レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde forudbestilt min billet, men kom for sent til fÊrgen. Det hjalp kundeservice hos Molslinjen mig dog med og sÞrgede for at jeg kunne komme med pÃ¥ nÊste afgang uden at skulle betale for en ny... もっず芋る

Kan godt forstÃ¥ man vil tjene penge pÃ¥ at kunder reserverer siddepladser. Det er dog ikke smart at alle pladser hurtigt bliver fyldt og folk, sÃ¥ gÃ¥r rundt for at finde siddepladser de har reserveret o... もっず芋る

Herlig oplevelse ifm at kÞre ombord og blive guidet pÃ¥ plads af hhv. kaptajnen og skibsassistenten, pÃ¥ Þverste vogndÊk, pÃ¥ en fyldt afgang kl 11.30 fra Aarhus den 23. december - flot overskud udvist,... もっず芋る

䌁業情報

1. フェリヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

MOLSLINJEN A/S er et dansk rederi, der med Kattegat-ruterne Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft sikrer en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem SjÊlland og Jylland. MOLSLINJEN driver ogsÃ¥ ruterne ALSLINJEN, FANØLINJEN, SAMSØLINJEN, LANGELANDSLINJEN og BORNHOLMSLINJEN. PÃ¥ Kattegatruterne mÞder du tre af verdens stÞrste hurtigfÊrger: Express 2, Express 3 og det nyeste skud pÃ¥ stammen, Express 4. SuperfÊrgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler pÃ¥ én overfart. Overfarten mellem Ebeltoft og Odden varer 60 minutter og 80 minutter mellem Aarhus og Odden. Med den nye motortrafikvej mellem Vig og HolbÊk kan rejsen fra Aarhus til StorkÞbenhavn gÞres pÃ¥ lidt mere end to timer. Kombardo

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

2792件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 37に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Igen ingen info om aflysninger FanÞlinjen

Igen - ingen info om aflysninger på FanÞlinjen.
Igen i dag ankommer jeg til fÊrgen i Esbjerg blot for at opdage at der er aflysninger.
FanÞlinjen kommunikere ALDRIG
proaktivt ud om uregelmÊssigheder.
Hvor svÊrt kan det vÊre at sende en push besked via app’en?
Det kan alle andre finde ud af blot ikke FanÞlinjen.
Det er elendig kundeservice og sker hele tiden. Se mindre

2026幎4月20日

Ufleksibelt og uattraktivt

Ankom til fÊrgelejet prÊcis på afgangstidspunktet pga kÞ mod fÊrgen. Den sejlede ikke de fÞrste 10 minutter og alligevel fik de ventende biler ikke lov til at komme med.
Ufleksibelt og dårlig kundeservice. Desuden er der nu så få afgange og så hÞje priser, at det er mere attraktivt at tage broen.

2026幎4月10日

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at hÞre, at du oplevede situationen ved afgangen som ufleksibel og frustrerende. Vi forstår godt, at det kan virke mÊrkeligt, når der stadig er tid tilbage fÞr afgang, men ombordkÞrsel alligevel ikke er mulig. Vores procedurer for lastning og sikker afsejling skal dog fÞlges nÞje for at sikre, at afgangen kan gennemfÞres sikkert og til tiden, selvom det nogle gange betyder, at vi ikke kan tage flere kÞretÞjer ombord i sidste Þjeblik.

Samtidig tager vi din bemÊrkning om både afgangsfrekvens og prisniveau alvorligt. Vi forstår, at det påvirker oplevelsen og hvor attraktivt alternativet fremstår, og vi arbejder lÞbende på at udvikle vores tilbud.

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback.

Kan den sure kvindelige ansatte ikke smile?

Var med fra Aarhus til Odden, 06. april 13.30....kommer ombord, og har utroligt svÊrt ved at finde ud af jeres bord nummere, havde reserveret 2 pladser.... Var knap kommet over til dem, sÃ¥ rÃ¥bte en kvindelig medarbejder, tror hun var inspiditÞr.... HVOR MANGE ER I? HVORFOR SKAL I SIDDE DER? sÊt jer overfor hinanden eller ved siden af hinanden..... Øhhh mÃ¥ vi lige have lov til at sÊtte os? Og vi har betalt for at fÃ¥ to pladser, utroligt at hun ikke rÃ¥bte efter chauffÞrerne fra busserne..... FÞlte virkelig at hun Þdelagde vores oplevelse af turen, nu 3 dage efter taler vi stadig om hende den sure...... Fair nok at der var travlt, men man kan vel tale pÊnt...... Vi overvejer anden rute i fremtiden

2026幎4月6日

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er Êrgerligt at hÞre, at dit indtryk af ombordkÞrslen og mÞdet med vores personale blev negativt. Vi forstår godt, at situationen kan opleves stressende i forbindelse med ombordkÞrsel, isÊr når der er mange rejsende, men det er vigtigt for os, at al kommunikation foregår på en respektfuld og tydelig måde.

