Jeg havde forudbestilt min billet, men kom for sent til fÊrgen. Det hjalp kundeservice hos Molslinjen mig dog med og sÞrgede for at jeg kunne komme med pÃ¥ nÊste afgang uden at skulle betale for en ny... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan godt forstÃ¥ man vil tjene penge pÃ¥ at kunder reserverer siddepladser. Det er dog ikke smart at alle pladser hurtigt bliver fyldt og folk, sÃ¥ gÃ¥r rundt for at finde siddepladser de har reserveret o... ãã£ãšèŠã
Herlig oplevelse ifm at kÞre ombord og blive guidet pÃ¥ plads af hhv. kaptajnen og skibsassistenten, pÃ¥ Þverste vogndÊk, pÃ¥ en fyldt afgang kl 11.30 fra Aarhus den 23. december - flot overskud udvist,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MOLSLINJEN A/S er et dansk rederi, der med Kattegat-ruterne Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft sikrer en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem SjÊlland og Jylland. MOLSLINJEN driver ogsÃ¥ ruterne ALSLINJEN, FANÃLINJEN, SAMSÃLINJEN, LANGELANDSLINJEN og BORNHOLMSLINJEN. PÃ¥ Kattegatruterne mÞder du tre af verdens stÞrste hurtigfÊrger: Express 2, Express 3 og det nyeste skud pÃ¥ stammen, Express 4. SuperfÊrgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler pÃ¥ én overfart. Overfarten mellem Ebeltoft og Odden varer 60 minutter og 80 minutter mellem Aarhus og Odden. Med den nye motortrafikvej mellem Vig og HolbÊk kan rejsen fra Aarhus til StorkÞbenhavn gÞres pÃ¥ lidt mere end to timer. Kombardo
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ombooking af billet ved for sen ankomst
Jeg havde forudbestilt min billet, men kom for sent til fÊrgen. Det hjalp kundeservice hos Molslinjen mig dog med og sÞrgede for at jeg kunne komme med på nÊste afgang uden at skulle betale for en ny billet. Meget fin og behagelig betjening!
Igen ingen info om aflysninger FanÞlinjen
Igen - ingen info om aflysninger på FanÞlinjen.
Igen i dag ankommer jeg til fÊrgen i Esbjerg blot for at opdage at der er aflysninger.
FanÞlinjen kommunikere ALDRIG
proaktivt ud om uregelmÊssigheder.
Hvor svÊrt kan det vÊre at sende en push besked via appâen?
Det kan alle andre finde ud af blot ikke FanÞlinjen.
Det er elendig kundeservice og sker hele tiden. Se mindre
Hvorfor kan man ikke give nul stjerner
Hvorfor kan man ikke give nul stjerner? Molslinjen leverer suverÊnt den dårligste forhold: trange parkeringsforholdene ombord, ingen hensyntagen til at hunde skal kunne komme ud af bagklappen på bilen, dårlige adgangsforhold til det Þvre dÊk. Kort sagt: dyrt og dårligt
Ufleksibelt og uattraktivt
Ankom til fÊrgelejet prÊcis på afgangstidspunktet pga kÞ mod fÊrgen. Den sejlede ikke de fÞrste 10 minutter og alligevel fik de ventende biler ikke lov til at komme med.
Ufleksibelt og dårlig kundeservice. Desuden er der nu så få afgange og så hÞje priser, at det er mere attraktivt at tage broen.

Molslinjen ããã®åç
Kan den sure kvindelige ansatte ikke smile?
Var med fra Aarhus til Odden, 06. april 13.30....kommer ombord, og har utroligt svÊrt ved at finde ud af jeres bord nummere, havde reserveret 2 pladser.... Var knap kommet over til dem, sÃ¥ rÃ¥bte en kvindelig medarbejder, tror hun var inspiditÞr.... HVOR MANGE ER I? HVORFOR SKAL I SIDDE DER? sÊt jer overfor hinanden eller ved siden af hinanden..... Ãhhh mÃ¥ vi lige have lov til at sÊtte os? Og vi har betalt for at fÃ¥ to pladser, utroligt at hun ikke rÃ¥bte efter chauffÞrerne fra busserne..... FÞlte virkelig at hun Þdelagde vores oplevelse af turen, nu 3 dage efter taler vi stadig om hende den sure...... Fair nok at der var travlt, men man kan vel tale pÊnt...... Vi overvejer anden rute i fremtiden

Molslinjen ããã®åç
Der lugtede mere og mere afâŠ
Der lugtede mere og mere af dieseludstÞdning i de bageste lokaler bl.a. fjernsyns afd. Selvom jeg opfordrede personalet i Baristaen kom der aldrig nogen og flere og flere rejste sig og går forud. Express 2 kl 2030 fra à rhus den 5. April. Det er jo også et sikkerhedsmÊssigt spÞrgsmål så det er for ringe det ikke blev taget alvorligt.

Molslinjen ããã®åç
BÞrnefamilie smidt vÊk - intet booking skilt
Elendigt oplevelse med pladser.
Det er elendig kundeoplevelse. vi kan ikke se hvis pladserne er booket. Man kan ikke se om bordet er reserveret. Nogle reserveret borde har en papir lap andre har ikke. Familier kan have pakket ud mv. for efterfÞlgende at skulle flytte fordi pladserne er reserveret.
Der er ikke skilte pÃ¥ alle reserverede pladser, hvilket er spild af alles tid. Ekstremt ringe implementering af pladsreservationsâsystemâ

Molslinjen aflyser afgang fra EbeltoftâŠ
Molslinjen aflyser afgang fra Ebeltoft midt i Påsken og henviser til andre afgange fra à rhus. Ingen forklaring eller undskyldning. Trist kundeservice som efterhånden er forventet!!

