behagelig kundeservice og fik straks tilsendt en ny.
Er meget tilfreds og det er absolut blevet mine yndlingssmykker!

2023年5月3日

Af ❤ tusind tak 🙏🏻 for den fine anmeldelse Kathrine 😊

5つ星のうち5の評価

Anne med englevingerne - af stål

Det var en stor fornøjelse at møde Anne over nettet, og hendes hjælp var uovertruffen. Hun er tålmodig, har det store overblik, er varm og imødekommende.
Hun hjalp mig igennem mange køb hvor jeg ikke kunne bestemme mig, så vores handel blev en dejlig oplevelse, i stedet for, at den kunne have være endt i tårer og tænders gnidsel, fordi jeg blev ved med at ombestemme mig
Men selv da minutterne blev til timer, var Anne tålmodig og hjælpsom midt i MIT vægelsind og vores handel blev afsluttet perfekt, med at vi fandt en løsning på hvert eneste lille problem.
Jeg kan kun slutte op om den skare af mennesker som også har anmeldt Anne til Ug med kryds og slange.
Tusind tak Anne, for isenkram og englevinger.

2023年4月20日

Wow... Tusind tak for den flotte anmeldelse Melita 😍

Fornemt arbejde

Har nu købt fra denne leverandør 3-4 gange og har ønsket lidt ændringer undervejs - ingen problemer og hver gang en lille erkendtlighed med i pakken.

Kommer meget gerne igen

2022年1月9日

Tusind tak for den fine anmeldelse Svend Erik 😊

Wauw … Bare wauw

Wauw … Bare wauw!
Hurtig levering af et enormt flot og unikt smykke. Derudover en overraskelse personligt til mig - sikke da fantastisk service.

Det er absolut ikke sidste gang, at jeg handler derinde .. Jeg er mere en fuldt ud tilfreds:)

2021年12月11日

Af ❤ tusind tak for den flotte anmeldelse 😍🙏🏼

Altid en fornøjelse

Bestilt nogle halskæder, og på en af dem havde hun lavet en lille overraskelse, samt sendt en lille gave med som matchede den ene halskæde, det er jeg rigtig glad for. Hun er rigtig god til at spørger indtil ønsker eller ændringer i ordrene,og gøre dem helt vildt personlige og unikke.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos AE Smykker & design.

2021年9月21日

AE smykker & design からの回答

Wow hold da op en flot anmeldelse... Tusind tak Sabrina, det betyder mere for mig, end du aner 😉

En ualmindelig god oplevelse

En ualmindelig god oplevelse at handle her. Hurtig levering og et fantastisk produkt, som på er anvendelig og unikt. Da jeg fik pakken havde hun sendt en lille hilsen og en nøglering med mit navn på. Det var en overraskelse. Den eneste lille ting, der er at sige, er at hvis man ønsker hjemmelevering med dao, så er det noget af en omvej inde på hjemmesiden, men ellers vil jeg anbefale at handle her.

2021年8月5日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for din ualmindelige gode anmeldelse Betina. Også tak for konstruktiv kritik, som jeg straks vil kigge nærmere på :-) Dejlig dag til dig

5つ星のうち5の評価

Super service. Hurtig levering. Smukke smykker. Og hyggeligt med en lille ekstra gave…

2021年5月22日

Tusind tak for den fine anmeldelse Kristiane 😊

5つ星のうち5の評価

Anne's smykker er bare fantastiske

Anne's smykker er bare fantastiske. Smukke og lige hvad jeg ønskede mig (Swarowski hjerter i øreringe). Det gik super hurtigt og så var der en gave med. Med mit navn på. Bedre kan det ikke blive. Desværre kan jeg kun give 5 stjerner. 10 ville passe meget bedre.
Helle Garde Carlsen

2021年4月19日

AE smykker & design からの回答

Tusind mange tak for den fantastiske anmeldelse Helle - så glad for at du er tilfreds 😃

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。