Jeg tog en Candidakur for 6 Ã¥r siden sammen med min datter (30 Ã¥r) kuren virkede dengang, bivirkning var at min datter af lÊgen blev sat ned i astma medicin. Nu har jeg blister i munden igen, og det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg mÃ¥ sige at jeg er vildt overrasket. Jeg havde en del skepsis i starten, men havde hÞrt virkelig godt om Allergikompagniet. Jag var hÃ¥rdt ramt af birkepollen, der nÊsten Þdelagde mine forÃ¥r. Efter... ãã£ãšèŠã
Allergi og kÞresyge I januar 2017 fik jeg hjÊlp med at kurere min allergi og min kÞresyge. Jeg har haft svÊr pollenallergi som udviklede sig til madallergi. Det var sÃ¥ frustrerende at hele tiden sk... ãã£ãšèŠã
Jeg har lidt af allergi I ca.55 aar, det over for baade pollen og dyr. Jeg har brugt meget medicin gaaet til zone terapi og akkupunktur, men intet kunne faa det vaek, Kun lindret. Jeg var meget skept... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Efter smerteterapeut Ole Larsens metoder behandles rygsmerter, hovedpine, allergi, fobi, ledsmerter, piskesmÊld m.v. Kostvejledning og arbejdsmiljÞ.
é£çµ¡å
Genforeningspladsen 49 , kld., 2400, KÞbenhavn NV, ãã³ããŒã¯
- www.allergikompagniet.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg fik mit liv tilbage!
Jeg konsulterede Torben, Allergikompagniet, da min krop var ude af balance, efter gentagne antibiotikabehandlinger for blÊrebetÊndelse. Mit immunsystem var gået i selvsving og overreagerede og jeg havde smerter overalt pga for meget antibiotika. Mine led var blevet stive og alt gjorde ondt.
Min lÊge henviste mig til gigtklinikken på Frb sygehus, hvor jeg blev scannet. De konstanterede gigt lignende symptomer i alle mine led (Men det var ikke gigt) og de så ingen anden udvej end at dÊmpe min overreaktion på antibiotika behandlingerne med binyrebark hormon indsprÞjtning på stedet. Det hjalp på smerterne i led og muskler, men rejsen var ikke slut med blÊrebetÊndelsen.
Så jeg måtte til lÊgen igen og fik ordineret mere antibiotika mod blÊre betÊndelse og fik en henvisning til Skodsborg, hvor jeg blev scannet inde i min blÊre. Jeg blev nÞd til at tage den nÊste antibiotika kur inden scanningen selvom jeg nÊsten ikke kunne overskue mere antibiotika.
LÊgen der skannede mig på Skodsborg, sagde et det så fint ud og at han ville give mig en antibiotika kur på 1/2 år, så jeg kunne få lidt fred til at komme på benene igen.
Det var her jeg tÊnkte... NEJ.. ikke mere antibiotika!
Der måtte vÊre en anden vej og det var her jeg fandt Allergikompagniet i min sÞgen efter hjÊlp på internettet. Mit immunforsvar var brudt ned og jeg Þnskede kun at bygge det op igen og at blive mig selv.
Jeg havde alledede fået piller mod candida af min lÊge 2 gange under antibiotika behandlingerne og kastet op af dem.
Jeg fÞlte mig efterhånden ret skrÞbelig da jeg konsulterede Torben. Jeg havde tabt mig en del.
Torben testede mig for alt muligt. Jeg havde ikke prÞvet noget lignende og var overrasket når han testede. Jeg havde Candida og Torben anbefalede en candida diÊt uden gluten og sukker og med diverse tilskud.
Jeg mener jeg fik et SP6 plaster, til at hjÊlpe mine egne binyrer i gang igen. Der gik 2-3 måneder med at få bygget op og renset ud inden min krop var klar til det hele igen.
Det er simpelthen fantastisk hvordan jeg langsomt fÞlte mig stÊrkere og bedre tilpas.
Jeg kan varmt anbefale Allergikompagniet. Behandlingen jeg fik der, gav mig mit liv tilbage!
Allergi og kÞresyge
Allergi og kÞresyge
I januar 2017 fik jeg hjÊlp med at kurere min allergi og min kÞresyge.
Jeg har haft svÊr pollenallergi som udviklede sig til madallergi. Det var så frustrerende at hele tiden skulle tage piller og holde Þje med hvad jeg spiste. Efter mit fÞrste besÞg og 30 dage på candidakur havde jeg det så meget bedre. I dag, 3 år senere og kun 2 besÞg hos Torben tager jeg ikke nogen allergi medicin og har det fortsat meget godt.
Kan på det varmeste anbefale Allergikompagniet
Kan på det varmeste anbefale Allergikompaniet. Har vÊret i behandling for candida gÊrsvamp og diverse allergier som fÞlge af overreprÊsentation af svampen. Svampen, allergierne og trÊtheden er vÊk, min lungekapacitet er normal igen. Har fået det markant bedre og vender til enhver tid tilbage til Lisbeth i Lyngby, når jeg trÊnger til at få tjekket op på helbredet.
Kun gode oplevelser
Jeg har kun haft gode oplevelser og er blevet hjulpet af med alt fra allergi til ledsmerter ved mine besÞg på Allergikompagniet. Mine varmeste anbefalinger.
Peter -
Har aldrig oplevet noget lignende
Har aldrig oplevet noget lignende, man kan ikke kalde det de laver en behandling.
At blive trykket sammenlagt 3min på panden mens min hjerne går tilbage til min fÞdsel (hvad den så skulle have at gÞre med min allergi) kommer aldrig til at kurere noget og der mangler nu 950kr i min pung som jeg vil have tilbage.
Det er intet andet udnyttelse af desperat allergikere, intet andet.
Jeg regner med at få mine penge tilbage!! citat "Torben Andersen":
"Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
Torben Andersen lader sig ikke gå på af kritikken. Han har hÞrt det hele fÞr.
Han fastholder, at hans patienter oplever en effekt, uanset om teknikken er videnskabeligt dokumenteret eller ej.
»Vi har behandlet flere tusinde patienter, og vi får praktisk talt kun positive tilbagemeldinger. Det er grundlag nok for os til at sige, at det virker. Derfor er vi også de eneste allergibehandlere med tryghedsgaranti. Hvis patienterne ikke oplever en effekt, får de pengene tilbage,« siger han."

Allergikompagniet ããã®åç
Jeg ville Þnske det virkede, 5 behandler, ingen bedring.
OPDATERING 4/6-2020.
Ny grÊspollen sÊson. Samme symptomer. Jeg takkede selvfÞlgelig ja til tilbuddet om en ekstra behandling hos Torben sidste år, men den har desvÊrre ikke fået krammet på min grÊsallergi :/
Jeg ville Þnske, at jeg kunne vÊre ambassadÞr for Allergikompagniet, og sige at det virkede for mig, men det er desvÊrre ikke tilfÊldet. Til gengÊld har jeg betalt 4524.- i forsÞget.
Jeg har vÊret til behandling for grÊsallergi 6 gange + 1 opfÞlgning siden maj 2017. Jeg har gennenfÞrt den såkaldte Candida-kur. Jeg er blevet behandlet to gange i Lyngby af Lisbeth, to gange i KÞbenhavn af indehaver Torben A. I fredags d.21/6 2019, var jeg hos Torben i Svendborg. Mine symptomer er desvÊrre ikke blevet bedre, jeg reagerer stadig allergisk over for grÊs.
Det forsÞg Torben A. i andre besvarelser herinde har henvist til på TV2 med Anette Heick, har flere sandheder. Hun har stadig allergi, som du kan lÊse om i en artikel på BT i 2013. SÞg på google, man må ikke indsÊtte links her.
Jeg ville Þnske, at det virkede, men det gÞr det ikke, I hvert fald ikke for mig og Annette Heick. Måske også derfor de ikke kÞrer med "no cure, no pay". Det er jo let at sige, at man skal regne med mellem 3-6 behandlinger, for så har man jo betalt sin del til den gode forretning, som Allergikompaniet er.
HÃ¥ber jeg kan spare andre nogle penge ved at dele min oplevelse.

Allergikompagniet ããã®åç
97% Tilfredse kunder 3% som ikke forstår konceptet ?
