Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag レビュー 87

4.3

Wagenstraat 10, -, 2512 AX Den Haag, Zuid-Holland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Gisteren heb ik mijn bestelde I phone 17 opgehaald in de Amac winkel in de Wagenstraat Den Haag. Deze was geleverd tijdens mijn vakantie en zou maar 48 uur beschikbaar zijn om af te halen. Nette en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Was vandaag bij AMAC in het centrum van Den Haag. Werd daar met verschillende vragen geholpen door Osca op een zeer professionele en prettige manier. Oscar, je krijgt een 10 ! Ik kom terug.

企業情報

1. パソコン ショップ
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. パソコン アクセサリ店
  4. 携帯電話修理店
  5. ソフトウェア トレーニング機関

当該企業による記述

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Het hoesje van mijn telefoon scheurde…

Het hoesje van mijn telefoon scheurde al na twee maanden tijdens het verwijderen om de telefoon schoon te maken... de kwaliteit is verschrikkelijk... AMAC in Den Haag zei natuurlijk: valt niet onder de garantie en geen coulance... Logisch toch... Ik zei tegen de medewerker dat ik niets anders had verwacht. De volgende keer koop ik niets meer bij AMAC.

2026年3月21日

Ik werd goed geadviseerd

Ik werd goed geadviseerd

2026年2月25日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Den Haag.

5つ星のうち5の評価

Was vandaag bij AMAC in het centrum van…

Was vandaag bij AMAC in het centrum van Den Haag.
Oscar, je krijgt een 10 !
Ik kom terug.

2026年2月28日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega in de winkel in Den Haag!

5つ星のうち5の評価

Ik kom hier vaker en ik kom hier graag

Ik kom hier vaker en ik kom hier graag. Medewerkers geven duidelijk antwoord op mijn vraag

2026年2月25日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Den Haag!

5つ星のうち5の評価

AMAC Altijd fijn om daar te kopem

AMAC is een prima winkel. Veel minder druk dan de Apple Store waardoor het personeel tijd heeft om je op een vriendelijke en deskundige wijze te woord te staan en te informeren. Ik ben een Apple adept maar ik koop of online of bij AMAC

2026年2月15日

Fijne winkel

Ik ben heel adequaat en prettig geholpen door Oscar.

2026年2月13日

Blij met de aankoop

Snel verzonden. Top kwaliteit!
Blij met de aankoop

2026年1月29日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen!

Imac mini gekocht Imac 2012 ingeleverd en

Imac 2012 ingeleverd en
Een iMac mini gekocht met accessoires.
Vriendelijke,behulpzame verkoper met veel geduld heeft goede uitleg gegeven aan oudere dame!
Nog terug voor 1 op 1 uitleg.

2026年1月21日

5つ星のうち5の評価

Super goed geholpen door Daniel en…

Super goed geholpen door Daniel en Givaio. Ze zijn deskundig en houden het ook een beetje gezellig.

2026年1月16日

Inruil Apple watch 7 voor een Apple watch 11

Apple watch 7 ingeruild voor een Apple watch 11. Dit verliep zeer soepel. Mooie actie van Amac. En leuke bediening.

2026年1月13日

5つ星のうち3の評価

Service

Ik had geen afhaal e-mail gehad van online geplaatste bestelling. Toen ik langs ging in de winkel en belde, kreeg ik een aantal dagen te horen dat ik gewoon moest afwachten. Uiteindelijk bleek de bestelling allang klaar te liggen. Een paar dagen wachten is niet erg, maar in de winkel had ik beter geholpen willen worden en had ik t fijn gevonden als men in ieder geval even achter had willen kijken. Wel blij met de producten.

2026年1月8日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je geen afhaalbericht heeft ontvangen en daardoor onnodig heeft moeten wachten. We begrijpen dat je in de winkel beter geholpen had willen worden en dat dit teleurstellend voor je is geweest. Hiervoor onze oprechte excuses.

Fijn om te horen dat je uiteindelijk wel tevreden bent met de producten. Je feedback nemen wij mee om onze communicatie en service in de winkel te verbeteren.

5つ星のうち1の評価

Ik heb 5 maanden geleden een nieuwe…

Ik heb 5 maanden geleden een nieuwe telefoon en een transparante hoesje gekocht en die was behoorlijk geel geworden en toen ik hem kocht zij dat meisje dat die niet ver geelde nou zeker wel dus ik vroeg hoe zouden we dit kunnen oplossen nou zij die jonge je kan korting krijgen op je volgende aankoop nou dat vind in geen service van Amac

2026年1月8日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je review en feedback! Jammer dat het hoesje sneller geel werd dan verwacht en dat de voorgestelde oplossing voor jou niet passend was. We begrijpen dat dit niet de service is die je had verwacht en nemen je opmerkingen mee om onze klantbeleving te verbeteren.

Goed geholpen

2025年12月18日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen.

Fijne zaak

Een vriendelijke, vakkundige medewerkster van Amac heeft mij bijzonder goed geholpen.

2025年11月29日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je ervaring met ons zo goed is geweest!

Snelle

snelle levering en mogelijkheid tot betaling in termijnen

2025年11月26日

2025年11月19日

5つ星のうち5の評価

Uitstekend en correct geholpen door…

Uitstekend en correct geholpen door medewerker. Prima zaak.

2025年11月18日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Den Haag.

Duidelijk en betrouwbaar

Ik kom vaak bij Amac terecht voor Apple spullen. Tot nu toe zijn mijn ervaringen prima: duidelijke verwachtingen, heldere communicatie en snel antwoord op vragen als je die hebt. En kunnen betalen met iDEAL is een belangrijke plus vergeleken met direct bij Apple kopen.

2025年10月28日

Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag からの回答

Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle reactie.

Zeer goede service

Nette en duidelijke communicatie met Daley dat ik mijn bestelling wat later op kon halen. Zeer vriendelijke geholpen in de winkel !

2025年10月25日

Trustpilot エクスペリエンス