Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, og uden tvivl en lÊge med mange års erfaring, det kunne mÊrkes. Vil klart anbefale AllerÞd Dyreklinik til alle
Tak for endnu en god behandling af en af vores 3 hunde.
Vi oplever en god service, hvor der bliver brugt tid til hund og ejer. Aldrig sure miner. Rimlige priser, og SÞren har med sine mange år i faget stor og kompetent erfaring. Selvom klinikken trÊnger til en make-over, kan man i disse lokaler finde tryghed. Det var ved et tilfÊlde, vi kom til SÞren akut en sen fredag eftermiddag, mens vi boede midlertidigt i AllerÞd, og vi kÞrer gerne den lange vej efter fraflytning.
Har prÞvet forskellige dyreklinikker - men SÞren og assistenterne gÞr det helt perfekt. Tak for hjÊlpen endnu engang.
Aldrig om jeg sÊtter min ben der igen!
Dd skulle min sÞde han kat neutraliseres
Han siger i telefonen vi skal komme 8:30 men der er lang ventetid og han vÊlger at tage en anden ind inden jeg kan sige på gensyn til min kat
Han siger jeg skal komme efter 15
Vi kommer tilbage kl 15 her er der igen meget ventetid trods ingen mennesker i klinikken
De fortÊller slet ikke hvordan det er gået men har travlt med betalingen denne lyder på 1015 kr trods på deres hjemmeside står der 860 kr
da jeg efter betalingen snakker med SÞren kan han ikke huske hvem ueg skal hente osv han slår mig op i systemet og nÊvner en anden kat (som vi tidligere har fået neutraliseret der uden problemer) han mener jeg tager fejl af min egen kat og fÞr lÊnge efter erkender han at han slet ikke har oprettet ham i systemet.
Min erfaring er SÞren virker dement og ikke burde have med dyr at gÞre!! Hold jer vÊk:)
Uprofessionel, forvirret og uempatisk behandling ð¢
1 stjerne er for meget!!!
ForfÊrdeligt sted.
Jeg fortryder at jeg har valgt dette sted til at aflive min meget gammel, men meget elskede hundððð
Vi kommer og SÞren er kold og ligeglad. Hverken mig eller min hund, som skal altså aflives, bliver hilst på.
Alt foregÃ¥r sÃ¥ kold og SÞren er pÃ¥ ingen mÃ¥de nÊrvÊrende. Han prÞver ikke at gÞre det bare lidt rarere i denne forfÊrdelig situation, hvor jeg skal sige farvel til min dejlige dejlige hundð¢ð¢ð¢
Han synes at jeg stÃ¥r i vejen for ham, han bliver iriterret pÃ¥ mig og han har ikke styr pÃ¥ mÊngden af medicin, som min hund skal have. Det ender med at der skal gives 3 dosis inden min hund sover endelig ind...ð¢ð¢ð¢
Det var en forfÊrdelig oplevelseðð¢ð
PÃ¥ ingen mÃ¥de trygt fÞlte jeg... jeg hÃ¥ber at min elskede hund kan tilgive mig, at jeg valgte dette sted til at sige sidste farvel til hamð¢ð¢ð¢
SÞren behandler ikke min hund med respekt: Han hiver ham i pelsen, hunden blÞder der hvor han har fået indsprÞjtnig, men intet plaster eller lign bliver sat på hans sår...
Alt foregår meget uhygiejnisk!!!
Det er altså sidste minutter af hundens liv - som en dyrlÊge skal man altså forstå hvor forfÊrdeligt det er og hvor vigtigt det er for hundens ejer, at ens elskede hund bliver behandlet med respekt!!!
AlDRIG skal jeg komme der igen!!!
Meget ukompitent!!! Umenneskelig dyrlÊge ððð
Selv 1 stjerne, er én for meget!
Min ene hund på 1,5 år skal over til min eks kÊreste og bo, da min anden hund er blevet opereret og har brug for komplet ro i 8 uger.
Min eks kÊreste, som jeg fik fÞrstnÊvnte hund med, har derfor valgt at afhjÊlpe og tage ham til sig. Men,
da jeg har mistet/smidt hans sundhedsbog vÊk, har jeg ved egen dyrelÊge fået lavet en ny med de nye vacciner. Dog Þnsker både jeg selv og min eks kÊreste, at ALLE vacciner igennem hans liv, står i bogen - og jeg ringer derfor til AllerÞd Dyreklinik som i sin tid stod for 4- og 8 ugers vaccinen for opdrÊtteren.
FÞrste dag fortÊller dyrelÊge SÞren i telefonen, at deres system er nyt/blevet nulstillet what so ever og at han derfor ikke kan finde hunden eller dokumentation på noget.
(UPROFESSIONELT?!?)
Til sidst finder han den sÃ¥ (siger han?) og lover dermed at sende dokumentation pÃ¥ e-mail omkring vaccinerne af min hund. Dette foregÃ¥r dog ikke uden en meget stor ligegyldig mÃ¥de at snakke -og svare mig pÃ¥ i telefonen og han skal ogsÃ¥ lige italesÊtte pÃ¥ en meget nedladende mÃ¥de, at âsÃ¥ mÃ¥ man jo lade vÊre med at smide sundhedsbogen vÊkâ og âdu behÞver da ikke at have hvalpe vaccinationerne i den sundhedsbogâ hvilket iÞvrigt slet ikke er hans bord at blande sig i⊠Han var enormt intimiderende og ubehagelig st snakke med!
