Vi sejlede d. 23. december fra BÞjden til Fynshav. En tur vi har taget en del gange, idet man derved undgÃ¥r en lÊngere og formentlig langsommere vej end via trekantsomrÃ¥det. FÊrgen i dag af Êl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk oplevelse at jeg to gange samme dag pÃ¥ fÃ¥ minutter kunne Êndre afgangstiden let og u-bureaukratisk. Ikke nogen indtastninger eller alenlange bÃ¥ndslÞjfe med "din tid er vigtig for os" men hu... ãã£ãšèŠã
IndkÞrsel til anlÊgget/vognbanerne sker ved skÊrme, hvorpÃ¥ man skal indtaste data. OgsÃ¥ selvom man har reserveret med nummerplade.(Þhh?) Det virker Ã¥benbart ikke, da reservationsnummer/barkode sk... ãã£ãšèŠã
Helt igennem trÊls oplevelse : - Nummerplade genkendelsen virkede ikke - et simpelt papskilt pÃ¥ skuret ved bommen ville have hjulpet, sÃ¥ man i det mindste fik besked. - FÊrgen var for... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 37ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk oplevelse at jeg to gange samme dag på få minutter kunne Êndre afgangstiden let og u-bureaukratisk. Ikke nogen indtastninger eller alenlange båndslÞjfe med "din tid er vigtig for os" men hurtige samtaler med rigtige, levende og endda hjÊlpsomme mennesker.
Vi sejlede d. 23. december fra BÞjden til Fynshav. En tur vi har taget en del gange, idet man derved undgår en lÊngere og formentlig langsommere vej end via trekantsområdet.
FÊrgen i dag af Êldre dato for at sige det mildt. Bevares, den kunne sejle, og vi kom sikkert frem, men så er alt også sagt. En mere nedslidt og medtaget fÊrge skal man lede lÊnge efter. Toiletterne er formentlig så gamle, at de ikke lÊngere kan gÞres ordentligt rene, men så skulle man måske skifte den del helt ud.
Elevatoren lever lidt sit eget liv, og man er lidt i tvivl om man overhovedet kommer frem.
DÞrene fra vogndÊkket (den vi brugte) virkede kun, hvis den fik et par ordentlige hug på den sorte knap.
FÊrgen er bestemt ikke beregnet på de store og brede elbiler, og hvis man ikke passer på, så kan man nÊste ikke komme ud eller ind af bilen.
Eneste positive var, at vi kun betalte kr. 139, så vi kan jo dårligt bede om at få pengene tilbage.
Dette kan Alslinien/Molslinien bestemt gÞre bedre, og man kunne starte med at opgradere fÊrgen, så den ser bare nogenlunde tidssvarende ud.

Alslinjen ããã®åç
Sikke en gang arrogant personale der er pÃ¥ fÊrgen til og lÊsse og losse, den ene er mere snoppet end den anden, og udvise hensyn til handicapet findes ikke, og den unge lyshÃ¥ret abe der var pÃ¥ fÊrgens hold i dag pÃ¥ afgang fra fynshav mod BÞjden, han burde godt nok gÃ¥ pÃ¥ opdragels skole og have nogen tÞrre âŠ.. nÃ¥r man som handicapet og ledsager bestiller noget i god tid og siger det til dem inden man kÞre om bord, og bliver mÞdt med en flabethed og idiotisme og argant adfÊr, tru sÃ¥ ser jeg sort for alslinen,

Alslinjen ããã®åç
Havde bestilt plads med fÊrgen fra BÞjden sÞndag den 23. november kl. 19.00.
Fra Nyborg kÞrte vi til BÞjden.
Ved tjek ind kl. 18.30 blev vi gjort bekendt med at fÊrgen var indstillet fordi den kl. 17.50 ikke kunne ligge til i Fynshav, og at vi var blevet informeret via sms.
Vi modtog fÞrst denne sms om aflysning kl. 18.27 !!
Ã
benbart har de heller ikke styr på deres interne procedurer om hurtig udsendelse om aflysninger.
Det kunne de havde gjort senest kl. 17.55, og vi havde sparet turen til BÞjden!!!

Alslinjen ããã®åç
1000 tak for den store hjÊlp vi fik her til morgen. Vi stod og skulle til begravelse og jeg var kommet til at bestille 4 personer uden bil. I gjorde alt for at få os med og det lykkedes. Så 1000 1000 tak til jer
Det er umuligt for personalet og tÊlle antallet af bookinger og fortÊlle om hvorvidt du kan booke en billet og kommer med fÊrgen eller om du kommer til at vÊre strandet på verdens ringeste Havn uden voksenpersonale.
Det er forvenligt at man kan fortÊlle sine kunder om de kan komme med en fÊrge i 2025.
Det er forståeligt at man ikke behÞves en lang videregående uddannelse men det burde dog vÊre muligt at tÊlle antallet af bookinger og derefter til antallet af biler som der er plads til udover de bookinger der allerede er lavet.
Det vil for evigt vÊre bedre at kÞre til Fyn af den anden vej så man er sikker på at komme frem.
Skuffelsen er enorm og vi er totalt uforstående overfor at det ikke kan lade sig gÞre at tÊlle antallet af biler.
IndkÞrsel til anlÊgget/vognbanerne sker ved skÊrme, hvorpå man skal indtaste data. Også selvom man har reserveret med nummerplade.(Þhh?)
Det virker åbenbart ikke, da reservationsnummer/barkode skal indtastes/vises.
I Fynshav er skÊrmene ulÊselige i solskin og selvom man går ud af bilen og forsÞger, så kan man intet se.
Udover at vÊre brandirriterende for een selv, er det også irriterende for bilerne bagved.
Der bÞr straks findes en lÞsning.
KÊmpe tak til den person der svarede i billetautomaten da vi kom til BÞjden 4 minutter i afgang. Og fandt ud af at vi havde booket til en overfart fra den forkerte side. Wupti fik han lavet det om og vi kÞrte ombord som sidste bil puha tak
Jeanette fra Alslinjen var Sà hjÊlpsom, tÃ¥lmodig og det hele med smil i stemmen, da jeg havde lavet rod i min booking pÃ¥ den nye SamsÞlinjen. SÃ¥dan en kundemedarbejder er GULD vÊrd!ð
Hvis det var muligt at give 0 stjerner så gjorde jeg det, vi skulle den 20 05 2025 til SÞnderborg fra Fyn og hente en ekstra bil hjem derfor havde jeg booket og betalt online i forvejen 1 retur +1 ekstra hjemrejse, udrejsen gik fint men da vi skulle tjekke ind på hjemturen virker deres online reservation ikke og der er intet personale i ekspeditionen på kajen , så jeg måtte betale for 2 ekstra billetter og kan kun få den ene refunderet og det efter 5 telefonopkald til kontoret. For fremtiden kÞrer vi ovenom det er.
Vi mÃ¥tte en paniktur til Odense ret pludselig og sent pÃ¥ dagen. Vi skulle ogsÃ¥ retur til Fynshav. Den sidste fÊrge sejler kl 21. Vi nÃ¥ede frem 20.59, billetautomaten drillede og vi panikkede. De to medarbejdere havde set os, og var sÃ¥ sÞde, at vente det ekstra Þjeblik pÃ¥ os. Det sparede os for flere timer pÃ¥ motorvejen og et overtrÊt barn. Tusind tak for det ðð»
Hallo man sÊtte da ikke en så stor en fÊrge ind og så kan man ikke får pommes som alle skulle have på den gamle det er en stor fejl fra jeres side som skal laves om nu tak
Helt igennem trÊls oplevelse :
- Nummerplade genkendelsen virkede ikke - et simpelt papskilt på skuret ved bommen ville have hjulpet, så man i det mindste fik besked.
- FÊrgen var forsinket 40 min og der var ABSOLUT INGEN information endsige personale til stede. Vi prÞvede at kontakte selskabet (Molslinien ?) Men de anede ikke, hvad vi talte om.
- Bilerne blev presset ind med 10 cm afstand i mellem.
Vi måtte kravle ud og ind af dÞren i passagersiden.
Der var lige 40 cm fri op mod vÊggen.....
- Elendig nedslidt og gammel fÊrge.
Det gÞr vi ikke igen - så hellere motorvejen over LillebÊlt.
Jeres nummerpladegenkendelse fungerer ikke, jeres mad ombord er uspiselige, tÞrre grillpÞlser. Medpassagererne skal stå af inden bilen parkeres fordi vi skal holde så tÊt.
Få jeres nummerpladegenkendelsessystem til at virke, lad vÊre med at lave mere mad end i kan sÊlge og anskaf jer en stÞrre fÊrge.
Jeg var i Tyskland og pÃ¥ vej hjem til KÞbenhavn, kom jeg til at bestille omvendt billet. Vi opdagede fÞrst ved ankomst til fÊrgen. Vi fik super service gennem samtale anlÊgget og billetten blev Êndret uden problemer. Tak for fremragende service ðð
Vi var med fra BÞjden. Det var med den gamle fÊrge, der er ret slidt, men ellers ok. Men caferiet⊠maden de serverer der er jo decideret sundhedsskadelig! Ved ikke hvor de har deres pÞlser fra og hvor lÊnge de havde ligget på panden. De var helt mÞrkebrune og tÞrre - nÊrmest som om de stÞvede. 35kr for en hotdog der er en risiko at spise.
Bare giv mig en bro istedet, det er skide bÞvlet alt andet
Reserveret en plads, også var der ikke plads. Det er fuldstÊndig helt idiotisk at reservere hvis andre bare kan komme med alligevel.
Aldrig har jeg oplevet så sure medarbejdere. Da vi blev vinket om bord var de to pp dÊkket ikke enige om i hvilken bane jeg skulle kÞre, hvorfor jeg selvfÞlgelig skulle skÊldes ud og råbes af af den ene medarbejder. Da den anden medarbejder blev sur, da jeg slog kameraet til, da han var ved at vinke mig op i et anhÊngertrÊk. Hvorfor han også skulle råbe. Nu er det ikke fÞrste gang jeg kÞrer ombord på en fÊrge, da jeg tit sejler med HelsingÞr-Helsingborg. NÊste gang jeg skal til Als kÞrer jeg uden om.
Mandag aften den 23/9 kl 21,47 bestilte jeg en overfart fra BÞjden til Fynshav og opdagede efter reservation at jeg havde bestilt fra Fynshav til BÞjden, jeg skrev med det samme at jeg havde lavet en fejl, men hÞrte intet efter, så ringede jeg om morgen fÞr kl 07,00 og fik en medarbejder i telefonen, som fortalte at det kostede 50 kr at lave den om, det vil jeg gerne betale, men så sagde hun at den kostede nÊsten 400 kr, så kan man kÞre udenom to gange, så jeg fortalte at jeg i fremtiden ikke kom til at bruge firmaet, sikken en service.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã