Allergikompagniet レビュヌ 63

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg tog en Candidakur for 6 Ã¥r siden sammen med min datter (30 Ã¥r) kuren virkede dengang, bivirkning var at min datter af lÊgen blev sat ned i astma medicin. Nu har jeg blister i munden igen, og det... もっず芋る

Jeg mÃ¥ sige at jeg er vildt overrasket. Jeg havde en del skepsis i starten, men havde hÞrt virkelig godt om Allergikompagniet. Jag var hÃ¥rdt ramt af birkepollen, der nÊsten Þdelagde mine forÃ¥r. Efter... もっず芋る

Allergi og kÞresyge I januar 2017 fik jeg hjÊlp med at kurere min allergi og min kÞresyge. Jeg har haft svÊr pollenallergi som udviklede sig til madallergi. Det var sÃ¥ frustrerende at hele tiden sk... もっず芋る

Jeg har lidt af allergi I ca.55 aar, det over for baade pollen og dyr. Jeg har brugt meget medicin gaaet til zone terapi og akkupunktur, men intet kunne faa det vaek, Kun lindret. Jeg var meget skept... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・医孊

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Efter smerteterapeut Ole Larsens metoder behandles rygsmerter, hovedpine, allergi, fobi, ledsmerter, piskesmÊld m.v. Kostvejledning og arbejdsmiljÞ.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

63件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Jeg fik mit liv tilbage!

Jeg konsulterede Torben, Allergikompagniet, da min krop var ude af balance, efter gentagne antibiotikabehandlinger for blÊrebetÊndelse. Mit immunsystem var gået i selvsving og overreagerede og jeg havde smerter overalt pga for meget antibiotika. Mine led var blevet stive og alt gjorde ondt.
Min lÊge henviste mig til gigtklinikken på Frb sygehus, hvor jeg blev scannet. De konstanterede gigt lignende symptomer i alle mine led (Men det var ikke gigt) og de så ingen anden udvej end at dÊmpe min overreaktion på antibiotika behandlingerne med binyrebark hormon indsprÞjtning på stedet. Det hjalp på smerterne i led og muskler, men rejsen var ikke slut med blÊrebetÊndelsen.
Så jeg måtte til lÊgen igen og fik ordineret mere antibiotika mod blÊre betÊndelse og fik en henvisning til Skodsborg, hvor jeg blev scannet inde i min blÊre. Jeg blev nÞd til at tage den nÊste antibiotika kur inden scanningen selvom jeg nÊsten ikke kunne overskue mere antibiotika.
LÊgen der skannede mig på Skodsborg, sagde et det så fint ud og at han ville give mig en antibiotika kur på 1/2 år, så jeg kunne få lidt fred til at komme på benene igen.
Det var her jeg tÊnkte... NEJ.. ikke mere antibiotika!
Der måtte vÊre en anden vej og det var her jeg fandt Allergikompagniet i min sÞgen efter hjÊlp på internettet. Mit immunforsvar var brudt ned og jeg Þnskede kun at bygge det op igen og at blive mig selv.
Jeg havde alledede fået piller mod candida af min lÊge 2 gange under antibiotika behandlingerne og kastet op af dem.
Jeg fÞlte mig efterhånden ret skrÞbelig da jeg konsulterede Torben. Jeg havde tabt mig en del.
Torben testede mig for alt muligt. Jeg havde ikke prÞvet noget lignende og var overrasket når han testede. Jeg havde Candida og Torben anbefalede en candida diÊt uden gluten og sukker og med diverse tilskud.
Jeg mener jeg fik et SP6 plaster, til at hjÊlpe mine egne binyrer i gang igen. Der gik 2-3 måneder med at få bygget op og renset ud inden min krop var klar til det hele igen.
Det er simpelthen fantastisk hvordan jeg langsomt fÞlte mig stÊrkere og bedre tilpas.
Jeg kan varmt anbefale Allergikompagniet. Behandlingen jeg fik der, gav mig mit liv tilbage!

2020幎5月26日

Allergi og kÞresyge

Allergi og kÞresyge
I januar 2017 fik jeg hjÊlp med at kurere min allergi og min kÞresyge.
Jeg har haft svÊr pollenallergi som udviklede sig til madallergi. Det var så frustrerende at hele tiden skulle tage piller og holde Þje med hvad jeg spiste. Efter mit fÞrste besÞg og 30 dage på candidakur havde jeg det så meget bedre. I dag, 3 år senere og kun 2 besÞg hos Torben tager jeg ikke nogen allergi medicin og har det fortsat meget godt.

2020幎5月25日
自発的なレビュヌ

Kan på det varmeste anbefale Allergikompagniet

Kan på det varmeste anbefale Allergikompaniet. Har vÊret i behandling for candida gÊrsvamp og diverse allergier som fÞlge af overreprÊsentation af svampen. Svampen, allergierne og trÊtheden er vÊk, min lungekapacitet er normal igen. Har fået det markant bedre og vender til enhver tid tilbage til Lisbeth i Lyngby, når jeg trÊnger til at få tjekket op på helbredet.

2019幎9月16日
自発的なレビュヌ

Har aldrig oplevet noget lignende

Har aldrig oplevet noget lignende, man kan ikke kalde det de laver en behandling.

At blive trykket sammenlagt 3min på panden mens min hjerne går tilbage til min fÞdsel (hvad den så skulle have at gÞre med min allergi) kommer aldrig til at kurere noget og der mangler nu 950kr i min pung som jeg vil have tilbage.

Det er intet andet udnyttelse af desperat allergikere, intet andet.

Jeg regner med at få mine penge tilbage!! citat "Torben Andersen":

"Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
Torben Andersen lader sig ikke gå på af kritikken. Han har hÞrt det hele fÞr.

Han fastholder, at hans patienter oplever en effekt, uanset om teknikken er videnskabeligt dokumenteret eller ej.

»Vi har behandlet flere tusinde patienter, og vi får praktisk talt kun positive tilbagemeldinger. Det er grundlag nok for os til at sige, at det virker. Derfor er vi også de eneste allergibehandlere med tryghedsgaranti. Hvis patienterne ikke oplever en effekt, får de pengene tilbage,« siger han."

2019幎6月25日

Hej Kristian.
Som med alt andet, så er det vi laver heller ikke mirakler men et håndvÊrk, og ligesom du sikkert heller ikke fuldstÊndig forstår hvad en lÊge gÞr, så er man også nÞdt til at prÞve vores metode ordentligt igennem fÞr man kan udtale sig om den.
Du har haft en dårlig oplevelse med den fÞrste behandling. Det er naturligvis beklageligt, men helt så simpelt som du fremlÊgger det er det naturligvis ikke. Vi både siger og skriver at man som udgangspunkt skal regne med 4-6 behandlinger for at vi kan komme ordentligt i bund med behandlingen, og da du kun har vÊret her én gang, kan du naturligvis ikke vide noget om hvorvidt metoden virker eller ej.
Mht at få pengene tilbage så tilbÞd vi for mange år siden en garantipakke som kostede 12.000 kr. og hvor du ville få pengene tilbage hvis du fulgte alle foreskrevne behandlinger og kosttilskud, og det stadig ikke virkede efter to år. Selv om prisen jo kun svarer til udgiften for vaccinations af én allergi, så var der meget få som valgte at kÞbe denne pakke. Da vi samtidig erkender at allergi er en dynamisk lidelse som bl.a. er påvirkelig af vores livsfÞrelse, så valgte vi at droppe garantiordningen da vi naturligvis ikke kan (eller Þnsker at) pålÊgge vores klienter stramme restriktioner i deres livsfÞrelse, men gerne vil vejlede om de mulige konsekvenser, så vores klienter bedre kan navigere i en travl hverdag.
Der er mange som har det helt fint med at fortsÊtte med at tage piller, nÊsespray, Þjendråber og andet for at holde symptomerne nede, og det er fuldstÊndig folks eget valg og helt i orden set fra vores synspunkt. Hvis man Þnsker en anden mulighed så vil vi gÞre alt hvad vi kan for at afhjÊlpe dette behov uden medicin, og det er en metode som ikke alle forstår eller vÊrdsÊtter. Det betyder dog på ingen måde at metoden ikke virker, bare at det ikke er et mirakel. Vi er ikke bedre end vores klienter tillader os at vÊre.
Med venlig hilsen Torben, stifter og ejer, AllergiKompagniet.

