Meget hjÊlpsomme og yderst behagelig service. Fik hjÊlp til gennemgang af analyse i nÊsten en halv time - det er service ð
Jeg havde behov for en ekstra del til en ismaskine kÞbt i Aldi. Jeg skrev derfor til virksomheden over nettet og fik et tilfredstillende svar fra en Heidi Kirkeby i lÞbet af et kvarter. Jeg opl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt et lanternesÊt - stregkode 5 708184 123229 - i Superbrugsen som er importeret af AGK Nordic ....jeg er en hyggefimser skal det lige siges og disse lanterne er bare sÃ¥ smukke og de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AGK Nordic er leverandÞr indenfor isenkram til butikker og online forhandlere.
Vestergade 72, 8990, FÃ¥rup, ãã³ããŒã¯
- tl@agknordic.dk
- www.agknordic.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Virkelig god service
5/5 Anmeldelse af AGK Nordic A/S -
KÞbte et af deres produkter og var i tvivl, da jeg manglede en del. Fik hurtigt svar og meget behjÊlpelig service. Har nu kÞbt flere af deres produkter og kun haft positive oplevelser. Selv ved mangler eller selvforskyldte skader var de behjÊlpelige.
Service der overgik det nÞdvendige, og fine produkter. 5/5 herfra.
Vh Mathias SÞrensen
Mega god service fra deres personale
Mega god service fra deres personale.
Havde kÞbt et produkt hos dem, som da jeg desvÊrre modtog varen var i stykker. Men jeg kontaktede bare deres kundeservice, som hurtigt kunne hjÊlpe mig med at få en ny vare, som ikke var i stykker.
KagesprÞjte fra lÞvbjerg
KagesprÞjte fra lÞvbjerg
Den er i elendig kvalitet og knÊkkede med det samme da jeg prÞvede at lave vanilje krans med min far og bror, selv en lille dreng vil kunne se at det var noget som ikke ville virke, måske ER det fordi at det er en lille unge i kina der har samlet kagesprÞjten.

AGK Nordic A/S ããã®åç
Jeg har fÃ¥et verdens bedste og sÞdesteâŠ
Jeg har fået verdens bedste og sÞdeste hjÊlp fra AGK Nordic. Jeg havde (som Mand) kommet til at vaske udstyr til vores rÞremaskinen i opvaskemaskinen, og det kunne det åbenbart ikke holde til. Jeg fandt tilsvarede udstyr hos AGK Nordic så jeg ringede til dem, og den sÞdeste sÊlger hos dem forklarede mig, at de havde det jeg manglede og kunne få det til en rigtig god pris. Jeg havde desuden på deres hjemmeside set, at de ligeledes havde andet udstyr til rÞremaskinen, såsom kÞdhakker og paste udstyr, så jeg forespurgte herpå, og de regnede en samlet pris sammen på det hele. Den samlede pris var så super attraktiv at det hele blev indkÞbt til vores maskine. Kan på det varmeste anbefale dem som hjÊlp og indkÞbssted.

LanternesÊt kÞbt i Superbrugsen
Jeg har kÞbt et lanternesÊt - stregkode 5 708184 123229 - i Superbrugsen som er importeret af AGK Nordic ....jeg er en hyggefimser skal det lige siges og disse lanterne er bare så smukke og dekorative.
Med LED fyrfadslys i lilla fyrfadsholdere i lanterne er det det smukkeste og hyggeligste lys de bringer når de står der på gulvet i min stue.
Dem gad jeg gerne have flere af til forgang og kÞkken, men desvÊrre var det sidste sÊt de havde i Superbrugsen ÞvÞv.

Bedste "discount" sandwich toaster
Deres sandwich toaster er noget af det bedste jeg har prÞvet, og til lige med var den billig.
Stegepladen er endnu ikke blevet ridset og er ikke begyndt at falde af, som man ser på rigtig mange af de billige toastere (Melissa *brÊk*, osv.)
Derudover bliver pladen utrolig hurtigt varm. Hvilket selvfÞlgelig er dejligt. :)

Super fantastisk kundeservice ( Heidi ) âŠ
Super fantastisk kundeservice ( Heidi )
Jeg havde fået fat i en bilgarage til min sÞn og der manglede nogle dele til den.
Vupti og Heidi lÞste problemet.

Langsom support
Har skrevet og spurgt på en driver til mit ip-camera model 10711 som jeg kÞbte i silvan for noget tid siden. Har lige fået svar tilbage fra Heidi,at det kan i ikke hjÊlpe med ?? hvorfor ikke det,er det ikke jer som importÞr der
kan hjÊlpe med sådan et problem??
Det svarer jo til at kÞbe en brugt bil,men ikke kan få benzin til den.....
update 19-1.....se det var jo ikke så svÊrt,så kom der en xtra stjerne herfra.

