ALLSAFE.nl/Shop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Verhuishulp Robbert heeft ons uitstekend geholpen met een verhuizing vanaf Amsterdam naar Groningen. Een verhuizing kan toch best stressvol zijn, maar Robbert was constant behulpzaam en relaxed. Een o... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕っ越し甚品店

圓該䌁業による蚘述

Bij Allsafeshop vindt je alles wat je nodig hebt voor een verhuizing, waaronder verhuisdozen, inpakmateriaal en meubelhoezen. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer professioneel bedrijf

Zeer professioneel bedrijf, alles goed voor elkaar vanaf aanvraag tot de sleutelafgifte van je safe. Goed beveiligd, pincode om de slagboom en het pand te kunnen betreden en bij het uitrijden. Mooie schone safes. Voldoende licht, interne parkeerplaatsen, lift, karretjes voor de goederen, camera's, goede temperatuur. Het geeft je een veilig gevoel.

2026幎7月11日

Kan beter

De dozen werden relatief laat geleverd (4 dagen na besteldatum), en door de strakke banden die de dozen per 10 en het totaalpakket van 30 stuks bij elkaar hielden, zijn enkele dozen al beschadigd en wat ingescheurd. De scheurrand van de flappen werkt niet echt: als je dit met de hand doet, dan scheurt deze schuin in waardoor de doos onbruikbaar wordt. Met een mesje doorsnijden werkt beter, maar dat is minder gemakkelijk en brengt als risico mee dan je te ver doorsnijdt waardoor de andere flap los komt en de doos onbruikbaar wordt.

2026幎6月17日
5぀星のうち2の評䟡

Ondanks belofte geen bestelling kunnen ophalen

Op de website staat dat dozen direct kunnen worden opgehaald na bestelling, in de bevestigingsmail wordt dat bevestigd. "Kom je de bestelling afhalen? Je bestelling ligt al klaar op je geselecteerde vestiging."

Toen ik een halfuur later echter naar de locatie toegereden was, kon ik weer terug zonder dozen. Ze gaven aan dat het uren duurde voordat een bestelling daadwerkelijk doorkomt, terwijl in het voorportaal honderden dozen lagen, maar ik mocht deze niet meenemen. Ondanks dat het al betaald was. Annuleren en alsnog ter plekke afrekenen was ook niet mogelijk. Zo raak je veel tijd en geld (benzinekosten) kwijt.

Toen ik de volgende dag terugkwam waren ze wel vriendelijk en zetten de dozen vast buiten. Daarom geen 1 ster.

2026幎5月30日
5぀星のうち3の評䟡

2 verschillende rekken gekregen

Het bestellen, prijs en verzenden ging prima. Niks op aan te merken. Ik had 5 metalen opbergrekken besteld voor in mijn magazijn. Helaas 4 dezelfde rekken gekregen en 1 andere. Hierdoor kan ik ze niet schakelen en heb ik aan die ene kast niks. Kan natuurlijk voorkomen dat ze niet 5 dezelfde meer hadden maar dat hadden ze dan even moeten communiceren. Jammer.

2026幎6月4日
5぀星のうち4の評䟡

Goede kwaliteit dozen

Goede kwaliteit dozen, vriendelijke en behulpzame medewerkster.

Klein min puntje, het schuine talud naar de ingang. Voor mij als mindervalide, naar boven ging nog wel, terug met een rollator met dozen wat lastig.
Vandaar 4 sterren.

2026幎5月13日

Moeizaam af te halen!

Met zeer veel moeite, tijdens een 2e poging (na eerst al lang te hebben gewacht op locatie) eindelijk de dozen op kunnen halen. Met respectievelijk 30 min en 45 min wachten zeker geen 'handige' klantvriendelijke optie, zeker niet als je met 2 kleine kinderen bent. Daarnaast een onvriendelijke medewerker die niet wilde meedenken, kortom echt geen goede ervaring! Zeker niet voor herhaling vatbaar.

2026幎4月28日

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat u zo lang heeft moeten wachten voordat u uw bestelling kon ophalen.
Wanneer u nog verdere vragen of opmerkingen kwijt wilt, kunt u ons mailen op klantenservice@allsafe.nl.

5぀星のうち1の評䟡

Heel slechte service en communicatie

Heel slechte service en communicatie, ik zit nog steeds te wachten op verhuisdozen na 10 dagen , 3 mails gestuurd, deze zijn heel laat en kort geantwoord met het verzoek een andere bestelling te plaatsen, zij begrijpen niet dat verhuisdozen urgent zijn nodig en dat er geen vervanging mogelijk is, samengevat, besteld, betaald, niets ontvangen en niemand van allsafe wilt helpen

2026幎5月11日

Beste Hafid,

Zoals per mail is aangegeven dienden wij ook het onderzoek van DPD af te wachten voordat wij verdere stappen kunnen ondernemen.

Ik zie dat het pakket verhuisdozen ondertussen is afgeleverd.
Excuses als u de communicatie en service als slecht heeft ervaren.

5぀星のうち2の評䟡

lang gewacht bij de deur

lang gewacht bij de deur, stond te zeulen met stapels dozen en werd verder niet geholpen.

2026幎5月1日

Beste Esmee,

Vervelend om te lezen dat u lang heeft moeten wachten voordat u de dozen kon ophalen. Onze excuses hiervoor.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。