Jeg ville Þnske det virkede, 5 behandler, ingen bedring.

OPDATERING 4/6-2020.
Ny grÊspollen sÊson. Samme symptomer. Jeg takkede selvfÞlgelig ja til tilbuddet om en ekstra behandling hos Torben sidste år, men den har desvÊrre ikke fået krammet på min grÊsallergi :/

Jeg ville Þnske, at jeg kunne vÊre ambassadÞr for Allergikompagniet, og sige at det virkede for mig, men det er desvÊrre ikke tilfÊldet. Til gengÊld har jeg betalt 4524.- i forsÞget.

Jeg har vÊret til behandling for grÊsallergi 6 gange + 1 opfÞlgning siden maj 2017. Jeg har gennenfÞrt den såkaldte Candida-kur. Jeg er blevet behandlet to gange i Lyngby af Lisbeth, to gange i KÞbenhavn af indehaver Torben A. I fredags d.21/6 2019, var jeg hos Torben i Svendborg. Mine symptomer er desvÊrre ikke blevet bedre, jeg reagerer stadig allergisk over for grÊs.

Det forsÞg Torben A. i andre besvarelser herinde har henvist til på TV2 med Anette Heick, har flere sandheder. Hun har stadig allergi, som du kan lÊse om i en artikel på BT i 2013. SÞg på google, man må ikke indsÊtte links her.

Jeg ville Þnske, at det virkede, men det gÞr det ikke, I hvert fald ikke for mig og Annette Heick. Måske også derfor de ikke kÞrer med "no cure, no pay". Det er jo let at sige, at man skal regne med mellem 3-6 behandlinger, for så har man jo betalt sin del til den gode forretning, som Allergikompaniet er.

HÃ¥ber jeg kan spare andre nogle penge ved at dele min oplevelse.

2019幎6月24日

Hej Patrick
Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at du ikke har oplevet nogen bedring. Allergi er mere kompleks end vi helst så, bl.a. fordi det er meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Vi skriver i gennemsnit 3-6 behandlinger, så indtil videre falder du ikke engang uden for gennemsnittet, uden at jeg dog kan love dig at én enkelt behandling eller to mere ville gÞre en forskel. LÊger har forsket i allergi i nÊsten 100 år, hundredevis af lÊger, og de er stadig ikke kommet frem til en bedre årsagsforståelse end den vi arbejder med. Svaret hos alle lÊger hvis man spÞrger hvad selve årsagen til allergi er, vil altid vÊre "det ved vi ikke".
Ja, det er da Êrgerligt at du har brugt penge på noget hvor du endnu ikke har kunnet mÊrke noget, og det ville da vÊre skÞnt med en no cure-no pay lÞsning. Jeg synes dog lige du skulle se på alternativet, nemlig at få tabletvaccine for grÊsallergi hos din lÊge, den der hedder Grazax, som vil koste dig ca. 30.000 kr. over 3 år, og jeg er 100 % sikker på at du heller ikke vil få en garanti for at det virker hos lÊgen, for den virker heller ikke på alle, virkningen holder ikke på alle, og den er farlig at bruge for nogle. Interessant at lÊgerne ikke ender på Trustpilot...
Vi gÞr det bedste vi kan, men det er desvÊrre ikke altid nok.
I Þvrigt, så er det forsÞg jeg omtaler fra udsendelsen i 2015 med Lasse Spang Olsen, og der var lÊgerne som deltog i programmet selv med til at sÊtte forsÞget korrekt op, og de var meget overraskede over effekten og anbefalede et stÞrre ,videnskabeligt forsÞg.
Det havde med andre ord intet med min behandling af Anette Heick i 2009 at gÞre, og ja, hendes allergi kom tilbage et par år senere uden at hun fulgte op på behandlingen, selv om hun havde et stående tilbud om gratis opfÞlgning.... Det er engang imellem svÊrt at få kunderne til at give det en ordentlig chance.
Jeg går ud fra at du stadig allerhelst ville slippe af med din allergi, så jeg vil gerne tilbyde dig en gratis behandling i Kbh NV, under den klare forudsÊtning at hvis det virker efter den, så er denne anmeldelse irrelevant og bliver fjernet. Skriv på mail hvis du er interesseret.
Med venlig hilsen, Torben, stifter og ejer af AllergiKompagniet

97% Tilfredse kunder 3% som ikke forstår konceptet ?

Jeg melder mig i koret af de 1-3 % (af kunderne i Torbens "rigtige gode forretning") som behandlingen ikke virker på. Nåede at bruge mange tusinde kroner, specielt på kosttilskud fra det amerikanske pyramide konstruerede Forever Living. Det blev oplyst, at kun de kosttilskud og vitaminer, som kÞbes via Torben er gode nok til, at det lykkedes at blive helbredt. Siden min "behandling" er mine allergiske reaktorer kun blevet vÊrre.

Så jeg er enig i, at det er spild af penge og jeg ved ikke hvor mange af de gode anmeldelser, som er Êgte. Der er sjovt nok kun, over-positive 5 stjerners fra kunder som er blevet helbredt på få minutter og så os andre, der giver bundkarakter. Ingen midt imellem, som bare er jÊvnt tilfredse?

Mvh

Henrik

2019幎5月1日

Allergikompagniet からの回答

KÊre Henrik. Det lyder som om du ikke har haft en sÊrligt god oplevelse med vores behandling, og det beklager jeg naturligvis. Nu kan jeg jo af gode grunde ikke se hvem du er blevet behandlet af, hvornår, eller hvor mange gange du er blevet behandlet, så jeg kan ikke kommentere direkte på de kritikpunkter du nÊvner. Det ser dog ud til fra din beskrivelse at du kun har vÊret til én behandling, korriger mig endelig hvis det er forkert, men hvis du kun har det, så kan jeg jo kun gentage det vi altid fortÊller, at man skal regne med 3-6 behandlinger for at komme nogenlunde til bunds i de allergier som folk har. Du kan derfor overhovedet ikke vuredere metoden kvalitativt, ligesom du heller ikke ringer og klager til din lÊge hvishan har givet dig 10 piller og du kun har spist den ene.
Når vi rådgiver folk gÞr vi det i en kombination at vores erfaring og den test vi udfÞrer, så vi forsÞger at give vores kunder den bedst mulige oplevelse under besÞget. Der er naturligvis ingen garanti for resultatet, men de tilbagemeldinger vi får er for langst stÞrstedelens vegne positive, og ja alle anmeldelser med 5 stjerner er komplet autentiske, til forskel fra flere falske anmeldelser, som pudsigt nok altid er med én stjerne. Vi har nu 20 års erfaring og over 15.000 kunder, så jeg vil mene det er skudt helt ved siden af at kalde det for fup og svindel, hvilket blandt andet er stÊrkt injurierende, og derfor vil blive anmeldt til Trustpilot. Det er helt i orden at kritisere, men gÞr det i en ordentlig tone, og gÞr det konkret. Blandt andet ved at bruge dit fulde navn, så jeg har mulighed for at kommentere ud fra reelle fakta. Det er så nemt at skyde med skarpt når man holder sig anonym, men det er også usmageligt fordi du ikke giver mulighed for at fortÊlle hvor du måske har misforstået noget. Hvis du virkelig har vÊret i en af klinikkerne og alt hvad du skriver er korrekt, så burde du skrive en mail til mig med flere data, så jeg kan sÊtte mig helt ind i det forlÞb du har vÊret udsat for. Når du ikke gÞr det, så kan jeg naturligvis ikke vÊre sikker på om du overhovedet har vÊret hos os, eller om du komplet har misforstået hvad du skulle forvente.
Med venlig hilsen, Torben Frank Andersen, DirektÞr AllergiKompagniet

For snart 12 år siden

For snart 12 år siden, i starten af birkepollensÊsonen, var jeg til behandling hos Allergikompagniet for hÞfeber, som jeg havde lidt af i mange år. Jeg var primÊrt allergisk over for birke- og grÊspollen.
I 1997 var jeg udsat for at min luftvej snÞrede sig sammen og måtte akut til behandling på sygehuset. Jeg fik derefter diagnosen "Astma-allergi".
Jeg har, inden behandling hos Torben, brugt inhalatorer, Bricanyl og Spirocort, til luftvejene, samt antihistaminer i pilleform. Desuden har jeg brugt nÊsesprays med cortison.
Efter blot én behandling var jeg symptomfri. Jeg ikke har anvendt nogen form for medicin siden. Som nogen skriver virker det ikke for altid og de sidste par år, når birkepollen nåede sit hÞjeste, har jeg haft nogle gener. Min kone, som også har vÊret plaget af hÞfeber og andre allergier har også haft stor glÊde af Torbens behandling. Vi har efterfÞlgende lÊrt kinesiologi og vi har lÊrt at give hinanden en behandling for birkepollenallergi. Det virker :-)
Mvh., Brian Vind BorgstrÞm

2019幎4月25日
自発的なレビュヌ

Det er nok det stÞrste kvaksalveri og

Det er nok det stÞrste kvaksalveri og pengetyveri jeg nogensinde har vÊret udsat for! Hold nu kÊft en gang mundlort. Har hÞrt aber der siger klogere ting end dette firmas behandlere. Hold jer langt vÊk og spar jeres penge!! Snakker med din underbevidsthed min bare ...

2019幎2月8日

Allergikompagniet からの回答

Hej Claus. Interessant at der skulle gå over 10 år fra du blev behandlet og til du anmeldte behandlingen. Jeg kan se at du blev behandlet i 2008 og blev behandlet én gang. Det er selvfÞlgelig beklageligt at du havde sådan en oplevelse af behandlingen, men da vi ved at man som regel skal regne med 3-6 behandlinger, så har jeg lidt svÊrt ved at se hvilket grundlag du overhovedet har til at udtale dig om metoden, da du jo tydeligvis ikke har givet det en reel chance. Vi ved heldigvis at vi kan skabe resultater uanset hvad du måtte mene. Det har vi masser af testimonials som demonstrerer. Desuden viste jeg på TV, DR2 i udsendelsen med Lasse Spang Olsen i 2015 at metoden ikke "bare" er placebo i et forsÞg kontrolleret af de to lÊger som deltog i udsendelsen, så jeg VED det virker, og kan derfor heller ikke tage kritik baseret på uvidenhed sÊrligt alvorligt. Desuden så har vi snakket med adskillige psykologer som alle er helt enige i prÊmisserne om at allergi kan vÊre en fobisk reaktion. Hvad man så vÊlger at kalde det er jo kun en form for beskrivelse. Med venlig hilsen Torben, AllergiKompagniet

De slettede min fÞrste anmeldelse - så her kommer den igen.

Virkelig dårlig anmeldelse herfra! Jeg gik der omkring 10 gange og intet - jeg mener: INTET - Êndrede sig. Jeg lider af nÊldefeber i voldsom grad, og trods det ene lÞfte efter det andet om, hvor mange behandlinger, jeg fik brug for, oplevede jeg aldrig lindring eller Êndring i symptomerne. Til gengÊld kostede det mig en formue. Jeg håber ikke, de endnu engang for lov til at slette denne anmeldelse.