Mail til AGK
Har bedt om en oplysning, hvor jeg kunne finde drivere til to mus
da disken var bortkommet.
Nu er det 12 dage siden, "no responce at all"
Det kan vist ikke vÊre service, men ligegyldighed.
Leo Andersen
Mange tak for linked det hjalp
MVH Leo Andersen

Advarsel! KÞb ikke deres cykelholder
Advarsel til alle som vil kÞbe en AGK cykelholder til 3 cykler!
Jeg kÞbte sÃ¥dan en holder til min nye MTB da jeg gerne ville have noget ordentligt! Det fortrÞd jeg meget. Jeg havde spÊndt den pÃ¥ bilen og kÞrer sÃ¥ afsted. Vi kommer pÃ¥ motorvejen og der sker det sÃ¥! Jeg taber min cykel!! Selve holderen knÊkker i plastikken!! Nu vil de sÃ¥ hverken erstatte holderen og cyklen!! Det er virkelig for dÃ¥rligt. KÃB DEN IKKE!!

Enestående kundeservice
Jeg har fået stjålet nogle dele fra min AGK cykelholder, og ved henvendelse til firmaet for at hÞre om de kunne genanskaffes, så kom der prompte svar om, at de straks sender mig nye dele UB. Kan man Þnske sig mere? FIVE STARS og tusind tak for det :-)

Super service
Jeg kÞbte i vinter et rotisseri til min gasgrill, men en af gaflerne forsvandt på mystisk vis.
Jeg skrev til dem og fik svar dagen efter at de ville sende en ny UB.
Dagen efter ankom den.
Jeg kan kun anbefale AGK.

El-thermokande
Sidste år og i år ringede jeg AGK om en Thermo el-kedel, som Aldi har forhandlet. Sidste år fik jeg at vide at den kom i Aldi igen, og jeg fik kÞbt en. DesvÊrre har Aldi valgt ikke at have den i deres sortiment i år.
Men vupti, fandt Heidi Kirkeby 2 stk.på lageret, som nu er på vej til mig.
Fantastisk super betjening af Heidi Kirkeby, som er utrolig hjÊlpsom, og er i besiddelse af en fantastisk hukommelse. 5 store stjerne til Heidi.
Med venlig hilsen Marianne MaxsÞ, RÞdovre.

Flt service
Jeg havde behov for en ekstra del til en ismaskine kÞbt i Aldi.
Jeg oplever firmaets service som fremragende.
Elon Ulf Cohn
Journalist (DJf.)

Fremragende service
Har en 5 år gammel kÞkkenmaskine med en defekt knap. Ringede med mit problem og vupti en lagermand havde fundet to stk og de blev sendt UB dagen efter.... Tusind tak for at vi kan beholde vores kÞkkenmaskine lidt endnu :-)

fint hjÊlpe-svar modtaget hurtigt
Havde kÞbt et lÊkkert AGK bluetuth tastatur i Aldi og havde problemer med indstillingen, fik hurtig og fint svar pr. mail. vh Ole Carlsen

AGK Nordic A/S ããã®åç
Fokus på at det er billigt
FÞrst det negative (som koster 2 stjerne) Har kÞbt et alarmkit Secur i Silvan til en yderst sprÞd pris (tror Silvan skal stoppe med det for normal pris 1600kr. og jeg fik det til 450kr.). Jeg kÞbte faktisk også en tidligere model til 350 kr. Nå jeg kunne ikke få GSM kortet til at virker og manuallen der leveres med er meget meget tyndbenet, Den manual man så kan finde på deres hjemmeside er bedre men ikke et kuk om sim kort og specielt hvis det ikke virker. Ringede til deres support og han fortalte at der ikke måtte vÊre kode på sim-kortet - og så virkede det Og så fortalte han mig at jeg da kunne beholde den tidligere model (til 350 kr.) for hvis jeg fik brug for en ekstra senser, så koster de 300 kr. og for de 350kr. jeg havde givet for den tidligere model fik jeg 2 dÞrkontakter, 2 sensere og en ekstern alarm hÞjtaler - så tak for tippet - som jeg kvittere med en ekstra stjerne, så vi lander på 4 stks
Tarvelig service
KÞbte en knivsliber i ALDI, importeret af AGK Nordic.
Da jeg endelig skulle bruge den, viste det sig at slibestenene sad forkert placeret. Skrev til AGK om problemet, og at jeg desvÊrre ikke havde kvitteringen, hvortil de skrev:
"Hej Hans
Vi skal have en kvittering for at den kan gå under garanti.
Agk Nordic support"
Hvorfor? spÞrger jeg bare.
De ved jo godt at den ER solgt gennem ALDI i foråret 2014 og derved stadig burde vÊre dÊkket under garantien.