Vandaag de winkel bezocht voor het kopen van 2 IPads. Een jonge dame hielp ons maar was erg onverschillig en ongeïnteresseerd. Zij was erg bezig met een elastiekje in haar handen, en ik zei tegen haar... もっと見る
企業が回答しました
Winkel zit hartje centrum in Heerenveen, met parkeren vlakbij. Veel producten in de winkel op voorraad; binnen 15 minuten geslaagd en zat ik met het product in de auto. Vriendelijk en behulpzaam perso... もっと見る
企業が回答しました
AMAC bood een cursus aan bij de aankoop van mijn MacBook Pro. De cursus werd gegeven door een uiterst vriendelijke medewerkster die professioneel op mijn vragen inging. Mooie aanvulling bij de aankoop... もっと見る
企業が回答しました
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
当該企業による記述

Dracht 45, -, 8442 BL, Heerenveen, Friesland, オランダ
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Betrouwbare zaak met deskundige medewerkers.
Goede voorlichting, ook over inruil van oud apparaat.

Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen からの回答
Erg goede service hier in Heerenveen. Toch ons horloge terug moeten brengen omdat 4g niet werd ondersteund waarbij we zelfs excuus kregen omdat het niet verteld was,wat natuurlijk helemaa niet nodig was. Geen probleem en meteen de andere variant mee gekregen! Top service!

Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen からの回答
Mijn iPhone wilde niet de laatste iOS-versie downloaden en iemand zei: dan moet je even naar de applestore. Daar bleek het niet zo simpel als iedereen dacht, maar uiteindelijk is het toch helemaal gelukt! Ik helemaal blij! Die 68 euro meer dan waard.

Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen からの回答
Ik kocht een nieuwe IPad Pro Incl cover bij Amac Heerenveen.
Na een nacht opladen ontdekte ik de volgende dag een scheur in het glas van de display. Ik ben naar Amac gegaan en daar werd bevestigd dat het idd. Om een ‘ hair crack’ ging. Aangezien ik de IPad zeer veel nodig had werd er voorgesteld om enkele maanden later op te sturen voor reparatie. Toen ik enkele maanden later in de winkel kwam wilde men niets meer weten van garantie omdat er (door het gebruik van scherm met kapot glas) een klein splintertje uit de scheur was gegaan. Ik heb met Apple Nederland contact opgenomen over deze vreemde gang van zaken. Apple NL vroeg mij foto’s op te sturen van de scheur. Hier werd vastgesteld dat het idd. Om een hair crack ging ECHTER ! Kwam Apple met de opmerking dat mijn scherm kapot is gegaan door een niet goedgekeurd Apple cover. De cover (ook door Amac geleverd) sloot de IPad volledig in waardoor er te veel warmte ontwikkeling ontstond met intensief laden. Eerst heb ik in alle redelijkheid dit met Amac geprobeerd op te lossen, maar helaas. Na maandenlang gedoe heb ik via de deurwaarder ontbinding van de koop in werking gesteld. Reactie Amac Heerenveen
Was :
Apple NL kan wel meer zeggen Amac blijft bij het standpunt en komen niet met garantie of reparatie oplossing.
Ik ga nu proberen met de harde feiten van Apple NL, Amac juridisch aan te pakken dat ze hun geautoriseerde licentie kwijt raken omdat ze (bewijsbaar) niet handelen volgens de Apple voorschriften!
Advies!
Koop niet bij dit malafide bedrijf maar koop bij Apple rechtstreeks voor betere en eerlijkere garantie voorwaarden!
Strop: € 1250 Incl gemaakte kosten.

Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen からの回答
Mijn moeder van 78 heeft nog geen jaar terug bij Amac Heerenveen een ipad pro gekocht. Nu wilde de afgelopen week de Ipad niet meer opladen. Zij gaat met de ipad naar de Amac te Heerenveen en moet dan voor het leeghalen en het uploaden het bedrag van 70 euro betalen. Ook de medewerker van Amac zag dit probleem voor het eerst. Waar de oplossing aldus Amac lag in het een keertje uit en weer aanzetten van de Ipad, is dit een duur betaald stukje service en valt niet binnen de garantie. Ik vind het ronduit schandalig

Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen からの回答
mijn I phone 11 op 23 december ter reparatie aangeboden; vervagen beeldscherm. het zou 5 dagen duren, kreeg op 10 januari bericht dat hij weer opgehaald kon worden. 18 dagen om een eenvoudige reparatie uit te voeren. Bij thuiskomst bleek de sim kaart verdwenen. Volgens de medewerkers was het onmogelijk dat deze bij hun verloren zou zijn geraakt.

Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen からの回答
Ik ben erg goed geholpen in amac Heerenveen door Ricardo en Mick. Ze hebben mijn vragen goed kunnen beantwoorden en denken goed mee!

