レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Egentlig ville jeg have givet 5 stjerner, for personalet er super sÞde, kunne fÃ¥ hurtig tid og ingen forsinkelser da jeg kom til min aftale. Men men men de lover svar inden for 3 dage og det er nu en... もっず芋る

䌁業情報

1. 専門クリニック
  2. 心臓専門医
  3. 医療コンサルタント
  4. 私立病院
  5. 攟射線科医

圓該䌁業による蚘述

Mens teknologien fortsÊtter med at udvikle sig i en hastighed, der kan virke overvÊldende, er det vigtigt at huske, at i centrum for al denne innovation er mennesket. Hos NAYA Kardiologi & MR-scanning er vi drevet af en enkel, men kraftfuld overbevisning: At kombinere den nyeste teknologi med en dybtfÞlt omsorg for hver enkelt patient.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

60件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Quick appointment, good examination

I had extremely pleasant experiences with Naya. I called them on the 4th March and got an appointment for a full spine MRI by 5th of March (next day!). They were super kind. They have coffee and water. I was nervous but they did a good job managing that too. Before the scanning they asked for my symptoms, which they forwarded to the person doing the analysis.

I received my result in less than 4 working days, they arrived on 11th of March in the morning. I received a detailed report as well as the images, in multiple formats (JPEG & DCIM).

For a follow-up I met their Reumatologist. The doctor is available once every 2 weeks. I called in the morning for an appointment, luckily he was available and they managed to find an appointment for me for the same day. He is a very knowledgable doctor who knows things that not many do (first person in Denmark to introduce me to McKenzie exercises, they are good for the back). He was also very kind and understanding.

I arrived with public transport. The clinic is conviniently located. There are plenty of parking opportunities as well.

2026幎3月5日

Dear Ambus. :o)
Thank you so much for your very kindly written description of your experience at NAYA. We are very happy to hear that it was a good and safe experience for you. And we hope you are on a path to recovery.
I will send all your "roses" onward to my colleagues.
Take care
Kind regards Tina & Team NAYA

Positiv oplevelse

Virkelig en positiv oplevelse. Hurtig, meget imÞdekommende og yderst professionel. Jeg kan kun komme med de varmeste anbefalinger.
Vh Stig Larsen

2026幎4月1日

KÊre Stig :o)
Tak for de flotte 5 stjerner ! Det er jo sådan det skal vÊre !
Jeg er glad for vi havde mulighed for at få dig hurtigt på benene igen. Du skal vÊre velkommen tilbage.

Dejlig dag til dig.

KH Tina & hele Team NAYA

Her er min mening

Her er min mening: alt fra telefonbetjeningen, til sekretÊrerne og lÊgen var helt perfekt, venlig og professionel
behandling, alt levede op til mine forventninger.
JÞrn Nielsen

2026幎3月6日

KÊre JÞrn.
Tusinde tak for de fine roser, og fem flotte stjerner. Jeg er rigtig glad for du havde en god og tryg oplevelse at vÊre her hos NAYA.
Du skal vÊre velkommen tilbage.

Rigtig god weekend
KH Tina

Tak for din scanning hos NAYA – vi hÞrer gerne din mening

My experience at Naya Private Clinic was the best visit to a doctor’s office in my 24 years of living in Denmark. I was a bit nervous at first about being judged, as I’m not Danish. Upon walking into the office, I was greeted with a smile by the two receptionists. Then, one of the doctors offered me a cup of coffee. It was heartwarming to feel accepted. I was even invited to sit in the breakfast lounge and was offered breakfast before my scan. The doctor who performed my scan was very kind, and I felt very relaxed, even though I tend to get very nervous when going to a doctor’s office. Big thank you to All for being so welcoming.

2026幎2月27日

Dear Rhonda :)
Thank you so much for your very kind feedback ! I am so happy, that you had a great experience at our clinic. This is exactly why we do this <3
You are most welcome back any time !

Kind regards Tina & Team NAYA

NAYA privathospital

Jeg kom til NAYA og havde det skidt troede ikke der var noget at gÞre MEN TAK er kun et fattigt ord, men nu går det fremad.
TAK for jer TAK for jeres imÞdekommenhed når man trÊder ind på Privathospitalet NAYA. Man fÞler sig tryg, endnu engang TAK.

2026幎2月20日

KÊre Lene.
TUSIND TAK, for din meget fine anmeldelse <3
Det er derfor vi er her :o) Det gÞr mig SÅ glad, at hÞre det gÃ¥r fremad med dit helbred. Det er sÃ¥dan det skal vÊre.
Mange kÊrlige hilsner
TEAM NAYA

Personalet er mega sÞde og

Personalet er mega sÞde og imÞdekommende. Man fÞler sig set og hÞrt, det kunne det offentlige lÊre meget af.

2026幎1月28日

KÊre Vjolca.
Mange tak for de rosende ord.
Det er så dejligt at hÞre at du fÞlte dig set og hÞrt, og forhåbentligt godt på vej, nu med korrekt diagnose.
Det var en fornÞjelse at have dig forbi klinikken.
Jeg giver roserne videre til resten af teamet :o)
KH Tina & TEAM NAYA

Virkelig en positiv oplevelse

Virkelig en positiv oplevelse, med tyk streg under. Meget kompetent personale. Virkelig rar, sjov og behagelig atmosfÊre. Personale er yderst hjÊlpsomme og venlige. Blev budt pÊnt velkommen med en varm kop kaffe.
Stemning er rar og humoristisk. BehÞver jeg hjÊlp/undersÞgelse en anden gang, er det bestemt dette sted jeg vil vÊlge.
Tak for god behandling og hjÊlp NAYA.

2026幎1月30日

KÊre Marianne :o)
Hvor er det dejligt du har haft en GOD og TRYG oplevelse hos os <3 det er lige det vi er allerbedst til !
Du skal vÊre SÅ velkommen her igen, om det er en blodprÞve, EKG, en ny MR, eller om det er "bare" er til en kop kaffe ;o)

SKØN dag til dig
KH Tina & TEAM NAYA

KÊmpe tak til NAYA for en hurtigt

KÊmpe tak til NAYA for en hurtigt behandling så vi kan få en normal hverdag nu når det offentlige ikke kan
Det er alle pengene vÊrd

2026幎1月26日

KÊre Bo & familie :o)

Tak for de rosende ord. Vi er virkelige glade for vi har kunne hjÊlpe jer videre godt på vej.
God vind fremover.

Fantastisk service

Fantastisk service ! Kan klart anbefale Naya Privat hospital! Gik derfra med en dejlig fornemmelse i maven og en klar plan for det videregående forlÞb.

2026幎1月23日

KÊre Suleyman
10.000 tak for de fine roser :o ) Det glÊder mig at du har fÞlt dig tryg, set og hÞrt-hele vejen igennem forlÞbet.
Det er lige prÊcis derfor vi er her !
Du skal vÊre mere end velkommen til et nyt chekup, hvis der skulle vÊre behov for det.

Jeg vil stÊrkt frarÃ¥de at bruge Naya MR

Jeg har aldrig oplevet så uprofessionel og farlig behandling som hos Naya MR Privat Hospital.
Deres fejl kunne have kostet mig et helt liv med sport og normal funktion.

MR-scanningen var så dårlig, at ortopÊdkirurgen på Hvidovre nÊrmest rystede på hovedet. De overså:

to flÊkkede menisker (de nÊvnte kun én)

en stor knogle-/bruskknusning på 1.5 × 3 cm (kaldte det en “lille defekt”)

massiv vÊske og indre blÞdning

Alt det, som enhver kompetent radiolog burde have fanget, blev ignoreret eller fejlbeskrevet.

LÊgesamtalen var endnu vÊrre.
LÊgen virkede som om han ikke engang havde lÊst scanningen. Han foreslog, at jeg som 24-årig, aktiv sportsudÞver skulle:

tage stÊrkt afhÊngighedsskabende smertestillende

“vente og se” i 6–8 uger

og acceptere, at jeg “nok aldrig kan dyrke sport, lÞbe eller styrketrÊne igen”

Ingen plan. Ingen henvisning. Ingen forståelse for skaden.
Helt Êrligt: Det var katastrofalt inkompetent.

Deres lovede svartid pÃ¥ 48–72 timer maks 86 var timer ogsÃ¥ en lÞgn.
Scanningen blev beskrevet d. 14 november — men jeg fik den fÞrst d. 17 november, efter at jeg havde ringet 5 gange og endte med at blive i rÞret for at presse dem til at sende den.

Dagen efter gik jeg til min egen lÊge, som straks sendte mig akut til Hvidovre.
Kirurgen ringede samme dag og sagde, at skaden krÊvede Þjeblikkelig operation.
Jeg blev opereret en uge efter — fordi det var nu eller aldrig.

Hvis jeg havde stolet på vurderingen fra Naya MR Privat Hospital,
var jeg blevet invalideret for livet.

Jeg står nu foran 12+ måneders genoptrÊning, 2 måneder på krykker og en usikker fremtid med sport.

Det eneste positive at sige er dette:
De var sÃ¥ elendige, at jeg blev nÞdt til at opsÞge en second opinion – hvilket reddede mit knÊ.

Jeg ville ikke engang stole på dem med en brÊkket fingernegl efter dette forlÞb.

2025幎11月17日

KÊre Oliver,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at dit forlÞb har vÊret sÃ¥ belastende for dig– sÊrligt nÃ¥r det handler om en alvorlig knÊskade og usikkerhed om fremtiden.

Af hensyn til patientsikkerhed og fortrolighed kan vi ikke kommentere eller diskutere konkrete sundhedsoplysninger i et offentligt forum som dette. Men vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne gennemgå dit forlÞb grundigt med dig, herunder billedkvalitet, beskrivelse, kommunikationen omkring fund samt svartider.

Vi har allerede rakt ud til dig direkte og sendt en mail med forslag om et mÞde, så vi kan gennemgå forlÞbet ordentligt og konkret.

Vi Þnsker dig rigtig god bedring og held og lykke med genoptrÊningen.

NAYA Kardiologi & MR Scanning

UdmÊrket

Lynhurtig og tilfredsstillende kommunikation. De har også en patientportal som er praktisk at bruge. Jeg anvendte "Hansen pakken" og modtog alle mine tal i lÞbet af et par dage. Det blev en dyr omgang, men man skal altid prioritere sit helbred fÞrst.

2025幎10月8日

KÊre SMR :)
Tusind tak for din fine anmeldelse, ja helbredet skal man passe godt på

Rigtig glÊdelig jul

KH Tina & Team NAYA

Fantastisk service og rare omgivelse

Jeg har vÊret inde og få en MR Scanning og kan kun anbefale NAYA.
Jeg kom til samme dag som jeg ringede og prisen var fornuftige. De tog virkelig pÊnt imod en og lyttede til ens problemer og tog det alvorligt.
Personalet er utrolig sÞde og behjÊlpelige!
Sidst men ikke mindst er svartiden hurtig.
God oplevelse tak!

2025幎10月7日

KÊre Anders.

Mange tak for de fine stjerner, og din varme anmeldelse er vi utrolig taknemmelige for. Vi er SÅ glade for at kunne hjÊlpe dig, da du havde brug for det.

Rigtig glÊdelig jul. <3

KH Tina & Team NAYA

Jeg mÞdte en usÊdvanlig venlighed og

Jeg mÞdte en usÊdvanlig venlighed og professionalisme. Det lykkedes klinikken at foretage en MR-scanning af mit knÊ, pÃ¥ trods af metalartefakter fra en knÊprotese – noget det offentlige sundhedsvÊsen (Herlev, Gentofte og Rigshospitalet) havde afvist som umuligt.

