AE smykker & design レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig fine smykker, der bliver lavet til dig i lige prÊcis din stÞrrelse. NÃ¥r fÞrst alle stÞrrelser er hos AE smykker, kan man bestille, og sÃ¥ er man sikker pÃ¥ smykkerne passer. Al handel fungerer pe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Flotte og unikke produkter til eget design, personlig og omhyggelig betjening. Mulighed for personliget design til selvforkÊlelse, minder eller gaver KÞbte pilleÊsker og nÞgleringe med navn. Anne e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilt nogle halskÊder, og pÃ¥ en af dem havde hun lavet en lille overraskelse, samt sendt en lille gave med som matchede den ene halskÊde, det er jeg rigtig glad for. Hun er rigtig god til at spÞrge... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ
  2. ・
  3. ファッション アクセサリヌ店
  4. 革補品専門店
  5. 手工芞品

圓該䌁業による蚘述

Stort udvalg af smykker & accessories - måske med en personlig prÊgning/metal stamping, som laves i eget vÊrksted. Derudover er der skytsengle, stjernetegn, drÞmmefangere & andre former for spiritualitet, altså smykker & håndvÊrk der på en eller anden måde giver mening. Ydermere laves der mindre ting i lÊder, skind & pels. AE smykker startede som webshop i 2015 og åbnede en lille fysisk butik i 2016. Den fysiske butik er dog kun åben efter aftale, da jeg har skiftende arbejdstider, AE smykker & design er en 'Personligt ejet Mindre Virksomhed' ved siden af mit primÊre arbejde. Aftaler om besÞg i butikken foregår via tekstbeskeder, på mail: info@aesmykker.dk SMS 52232920 (opkald besvares kun efter aftale) eller besked fra AE smykker & designs Facebookside: https://www.facebook.com/AEsmykker Det samme gÞr sig gÊldende ved personlige bestillinger, da jeg gerne vil have det på skrift, så der ingen misforståelser er. Unika bestillinger: Vil du have lavet noget personligt, er der ét gratis foto udkast, hvorfra jeg får en fÞling med, hvad det ér du prÊcis tÊnker på og Þnsker. KrÊver din bestilling en lÊngere korrespondance (meget tid) vil dette naturligvis medregnes i det samlede prisoverslag. Jeg går fÞrst i gang med selve bestillingen når: 1. vi er helt enige om varens 'udformning' 2. du godkender prisen 3. du betaler for varen. Butikken & webshoppen er midlertidigt lukket pga. stÞrre ombygning.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig god service

Virkelig god service! Og hurtig levering. AE er altid klar på nye udfordringer og nye ideer. Og hun formår altid at opfylde mine ideer. Anbefales 100 procent!

2019幎3月23日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for anmeldelsen Rana, fornÞjelsen er helt pÃ¥ min side 😉

Kreativ

Kreativ, kvalitet, venlig og gode priser. Hvad vil man mere? Anne er top engageret i sit arbejde og jeg glÊder mig til nÊste projekt, hvor hun skal lave en lÊkker PC-taske til mig.

2019幎3月23日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for dén anmeldelse Peter, ja dét vil jeg ogsÃ¥ glÊde mig til 😉

Super service, flotte smykker lavet lige efter ens egne Þnsker

2019幎3月21日

Tusind tak for den fine anmeldelse Pia 😊

Personlig og hÞj service

Jeg har handlet flere gange med AE smykÞer og har altid oplevet hÞj service. Jeg har fl fået special designet produkter smykker, brille snor, pung og tasker.

2019幎3月21日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, altid en fornÞjelse Charlotte 😊

AnbefalelsesvÊrdigt!

Kort leveringstid selv lige op til jul, flotte smykker og rigtigt god og hurtig service, da jeg havde lidt rod med betaling :-) Kan kun anbefales!