Dagen gÃ¥r, men jeg modtager ingentingâŠ
Jeg vÊlger derfor at ringe IGEN dagen efter for at spÞrge ind til, hvornår dokumentationen bliver sendt - og her bliver jeg mÞdt af en ENDNU vÊrre og ubehagelig person end dagen fÞr, som blot smider rÞret på da jeg spÞrger ind til hvorfor de ikke er blevet sendt og om han vil få det sendt i dag!!??
Ikke noget med at hilse af eller love at sende dem. Hvilken opfÞrsel er det?
Jeg er i chok over hvordan man kan behandle -og snakke til sine kunder! Virkelig i chok. Kan man virkelig drive en forretning på denne måde?
Jeg har krav på at få mine dokumentationer på MIN HUND!
Meget uprofessionelt sted og meget dårlig service!
Da vores hund skulle have opereret sit knÊ valgte vi,at tage fat i AllerÞd dyreklinik. Deres dyrelÊge SÞren virkede allerede i telefonen noget forvirret, men vi lod ham tvivlen komme til gode.
Det skulle vi ikke have gjort.. da vi kom med vores hund på den aftalte dag til operation viste det sig også, at han havde skrevet en hel anden dag i kalenderen og han ikke vidste hvem vores hund eller vi var.
SÞren sagde aldrig undskyld fordi der var sket en fejl, men slog det lidt hen med at de havde andre dyr..
Kommer aldrig der igen!
Ãn stjerne er ALT for meget til en danderet dyrelÊge med store hygiejneproblemer.
OPSUMMERING:
Vores kÊre hund viste tegn på at vÊre dårlig. Vi kontaktede derfor AllerÞd Dyreklinik, som er den tÊttest på. Det skulle vise sig at vÊre med dÞdelig udgang for vores kÊre hund.
OPLEVELSEN:
Vi henvendte os telefonisk og fik fat i deres mandlige dyrelÊge.
Vi fik en tid til at få undersÞgt vores hund samme dag.
Vi kommer derhen og magen til nedslidt dyreklinik har jeg aldrig set. Men det ser du nok selv, hvis du tÞr tage chancen.
I ventevÊrelset bliver vi kaldt ind under et helt andet navn, 40 minutter for sent, og dyrelÊgen aner ikke om det er en hund eller en papegÞje han skal behandle - trods telefonisk at have udspecificeret det hele. Han virker forvirret...
Han skal have forklaret alle symptomer forfra, mens vores hund står på briksen, som har blod og flere forskellige slags dyrehår på. Der er tis på gulvet.
Vores hunds undersÞgelse forlÞber således:
Han henter et termometer og konstaterer at hunden har feber, ligesom jeg oplyste ham om telefonisk inden vi mÞdte op. Han hverken undersÞger, mÊrker eller på andre måder forsÞger at finde ud af hvor betÊndelsen, og dermed feberen stammer fra. Han udskriver en generelt dÊkkende antibiotika, giver vores hund en sprÞjte, som vi til dato ikke ved hvad var... Herefter Þnsker han os god bedring. 780 kr.
OBS: Husk at sÊtte 20 minutter af til at fÃ¥ indtastet generelle oplysninger. Du skal TALE HÃJT og det tager tid at lokalisere de rigtige felter i computeren... SNORK...
KONSEKVENSERNE:
Vores hund bliver dÃ¥rligere over weekenden, sÃ¥ vi beslutter os at henvende os til en anden dyrelÊge grundet ovenstÃ¥ende oplevelse - BIRKERÃD DYREHOSPITAL. De tager blodprÞve og scanner ham. Han skal opereres akut med hul i tyndtarmen, bugen er fyldt med affaldsstoffer og han har et estimat pÃ¥ 500-600 i infektionstal. (HÞjeste mÃ¥ling er 270, og med antibiotika halveres denne typisk hver 24. time). Vores kÊre hund klarer operationen og han kÊmper og kÊmper og kÊmper... Men med sÃ¥ hÞj en infektion kommer intensiv behandling og hans lille krop giver op.
KONKLUSION:
Det er aldrig en dyrelÊges skyld at en hund er syg eller kommer til skade. Men i dette tilfÊlde kunne vi lige så godt have bedt skraldemanden sÊtte en diagnose. Vi er så kede af at vi besluttede at benytte AllerÞd Dyreklinik. Vi fÞler med de ejere som, uden at kunne lÊse om reelle oplevelser, ikke ved hvad de tager deres dyr indtil.
Vores nabo har ligeledes haft sin hund i behandling, og konklusionen er den samme - Vi kommer ALDRIG der igen.
Nu har I ligeledes fået oprettet en Trustpilot konto, som flere kan dele deres oplevelser på, og jeg tÊnker vel ikke jeg behÞver at Þnske jer held og lykke...