Jeg melder mig i koret af de 1-3 % (af kunderne i Torbens "rigtige gode forretning") som behandlingen ikke virker på. Nåede at bruge mange tusinde kroner, specielt på kosttilskud fra det amerikanske pyramide konstruerede Forever Living. Det blev oplyst, at kun de kosttilskud og vitaminer, som kÞbes via Torben er gode nok til, at det lykkedes at blive helbredt. Siden min "behandling" er mine allergiske reaktorer kun blevet vÊrre.
Så jeg er enig i, at det er spild af penge og jeg ved ikke hvor mange af de gode anmeldelser, som er Êgte. Der er sjovt nok kun, over-positive 5 stjerners fra kunder som er blevet helbredt på få minutter og så os andre, der giver bundkarakter. Ingen midt imellem, som bare er jÊvnt tilfredse?
Mvh
Henrik

For snart 12 år siden
For snart 12 år siden, i starten af birkepollensÊsonen, var jeg til behandling hos Allergikompagniet for hÞfeber, som jeg havde lidt af i mange år. Jeg var primÊrt allergisk over for birke- og grÊspollen.
I 1997 var jeg udsat for at min luftvej snÞrede sig sammen og måtte akut til behandling på sygehuset. Jeg fik derefter diagnosen "Astma-allergi".
Jeg har, inden behandling hos Torben, brugt inhalatorer, Bricanyl og Spirocort, til luftvejene, samt antihistaminer i pilleform. Desuden har jeg brugt nÊsesprays med cortison.
Efter blot én behandling var jeg symptomfri. Jeg ikke har anvendt nogen form for medicin siden. Som nogen skriver virker det ikke for altid og de sidste par år, når birkepollen nåede sit hÞjeste, har jeg haft nogle gener. Min kone, som også har vÊret plaget af hÞfeber og andre allergier har også haft stor glÊde af Torbens behandling. Vi har efterfÞlgende lÊrt kinesiologi og vi har lÊrt at give hinanden en behandling for birkepollenallergi. Det virker :-)
Mvh., Brian Vind BorgstrÞm
Det er nok det stÞrste kvaksalveri ogâŠ
Det er nok det stÞrste kvaksalveri og pengetyveri jeg nogensinde har vÊret udsat for! Hold nu kÊft en gang mundlort. Har hÞrt aber der siger klogere ting end dette firmas behandlere. Hold jer langt vÊk og spar jeres penge!! Snakker med din underbevidsthed min bare ...

Kurerede min parfume allergi
Kurerede min parfume allergi. Tak!
De slettede min fÞrste anmeldelse - så her kommer den igen.
Virkelig dårlig anmeldelse herfra! Jeg gik der omkring 10 gange og intet - jeg mener: INTET - Êndrede sig. Jeg lider af nÊldefeber i voldsom grad, og trods det ene lÞfte efter det andet om, hvor mange behandlinger, jeg fik brug for, oplevede jeg aldrig lindring eller Êndring i symptomerne. Til gengÊld kostede det mig en formue. Jeg håber ikke, de endnu engang for lov til at slette denne anmeldelse.

Min grÊsallergi er vÊk
Jeg har haft grÊsallergi i en årrÊkke, og har vÊret nÞdt til til at tage antihistaminer for at komme gennem grÊssÊsonen. Efter at have fået to behandlinger i Lyngby har jeg i år ikke haft noget behov for antihistaminer. Jeg oplevede behandlingerne som lidt pudsige, og jeg forstår ikke, at de kan virke. Men egentlig forstår jeg jo heller ikke, hvorfor en hovedpinetablet virker. Det vigtigste er, at den Þnskede virkning er der.
Fantastisk at Allergikompagniet kunne âŠ
Fantastisk at Allergikompagniet kunne helbrede min årelange pollenallergi på en behandling.
En slem omgang kronisk nÊldefeber blev også klaret.
DesvÊrre hang andre allergier lidt bedre ved.
Har dog alt i alt fået det meget bedre.
Jeg synes dog priserne er for pebrede. Kan vÊre svÊrt at finde råd til behandling.
Jeg er heller ikke tilfreds med at blive påduttet life wave plastre, som er dyre og som jeg ingen glÊde har haft af.
Derfor "kun" 4 stjerner fra mig.
Fantastisk hjÊlp
Fantastisk hjÊlp. Allergier og andre ubalancer bliver sat på plads.
Klinikken i Lyngby er hyggelig og pÊn beliggende i professionelle omgivelser.
