Van aanvraag tot uitvoering, slechts twee dagen. De juiste expert kwam en voerde de installatie perfect uit - mijn oude apparatuur werd zorgvuldig verwijderd en de nieuwe werd vakkundig geïnstalleerd.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben zeer tevreden over de monteur die mijn oven op de stroom heeft aangesloten. Hij werkte zeer professioneel, was vriendelijk en legde alles duidelijk uit. De installatie werd netjes en vakkundig... もっと見る
De monteur, John, was erg behulpzaam en vriendelijk. Fornuis was in no-time aangesloten en werkend. De afvoer van het oorspronkelijke defecte apparaat liep niet helemaal zoals gewenst, maar John bleef... もっと見る
Morris van AJ Tec werkt uitzonderlijk netjes, beleefd en met zichtbaar vakmanschap. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, liet elke stap zien en controleerde zijn werk tot in de kleinste... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
AJ Tec BV montage en reparatie service is een veelzijdig, gecertificeerd bedrijf dat over heel Nederland en België inbouwapparatuur en witgoed installeert en repareert
連絡先
ネガティブなレビューの 63%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tijdens hitte code rood zijn alle handelingen goed uitgevoerd
Tijdens hitte code rood zijn alle handelingen perfect uitgevoerd.
Groot respect voor de monteur om indeze warmte (ook binnen) te moeten werken.
Monteur belde netjes op dat hij er…
Monteur belde netjes op dat hij er bijna was, heel vriendelijk, werkte netjes en lette er erg op dat hij geen beschadigingen maakte aan de muur of de vloer. Alles ging vlotjes. Nog uitleg gegeven van het product.
Ik zeg super!
Het inbouwen werd vakkundig en snel…
Het inbouwen werd vakkundig en snel uitgevoerd. Ondanks het hete weer (32°C). Het ziet er goed uit en werkt perfect.
Top!
Monteur was er al vroeg, installatie verliep snel; aardige monteur die heel deskundig en bereid was om te helpen. Kortom: top!
Installateur was efficiënt en zeer…
Installateur was efficiënt en zeer vakkundig. Was goed op tijd en fijn in de omgang.
In de hitte geen overhaaste klus, maar vakmanschap!
De mannen hebben in de hitte accuraat een ijskast uitgebouwd en een nieuwe erin gezet. Geen overhaaste klus, maar vakmanschap!
Zeggen wat ze doen en doen wat ze…
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Vriendelijk en op tijd. Goed en solide werk geleverd.
Plaatsing koel/vrieskast
Onze koel/vrieskast keurig netjes geplaatst en aangesloten. Monteur was zeer vriendelijk en heeft goed uitgelegd waar we op moeten letten bij het aanzetten en schoonmaken van de koelkast. Al het afvalmateriaal heeft hij ook meegenomen. Wij zijn zeer tevreden! 👍
Super goede service
Super goede service, eerder uitgevoerd dan verwacht.
Aardige monteur, netjes de vaatwasser uit- en ingebouwd. Zeer tevreden!
Zeer vriendelijke installateur en snel…
Zeer vriendelijke installateur en snel geregeld. Enige puntje is dat mijn inbouw vaatwasser nu schever staat als voorheen. Voor de esthetiek jammer, maar er werd aangegeven dat dit het maximale resultaat was. Hij doet het voor alsnog goed!
Kwamen op afgesproken tijd.
Kwamen op afgesproken tijd.
Gingen rustig aan het werk.
Namen de oude vriezer mee.
Alles keurig achtergelaten.
Top!
Professioneel bedrijf
Correct en vakkundig personeel. Plezierig in de omgang. Snelle afwikkeling. Op tijd.
Super vriendelijke en kundige monteur!
Alles in hun proces klopt!
Alles in hun proces klopt! Eerste contact top, alle technische gegevens gecheckt, ze denken mee, vragen door. Alles netjes bevestigd. Komen afspraken na. Kookplaat is netjes geïnstalleerd. Prima de luxe dit bedrijf!!
Vriendelijke vakbekwame monteur.
Vriendelijke vakbekwame monteur.
Geeft duidelijke uitleg hoe de, in dit geval een inductiekookplaat, werkt.
Zeer tot te vredenheid.
De vaatwasser werd netjes ingebouwd en…
De vaatwasser werd netjes ingebouwd en er werd gecontroleerd dat de deur bij het opengaan niet tegen de plint kwam. Toen dat wel zo bleek te zijn werd er een klein randje van de plint gehaald. Top.
Goede info vooraf
Goede info vooraf, op tijd telefonisch komst nauwkeurig aangegeven, prima en snel geplaatst.
Zeer happy met de installatie van mijn…
Zeer happy met de installatie van mijn vaatwasser door Barry. Hij werkte efficiënt, zorgvuldig, schoon en precies mit een oog voor de fijnste aanpassingen. Echt een goede ervaring. Ik wens dat alle handwerkers zo goed war!! Bedankt
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。