Molslinjen ããã®åç
At reservere borde hjemmefra giverâŠ
At reservere borde hjemmefra giver måske flere penge i kassen, men skaber temmelig dårlig stemning ombord. Folk render rundt - folk som i forvejen har betalt en del (sÊrligt på de afgange med mange ombord)!
SÃ¥ har I forsÞgt med âreserveretâ skilte. Total nÞdlÞsning!!!
Drop det og henstil i stedet til at 1-2 personer, KUN benytter 2 mands-pladserne!

Reservation af siddepladser
Kan godt forstå man vil tjene penge på at kunder reserverer siddepladser. Det er dog ikke smart at alle pladser hurtigt bliver fyldt og folk, så går rundt for at finde siddepladser de har reserveret og må bede folk om at flytte sig fra siddepladserne, da man ikke kan se at de er reserveret.
Fuldkommen absurd dårlig oplevelse
Fuldkommen absurd dÃ¥rlig oplevelse. Vi har en fÊrge i dag. Her pÃ¥ dagen fÃ¥r vi sÃ¥ en besked om at fÊrgen er forsinket 1 time + overfart tager 1 time lÊngere. AltsÃ¥ kommer vi to timer senere frem end planlagt. Vi prÞver sÃ¥ at ringe til kundeservice for at fÃ¥ billetten refunderet, men kundeservice pÃ¥ telefon "mÃ¥ ikke refundere" det skal vÊre gennem mail. Men mailens svartid er sÃ¥ lang at vi ikke kan fÃ¥ bekrÊftet annulleringen inden afgang. AltsÃ¥ bliver vi nÞdt til at bruge penge pÃ¥ bro, og sikkert acceptere at Molslinjen finder en eller anden grund til ikke at refundere. Det er simpelthen ikke okay. Jeg kan forstÃ¥ at der kan ske Êndringer, men sÃ¥ skal jeres kunder ogsÃ¥ kunne refunderes. To timers forsinkelse kan man ikke bruge til noget hvis man har planer. Det her svarer til at gÃ¥ ind i en butik og ekspedienten putter et andet par sko ned i posen ved kÞb end det man har aftalt, og sÃ¥ bagefter siger man ikke kan refundere, for sÃ¥dan er vilkÃ¥rerne. ÃV et skod firma.

Molslinjen ããã®åç
Ingen information og bange for aflysninger
Vi sidder pÃ¥ fÊrgen til Aarhus efter at have ventet i 40 min. pÃ¥ Odden Havn. Nu har kaptajnen lige meldt, at âproblemet fortsÊtter som vi har oplevet i dag og fÊrgen ankommer til Aarhus 1 1/2 time senere pga. lav motorkraft..â fair nok - hvorfor har vi ikke fÃ¥et den besked pÃ¥ sms tidligere sÃ¥ vi kunne kÞre nedenom? Det stÃ¥r heller ikke pÃ¥ jeres Facebook side!

pas på de skjulte gebyr
pas på de skjulte gebyr - hÞjdetillÊg. Min bil er 187 cm hÞj og en alm personbilsbillet er op til 185 cm. Masser af hÞjdeplads på fÊrgen og uden betydning, men Molslinjen tager så blot beskedne 300kr i tillÊg for de ekstra 2 cm.
Ren fub og fidus når nu lavpris billetten er kÞbt og ikke kan Êndres.
Bookede til 7 personer så systemet burde have spurgt indtil om bilens hÞjde var over/under 185cm men nej..

Molslinjen ããã®åç
Den dårligste mad nogen sinde på fÊrgen.
Den dårligste mad, punktum.
Bestilte en burger menu, pommes fritterne var kolde og burgeren var nÊsten uspiseligt, kold, sej, som om den var lavet for nogen timer siden og lagt til side. Turen fra Odden til Ã
rhus den 28 marts kl.13:30.
Skulle smide den ud, og gad heller ikke at tage en diskution med personalet.

Ingen internet på Molslinjen
Ingen internet på Molslinjen
Det er ubegribeligt at man stadig i år 2026 ikke har et internet på Molslinjen der understÞtter at man kan arbejde uhindret, når man på transatlantiske fly uden problemer kan arbejde over internettet. Og det på trods af man kÞber dyre Business-billetter.

Molslinjen ããã®åç
Bilen "strejkede" ved ankomst - Ã HHH NEJ!!!
Bilen var "dÞd" da jeg skulle af i Aarhus :-/ Kun een ting at gÞre - jeg mÃ¥tte med retur til Odden for ikke at forstyrre tidsplanen. MEGET behjÊlpelige ansatte pÃ¥ linien inviterede mig med pÃ¥ "broen" en kop kaffe - problemet blev analyseret - nyt batteri i fjernbetjenÃngen/nÞglen â fulgt ned pÃ¥ bildÊkket og afprÞvede â det virkede. Bilen og jeg blev pÃ¥ fÊrgen â med retur til Aarhus.
Tak til personalet på MolsLinien for hjÊlpsomheden og 3 ture frem-og-tilbage :-)
Alt var super
En nem mÃ¥de at komme til Jylland fraâŠ
En nem måde at komme til Jylland fra SjÊlland - uden om Fyn - og en pause på turen.
Fornuftig valg med de energipriser
Sejler til tiden
Sejler til tiden, kommer til tiden. Selv om det blÊser, god restaurant den ene vej, over fyldt restaurant den anden vej, prÞver en burger i stedet for, jeg tror det vil have vÊret en bedre oplevelse hvis de havde glemt at kommer bÞffen i, den smager ikke godt, men ellers resten i burgeren friske velsmagende grÞnsager og en god bolle, og gode pommes fritter
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