Fantastisk kÞreskole! Bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg. Jeg havde en rigtig god kÞrelÊrer. Han var meget fleksibel, og der var aldrig nogen âdumme spÞrgsmÃ¥lâ. Jeg har vÊret rigtig gla... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I enjoyed my lessons with Alliance, the theory was clear and all of the instructors were friendly and approachable. My direct teacher was Abbas and he was great. I was nervous about being behind the w... ãã£ãšèŠã
Quite difficult to find a driving school that offers lessons in English, Alliance does it. The app is also very helpful to keep track of all the lessons. Abbas was very good and patient when I cam... ãã£ãšèŠã
Min kÞrelÊrer Turan var helt fantastisk. Jeg lider af prÊstationsangst, og han greb mig hele vejen. Super god til at mÊrke, hvordan hans respektive elever bedst modtager informationer, formÃ¥r pÊdagog... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
RÞdovre
SÞborg
Valby
Ãsterbro.
Du kan som elev frit tage undervisning på alle kÞreskolens afdelinger med vores smarte kÞreskole app. Dermed får du fleksibilitet og bestemmer også selv tempoet for hvor hurtigt det skal gå.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge på alle kÞreskolens afdelinger og hÞr mere. Det er ikke nÞdvendigt at tilmelde sig, mÞd blot op.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I had a great experience with thisâŠ
I had a great experience with this driving school. I passed thanks to my driving instructor Waheed. Would highly recommend Waheed for any prospective students âºïž
Fantastisk kÞrelÊrer Rami
God oplevelse i teori og kÞretimer. Min kÞrelÊrer Rami var super dygtig og vel forberedt.
God kÞreskole!ðð»
KÞrekort på 3 uger med Rehas
KÞrekort på 3 uger med Rehas
Legendarisk kÞrelÊrer alle min venner har bestÃ¥et her. HÃ¥rd disiplin og millitÊr trÊning. Han sÞrger for man kan hÞrer hans stemme i hovedet under prÞven og bestÃ¥r ðŠŸððªðïžðŠ
Bedste trafikskole bedste kÞrelÊrerâŠ
Bedste trafikskole bedste kÞrelÊrer REHAS!!!
Jeg havde fornÞjelsen af at fÃ¥ IbrahimâŠ
Jeg havde fornÞjelsen af at fÃ¥ Ibrahim fra Ãsterbro som min kÞrelÊrer og det kunne ikke have gÃ¥et bedre. BÃ¥de teori og kÞreprÞve bestÃ¥et i fÞrste forsÞg uden problemer. Kan klart anbefale Ibrahim til alle der gerne vil bestÃ¥ hurtigt og nemt!
I did my driving licence in DenmarkâŠ
I did my driving licence in Denmark with Waheed. It was a great experience, I will reccomend!
Rehas og Berzan âïžâïžâïžâïžâïž
En rigtig god kÞreskole, hvor jeg har taget bÃ¥de bil- og motorcykelkÞrekort. Rehas er en fantastisk kÞrelÊrer, og Berzan er uden tvivl ogsÃ¥ en fremragende MC-kÞrelÊrer. Begge er dygtige, tÃ¥lmodige og engagerede. Kan varmt anbefales! ðð»â
Super professionelle!
Stor tak til Alliance Trafikskole i IshÞj og min kÞrelÊrer Berzan for hjÊlpen med at generhverve mit kÞrekort. Super god undervisning, fleksible tider og en kÞrelÊrer, der virkelig formår at skabe ro og selvtillid bag rattet. Hele forlÞbet kÞrte bare. Kan klart anbefales!
KÞrelÊrer Berzan
Jeg har generhvervet af kÞrekort hos Alliance Trafikskole, og hele forlÞbet var både hurtigt, professionelt og velorganiseret.
En sÊrlig tak til Berzan, som virkelig tog sig tid til eleverne. Han er en dygtig og engageret kÞrelÊrer, der ved prÊcis, hvordan man lÊrer fra sig og hjÊlper sine elever med at bestå. Hans rolige tilgang og gode undervisning gjorde hele forskellen.
Jeg kan varmt anbefale Alliance Trafikskole til alle, der Þnsker et professionelt og trygt forlÞb frem mod kÞrekortet.
Tusind tak for hjÊlpen!
Generhvervelse
Utroligt fed skole, jeg skulle generhverve og Berzan hjalp mig personligt igennem hele processen med den bedste service!
Kan med et varmt hjerte anbefale denne trafikskole til enhver!
Berzan varmeste kÞrelÊrer ð
Generhvervelsen pÃ¥ ingen tid igennem Berzan pÃ¥ ingen tid ðªð»
Den bedste kÞrelÊrer Rehas
Den bedste kÞrelÊrer Rehas
bestod alt pÃ¥ fÞrste gang. Vil anbefale alle skolen. Virkelig god service ð€©
Kanon god
Kanon god, kÞrelÊre.
KÞrelÊre Rehas, er meget behjÊlpelig.
Jeg kÞrte med kÞrelÊrer Mumi
Jeg kÞrte med kÞrelÊrer Mumi. Alt i alt var Mumi og Alliance gode til at give en overblik over forlÞbet og få en igennem hurtigt. Jeg var lyn-elev og fik derfor lavet et skema til mig med teori og kÞretimer, hvor det bare skulle gå hurtigt. Jeg bestod begge prÞver fÞrste gang, hvori jeg fik 1 fejl til teori prÞven. Der må man pege på kÞreskolen og sige de gjorde et godt job! Vil helt klart anbefale alliance kÞreskole
Bestod fÞrste gang
Bestod fÞrste gang, kan klart anbefale Ibrahim Ãsterbro. Uden ham havde jeg ikke bestÃ¥et.
Tak for den gode oplÊring Mumi :)
Tak for den gode oplÊring Mumi :)
Super fint forlÞb ðð
Super fint forlÞb ðð
Rehas er meget flink og sÞd
Mustafa Dogu Kara âïžð °ïž
Mustafa Dogu Kara âïžð
°ïž
Var mega tålmodig kÞrelÊrer og ved lige hvad der skal til for eleverne. Endte med at tage kÞrekort i fÞrte hug.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã