レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wat een slecht bedrijf sturen filters die niet passen die volgens de website wel moeten passen. Wil je dit terugsturen moet je er nog voor betalen. Ook de klantenservice reageren gewoon niet en als ze... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Huismerk filters besteld voor onze Bora. Echter na 4-5 maanden functioneren ze al niet meer en stinkt ons huis na elke maaltijd. Volgens Afzuigkapfilterexpert gaan ze ook slechts 6 maanden mee.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een jaar geleden heb ik voor het eerst 2 koolstof cassettes voor mijn afzuigkap besteld. De geadviseerde levensduur is 6 maanden per filter. Dit zijn typisch van die dingen die je normaal gesproken ve... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚アフィルタヌ提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Afzuigkapfilterexpert.nl Met álle merken Afzuigkapfilters. Siemens, Electrolux, Atag, AEG, Bosch en Etna. Binnen 24 uur geleverd. Koolstoffilters, vetfilters, longlife filters, recirculatie filters

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Verkeerde (namaak) filters ontvangen

Filters besteld voor Klarstein, blijken niet de originele te zijn en passen dus ook niet.
Nu moet ik 8.95 betalen om te retourneren.
Verder niemand te bereiken!
Gelukkig met KLARNA betaald, maar kost me toch geld!
Order:1403105

2026幎5月4日

Fijne ervaring

Ik heb hier eerder orders geplaatst en die zijn altijd goed verlopen. Handig dat zij een reminder sturen wanneer je koolstoffilter vervangen moet worden.

2026幎4月30日

onbereikbaar, geen service

Bedrijf levert afzuigkapfilter dat ernstig beschadigd aankomt, stelt voor het te vervangen maar stuurt niets op en reageert niet meer op mails. Ik betwijfel bovendien ernstig of het filter inderdaad een Novy filter is, het lijkt mij een huismerk waarvoor ik de prijs van een Novy filter betaald heb.

2026幎4月15日

Klantenservice onbereikbaar!!

Klantenservice onbereikbaar!!
Ik had graag mijn product om willen ruilen wegens wijziging van project maar totaal geen gehoord van de klantenservice na een MAAND wachten. Telefoonnummer staat er voor de sier (ze nemen niet op) en op de mail reageren ze ook niet. Heel jammer en totaal onnodig.

2026幎3月19日

vervangende metaalfilters besteld

Drie vervangende metaalfilters besteld voor onze Siemens afzuigkap. Levering was snel en de filters waren netjes en goed verpakt. Op de filters zat blauw beschermingsplastic; het verwijderen was even wat gepriegel :-), maar het geeft wel aan dat er zorgvuldig met de producten wordt omgegaan.

Hoewel het geen originele Siemens-filters zijn, passen ze perfect (358x265 mm) en zien ze er kwalitatief goed uit.

Plaatsen was daarna zo gebeurd. Prima alternatief voor de originele filters en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer zeker tevreden.

2026幎3月9日

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, verkopen willen ze snel. Ze sturen een verkeerde filter en weigeren een retourlabel te sturen. Klant moet fotos maken van de fout geleverde producten en pakbon. Alles behalve klantvriendelijk. Telefonisch is dit bedrijf niet te bereiken.

2026幎3月3日
5぀星のうち4の評䟡

Vetfilter Zanussi

Het product vinden dat ik nodig had, kost mij weinig moeite. Echter, ik kreeg de straatnaam zeer moeilijk ingevuld. Dat is de enigste opmerking. Ik heb vroeger al tweemaal hier koolstof filters besteld zonder problemen.

2026幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Pure oplichterij! TProduct terug maar... geen terugbetaling!

Na de terugzending van het filter heb ik gemeld dat het product niet compatibel was met mijn afzuigkap.

Sindsdien heeft de klantenservice alle communicatie stopgezet. Ondanks meerdere pogingen heb ik geen enkele reactie ontvangen en is het aankoopbedrag tot op heden niet terugbetaald.
Ik beschouw dit als onacceptabel en verzoek onmiddellijk contact en volledige terugbetaling van het openstaande bedrag.

2026幎1月17日

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Postbode kwam aan de deur, maar ik kon niet open doen. Postbode gaf aan dat het adres fout was en stuurde het artikel retour.

Zeer onvriendelijke customer service en gaf aan dat het mijn fout was. Waarom zou ik de moeite doen om een mail te sturen als het mijn fout zou zijn?

Dit is geen customer service anno 2026. Als je uw klanten zo behandeld, verlies je klanten.

Ik stel dus voor om het risico niet te nemen hier te bestellen. Als de bestelling vlot loopt, geen probleem, maar van zodra er iets fout loopt zie je nooit uw geld of product nog terug.

2026幎2月5日

Bestel hier niks!!!

Op 29 december heb ik een overeiniger besteld. Tot op heden niets ontvangen. Ik heb al eerder een review geplaatst omdat mijn ervaring was gevraagd per mail. Ik heb gevraagd waar mijn bestelling blijft. Post Nl geeft inmiddels aan dat het product helemaal niet is aangeboden. Deze reactie heb ik gekregen:

Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Naar aanleiding hiervan heb ik direct contact opgenomen met PostNL.

PostNL heeft aangegeven een onderzoek te starten naar de zending. Helaas duurt een dergelijk onderzoek gemiddeld twee tot vier werkdagen. Wij begrijpen dat dit wachten vervelend is en delen uw frustratie, maar kunnen dit proces vanuit onze kant helaas niet versnellen.

Ik zie tevens dat u een negatieve beoordeling heeft achtergelaten over onze service. Dat vinden wij uiteraard jammer, aangezien de vertraging wordt veroorzaakt door de huidige drukte bij PostNL en buiten onze directe invloed ligt.

Graag denk ik met u mee over een passende oplossing. Ik heb kunnen regelen dat wij, indien u de beoordeling online wilt aanpassen, het pakket opnieuw naar u mogen versturen. Mocht u hiervoor openstaan, dan kan ik u een link toesturen waarmee u de beoordeling eenvoudig kunt wijzigen.

Indien u het pakket uiteindelijk dubbel ontvangt, ontvangt u van ons een retourlabel zodat u één van de zendingen kosteloos aan ons kunt retourneren.

Ik hoop dat wij u met deze oplossing naar tevredenheid van dienst kunnen zijn. Onze excuses voor het ongemak en het lange wachten op uw bestelling.

2025幎12月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス