レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft et rigtig godt salgsforlÞb i forbindelse med tilbud pÃ¥ etablering af altaner. David har gennem hele processen vÊret professionel, imÞdekommende og god til at forklare muligheder og lÞsning... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der skal lyde en stor ros og et kÊmpe skulderklap til Mikael som sleb vores altaner og gav olie. Vi har fÃ¥et nogle meget lÊkre altaner igen. Dejligt nÃ¥r man mÊrker en hÃ¥ndvÊrker der er stolt af sit... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kim Jacobsen skiftede hÃ¥ndtaget pÃ¥ min altandÞr. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i kÞbet smurte han ogsÃ¥ lige dÞrene. SÃ¥ fuld tilfredshed med hele forlÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har fÃ¥et opsat en lÊkker altan af Altan.dk og ved 5-Ã¥rs gennemgangen af min altan var Mikael fra Altan.dk en guttermand og skifte et brÊt med revner i samt rense altanen under brÊdderne. Han var hurti... もっず芋る

䌁業情報

1. 建物修埩サヌビス
  2. 建蚭䌚瀟
  3. 請負業者
  4. ドア専門店
  5. 建蚭䞀般請負業者

圓該䌁業による蚘述

DrÞmmer du ogsÃ¥ om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om Ã¥ret i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandÞr af jeres nye altaner, fÃ¥r I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vÊgter design, kvalitet, innovation og kundepleje hÞjt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I ogsÃ¥ nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hÃ¥nd om alt fra fÞrste besigtigelse, myndighedsbehand­ling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjÊlper vi ogsÃ¥ gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt bÃ¥de renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for bÃ¥de stÃ¥l, beton og konstruktioner. Altan.dk sÞrger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketÞjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, sÃ¥ sÞrger vi for en altan til det gode liv, hvor bÃ¥de inde- og udeliv kombineres pÃ¥ bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

479件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Stor ros til Team 38

Stor ros til Team 38, aka team Fyn!
På trods af forsinkelser og andet så var humÞret i top hos de to, altid klar til at svarer på spÞrgsmål, og yderst prof til deres arbejde. En kop kaffe i ny og nÊ, så har man de to bedste Altan montÞrer i DK.Tak for jeres humÞr, humor, og morgensang ;-)

2024幎3月5日

Hej Dini

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Dennis og Emil fra Team 38! :-)

Tak til Team 25 for flotte altaner på

Tak til Team 25 for flotte altaner på NÞrrebrogade 200. Der har vÊret mange bump på vejen, men jeg var meget imponeret over jeres gode humÞr og konduite i arbejdet, som blev udfÞrt i både sne og slud.
Tak for det.

2024幎3月3日

Hej Daniel

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Morten og Henrik fra Team 25! :-)

Louise

Virkelig god start på altanprojekt

Virkelig god start på altanprojekt. Der er god kommunikation med Kim (fra Altan.dk) og der bliver lyttet til mine behov - i dette tilfÊlde lydtÊtte ruder, som er et must, når man bor ud mod et larmende tog.
Ser meget frem til nÃ¥r projekter er fÊrdigt 😊

2024幎2月26日

Hej Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt, at vi kunne finde en lÞsning, som passer til dine Þnsker og behov! Jeg sender din store ros videre til Kim! :-)

Team 37 var simpelthen de bedste

Team 37 var simpelthen de bedste mennesker til at have arbejdende udeforan sit vindue i flere uger, tusind tak for alt!

2023幎8月1日

Hej Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Palle og Kurt! :-)

Tillykke med altanen!

Sags nr 15996

Sags nr: 15996
Team 01.

Jeg vil gerne give de flotteste 5 stjerner til team 01 fra altan.dk
- jeg var så heldig og overtage 2 af deres brugte vinduer til mit drivhus. Og de var ydre mere så overskuds artige og de hjalp med og lÊsse det på traileren.
Mere venlige hÃ¥ndvÊrkere skal man lede lÊnge efter! 🌟🌟🌟🌟🌟

2024幎2月20日

Hej Signe

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Johnny og Tobias! :-)

Super service fra Team 37

Super service fra Team 37, der kom forbi og hjalp mig med min dÞr. Stor anbefaling.

2024幎2月20日

Hej Carina

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din ros videre til Palle og Kurt! :-)

De gode håndvÊrkere.

Der er intet som at nyde en friskbrygget kop kaffe på altanen.

Tusind tak til det fantastiske Team 46 for deres dedikation og hårde arbejde. De var ikke kun super sÞde og venlige, men de fandt også tid til os beboere. De blev en fast del af vores daglige rutine; min 4-årige datter elskede at vinke til dem hver morgen og aften, og selvfÞlgelig skulle de ikke snydes for et stykke lagkage på hendes fÞdselsdag.

Så for min familie og mig har det vÊret en virkelig god oplevelse at have Team 46, Morten og Martin, til at sÊtte vores altan op.

2024幎2月7日

Hej Michael

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din meget store ros videre til Team 46! :-)

Louise

Hurtigt og godt arbejde af Team 37!

Da fÞrst altanprojektet kom igang efter en del forsinkelser, skred selve altanarbejdet hurtigt og upÃ¥klageligt frem. Der skal lyde et kÊmpe shoutout til Team 37, der virkelig har knoklet, og vÊret de mest venlige og dygtige arbejdere nogensinde 💫

2024幎2月15日

Hej Mathias

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Kurt og Palle! :-)

Service på altan

God faglig rådgivning og service fra Kasper i forbindelse med udbedring af Altan.

2024幎1月30日

Hej Susanne

Tusind tak for den fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Kasper og resten af serviceteamet! :-)

Louise

Michael fra serviceafdelingen kom og

Michael fra serviceafdelingen kom og fiksede min dÞr, så den nu overhovedet ikke binder mere - og tilmed få dage efter min henvendelse. Vi er super tilfredse :)

2024幎1月30日

Hej Signe

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Mikael og resten af serviceteamet! :-)

Rent og smukt udfÞrt

Fint arbejde, rare folk som er meget hjÊlpsom

Hej Lorraine

Tusind tak for din anmeldelse! Vi vil altid gerne forbedre os, og derfor vil jeg gerne hÞre, hvad vi kunne have gjort anderledes for at din oplevelse havde vÊret til 5 stjerner? :-)

Glad nabo til altanbyggeri 🌟

For tiden er jeg nabo til altanbyggeri, der opfÞres af Altan.dk og jeg vil bare gerne sende min ros i deres retning. Jeg er imponeret over hvor lidt det larmer, som nabo. Derudover, er det skÞnt at byggeriet ikke har overtaget hele vejen, men der stadig er plads til biler og cykler. 👏🏻

Hej Karoline

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse!

Louise

Vores altanprojekt var desvÊrre ramt af

Vores altanprojekt var desvÊrre ramt af konkurs da vi var ret langt inde i processen i forhold til at skulle have monteret vores altaner, så projektet blev selvsagt meget forsinket, yderligere end det i forvejen var.
Selve arbejdet er gjort meget flot og tilfredsstillende. Og der har vÊret få anmÊrkninger i processen efterfÞlgende. Flot arbejde, med forsinket proces generelt.

Hej :-)

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Vi er glade for at vÊre i mål trods omstÊndighederne :-)

Louise

Tusind tak for virkelig god oplevelse

Totalt god oplevelse at have team 46 til at lave min altan. De kom med masser af godt humÞr og var optagede af at lave tingene ordentligt. De hjalp med at lÞse udfordringer, der opstod undervejs, der blandt andet involverede kommunikation med VVS-folk. Alle altanfolkene har vÊret sÞde og imÞdekommende, og det er sgu en god start på at få ny altan, Fedt - tak!

2023幎12月12日

Hej Ida

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Team 46 og håber, at du bliver glad for din altan :-)

Louise

Hurtig levering. Dog havde varen en lille fejl. Ringede og skrev ind... NÊste morgen var ny vare klare til at blive hentet ved pakkepost uden fejl.
Så kun ros for go kundeservice 👍

2023幎11月23日

Hej Mai-britt

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Dog tror jeg, at den hÞrer til vores webshop AltanLiv.

Jeg håber, at du bliver glad for dine dine kÞb :-)

En pose blandede bolsjer

Opdatering d.01/12/2023.
Altan.dk har på baggrund af vores klage haft indkaldt til et mÞde. Et mÞde, hvor deres administrerende direktÞr beklagede forlÞbet og var meget lydhÞr overfor for vores kritik.
På baggrund af mÞdet har Altan.dk valgt at kompensere os Þkonomisk. Som kunde er vi meget tilfredse med denne lÞsning.
Derfor skal deres stjerner også Êndres - vi rammer ikke topkarakter, da forsinkelsen stadig er aktuel, men alligevel fÞler vi os set og hÞrt og det skal I have tak for!

_____________________________________________

Altan.dk kan jeg desvÊrre ikke anbefale til nogen i fremtiden.

De har i juli måned begyndt opsÊtning af altaner og fÊrdiggjorde dem i slut august. Imidlertidig så passede gelÊnderne ikke (som de selv havde tegnet og opmålt), så altanerne kunne ikke tages i brug. Altan.dk pakkede sammen og forlod byggepladsen.
Efter talrige mails, opkald til hovedkontor og andre ihÊrdige forsÞg på at få fat på byggelederen, så lykkedes det endelig. 11 uger efter fejlen var opdaget af firmaet selv, så kom de og målte op. Derefter var der igen stilhed og fÞrst 4 uger senere fik vi en bekrÊftet dato for, hvornår gelÊnderne var fÊrdige. De bliver nu leveret i starten af det nye år.

Projektet er blevet 20 uger forsinket og der er fra altan.dk's side blevet lavet adskillige kontraktbrud. Alligevel er der ingen der svarer på vores kritik, når vi kontakter den administrerende direktÞr eller deres produktions direktÞr.

Sagen understreger for os, at I som virksomhed, forsÞger bevidst ikke at fÊrdiggÞre projektet nÃ¥r I allerede har modtaget den fulde betaling. Det stÃ¥r i skÊrende kontrast til jeres egen udmelding om at “ alle forudbetalte aftaler honoreres. Ingen skal snydes for den vare, de har betalt for". Det mÃ¥ vi Êrligt erkende, at vi ikke havde forventet af jer.

Jeg kan på det kraftigste advare imod at benytte altan.dk fremadrettet.

2023幎11月21日

KÊre Jakob

Tak for din anmeldelse, om end det ikke er den slags anmeldelser, vi strÊber efter eller drÞmmer om.

Jeg vil gerne have lov til at give jer en uforbeholden undskyldning for den oplevelse af forlÞbet, som I har haft. Vi vil hellere end gerne afslutte jeres projekt. Vi drager ingen fordel ved at trÊkke projektet i langdrag.

Som sÃ¥ mange andre igangvÊrende sager, som blev overdraget efter konkursen, har det krÊvet meget tid og en kÊmpe indsats for alle – herunder vores samarbejdspartnere – at fÃ¥ det hele stablet pÃ¥ benene igen. Vi har valgt at fortsÊtte og afslutte alle igangvÊrende projekter. Dette gÞr vi for vores kunders skyld. Og for at citere os selv: “ingen skal snydes for den varer, de har betalt for”.

Det er ingen hemmelighed, at en konkurs har konsekvenser, og at en efterfÞlgende genstart af en virksomhed er en svÊr proces, der krÊver både tid og prioriteringer. Jeg beklager meget, at det, i denne situation, har påvirket jeres projekt, som det har - men vi kommer i mål med projektet, hvilket er det vigtigste for os, så I som kunde får de lovede altaner, selv om det så har taget lÊngere tid end fÞrst forventet.

Jeg håber, at vi ved vores direkte dialog kan finde en lÞsning, der giver dig en afsluttende positiv oplevelse - det er trods alt det, vi allerhelst vil.

Mvh.
Rasmus
Administrerende DirektÞr
Altan.dk

Team Jeff og Danni har netop

Team Jeff og Danni har netop fÊrdiggjort vores altan her i BrÞnshÞj. Super dygtige, professionelle og meget behagelige. Efter lidt ventetid pga. omstÊndighederne hos altan.dk, er de vendt stÊrkt tilbage, og vi er meget glade for resultatet. Selv finish indenfor er flot og fÊrdigt - vi forventede selv, at vi skulle ordne meget mere indenfor, så det var en dejlig overraskelse. Og så havde de respekt for vores ting i lejligheden, og alt var ryddet og pÊnt, da de var fÊrdige i går. Virkelig en god oplevelse :)

2023幎10月9日

Hej Nanna

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Jeg håber, at du bliver glad for din altan :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。