Heb een nieuwe stofzuigerbuis besteld van mijn Dyson. Het eigen merk van Stofzakkie kost slechts eenderde van dat wat Dyson voor zo'n buis rekent (30 vs 90 euro). Ik zie geen enkel kwaliteitsverschil... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
snel en correct. enkel levering op adres was minder. Zogezegd geleverd maar doos gedropt op de openbare weg aan de slagboom van ons bedrijf. Ingeval regenweer waren deze zakken voor de vuilbak
Dit is eindelijk weer een bedrijf dat doet wat het belooft: Duidelijke productbeschrijving, goede prijs-kwaliteit verhouding en vlotte levering. Communicatie kan via mail maar ook telefonisch en e... ãã£ãšèŠã
Geweldig door een fout bij postnl was mijn pakje bij verkeerde afhaalpunt bezorgd. Ze hebben het gelijk opgelost door een nieuwe naar me thuis adres te sturen zonder extra kosten. Ik ben blij met de f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Stofzakkie.nl! We zijn verheugd om onze klanten een fantastische online winkelervaring te bieden. Bij Stofzakkie.nl geloven we in kwaliteit, service en tevredenheid. Onze missie is om je te voorzien van de beste stofzuigerzakken en accessoires, zodat je thuis kunt genieten van een schone en gezonde omgeving. Jouw mening is voor ons van onschatbare waarde, en we nodigen je uit om je ervaringen met ons te delen op Trustpilot. Samen bouwen we aan een betere winkelervaring voor iedereen. Bedankt voor het vertrouwen in Stofzakkie.nl
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Te vreden over mijn aankoop en deâŠ
Te vreden over mijn aankoop en de snelle levering.
Stofzakkie blijft spam emails sturen
Stofzakkie blijft spam emails sturen. Ondanks de afmeldknop houdt het niet op. Meerdere per week. Zwaar irritant.
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Bora Puru TOP IMITATIE FILTER
Ik heb een filter van Stofzakkie.nl voor mijn Bora Puru geprobeerd en ik ben bijzonder positief verrast!
Ik heb eerder imitatie filters geprobeerd, en allemaal zijn ze ruk vanaf dag 1: je ruikt kookluchtjes door het hele huis!
Dit filter van Stofzakkie.nl gebruiken we nu ruim drie maand en ik kan niet anders zeggen dan dat de kwaliteit TOP is , wat voor mij betekent âtenminste net zo goed als het origineel.â
Bedankt voor dit TOPproduct wat mij een besparing van grofweg 70% oplevert. ðªðŒððŒð
ze doen wat ze zeggen
Supersnelle verzending en zeer goedeâŠ
Supersnelle verzending en zeer goede prijs voor de stofzuigerzakken geschikt voor KÀrcher.
Hepa-filter voor de Dyson gekocht enâŠ
Hepa-filter voor de Dyson gekocht en werkt net zo goed als de originele filter
Netjes geleverd binnen de afgesprokenâŠ
Netjes geleverd binnen de afgesproken tijd ik ben er blij mee
Nieuwe filters voor mijn Dyson v8âŠ
Nieuwe filters voor mijn Dyson v8 besteld. Volgende dag bezorgd en past precies! Heel erg blij met de snelle service, had het snel nodig en dan is 1 dag wachten top! Bedankt stofzakkie (geweldige naam ook!)
Prima levering zoals beloofd
Prima levering zoals beloofd. Prima prijs.
Snel verzonden en een prima product
Snel verzonden en een prima product
Super snelle bezorging van kwalitatiefâŠ
Super snelle bezorging van kwalitatief goed product (koolstoffilter voor afzuigkap) tegen redelijke prijs.
Snelle duidelijke service
Duidelijk snelle niet te dure service.
Had stofzuigerzakken besteld enâŠ
Had stofzuigerzakken besteld en waarschijnlijk door mijn eigen fout werden de verkeerde geleverd hierop contact opgenomen met stofzakkie en foto gestuurd van de gebruikte en nieuwe stofzak kreeg meteen de goede toegestuurd zonder problemen geweldige snelle en uitstekende service
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Alleen jammer dat ik geen factuur heb met de gegevens van de filters.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