Amac | Apple Premium Reseller - Emmen レビュー 56

4.3

Mondriaanplein 18, -, 7811 DH Emmen, Drenthe, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Had een nieuwe Macbook Air 2024 m3 gekocht. Deze was helaas binnen 30min gekomen met een gecrashte SSD. Ben dacht erna terug gegaan naar de Amac Emmen en werd top geholpen. Uiteindelijk opgelost en ee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Recentelijk mijn iPad mini ingeruild voor een nieuwe iPad. Vlot en zeer correct geholpen, en vooral geen gezeur bij het inruil proces. Gewoon enkele controles en daarna een goed inruilbod. Nette winke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn moeder en ik waren een week eerder al geweest om te oriënteren voor een Apple Watch en kwamen nu terug, toevallig weer bij dezelfde verkoper. Die ons op een hele vriendelijke en professionele man... もっと見る

5つ星のうち1の評価

iPhone 14 na 6 week batterij zeer snel leeg. Percentage batt. 95 procent na 6 week? Terug naar de "premium reseller"Amac. Klacht besproken waarschijnlijk software probleem Laten opsturen doo... もっと見る

企業情報

1. パソコン ショップ
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. パソコン アクセサリ店
  4. 携帯電話修理店
  5. ソフトウェア トレーニング機関

当該企業による記述

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

gewoon gekregen wat ik besteld had en…

gewoon gekregen wat ik besteld had en mij een voordeeltje heeft opgeleverd vanwege zwarte vrijdag.

2025年11月20日

Amac | Apple Premium Reseller - Emmen からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling goed is ontvangen.

Altijd prima uitleg

Altijd prima uitleg, en prettig geholpen
Personeel heeft nog tijd voor de klant

2025年5月12日

Amac | Apple Premium Reseller - Emmen からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Emmen.

5つ星のうち5の評価

Heel goed geïnformeerd door de verkoper…

Heel goed geïnformeerd door de verkoper en deelde ook informatie over programma’s en gaf tips. Heel prettig.

2025年8月1日

Amac | Apple Premium Reseller - Emmen からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Emmen!

Beleefd en vakkundig advies

Vakkundig advies en beleefd

2025年7月21日

Amac | Apple Premium Reseller - Emmen からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Emmen.

5 sterren voor Lars

vriendelijk, geduldig , professioneel en vakkundig

2025年7月9日

5つ星のうち5の評価

Compliment voor Amac Emmen voor attent en klantvriendelijk ondersteuning.

De eerder gemelde teleurstelling met betrekking tot het verzilveren van een tegoedbon, verkregen door de in ruil van i-Phones, zeer klantvriendelijk opgelost door Amac Emmen. Compliment!

2025年7月7日

5つ星のうち4の評価

Gewoon wat je verwacht!

Vriendelijk geholpen door de medewerker. Wel merk je dat de ervaring met producten niet geheel aanwezig is. Daar zit het enige punt van verbetering wat mij betreft. De winkel is netjes en overzichtelijk. Je krijgt de bon op de mail waardoor je geen onnodig papier verspild.

2025年5月24日

Amac | Apple Premium Reseller - Emmen からの回答

Wij nemen je feedback serieus en nemen die mee in onze gesprekken om de customer journey te verbeteren!

5つ星のうち3の評価

Niet bijzonder geholpen

Niet bijzonder geholpen. Specifieke vraag waar niet direct antwoord op was werd niet verder onderzocht.
Bij aankoop van 1500 euro had ik iets meer verwacht. Zeker als je weet dat er 2 dagen later een kortingsactie van 10% is.

2025年5月1日

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen!
We kunnen ons goed voorstellen dat dit vervelend geweest moet zijn.
Je feedback zullen we delen met de winkel zodat zij hierop kunnen letten.

5つ星のうち3の評価

Gewoon goed

Gewoon goed, niks mis mee!

2025年4月7日

Hi Peter,

Bedankt voor je review!

5つ星のうち1の評価

No klantvriendelijk!

Wat een bedrijf ! Via chat zeggen ze dit en als je het en uur in de auto heb gezeten voor die vieze winkel helpen je niet eens !

2025年4月3日

Goedemiddag,

Bedankt voor je review!
Enorm vervelend dat er een misverstand is ontstaan met de situatie omtrent het probleem in de chat.
Onze welgemeende excuses!

5つ星のうち5の評価

Advies over keuze type IPad helemaal…

Advies over keuze type IPad helemaal OK, waarna aanschaf. Nu nog wachten totdat casing beschikbaar is. Daar mag je me voor benaderen.

2025年3月15日

Amac | Apple Premium Reseller - Emmen からの回答

Dank je wel voor je review!

5つ星のうち5の評価

Nadat er eerst telefonisch contact is…

Nadat er eerst telefonisch contact is geweest en er een misverstand bleek te zijn hebben ze het het dusdanig weten op te lossen, dat ik het gewenste product toch heb kunnen kopen.

2025年3月14日

Hi Wouter,

Erg fijn dat er oplossingsgericht gewerkt word. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe aankoop!

5つ星のうち2の評価

De klantvriendelijkheid

De klantvriendelijkheid hield te wensen over. Hetgeen we wilden kopen was volgens verkoopster niet meer leverbaar. Via de website gewoon te bestellen, dus duidelijk gemiste kans.

2025年2月27日

Hi Evert,

Het spijt ons te horen dat je in de winkel incorrect geïnformeerd bent.
We zullen dit doorgeven zodat ze hiervan kunnen leren.
Onze excuses!

Professionele aanpak

Uitstekende service van zeer technisch personeel die al mijn onderwerpen op professionele wijze hebben opgelost

2025年2月4日

Amac | Apple Premium Reseller - Emmen からの回答

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。