2018幎12月4日

Allergikompagniet からの回答

KÊre Irene. Når vi rapporterer en anmeldelse så er det som regel fordi den er usand. Vi har i vores journalsystem IKKE NOGEN med fornavnet Irene som har vÊret i klinikken 10 gange, og der er kun én Irene som har vÊret flere gange med hudproblemer, men det var altså kun 4 behandlinger. Da vi på forhånd fortÊller at man i gennemsnit skal regne med 3-6 behandlinger, så kan man altså godt vÊre uheldig at man hÞrer til dem som skal have lidt flere. DERFOR er anmeldelsen ikke baseret på en sand fremstilling, men er forvredet i forhold til virkeligheden. Det er naturligvis beklageligt at du ikke hÞrer til dem hvor vi med få behandlinger kan fjerne symptomerne, men hvis du ikke vil stå frem med dit fulde navn, så jeg kan forholde mig konkret, så må jeg forholde mig til at din beskrivelse af hvor mange gange du har vÊret til behandling er groft overdrevet. Selv hvis du havde vÊret hos os 10 gange er det naturligvis beklageligt at du ikke fik nogen lindring, men det er somme tider et detektivarbejde at finde frem til den bagvedliggende årsag. Vi har ikke noget imod kritik, men den skal gerne vÊre baseret på noget konkret. Mange hilsner Torben AllergiKompagniet

Min grÊsallergi er vÊk

Jeg har haft grÊsallergi i en årrÊkke, og har vÊret nÞdt til til at tage antihistaminer for at komme gennem grÊssÊsonen. Efter at have fået to behandlinger i Lyngby har jeg i år ikke haft noget behov for antihistaminer. Jeg oplevede behandlingerne som lidt pudsige, og jeg forstår ikke, at de kan virke. Men egentlig forstår jeg jo heller ikke, hvorfor en hovedpinetablet virker. Det vigtigste er, at den Þnskede virkning er der.

2018幎8月5日

Fantastisk at Allergikompagniet kunne

Fantastisk at Allergikompagniet kunne helbrede min årelange pollenallergi på en behandling.
En slem omgang kronisk nÊldefeber blev også klaret.
DesvÊrre hang andre allergier lidt bedre ved.
Har dog alt i alt fået det meget bedre.

Jeg synes dog priserne er for pebrede. Kan vÊre svÊrt at finde råd til behandling.
Jeg er heller ikke tilfreds med at blive påduttet life wave plastre, som er dyre og som jeg ingen glÊde har haft af.
Derfor "kun" 4 stjerner fra mig.

2017幎6月13日

En kÊmpehjÊp

Jeg var hos Allergikompagniet fÞrste gang i 2007. Jeg fik fjernet min Birkepollenallergi, stÞvallergi og katteallergi. Det var en stor lettelse, at komme af med noget, der har generet én i mange år. Siden har jeg fået fjernet allergier overfor mel og mÊlk. I år dukkede min Birkepollenallergi pludselig op igen - så vidste jeg lige hvor jeg skulle hen. Og endnu engang er den vÊk og jeg er bare så lettet. Hvorfor den kom igen, ved jeg ikke, men det gÞr ikke noget, når bare jeg ved, hvor jeg kan få hjÊlp.

2017幎4月30日

Fantastisk!

Flemming ved Allergikompagniet har på blot 2 mdr formået at hjÊlpe min sÞn af med hans voldsomme astma-og allergisymptomer. Symptomer, der var så svÊre og voldsomme, at min sÞn efterhånden ikke kunne fungere grundet voldsom hoste, gentagne lungeinfektioner og bivirkninger fra antibiotikakure ( 9 på 1 år). Efter en enkelt behandling samt en udrensende kostplan mod Candida, var der på blot en uge helt enorm effekt. Mavegenerne var vÊk, hosten mindsket og energien så god, at min sÞn nu kan lÞbe! FÞr vi startede ved Flemming, kunne han knap cykle 2 km i skole. Nu er vi efter ialt 3 behandlinger afsluttet fra Allergikompagniet, og min sÞns allergier er helt vÊk, og han helt symptomfri. Jeg kan nÊsten ikke tro det. At vi har har haft en effekt, som 3 års forlÞb på special afdelinger, ikke har bragt spor af. Vi kan på det stÊrkeste anbefale Allergikompagniet.