Scanningen gjorde det muligt at afklare bl.a., at der ikke var tale om noget malignt, hvilket det offentlige altså ikke kunne tilbyde.

SÊrligt vil jeg fremhÊve chef Frederik, som tog et bemÊrkelsesvÊrdigt initiativ og kontaktede Rigshospitalet for at rette op på deres vurdering.

Stor tak for både det menneskelige og det faglige engagement.

Paw Frandsen

2025幎10月4日

KÊre Paw

Tusinde mange tak for dine fem fine stjerner og din flotte anmeldelse. Du kan tro, at den varmer!

Vi er glade for du har haft en god oplevelse her os. Vi er SÅ glade for, at vi kunne hjÊlpe lige netop dig!

KH Katja & Team NAYA

Fantastisk sted med engageret og nÊrvÊrende personale

Jeg tog kontakt til Naya primo august efter jeg havde fået en hjertesvigtsdiagnose og Þnskede både en second opinion (udredning) og en MR scanning af mit hjerte. Jeg fik tid til udredning - ventetid 3 dage. UndersÞgelsen var grundig og oplysende og jeg oplevede at blive lyttet til og taget alvorligt. Naya foretager desvÊrre ikke CMR (endnu), men Frederik og Peter SÞgaard har vÊret helt fantastiske og hjulpet mig videre på vej i den rigtige retning.

Klinikken fremstår meget flot og indbydende med det nyeste eletrokniske udstyrog jeg fÞlte mig tryg og velkommen fra jeg trådte ind af dÞren. Hvis jeg kunne give 10 stjerner, gjorde jeg det. Tak for hjÊlpen <3

2025幎8月25日

KÊre Katrine.

Tusinde tak for alle 10 stjerner ;o)
Vi er så glade for du fik en god oplevelse her os os, samtidig vi kunne hjÊlpe dig hurtigt videre igennem systemet.

Det var en fornÞjelse at have besÞge af dig her i klinikken.

Rigtig glÊdelig jul

KH Hele Team NAYA

Poor communication

Poor communication, unreliable service, I regret choosing this clinic.

2025幎8月25日

Hej Elias
Tak for du har taget dig tid at skrive en anmeldelse. Jeg har tjekket vores systemer. Og jeg kan desvÊrre ikke identificere dig som patient, og kan dermed ikke se hvilken type behandling du skulle have modtaget. Hvis der er andet jeg kan vÊre behjÊlpelig med er du velkommen til at tage direkte kontakt.

Mvh Tina

Har lige vÊret til scanning idag

Har lige vÊret til scanning idag. Blev mÞdt af de sÞdeste mest behagelige mennesker som var meget lyttende og hjÊlpsomme mine varmeste anbefalinger

2025幎8月6日

KÊre Lene

Tusinde tak for de fem fine stjerner! Du kan tro, at din anmeldelse varmer.

Det var en fornÞjelse at have dig forbi klinikken.

Jeg giver roserne videre til resten af teamet :o)

KH Team NAYA

Super service Kirsten Pedersen

Super service Kirsten Pedersen svogerslev

2025幎8月1日

KÊre Kirsten

Tusinde tak for de fem fine stjerner!
Det var simpelthen så hyggeligt at have jer forbi klinikken og gode snakke vi fik :o)

KH Katja & Team NAYA

Dejlige og varmhjertet personale

Dejlige og varmhjertet personale

2025幎6月6日

NAYA Kardiologi & MR-scanning からの回答

KÊre Lasse :o) You made my Day !

Tak, tak, tak, for fem fine stjerner, og en fantastisk anmeldelse. Jeg deler roserne med resten af teamet.
God weekend til dig

KH Tina & team NAYA