レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kÊmpet pÃ¥ tvÊrs af systemet, er hun den fÞrste og eneste, der har haft en helt oprigtig int... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt vÊk!

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rÃ¥dgivere. De er utrolig hjÊlpsomme, venlige og tager sig tid til at forstÃ¥ ens behov. NÃ¥r man rÊkker ud efter hjÊlp, fÃ¥r man Êrlig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Akademikernes A-kasse er helt klart noget sÊrligt – og det siger jeg sÊrligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har vÊret en fuldstÊndig magelÞs oplevelse! Jeg har svÊrt ve... もっず芋る

䌁業情報

1. 所埗補償保険
  2. 協䌚/組織
  3. 人材探しサヌビス
  4. 保険代理店
  5. リクルヌト業者
  6. 採甚サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Akademikernes A-kasse er Danmarks stÞrste a-kasse for akademikere. Vi hjÊlper dig stÊrkt videre - som sparringspartner og Þkonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.

4.1

通垞1週間以内に回答

Umenneskelig A kasse

2026幎4月15日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Kristian. Vi er kede af at hÞre, at du oplever os som uempatiske. Vi forsÞger altid at hjÊlpe vores medlemmer i den unikke situation, de står i. Hvis der er noget som helst vi kan gÞre for dig er du velkommen til at rÊkke ud på kontakt@aka.dk. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

Dårlig vejledning og rådgivning

Dårlig vejledning og rådgivning, der holder informationer tilbage for kunderne, for at tjene penge. Kan virkelig ikke anbefale dem.

2026幎4月10日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Frederik. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Vi vejleder altid ud fra vores medlemmers specifikke situation og får ikke noget ud af at tilbageholde information for vores medlemmer. Du er velkommen til at rÊkke ud på kontakt@aka.dk, hvis vi på nogen måde kan hjÊlpe dig. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

DÃ¥rlig medlemsservice

Jeg har sendte en forespÞrgsel via Mit AKA 22/2-2026 og har rykket for svar flere gange, samt ringet og oplyst jeg skulle bruge svare seneste 10/3-2025.
På trods af dette har jeg her den 10/3-2026 hverken fået svar eller får oplyst hvornår jeg kan forvente et svar!
Det er jo helt ubrugeligt, men måske Ledernes fagforening kan gÞre det bedre?

2026幎3月10日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Per. Tak for din anmeldelse. Det er selvfÞlgelig meget beklageligt, at du ikke har hÞrt fra os endnu - også selvom du har rykket for svar flere gange. Det beklager vi! Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

Stressende og utryg start som nyuddannet

Det har desvÊrre vÊret en utrolig dårlig og stressende oplevelse at overgå til jeres system som nyuddannet. Man mangler simpelthen en form for overgang og vejledning, inden man trÊder ind i A-kassesystemet hos jer.

Tre uger efter min ansÞgning om dagpenge ringede jeg for at hÞre status. Det er trods alt rart at vide, hvordan man skal betale sin husleje den 1. i måneden.

Her fik jeg bl.a. at vide, at I ikke kunne rådgive mig om min konkrete sag, og at jeg måtte vente på en afgÞrelse via besked. Det efterlader mig med spÞrgsmålet: Hvem skal man så få rådgivning af?

Når jeg stiller spÞrgsmål for at forstå reglerne bedre, får jeg flere gange beskeden om, at jeg kan lÊse det på hjemmesiden. Som ny i systemet har man jo netop brug for, at reglerne bliver forklaret i relation til ens egen situation.

Derudover oplever jeg, at jeg får forskellige svar afhÊngigt af, hvilken medarbejder jeg taler med. Det giver indtryk af, at der mangler ensretning i rådgivningen, og det skaber stor usikkerhed som ny i systemet.

Som nyuddannet står man allerede i en Þkonomisk usikker situation, og derfor er det ekstra frustrerende ikke at kunne få klar og ensartet vejledning.

Manglen pÃ¥ personlig rÃ¥dgivning er simpelthen kritisabel. Derudover ville det ikke i sig selv vÊre et problem for mig at fÃ¥ en ny medarbejder i rÞret, hver gang jeg ringer – men det bliver et problem, nÃ¥r jeg fÃ¥r forskellig information fra jer, alt efter hvem jeg taler med.

På baggrund af min oplevelse kan jeg på ingen måde anbefale denne A-kasse til andre, sÊrligt ikke nyuddannede.

2026幎3月9日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Katrine. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. At blive nyuddannet er i forvejen svÊrt - man har ikke også brug for usikkerhed i mÞdet med systemet. Du er meget velkommen til at rÊkke ud til os på kontakt@aka, så skal vi gÞre alt hvad vi kan for at hjÊlpe dig. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

HåblÞst lange ventetider

HåblÞst lange ventetider, når man ringer ind, og mails besvares ikke.

2026幎2月26日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Consumer. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Vi besvarer altid henvendelser så hurtigt som muligt. Travlhed kan forekomme, da vi jo desvÊrre ikke kan forudse, hvor mange henvendelser vi får på dagen. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

Jeg fik som sådan ikke noget ud af

Jeg fik som sådan ikke noget ud af mÞdet. I kunne have ringet så jeg ikke skulle bruge flere timer på tranport

2026幎2月25日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Marie Louise. Vi er kede af at hÞre, at du ikke fik noget ud af mÞdet. Du kan vÊre sikker på, at vi kun inviterer til obligatoriske mÞder, når det er nÞdvendigt. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

Optimistiske og positive

Super sÞde og dygtige. Vil ikke pådutte dig noget, blot hjÊlpe på vej med gode råd baseret på erfaring, optimisme og positivitet.

2026幎2月17日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Camilla. Tak for de fine ord. Det er lige prÊcis det, der er vores mission. Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

Relevant feedback

Jeg har vÊret til en sparringssamtale hvor jeg fik relevant feedback

2026幎2月13日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Hans. Dejligt at hÞre. Tak for din anmeldelse! Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

God mennesker og råd

They gave very sound advice for the job seeking process.

2026幎2月12日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hello Bilal. Thank you for sharing your feedback with us and for writing a review. We appreciate it. Best regards LÊrke, Akademikernes A-kasse.

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Jeg er studerende og fik blot en lille advarsel på deres interne side, da min 5-årige gratisperiode ophÞrte. Kort tid efter trak de et meget stort belÞb fra min konto. Det fÞles Êrligt talt som om, de bare prÞver at tage ens penge.

Der var ingen, der ringede eller kontaktede mig for at hÞre, hvilke andre muligheder jeg havde. De er virkelig ikke hjÊlpsomme og svarer utroligt langsomt. Jeg har ventet i flere uger på svar på helt simple forespÞrgsler.

2026幎1月9日

Hej Oscar

BelÞbet vi har trukket fra din konto er dit medlemskabskontingent. Som du selv skriver, blev du informeret inden dit gratis studiemedlemsskab ophÞrte, da du overgik til at vÊre betalende medlem. Man kan maksimalt vÊre gratis studiemedlem i fem år.

Vi gÞr alt hvad vi kan for at hjÊlpe vores medlemmer i den specifikke situation, de står i og svarer så hurtigt som muligt på henvendelser og spÞrgsmål. Vi er kede af at hÞre, at dette ikke har vÊret din oplevelse.

Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse

Hurtig og meget hjÊlpsom

Fik hurtig og god hjÊlp og grundig forklaring og blev endda ringet op efterfÞlgende med yderligere afklaring omkring min dagepngesituation

2026幎2月4日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Louise. Tak for at dele din oplevelse. Det sÊtter vi pris på. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

MÞdet blev afholdt i en rolig atmosfÊre

MÞdet blev afholdt i en rolig atmosfÊre med tydelig formidling af informationer og stor tålmodighed.

2026幎2月3日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej Eqball. Tak for din anmeldelse og for at dele din feedback med os. Det sÊtter vi pris på. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

En a-kasse der ikke oplyser/ vejleder

En a-kasse der ikke vejleder nyuddannede( som aldrig har vÊret inde i dagpenge systemet)om hvilke procedure der skal til få at vÊre berettiget til dagpenge. En a kasse der laver alle mulige krumspring så en nyuddannet ikke kan få sine dagpenge rettidigt og derfor ikke kan betale sine udgifter. En akasse der får en nyuddannet til at fÞle sig mistÊnkeligtgjort og ikke forstår/tror på at hendes studiearbejde ikke kan fortsÊtte efter endt uddannelse.
TÊnk at det kan vÊre så svÊrt og tÊnk at systemet skal vÊre så broget når et ungt menneske er fÊrdig med sin uddannelse.

2026幎1月20日

Hej Camilla.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal fÞle sig mistÊnkeliggjort. Dagpengereglerne er komplekse og vi forsÞger altid at vejlede ud fra vores medlemmers specifikke situation. Det er vi kede af at hÞre, at vi ikke er lykkedes godt nok med i dit tilfÊlde.

Kontakt os gerne, så vi kan fÞlge op, hvis du har brug for det.

Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

Meget imÞdekommende

Meget imÞdekommende - og lÞste min udfordring bedre end forventet 👍😀

2026幎1月29日

Akademikernes A-kasse からの回答

Hej H Milling. Dejligt at hÞre. Tak for den fine anmeldelse. Mvh. LÊrke, Akademikernes A-kasse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。