レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg tog en Candidakur for 6 Ã¥r siden sammen med min datter (30 Ã¥r) kuren virkede dengang, bivirkning var at min datter af lÊgen blev sat ned i astma medicin. Nu har jeg blister i munden igen, og det... もっず芋る

Jeg mÃ¥ sige at jeg er vildt overrasket. Jeg havde en del skepsis i starten, men havde hÞrt virkelig godt om Allergikompagniet. Jag var hÃ¥rdt ramt af birkepollen, der nÊsten Þdelagde mine forÃ¥r. Efter... もっず芋る

Allergi og kÞresyge I januar 2017 fik jeg hjÊlp med at kurere min allergi og min kÞresyge. Jeg har haft svÊr pollenallergi som udviklede sig til madallergi. Det var sÃ¥ frustrerende at hele tiden sk... もっず芋る

Jeg har lidt af allergi I ca.55 aar, det over for baade pollen og dyr. Jeg har brugt meget medicin gaaet til zone terapi og akkupunktur, men intet kunne faa det vaek, Kun lindret. Jeg var meget skept... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・医孊

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Efter smerteterapeut Ole Larsens metoder behandles rygsmerter, hovedpine, allergi, fobi, ledsmerter, piskesmÊld m.v. Kostvejledning og arbejdsmiljÞ.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

63件のレビュヌ

Candidakur der virker

Jeg tog en Candidakur for 6 år siden sammen med min datter (30 år) kuren virkede dengang, bivirkning var at min datter af lÊgen blev sat ned i astma medicin.
Nu har jeg blister i munden igen, og det er tid til en ny Candida kur. 2/3 del inde i kuren er mine blister i munden aftaget, der er stadig 8 dag tilbage af kuren.
Rigtig god service fra Torben i forlÞbet

2024幎8月22日
自発的なレビュヌ

Meget stor forbedring på grÊspollenallergi

Jeg har dÞjet med grÊspollenallergi i en del år, som har vÊret lidt belastende. Efter nÞje overvejelse valgte jeg at få en behandling hos Torben. Nu er jeg ikke velbevandret i alternative behandlingsformer, så selve behandlingen virker meget hokus pokus-agtig. MEN jeg må bare sige, at det har fjernet mine symptomer (lÞbende nÊse og klÞende Þjne) med 70-80%, hvis ikke mere, efter denne ene behandling. Jeg kan derfor ikke andet end at anbefale Allergikompagniet til alle de kÊre allergikere.

2024幎6月20日

Jeg har lidt af allergi I ca.55 aar

Jeg var meget skeptisk men efter at en bekendt var blevet kureret, syntes Jeg at det kunne Jeg godt proeve. Efter at have vaeret der gikjeg hen til en hund Jeg ikke kunne taale.og der var ingen reaktioner og det var I December 23 og stadig kan Jeg taale den. Jeg har overhovedet ikke , maerket noget til pollen I dette foraar. Daa Jeg kan Kun anbefale dette.

2024幎6月12日
自発的なレビュヌ

Mere end bare et quickfix

Måske burde man stille sig selv dette spÞrgsmål: Hvad ville det betyde for ens familie på 4, hvis de ikke lÊngere havde grÊs- og stÞvallergi? For vores familie resulterede det i en besparelse på over 1200 kr om måneden og en markant forbedret livskvalitet på flere områder.

Vi gennemgik en behandling hos Torben, efterfulgt af en opfÞlgende boost-behandling et halvt år senere. Efter dette boost har vi ikke lÊngere haft behov for hverken piller, Þjendråber eller nÊsespray. Ved den fÞrste behandling fulgte vi en Candida-kur i en måned, hvilket naturligvis var udfordrende, men resultatet af kuren har haft mange andre positive effekter. Blandt andet en forbedret fordÞjelse, sundere vaner, mindre sygdom og vigtigst af alt: bedre mental sundhed på grund af en sundere tarmflora.

Det er dog ikke bare en quick fix. Der krÊves en indsats for, at det skal virke. For mig personligt har det hjulpet at gentage for mig selv hver dag i pollensÊsonen: 'Mit immunforsvar er i balance, og det tÃ¥ler alle slags pollen 😀.'

Jeg kan kun anbefale Torben og Allergikompagniet.

Mvh Jannik

2023幎6月22日
自発的なレビュヌ

Jeg var der med min datter

Jeg var der med min datter, der har forskellige allergier. Det virkede mest som en pengemaskine, der gÃ¥r ud pÃ¥ at sÊlge Forever Living produkter, andre kosttilskud, vandfiltre mm. ‘Behandlingsformen’ med at presse armen ned, nÃ¥r der testes for allergier, virker meget hokus pokus agtig. Jeg tror ikke pÃ¥ konceptet, men blev en meget dyr og mÊrkelig oplevelse rigere.

2023幎4月27日

Allergikompagniet からの回答

Hej Louise. Det er jeg selvfÞlgelig ked af at du ikke "tror" på. Nu er det bare sådan at vi har eksisteret i over 20 år og får 80% af vores klienter på personlig anbefaling, og vi har haft over 18.000 kunder i den tid. Derfor vil jeg mene at der ikke hersker nogensomhelst tvivl om at det vi laver det virker. Det skulle du måske overveje sammenlignet med at du har set det én gang. Som jeg også fortalte jer, så skal man regne med 3-6 behandlinger i gennemsnit, så du kan ikke vurdere effekten af behandling efter bare én behandling. Du skal også huske at den eneste metode hos lÊgerne som du kan sammenligne vores metode med, er vaccination. Den tager 3-5 år og koster 10-30.000 kr. per allergi at gennemfÞre, så jeg vil mene at vi kan gÞre det MEGET billigere og hurtigere end hvad lÊgerne kan tilbyde. Mange hilsner Torben, DirektÞr AllergiKompagniet

Det er en joke

Det er en joke.
Vi betalte 3000 kr, og allergien blev vÊrre😂 De siger, at det er et forlÞb, der krÊver mange behandlinger, men efter fÞrste behandling, var allergien vÊrre, end da vi kom. Der burde vÊre bare 1 % forbedring. Da jeg skrev til dem, kunne de ikke sige, om allergien overhovedet gik vÊk, efter 6 behandlinger, og sagde at allergivacciner heller ikke altid virker. Jeg havde ikke nÊvnt, noget om vacciner🀊🏌‍♀
Da jeg klagede, kom de med alle mulige sÞforklaringer, om at måske virker det ikke på alle.
De hÞrer til, på et krÊmmermarked.
Nu gÃ¥r vi hos en rigtig lÊge, fÃ¥r det korrekte medicin, og allergien er under kontrol👍🏌😊

2023幎2月10日

Allergikompagniet からの回答

KÊre ZS. Der er en grund til at vi kalder det et "BehandlingsforlÞb". Det indebÊrer nemlig flere behandlinger end kun én. Når allergier ikke er vÊk efter fÞrste behandling, men endda i få tilfÊlde kan opleves vÊrre, så er vores tilbagemelding ikke sÞforklaringer, men reel viden om hvad vores erfaringer er, baseret på over 18.000 kunder gennem over 20 år. Langt de fleste kommer i Þvrigt på grund af personlig anbefaling. Det ville nok ikke vÊre tilfÊldet hvis behandlingen ingen virkning havde. At klage efter én behandling svarer til at du starter et vaccinationsforlÞb hos lÊgen og klager til ham fordi din allergi ikke er vÊk efter fÞrste stik, selv om lÊgen tydeligt har forklaret dig at du skal gennemgå et forlÞb på 3 år med 30-50 vacciner. Der er der heller ingen garanti for at det virker, og det er meget dyrere. SelvfÞlgelig kan du tage medicin og få allergien under kontrol, men det forsvinder den jo ikke af, og det var vel det du gerne ville hvis du kom til os. Mange hilsner Torben, AllergiKompagniet

Hvis du tror på level marketing og vil

Hvis du tror på level marketing og vil have en manipulerende oplevelse der kun sigter mod egen vinding..så skal du besÞge Allergikompagniet.
Til konsultationen påstod Torben at jeg havde brug for en Candida kur - til trods for at jeg havde gennemfÞrt en Candidakur måneden forinden med stor succes - uden hans hjÊlp. Da han havde "messet" nonstop i 25 min. lagde han en plan frem til kr. 1.600.- omfattede Aloe Vera Olie samt hvidlÞgspiller fra Forever Living. Alle ved det er Level Marketing. Hans var på disse produkters oprindelse var en stor lÞgn. TÊnk at lyve sig til en omsÊtning på kr. 1.600.- som var ^fake news^ fra start til slut - krÊver et moralsk ubalanceret kompas med en grådig tilgang. Held og lykke.
PS Hvis du er i tvivl om Forever Living - så se blot TV2 Play - det siger alt.!!

2022幎6月8日

Allergikompagniet からの回答

KÊre Poul Brunn. Jeg har rigtig mange klienter som har vÊret på en selvbestaltet Candidakur som ikke er kommet ordentligt i bund. Hvis man ikke er det, så vender svampen lynhurtigt tilbage igen når man spiser mere normalt igen. Jeg stoler på vores testmetode som fortalte at der stadig var noget svamp, og det er det udgangspunkt jeg tager for rådgivningen. Ja, vi bruger Forever Livings produkter. Det gÞr vi fordi deres produkter har den mest suverÊne kvalitet inden for deres område. Og, nej - jeg behÞver overhovedet ikke at lyve. Vi har brugt disse produkter i 18 år og jeg har endnu ikke fundet andre tilsvarende produkter som er bare i nÊrheden af at give det til kroppen som de gÞr. Vi har haft over 18.000 kunder gennem årene, og vores kunder kommer - ligesom du selv gjorde - på personlig anbefaling, og når de lytter til vores råd og gÞr hvad vi foreslår, så får de resultater. Jeg er stolt over at forhandle Forever Livings produkter, fordi de er af en overlegen kvalitet. Desuden så har de verdens bedste returgaranti - hvis du ikke er tilfreds med produkterne, så kan du returnere emballagen, også den som er tom, inden for 90 dage og få alle pengene retur. Det er der ikke andre producenter der tÞr. Du er naturligvis også selv stadig velkommen til at benytte returgarantien inden for 90 dage, når du åbenbart ikke er tilfreds med produkterne. At du ikke forstår deres forretningsmodel kan jeg naturligvis ikke tage ansvaret for. Hvis man vil have viden skal man bruge tid på at sÊtte sig ind i det, og en TV-udsendelse som er stÊrkt farvet er ikke viden. Det er interessant hvordan nogle mennesker mener de på 10 minutter bliver eksperter i noget, hvorefter de i selvretfÊrdighedens navn harcellerer over for andre som har brugt 20 år på at tilegne sig viden. Uanset hvilke påstande du kommer med, så er din fremstilling stadig ganske ukorrekt og din måde at servere den på usmagelig. Husk at holde en ordentlig tone, også på nettet. Med venlig hilsen Torben Frank Andersen, AllergiKompagniet

Det virkede for mig!

Jeg har hele mit liv dÞjet med kryds allergi. Jeg er sart i mine luftveje og regere pÃ¥ dyr, grÊs, stÞv og forskellige fÞdevarer. Jeg var til 4 behandlinger hos allergikompagniet i Risskov/Aarhus, og jeg har kunne mÊrke en markant forskel efter behandlingen. Et af mine stÞrste Þnsker var at fÃ¥ en hund og i dag lever jeg rigtig fint med min egen hund. Det skal siges at jeg generelt spiser efter at styrke mit immunforsvar og jeg stadig kan mÊrke min allergi pÃ¥ nogle omrÃ¥der men alt i alt havde jeg stor glÊde af behandlingen. SÃ¥ tak for det🙏🏌

2021幎8月11日

Ingen virkning

Blev behandlet i 2016 eller 17. Testen, hvor han trykker ned på ens hÞjre arm, mens den er i vandret stilling, virkede som fup. Meningen med testen er at identificere, hvad man er allergisk overfor. Hvis man ikke kan modstå trykket, mens han trykker armen ned, og mens man udsÊttes for forskellige pollen, påstår han at have fundet ud af, hvad man reagerer overfor. SelvfÞlgelig kan han få armen ned, når han tager fat i hånden! Han vidste i Þvrigt prÊcist, hvornår han skulle Þge belastningen, da jeg i forvejen havde fortalt ham, hvad jeg var allergisk overfor. Det virkede overhovedet ikke på mig, og min allergi er uÊndret. Kan ikke anbefale behandlingen.

2021幎3月10日

Allergikompagniet からの回答

Hej "Al". DesvÊrre er det sådan, at vi jo ikke er bedre end vores klienter giver os mulighed for at vÊre. Det er interessant at der går 4-5 år inden du fÞler trang til at anmelde behandlingen. Desuden er det mÊrkeligt at du ikke fÞrst henvender dig direkte til AllergiKompagniet for at klage. Det er vel normal fremgangsmåde hvis du f.eks. skal returnere en vare i en butik. Desuden er det interessant at du betvivler en metode som langt over 100.000 personer i hele verden har praktiseret nu i over 50 år. Sådan er det ofte når man ikke sÊtter sig ind i metoden, og det virker ikke som om du overhovedet er interesseret i at slippe af med dine allergier. Du kunne have udtrykt din mistro under konsultationen, for så kunne jeg have vist dig at det virker. Vi har en "skeptikervÊgt", hvor vi kan stille dig op og vise hvor mange kilo jeg trykker med fÞr og under påvirkning af allergenet. Det viser sig som regel, at muskelstyrken svÊkkes med omkring 50%, når hjernen bliver udsat for stress fra den prÞve vi tester med, så testen bliver "oversat" til en måling af hvor mange kilo tryk du bliver belastet med. Vi siger desuden altid tydeligt, at man skal regne med 3-6 behandlinger for at komme til bunds i en allergi, så at du har vÊret én gang og derefter stopper, giver dig overhovedet ingen mulighed for at vurdere om metoden virker. Hvis du går ned til din lÊge og får 10 tabletter. Ringer du så og klager over at de ikke virker efter at have spist én? Mvh Torben AllergiKompagniet

intolerence for hvede og chokolade kureret

Jeg har haft intolerence overfor hvede og chokolade i 14 og 17 Ã¥r, jeg har reageret meget voldsomt med kramper, oppustethed og efterfÞlgende ubalance, da flere intolerencer stÞdte til blev jeg anbefalet at fÃ¥ hjÊlp af Torben Andersen i Allergikompagniet i BagsvÊrd, jeg hÃ¥bede at komme af med de nyeste intolerencer, men turde ikke hÃ¥be pÃ¥ at slippe af med hvede og chokolade intolerence. Efter en candidakur og to behandlinger, kan jeg nu spise helt normalt. Det er helt fantastisk bare at kunne slappe af og nyde maden som alle andre. Eneste bivirkning er at jeg skal passe lidt pÃ¥ ikke at spise for meget chokolade 😊
Kan varmt anbefale Torben fra Allergikompagniet som har givet mig en kÊmpe livsÊndring
Mange hilsner fra Berit

2020幎11月30日
自発的なレビュヌ

Lisbeth Hagen behandler Allergikompagniet.

Jeg led af en slem allergi overfor perfume, stÊrke dufte, berÞring med kreame/ olier etc.
Når jeg fik allergi lukkede min kapacitet til at trÊkke vejret kraftigt ned og kunne vare i flere dage.
Det var et mareridt med evig angst for at gå på arbejde, bare at gå på en gade med folk hvis en havde kraftig perfume på. Min livskvalitet var lig med nul og jeg overvejede om livet i det hele taget var vÊrd at leve.
Jeg var til lunge og speciel lÊger, fik allergi tester, prÞvede antihistamin etc. intet hjalp tvÊrtimod blev det forvÊrret.
Blev anbefalet at prÞve allergikompagniet, jeg havde hÞrt om dem men troede ik de kunne hjÊlpe mig.
Jeg tog kontakt til Lisbeth Hagen som behandler i Lyngby.
Allerede efter fÞrste behandling var der markant bedring og mest af alt fik jeg håbet tilbage. Efter 3 behandlinger var det reduceret til et minimum og jeg kunne nu tåle alt undtagen selv at sprÞjte perfume på mig. Men jeg blev ikke mere påvirket af andres perfume og jeg kunne leve normalt igen. Lisbeth Hagen gav mig også en kur til at bekÊmpe candida svamp i lymfesystemet og effekten var utrolig. Meget stÊrkere immunforsvar og mere energi og velvÊre.
Jeg skylder Lisbeth Hagen alt og er forundret over hvor lidt folk som har allergier prÞver Allergikompagniet. Istedet for at tage forfÊrdelig medicin som antihistamin etc. som slÞver en.
Tusind tak for dig Lisbeth Hagen <3
AndrÚas Gautier

2020幎9月26日

Utrolig virksom behandling

Utrolig virksom behandling! Efter kun 2 behandlinger er jeg fri af 8 års allergi - madallergi. Ja, man tror det ikke. Det lyder for godt til at vÊre sandt, men det ER sandt! Jeg kan varmt anbefale Allergi kompagniet og Torben Andersen!

2020幎8月31日

December 2005 var jeg til behandling

Jeg har udslÊt på hele kroppen, som mest af alt ligner en blanding af eksem og nÊldefeber, men med tÞr overflade og brÊndende varm hud neden under. Sådan var min tilvÊrelse tilbage i 2005, hvor jeg på det tidspunkt var omkring de 30 år. Sådan starter min historie.
Dengang i 2005 gik jeg til min alm praktiserende lÊge, med udslÊt over hele kroppen. Benene var rÞde og kradset i stykker, albueleddene var opsvulmet og varme, mit ansigt var helt rÞdt med tÞr hud på toppen. Jeg sov med bommuldshandsker om natten, for ikke at kradse mig til blods. Min lÊge gjorde hvad han kunne, han gav mig binyrebarkhormon i pille form, da det ikke altid var nok til at holde mit udslet nede, fik jeg med mellemrum også binyrebak indsprÞjtninger. Smurte hele kroppen ind i hormoncreme flere gange dagligt og gik til lysterapi på hospitalet. Jeg havde hÞfeber, nÊldefeber og allergi for nÞdder, mandler, tomat, osv. Jeg havde ikke meget livskvalitet tilbage dengang.
Jeg kontaktede dengang ”Rygdoktoren, senere Allergikompagniet” og kom til behandling hos Torben, som dengang boede i SkÊlskÞr. Jeg husker tydeligt mit besÞg hos Torben, da jeg pÃ¥ det tidspunkt var nyuddannet ingeniÞr og i den grad troede pÃ¥ naturvidenskab, formler og ligninger. Jeg var BESTEMT ikke til ”hokus pokus” troldmÊnd og mirakler, men pÃ¥ davÊrende tidspunkt var der ikke rigtigt mange flere veje at sÞge hen. Ved afslutningen af behandlingen sagde Torben til mig, at nu var jeg kurreret for mine allergier og om ikke jeg havde lyst til at spise en mandel, mens jeg var hos ham. Jeg tÊnkte ”er manden idiot, prÞver han at slÃ¥ mig ihjel, kan han da ikke se hvordan jeg ser ud!!!”. Jeg spiste en halv mandel, og ventede nogle minutter mens jeg kiggede pÃ¥ mine arme, for nu mÃ¥tte de snart begynde at hÊve og blive rÞde. Efter nogle minutter, spurte Torben endnu engang om ikke jeg havde lyst til at spise den fÊrdig, for jeg kunne jo lige som mange hunderede tusinde andre mennesker tÃ¥le at spise mandler igen. Jeg kan huske, at jeg spiste den sidste halvdel af mandlen og tÊnkte, at det blev en lang tur hjem. DER SKETE INTET!! Da jeg kom hjem, lavede jeg samme aften en burger bestÃ¥ende af marcipan nougat og marcipan. Det var det vÊrste jeg kunne byde min krop. Jeg tog en bid og ventede. Jeg prÞvede at provokere mine arme ved at kradse lidt pÃ¥ dem og ventede. Jeg endte med at spise det hele den aften og der skete intet.
Den aften var sidste gang jeg spiste piller, fik indsprÞjtninger, og brugte hormoncreme. Da jeg efterfÞlgende kom til lysbehandling, spurte lÊgerne undrende hvad der var sket med mig og jeg forklarede. Jeg kan ikke huske om jeg kom til en behandling mere, men det stoppede der. Jeg var fÊrdig med at få lys.
Jeg skriver dette til dig som sidder derude og er i tvivl om du skal gÞre lige som mig. Dig som er lige sÃ¥ skeptisk som jeg selv var. Jeg havde aldrig, og jeg mener ALDRIG fÞr gÃ¥et til alternativ behandling, hvis ikke det havde vÊret min sidste udvej. Jeg er meget glad for at jeg i denne uge fik lejligheden for at fortÊlle min historie til Torben, da jeg havde bestilt tid til opfÞlgning pÃ¥ noget hÞfeber, som var begyndt at komme igen de sidste par Ã¥r. Det var rart at kunne give han den feedback, da han jo kun sÃ¥ mig en gang for nu 15 Ã¥r siden

PS: Jeg har ikke efterfÞlgende vÊret til anden alternativ behandling, Jeg er jo stadigvÊk IngeniÞr!!!
PPS: Der er nu gÃ¥et 48 timer siden jeg var pÃ¥ klinikken og jeg har ikke taget noget medicin mod hÞfeber og har ingen symptomer. ”jeg var begyndt at bruge nÊsespray og antihistamin”

Rene Stabell

2020幎6月23日
自発的なレビュヌ

FÞr jeg stiftede bekendtskab med

FÞr jeg stiftede bekendtskab med Allergikompagniet, var jeg ramt af alverdens allergier, som invaliderede mig i mit liv. Jeg kunne knap nok vÊre nogle steder pga. allergi for både stÞv, dyr og pollen. Jeg tog dagligt allergimedicin og alligevel var jeg syg af både allergien og medicinens bivirkninger. Sådan er det heldigvis ikke mere.
Jeg har fået mange behandlinger hos Allergikompagniet gennem årene, fordi jeg har haft mange forskellige og kraftfulde allergier. Rom blev ikke bygget på en dag, og jeg har ikke fortrudt en eneste behandling hos Allergikompagniet, da det har vÊret det eneste, der har haft en tydelig positiv effekt hos mig. Jeg er taknemmelig for at fundet noget der virker i en grad, så jeg ikke skal lide dagligt under allergi. Trygheden i at vide at jeg altid har Allergikompagniet at finde hjÊlp hos, er guld vÊrd for mig. Jeg siger gudskelov for at denne simple og geniale behandlingsmetode eksisterer, og at der er adgang til den. For mig har den vÊret uundvÊrlig.

2020幎5月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。