2016幎11月18日

Utroligt! :D

Jeg kontaktede allergikompagniet fordi jeg i flere år har haft flere former for allergi (både pollen og kat). Jeg blev sat på candidakur i en måned med diverse kosttilskud og modtog efterfÞlgende to behandlinger yderligere. Der er ingen tvivl om at det har virket. Jeg har faktisk fået et så godt forhold til min allergi at jeg har anskaffet mig en kat. Hvis mine symptomer kommer tilbage vil jeg bestemt rette henvendelse igen.

2016幎4月2日
自発的なレビュヌ

Ikke virksom behandling af allergi

Jeg har nu fÃ¥et tre behandlinger hos Allergikompagniet hos en af ejerne (navnet mÃ¥ ikke nÊvnes) incl. en Candida behandling. Betalt over 3000 kr. uden den mindste bedring. Jeg er enig med en tidligere anmelder. Jeg anser det hele ikke virksom behandling. Jeg har fÃ¥et oplyst, at der er 77 % af kunderne, der bliver helbredt, men jeg kan ikke finder undersÞgelser, der viser dette - og dem det har hjulpet, er i al fald ikke mig. Jeg oplever det spild af penge. Ærgerligt, men jeg ville gerne tro pÃ¥, at de kunne noget, som ingen andre har kunnet. Det tror jeg ikke lÊngere er rigtigt. De penge jeg har brugt er spildt.

2016幎3月14日

Allergikompagniet からの回答

KÊre Birgit. Du har undervejs fået den samme besked som alle andre, nemlig at man godt kan regne med 3-6 behandlinger for at komme til bunds i en allergi. Der kan desuden vÊre sÊrlige omstÊndigheder, der gÞr at det tager lÊngere tid simpelthen fordi allergierne gÞr det svÊrere at fÞlge de råd man får. Det vil altid påvirke processen så den kan blive lÊngere, hvilket du også er blevet gjort opmÊrksom på. At du så vÊlger at stoppe behandlingen selv inden du har prÞvet det ordentligt af er selvfÞlgelig helt dit eget valg, men det har intet med metodens effekt at gÞre, Det betyder bare at du forventer at vi på ingen tid kan gÞre noget som du selv skriver ingen andre har kunnet. er det ikke en lille smule urimeligt? De penge du har brugt er jo kun spildt fordi du selv vÊlger at stoppe behandlingen. Det er dit eget valg at du hellere vil leve med symptomerne end give en metode et ordentligt forsÞg, det kan du ikke bebrejde nogen som helst andre. Det er i Þvrigt ikke korrekt at du ikke må nÊvne hvem du blev behandlet hos, du må bare ikke skrive inkriminerende bemÊrkninger. Mvh Torben, AllergiKompagniet

MÊrkeligt men effektivt

Ja, jeg troede ikke på det. Det der kinesiologi virker underligt på mig, men... Jeg er faktisk helt kureret for min birkepollenallergi. I marts 2015 fik jeg en enkelt behandling, og jeg mÊrkede intet - absolut intet - til birkepollen det år. Jeg kunne vÊre udenfor selv i hÞjsÊsonen uden af få klÞende slimhinder. Det var fantastisk.
I år har jeg fået en enkelt opfÞlgende behandling og satte nÊsen ned i en pose fuld af birkepollen, og jeg havde stadig ingen reaktioner. Stort!

2016幎3月2日

Min birkepollen forsvandt efter 2 behandlinger

Jeg må sige at jeg er vildt overrasket. Jeg havde en del skepsis i starten, men havde hÞrt virkelig godt om Allergikompagniet. Jag var hårdt ramt af birkepollen, der nÊsten Þdelagde mine forår. Efter to behandlinger er jeg nu totalt fri for symptomer og bruger ingen medicin mere. Jeg havde dog ikke disciplin til at gennemfÞre candidakuren, så måske skal jeg til behandling igen, når nÊste forår kommer. Men indtil videre er problemet 100% lÞst. Jeg giver Allergikompagniet min varmeste anbefaling!

2015幎8月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。