Amac | Apple Premium Reseller - Heerenveen からの回答
Macbook Pro 2020 M1 gebracht vanwege een software probleem hij starte niet meer op, hiervoor waren de kosten een premium van 60,- euro wat ik voor een kleine toepassing als deze een absurd bedrag vindt
Hij was online bij jullie gekocht en zit nog een jaar bij jullie in garantie maar omdat dit om een 'software fout' was moest ik hiervoor dokken mocht dit een hardware fout zijn zou dit dan gedekt zijn beetje vreemd.
Ik had hem al eenbeetje voorgekauwd wat de issue was en dat het simpel opgelost kon worden met een firmware restore 5-15 minuten werk en je zou de device aan de praat hebben hij was er niet bekend mee en het was zijn eerste keer dat hij deze manier zou proberen nou is dat niet een probleem iedereen heeft wel eens een keer dat hij een ding voor de eerste keer moet uitvoeren of proberen altijd een leuke leer moment vooral als je daar werkt lijkt me maar goed ik heb nu dus zo'n 2 uur op moeten wachten op een klus wat enkel 5-15 minuten geduurd zou moeten hebben hij was er namelijk ook gelijk mee aan de slag gegaan en er stond niks op de wachtrij qua producten die gerepareerd moesten worden.
Dat het wat langer duurde kwam omdat hij zei dat hij het eerst graag op zijn manier heeft gedaan terwijl ik al aangaf dat er maar een oplossing was om deze product weer leven in te blazen... kon tijd en geld besparen, dan verwacht je dat je met apple adviseurs of in ieder geval met mensen spreek die eenbeetje de drive en verstand ervan hebben maar blijkbaar hebben ze niet allemaal even veel kaas gegeten.
Heb er met een simpele software firmware restore en een poen centjes minder ook nog eens een deuk bij gekregen bij de trackpad.. zat voorheen niet op want ik ben altijd zuinig op mijn spul.
Is dit nou terechte service of ben ik belazerd?
Heb begin dit jaar contact opgenomen met AMAC Heerenveen omdat de Home knop van mijn iPad 2018 niet meer werkte. De iPad was gekocht in 2018 waardoor de garantie van twee jaar verlopen was. In het gesprek werd mij enthousiast meegedeeld dat AMAC het probleem graag voor mij wilde oplossen en kwam met een voorstel: ik kon het apparaat inruilen en een soortgelijke iPad ontvangen tegen betaling van €320 met een garantie van 3 maanden. Reparatie was niet mogelijk. Curieus vind ik het dat een nieuwe iPad van dat type ongeveer €370 kost met 2 jaar garantie. Op mijn reactie dat ik van een product van Apple niet verwacht dat een mechanisch onderdeel na een paar jaar kapot gaat kreeg ik een bevestigend antwoord, maar tegelijkertijd werd mij verteld dat zo’n euvel weleens kon voorkomen. Na een aantal lange gesprekken met de vestigingsmanager en een e-mail van een persoon van AMAC die vertelde meer juridisch onderlegd te zijn, werd mij een mogelijkheid geboden om het apparaat op te sturen en te laten onderzoeken op gebreken. Na de iPad een week kwijt te zijn geweest kreeg ik het terug samen met een onderzoeksnota die ik onder protest betaald heb. Zoals AMAC al verwachtte kon het niet gerepareerd worden. Bij elk gesprek werd mij te verstaan gegeven dat ik het ook aan de rechter kon voorleggen en dat mijn klacht daar waarschijnlijk gegrond zou worden verklaard. Maar die weg moest ik zelf bewandelen, AMAC hield voet bij stuk. Na ruim 20 jaar bent u een tevreden klant kwijt met uw starre houding. Aftersales is voor AMAC lastig en beroept zich op starre regels die zij hebben met Apple. Na 20 jaar is AMAC een goede ambassadeur kwijt, sterker nog, ik ontraad mijn omgeving om met AMAC in zee te gaan gezien mijn ervaring. Inmiddels is mijn vrouw al vijf jaar klant van iUsed (zij had al eerder een vervelende ervaring met de vestiging in Heerenveen) en ik heb kortgeleden een goede gebruikte MacBook gekocht met 2 jaar garantie via iUsed.
Nee AMAC! Jullie reageren alleen op de garantietermijn terwijl dat niet de enige issue was. Wettelijk gezien heeft een kwalitatief goed apparaat een langere garantie termijn en ligt het aan de ‘coulance’ van de reseller of dit, en hoe lang, wordt toegepast. Jullie verschuilen je achter protocollen van Apple. En dan die flauwe opmerking: ‘wij willen de iPad graag voor u omruilen’ (tegen betaling van….). AMAC is in de praktijk net zo’n dozenschuiver als Mediamarkt met dezelfde slechte aftersales.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。