Helt fantastisk service. Vi har benyttet firmaet til både nedpakning, flytning, bortskaffelse af det resterende og slutrengÞring. Kun ros herfra.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har flere gange bruge Alfa Service til bÃ¥de vinduespudsning samt rengÞring ifbm udflytning. Altid har de lÞst opgave til ug og ogsÃ¥ vÊret hurtige til at klare opgaven selvom det har vÊret med kort... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Alfa Service. Man lÃ¥ner bare de flyttekasser man har brug for, de kommer fÞr flytningen og kigger pÃ¥ mÊngden af mÞbler mm der skal flyttes og hvilke etager... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt i alt en flot rengÞring af min lejlighed ved fraflytning foretaget den 27 april 23. Villy Hansen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alfa Service tilbyder en rÊkke serviceydelser til private og erhverv. Vi udfÞrer bl.a. vinduespolering, erhvervsrengÞring, skadeservise, algebehandling og fliserens. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
BanevÊnget 14, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

Alfa Service ããã®åç
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Alfa Service.
Man låner bare de flyttekasser man har brug for, de kommer fÞr flytningen og kigger på mÊngden af mÞbler mm der skal flyttes og hvilke etager de skal på.
FlyttemÊndene er både super dygtige og flinke. De flytter alle ting forsigtigt ind på plads i det nye hus på de forskellige etager og ind i de rum man Þnsker.
Helt sikkert nogen jeg bÃ¥de vil anbefale og selv bruge igenðð

Alfa Service ããã®åç
Alt udfÞres altid top professionelt, og med dygtige, venlige og imÞdekommende personale. Super oplevelse igen.

Alfa Service ããã®åç
Aldeles fremragende - med tyk streg under SERVICE .
UsÊdvanligt små priser ifht ydelser , og altid klar med kort varsel.

Alfa Service ããã®åç
Jeg kontaktede Alfa Service for at indhente tilbud på en flytning fra Jylland til SjÊlland.
Allerede der fik jeg et godt indtryk, da de gerne ville se min lejlighed, så de kunne give det bedst mulige tilbud ud fra omfanget af bohave, og synes selv, at jeg fik et rigtig godt tilbud.
Selve flytningen foregik også professionelt, og hvad jeg var rigtig glad for, var den omhyggelige og forsigtige måde, hvorpå kasser og mÞbler blev behandlet.
Jeg tÞver ikke med en varm anbefaling af Alfa Service, jeg har vÊret yderst tilfreds gennem hele processen.
Alle jeg har vÊret i kontakt med i firmaet, har vÊret super flinke mennesker med et hÞjt service niveau. 5 velfortjente stjerner herfra.