2018幎12月28日

Tusind tak for den flotte anmeldelse Kamilla 😊

Super flotte ting til fornuftige priser samt fremragende service

Super flotte ting som Anne laver. Og til fornuftige priser.
Jeg kÞbte et armbånd, som desvÊrre var stort pga jeg havde oplyst en forkert omkreds af mit håndled. Anne tilbÞd at afkorte det for mig, men via Anne's hjÊlp pr. mail lykkedes mig selv at gÞre det.
Mange tak, Anne, for et flot armbånd samt super god service :-)

2018幎12月13日

Tusind tak for den anmeldelse Ole 🙏🏻 sÞdt af dig 😊

Smukt smykke

Smukt smykke jeg have fået hende til at lave.
Super dejligt at hun giver sig tid til ens Þnsker
Kan kun anbefale hende og hendes hjÊlp
Tusind tak Anne E.

2018幎5月31日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for det Camilla, det var en dejlig fornÞjelse :-)

Perfekt oplevelse med specialfremstillet halskÊde

Det var en af de bedste kundeservice oplevelser jeg har haft.
Jeg skulle bruge en mindehalskÊde til et rollespil, som jeg lÊnge havde kÞrt. Den blev specialfremstillet og hun var meget kreativ og inspirerende at arbejde sammen med, da halskÊdens opbygning og udseende skulle besluttes. Hun gik meget op i, at halskÊden skulle laves prÊcis som man Þnskede det, og man kan tydeligt mÊrke hendes interesse i smykkefremstilling.

Jeg modtog for nyligt halskÊderne og de er alle i fineste orden.

2017幎5月27日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det var en fornÞjelse :-)

Virkelig Flotte Smykker

Anne laver helt unikke flotte smykker.
Dejligt at få lavet smykker som bliver lavet så man kan passe dem isÊr når man som jeg har et lille håndled.
Også er det skÞnt at Anne har så mange gode idéer i sit hoved til sine flotte smykker som jeg aldrig har set fÞr.
Elsker at komme på besÞg i butikken. Det er altid hyggeligt at besÞge Anne. Hun er altid igang med noget spÊndende.
Har kÞbt flere smykker Anne som jeg holder meget af. Jeg kommer helt sikkert snart igen....
Anne er et besÞg vÊrd enten på nettet eller i butikken.

2016幎8月14日

AE smykker & design からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Heidi :-)

Super lÊkre smykker, også custommade hvis man har en ide - Anne er super dygtig og har stor forståelse for kundens Þnsker ❀

2016幎6月25日

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Mega flotte smykker til både hende og ham

Jeg har flere gange kÞbt smykker hos AE smykker. Jeg er mere end tilfreds og jeg vil helt sikkert kÞbe mange flere. Jeg har kÞbt smykker til mig selv og som gaver til både kvinder og mÊnd. En ting er helt sikkert, smykke gaverne falder altid i god jord, også til de mÊnd der ellers ikke går med smykker. Anne har også lavet smykker efter mit Þnske. Til Fars dag lavede hun bla. det fedeste armbånd, med alle 3 ungers navn graveret i.... Det kalder jeg service... Når jeg bare kan skrive en mail, Anne jeg vil gerne have og wupti, er der tryllet de fedeste smykker frem. Når jeg har AE smykker på, spÞrger folk, ejjj hvor har du kÞbt den? Altid hurtig levering og servicen er hÞj. Hos AE smykker er prisen overkommelig og kvaliteten er i top.

2016幎6月23日

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊

Fede smykker

Rigtig fine smykker, der bliver lavet til dig i lige prÊcis din stÞrrelse. Når fÞrst alle stÞrrelser er hos AE smykker, kan man bestille, og så er man sikker på smykkerne passer. Al handel fungerer perfekt, og lynhurtig levering. Dejligt at smykkevÊrkstedet er lige ved telefonen.

2015幎12月5日

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

AE smykker er lig med smukke smykker

Har bÃ¥de flotte Þreringe og lÊkker armbÃ¥nd fra AE smykker. Rigtig god hjemmeside med kvalitetsting og man fÞler, man fÃ¥r en personlig betjening. SmÃ¥ priser og hurtig levering. Tak AE smykker for god behandling😊

2015幎11月29日

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

virkelig smukke smykker !

Jeg elsker smykker , men AE smykker er de allerbedste , virkelig smukke smykker der er iorden , total tommeltot op , kÊmpe knus & tanker herfra

2015幎11月28日

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