Emmelli
En kÊmpehjÊp
Jeg var hos Allergikompagniet fÞrste gang i 2007. Jeg fik fjernet min Birkepollenallergi, stÞvallergi og katteallergi. Det var en stor lettelse, at komme af med noget, der har generet én i mange år. Siden har jeg fået fjernet allergier overfor mel og mÊlk. I år dukkede min Birkepollenallergi pludselig op igen - så vidste jeg lige hvor jeg skulle hen. Og endnu engang er den vÊk og jeg er bare så lettet. Hvorfor den kom igen, ved jeg ikke, men det gÞr ikke noget, når bare jeg ved, hvor jeg kan få hjÊlp.
Fantastisk!
Flemming ved Allergikompagniet har på blot 2 mdr formået at hjÊlpe min sÞn af med hans voldsomme astma-og allergisymptomer. Symptomer, der var så svÊre og voldsomme, at min sÞn efterhånden ikke kunne fungere grundet voldsom hoste, gentagne lungeinfektioner og bivirkninger fra antibiotikakure ( 9 på 1 år). Efter en enkelt behandling samt en udrensende kostplan mod Candida, var der på blot en uge helt enorm effekt. Mavegenerne var vÊk, hosten mindsket og energien så god, at min sÞn nu kan lÞbe! FÞr vi startede ved Flemming, kunne han knap cykle 2 km i skole. Nu er vi efter ialt 3 behandlinger afsluttet fra Allergikompagniet, og min sÞns allergier er helt vÊk, og han helt symptomfri. Jeg kan nÊsten ikke tro det. At vi har har haft en effekt, som 3 års forlÞb på special afdelinger, ikke har bragt spor af. Vi kan på det stÊrkeste anbefale Allergikompagniet.
Utroligt! :D
Jeg kontaktede allergikompagniet fordi jeg i flere år har haft flere former for allergi (både pollen og kat). Jeg blev sat på candidakur i en måned med diverse kosttilskud og modtog efterfÞlgende to behandlinger yderligere. Der er ingen tvivl om at det har virket. Jeg har faktisk fået et så godt forhold til min allergi at jeg har anskaffet mig en kat. Hvis mine symptomer kommer tilbage vil jeg bestemt rette henvendelse igen.
Ikke virksom behandling af allergi
Jeg har nu fÃ¥et tre behandlinger hos Allergikompagniet hos en af ejerne (navnet mÃ¥ ikke nÊvnes) incl. en Candida behandling. Betalt over 3000 kr. uden den mindste bedring. Jeg er enig med en tidligere anmelder. Jeg anser det hele ikke virksom behandling. Jeg har fÃ¥et oplyst, at der er 77 % af kunderne, der bliver helbredt, men jeg kan ikke finder undersÞgelser, der viser dette - og dem det har hjulpet, er i al fald ikke mig. Jeg oplever det spild af penge. Ãrgerligt, men jeg ville gerne tro pÃ¥, at de kunne noget, som ingen andre har kunnet. Det tror jeg ikke lÊngere er rigtigt. De penge jeg har brugt er spildt.

MÊrkeligt men effektivt
Ja, jeg troede ikke på det. Det der kinesiologi virker underligt på mig, men... Jeg er faktisk helt kureret for min birkepollenallergi. I marts 2015 fik jeg en enkelt behandling, og jeg mÊrkede intet - absolut intet - til birkepollen det år. Jeg kunne vÊre udenfor selv i hÞjsÊsonen uden af få klÞende slimhinder. Det var fantastisk.
I år har jeg fået en enkelt opfÞlgende behandling og satte nÊsen ned i en pose fuld af birkepollen, og jeg havde stadig ingen reaktioner. Stort!
Min birkepollen forsvandt efter 2 behandlinger
Jeg må sige at jeg er vildt overrasket. Jeg havde en del skepsis i starten, men havde hÞrt virkelig godt om Allergikompagniet. Jag var hårdt ramt af birkepollen, der nÊsten Þdelagde mine forår. Efter to behandlinger er jeg nu totalt fri for symptomer og bruger ingen medicin mere. Jeg havde dog ikke disciplin til at gennemfÞre candidakuren, så måske skal jeg til behandling igen, når nÊste forår kommer. Men indtil videre er problemet 100% lÞst. Jeg giver Allergikompagniet min varmeste anbefaling!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