Det, du beskriver, er ikke det serviceniveau, vi Þnsker at stå for, og vi beklager, at det påvirkede jeres oplevelse af rejsen. Din feedback er vigtig og vil blive taget videre internt, så vi kan se på, hvordan vi kommunikerer og guider gÊster ombord i lignende situationer.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Der lugtede mere og mere af

Der lugtede mere og mere af dieseludstÞdning i de bageste lokaler bl.a. fjernsyns afd. Selvom jeg opfordrede personalet i Baristaen kom der aldrig nogen og flere og flere rejste sig og gÃ¥r forud. Express 2 kl 2030 fra Århus den 5. April. Det er jo ogsÃ¥ et sikkerhedsmÊssigt spÞrgsmÃ¥l sÃ¥ det er for ringe det ikke blev taget alvorligt.

Molslinjen からの回答

Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os og for at beskrive din oplevelse ombord.

Vi beklager, at du ikke oplevede, at din henvendelse til personalet blev fulgt op i tide. Det er ikke den måde, vi Þnsker, at vores service skal fungere på, og vi vil tage din feedback videre internt for at se på både procedurer og vores håndtering af sådanne rapporter.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ dette – det hjÊlper os med at forbedre bÃ¥de sikkerheden og oplevelsen ombord.

BÞrnefamilie smidt vÊk - intet booking skilt

Elendigt oplevelse med pladser.
Det er elendig kundeoplevelse. vi kan ikke se hvis pladserne er booket. Man kan ikke se om bordet er reserveret. Nogle reserveret borde har en papir lap andre har ikke. Familier kan have pakket ud mv. for efterfÞlgende at skulle flytte fordi pladserne er reserveret.
Der er ikke skilte på alle reserverede pladser, hvilket er spild af alles tid. Ekstremt ringe implementering af pladsreservations”system”

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er meget kede af, at I oplevede situationen omkring reserverede pladser som uoverskuelig og frustrerende, sÊrligt som bÞrnefamilie. Vi forstår godt, at det skaber usikkerhed og unÞdvendige omrokeringer, når det ikke er tydeligt markeret, hvilke pladser der er reserverede.

Det du beskriver, er ikke den oplevelse vi Þnsker at give vores gÊster, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil derfor tage det videre internt for at se på både tydeligheden i skiltning og hvordan pladsreservationssystemet fungerer i praksis ombord.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ dette – det hjÊlper os med at forbedre oplevelsen for alle ombord.

Molslinjen aflyser afgang fra Ebeltoft

Molslinjen aflyser afgang fra Ebeltoft midt i Påsken og henviser til andre afgange fra Århus. Ingen forklaring eller undskyldning. Trist kundeservice som efterhånden er forventet!!

Molslinjen からの回答

Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os.

Vi forstår godt, at det kan opleves som meget frustrerende, når en afgang bliver aflyst, isÊr i en travl periode som påsken, og vi beklager virkelig de ulemper, dette har medfÞrt for dig.

I visse situationer kan det desvÊrre vÊre nÞdvendigt at justere eller aflyse afgange af driftsmÊssige årsager, for eksempel for at sikre drift og sikkerhed. Vi forstår dog godt, at det skaber gener, når det påvirker dine planer, og vi beklager, at du oplevede manglende information og kommunikation i forbindelse med dette.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den videre internt for at se på, hvordan vi kan blive tydeligere i vores kommunikation i lignende situationer fremover.

Tak igen for din tilbagemelding.

At reservere borde hjemmefra giver

At reservere borde hjemmefra giver måske flere penge i kassen, men skaber temmelig dårlig stemning ombord. Folk render rundt - folk som i forvejen har betalt en del (sÊrligt på de afgange med mange ombord)!
SÃ¥ har I forsÞgt med ‘reserveret’ skilte. Total nÞdlÞsning!!!
Drop det og henstil i stedet til at 1-2 personer, KUN benytter 2 mands-pladserne!

2026幎4月2日

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at systemet med bordreservationer kan opleves som forstyrrende og skabe irritation ombord, isÊr når der er mange rejsende samtidig. Det er ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores gÊster skal have, og vi beklager, at det har skabt en sådan stemning under din rejse.

Formålet med reserverede pladser er at sikre, at forudbestilte gÊster har adgang til de pladser, de har booket, men vi tager din bemÊrkning til efterretning om, hvordan dette opleves i praksis ombord. Din feedback er vÊrdifuld, og vi vil viderebringe den internt for at se på, hvordan både system og skiltning kan forbedres.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Reservation af siddepladser

Kan godt forstå man vil tjene penge på at kunder reserverer siddepladser. Det er dog ikke smart at alle pladser hurtigt bliver fyldt og folk, så går rundt for at finde siddepladser de har reserveret og må bede folk om at flytte sig fra siddepladserne, da man ikke kan se at de er reserveret.

2026幎4月2日

Fuldkommen absurd dårlig oplevelse

Fuldkommen absurd dÃ¥rlig oplevelse. Vi har en fÊrge i dag. Her pÃ¥ dagen fÃ¥r vi sÃ¥ en besked om at fÊrgen er forsinket 1 time + overfart tager 1 time lÊngere. AltsÃ¥ kommer vi to timer senere frem end planlagt. Vi prÞver sÃ¥ at ringe til kundeservice for at fÃ¥ billetten refunderet, men kundeservice pÃ¥ telefon "mÃ¥ ikke refundere" det skal vÊre gennem mail. Men mailens svartid er sÃ¥ lang at vi ikke kan fÃ¥ bekrÊftet annulleringen inden afgang. AltsÃ¥ bliver vi nÞdt til at bruge penge pÃ¥ bro, og sikkert acceptere at Molslinjen finder en eller anden grund til ikke at refundere. Det er simpelthen ikke okay. Jeg kan forstÃ¥ at der kan ske Êndringer, men sÃ¥ skal jeres kunder ogsÃ¥ kunne refunderes. To timers forsinkelse kan man ikke bruge til noget hvis man har planer. Det her svarer til at gÃ¥ ind i en butik og ekspedienten putter et andet par sko ned i posen ved kÞb end det man har aftalt, og sÃ¥ bagefter siger man ikke kan refundere, for sÃ¥dan er vilkÃ¥rerne. ØV et skod firma.

2026幎4月1日

Molslinjen からの回答

Tak fordi du kontakter os, og vi beklager virkelig den situation, du beskriver, samt de ulemper, der er opstået i forbindelse med din rejse.

Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende, når planer bliver påvirket af forsinkelser, og vi vil meget gerne se nÊrmere på din specifikke booking, når vi har modtaget dine oplysninger.

SelvfÞlgelig skal du have dine penge tilbage, men det er korrekt, at vi har behov for at behandle din sag skriftligt – bÃ¥de for din sikkerhed og for at sikre, at alt bliver korrekt dokumenteret og hÃ¥ndteret. For at vi kan hjÊlpe dig videre, beder vi dig derfor venligst kontakte os pÃ¥ kundeservice@molslinjen.dk.

Tak for din henvendelse – vi ser frem til at hÞre fra dig via mail, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig videre.

Ingen information og bange for aflysninger

Vi sidder pÃ¥ fÊrgen til Aarhus efter at have ventet i 40 min. pÃ¥ Odden Havn. Nu har kaptajnen lige meldt, at “problemet fortsÊtter som vi har oplevet i dag og fÊrgen ankommer til Aarhus 1 1/2 time senere pga. lav motorkraft..” fair nok - hvorfor har vi ikke fÃ¥et den besked pÃ¥ sms tidligere sÃ¥ vi kunne kÞre nedenom? Det stÃ¥r heller ikke pÃ¥ jeres Facebook side!

2026幎3月31日

Molslinjen からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi beklager virkelig, at I ikke fik information om forsinkelsen i tide, og vi forstÃ¥r frustrationen over ikke at have haft mulighed for at planlÊgge rejsen om. Det, du beskriver, er ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores rejsende – isÊr ikke nÃ¥r det gÊlder vigtig trafikinformation.

I situationer som denne, hvor der opstår tekniske problemer, arbejder vi på at informere så hurtigt som muligt via vores kanaler. Vi beklager, at det ikke fungerede sådan denne gang. Vi tager dog din feedback om både sms-udsendelser og opdateringer på sociale medier til os, da det er afgÞrende, at informationen når frem i tide.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ dette – vi tager det videre internt for at forbedre vores kommunikation fremover.

pas på de skjulte gebyr

pas på de skjulte gebyr - hÞjdetillÊg. Min bil er 187 cm hÞj og en alm personbilsbillet er op til 185 cm. Masser af hÞjdeplads på fÊrgen og uden betydning, men Molslinjen tager så blot beskedne 300kr i tillÊg for de ekstra 2 cm.
Ren fub og fidus når nu lavpris billetten er kÞbt og ikke kan Êndres.

Bookede til 7 personer så systemet burde have spurgt indtil om bilens hÞjde var over/under 185cm men nej..

2026幎3月28日

Molslinjen からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi forstÃ¥r godt, at det kan vÊre frustrerende, nÃ¥r der opstÃ¥r ekstra gebyrer, som man ikke har vÊret opmÊrksom pÃ¥ ved booking – isÊr nÃ¥r det kun drejer sig om fÃ¥ centimeter. Samtidig er vi nÞdt til at have faste grÊnser, og i dette tilfÊlde er den sat ved 185 cm. Det skyldes, at der er forskellige omrÃ¥der ombord, som har betydning for, hvordan vi laster fÊrgen.

Når man booker billet, fremgår det, hvilken maks. hÞjde, lÊngde og vÊgt der gÊlder for de enkelte billetkategorier. Vi tager dog din kommentar med os om, at dette altid kan gÞres endnu tydeligere i bookingflowet.

Vores system er ikke opbygget sådan, at det automatisk kontrollerer kÞretÞjets mål, og det er derfor kundens eget ansvar at vÊlge den korrekte billetkategori ud fra kÞretÞjets stÞrrelse.

Tak igen for din feedback – den er vigtig for vores fortsatte forbedringsarbejde.

Den dårligste mad nogen sinde på fÊrgen.

Den dårligste mad, punktum.
Bestilte en burger menu, pommes fritterne var kolde og burgeren var nÊsten uspiseligt, kold, sej, som om den var lavet for nogen timer siden og lagt til side. Turen fra Odden til Århus den 28 marts kl.13:30.
Skulle smide den ud, og gad heller ikke at tage en diskution med personalet.

2026幎3月28日

Molslinjen からの回答

Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os og dele din oplevelse.

Det er meget Êrgerligt at hÞre, at maden ikke levede op til forventningerne under din rejse, og vi beklager virkelig, at du fik en sådan oplevelse ombord.

Vi vil gerne opfordre til, at man tager kontakt til personalet ombord med det samme i lignende situationer. På den måde har de mulighed for at hjÊlpe på stedet og afhjÊlpe problemet med det samme, f.eks. ved at erstatte maden eller finde en anden lÞsning.

Tak igen for din feedback – den er vigtig for vores arbejde med at forbedre både service og kvalitet ombord.

Ingen internet på Molslinjen

Ingen internet på Molslinjen
Det er ubegribeligt at man stadig i år 2026 ikke har et internet på Molslinjen der understÞtter at man kan arbejde uhindret, når man på transatlantiske fly uden problemer kan arbejde over internettet. Og det på trods af man kÞber dyre Business-billetter.

2026幎3月17日

Molslinjen からの回答

Tak for din feedback. Vi forstår fuldt ud din frustration over manglen på fungerende internet ombord og er enige i, at det er en vigtig service, isÊr for rejsende, der Þnsker at kunne arbejde under turen.

Vi vil gerne informere om, at vi snart påbegynder arbejdet med at udskifte det gamle WiFi-system med en ny og moderne lÞsning, som vil give bedre hastighed og stabilitet. Vores mål er, at du fremover kan arbejde uden afbrydelser på vores afgange.

Vi vÊrdsÊtter din tålmodighed og håber, at du snart får en meget bedre internetoplevelse hos os.

Bilen "strejkede" ved ankomst - ÅHHH NEJ!!!

Bilen var "dÞd" da jeg skulle af i Aarhus :-/ Kun een ting at gÞre - jeg mÃ¥tte med retur til Odden for ikke at forstyrre tidsplanen. MEGET behjÊlpelige ansatte pÃ¥ linien inviterede mig med pÃ¥ "broen" en kop kaffe - problemet blev analyseret - nyt batteri i fjernbetjeníngen/nÞglen – fulgt ned pÃ¥ bildÊkket og afprÞvede – det virkede. Bilen og jeg blev pÃ¥ fÊrgen – med retur til Aarhus.

Tak til personalet på MolsLinien for hjÊlpsomheden og 3 ture frem-og-tilbage :-)

2026幎3月15日

Sejler til tiden

Sejler til tiden, kommer til tiden. Selv om det blÊser, god restaurant den ene vej, over fyldt restaurant den anden vej, prÞver en burger i stedet for, jeg tror det vil have vÊret en bedre oplevelse hvis de havde glemt at kommer bÞffen i, den smager ikke godt, men ellers resten i burgeren friske velsmagende grÞnsager og en god bolle, og gode pommes fritter

2026幎3月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。