Advarsel mod AM biler LÞjtegårdsvej
Min oplevelse med AM Biler på LÞjtegårdsvej har vÊret virkelig skidt. Jeg plejer sjÊldent at klage og lave dårlige anmeldelser, men jeg fÞler en pligt til at advare andre mod dette vÊrksted.
Det startede med, at jeg havde problemer med min bil, som AM Biler vurderede var grundet en defekt dyse. Jeg skulle derfor have udskiftet denne dyse. Fint nok.
VÊrkstedet valgte â uden at aftale det med mig â at montere en brugt dyse i min bil. Det fortalte de fÞrst, da jeg skulle hente bilen (jeg kan se pÃ¥ andre anmeldelser, at jeg desvÊrre ikke er den eneste, der har oplevet dette). De sagde, at det "ville vÊre blevet alt for dyrt med en ny dyse". Jeg ville dog klart helst have haft en ny dyse, hvilket jeg ogsÃ¥ sagde til dem. Det ville jeg gerne have betalt for. (Jeg gik sÃ¥dan set ud fra, at nÃ¥r man aftaler at fÃ¥ skiftet en dyse, sÃ¥ er det vel til en ny, medmindre andet er aftalt?) Men nu var det allerede gjort. Resultatet var en bil, der fik problemer efter et par dage, da den "nye" brugte del ikke virkede.
Da jeg hentede bilen, sagde de, at de ville sende kvitteringen på mail. Det gjorde de bare ikke. Jeg rykkede dem gentagne gange på mail, som de ikke svarede på. Jeg gik på et tidspunkt ned til vÊrkstedet for at prÞve at få kvitteringen; de "havde travlt", men lovede at sende den samme dag. Det gjorde de ikke. FÞrst da jeg sendte en mail og truede med at indberette forholdet til Skattestyrelsen, fik jeg min kvittering. Der gik 19 dage, fÞr de sendte fakturaen.
FÞr jeg havde hentet bilen, ringede de til mig og overtalte mig til et service, fordi bilen "trÊngte", sagde de. Jeg tÊnker nu, at det nok var helt unÞdvendigt, da bilen var serviceret bare 5 måneder forinden. Men man stoler jo som udgangspunkt på fagfolks vurdering. Da jeg på et senere tidspunkt, grundet alt der var sket, blev i tvivl om nÞdvendigheden af dette service og skrev til dem og spurgte, om servicet var nÞdvendigt, fralagde de sig ethvert fagligt ansvar og skrev, at det var "mit eget ansvar" at vide bedre. Jeg tror bare, det handler om at få penge ud af folk.
Jeg fik jo desvÊrre problemer med bilen nÊsten med det samme og tog derfor til BrÞndum Auto, som er nabo til AM Biler. De konstaterede, at den brugte dyse fra AM Biler var defekt, og skiftede den til en helt ny for kun 1.000 kr. mere. Her fik jeg selvfÞlgelig fakturaen med det samme. Bilen fungerer fint nu.
Da jeg krÊvede pengene retur fra AM Biler for den defekte dyse, nÊgtede de, fordi "jeg skulle vÊre kommet tilbage til dem". Men her tager de altsÃ¥ fejl. NÃ¥r et vÊrksted groft misligholder aftalen â ved at montere brugte dele uden samtykke og tilbageholde fakturaen i ugevis â sÃ¥ er tilliden brudt. Man har som kunde ret til at sÞge hjÊlp andetsteds, nÃ¥r vÊrkstedet har udvist en adfÊrd, der gÞr det uforsvarligt at lade dem rÞre bilen igen. Helt Êrligt! Er det rimeligt at krÊve, at kunden vender tilbage, nÃ¥r man har monteret brugte dele uden samtykke, vildledt om service og tilbageholdt fakturaen i 19 dage? Tilliden var vÊk, og jeg skulle bruge en bil, der virkede.
Som en meget mÊrkelig krÞlle på halen gik AM Biler ind til naboen (BrÞndum Auto) og hentede den defekte dyse uden min accept. Det er simpelthen ikke i orden at hente dele, der tilhÞrer mig, hos tredjemand uden at spÞrge mig fÞrst.
Sagen kÞrer nu hos AnkenÊvn for Biler.
Hvis du som jeg selv bor i området og gerne vil bruge et lokalt vÊrksted, så gÞr dig selv en tjeneste: KÞr 50 meter forbi AM Biler og ind til naboen. Der bliver man behandlet på en god måde.