De ervaring over de geleverde producten is geweldig. Prachtige kwaliteit, ik heb nu 4 heerlijke vesten MAAR: De laatste levering, zijn 2 vesten is toch 500 euro!!! Hebben ze een niet bestaand huisn... ãã£ãšèŠã
Styr unna denne butikken. De svarer ikke pÃ¥ mail, du fÃ¥r feil pÃ¥ ordren og Þdelagte varer. De tar ikke ansvar. Det eneste jeg har spurt om er en returlapp hvor jeg kan sende varene tilbake Ã¥ fÃ¥ tilbak... ãã£ãšèŠã
Har köpt en tröja dÀrifrÃ¥n som var superfin. Dock Àr kvalitén inte alls bra. Tröjan slÀpper ifrÃ¥n sig hÃ¥r vilket brukar avta nÀr det Àr mohair men denna fortsÀtter slÀppa av sig ludd (ENORMT MYCKET) n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde bestilt en pakke fra Americandreams.dk d. 25/03-2020. Her havde jeg desvÊrre ikke modtaget en ordrebekrÊftelse, da noget var gÃ¥et galt i processen. AltsÃ¥ havde de slet ikke modtaget min... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
En af Danmarks mest populÊre webshops inden for tÞj, sko og accessories til kvinder. Americandreams har over 350.000 fÞlgere på de sociale medier, og holder en tÊt kundekontakt.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
nemt og kom hurtigt
Lamentable el costo por persona ð
El parque está muy bonito y con opciones.
Es una gran pena que por la entrada de cada persona se cobre un fee de al menos 45 dólares si quieres entrar al parque aunque solo vallas a cuidar a tus hijos. ES LAMENTABLE que quieran sufragar los gastos del parque con el cobro total de entrada por persona.
Cómo es posible que yo como padre, que no voy a montar en ningún ride tenga que pagar por cuidar a mis propios hijos?
Es lamentable y abusivo Y deberÃa crearse un método mejor
Super god service
Super god service, og nemme at få snakket med ang problemer med ens varer.
fede produkter til fine priser <3
jeg fik sendt den forkerte trÞje
jeg fik sendt den forkerte trÞje, men jeg fik snakket med dem og de vil sende trÞjen med det samme:)
Dejlig betjening når man ringer til dem.
LÊkre produkter og fantastisk service
ordreâŠ
der kan selvfÞlgelige ske fej med ordre men de er altid sÞde til at hjÊlp så man får det rigtige
Dårlig service og 3 måneder om reklamation.
Dårlig service.. 3 måneder har det taget at få penge retur for min kÞbte varer jeg indsendte som reklamation. En ting var de ikke kunne tilbyde mig samme vare. En anden ting var at de ikke havde mine Þnskede stÞrrelser selvom hjemmesiden oplyste noget andet. Efter 3 måneder anmod jeg om pengene retur, som måtte krÊve 2 opkald fÞr der skete noget. Tydeligt og klart fik jeg besked på at modtage pengene samme dag. Ugen efter de ikke var modtaget, fik jeg besked om de ville komme i weekenden. FÞrst 10 dage efter kom pengene.
Meget ringe American Dreams. Ingen anbefalinger herfra.
Har bestilt en jakke
Har bestilt en jakke d. 28/11 og modtager en besked 10/12 om at pakken er sendt. 3 dage senere kan jeg stadig ikke tracke varen og får oplyst af dao at den ikke er sendt, for så havde jeg fået en sms/mail med kode. Nu, 16 dage senere har jeg stadigvÊk ikke modtaget pakken og ifÞlge trackingnummeret er pakken stadig ikke sendt afsted endnu.
Super sÞde
Super sÞde, rigtig god betjening og ikke mindst- flot jakke jeg har modtaget!
Alt for lang leveringstid
Har bestilt en jakke d. 30/11 og modtager en besked dagen efter om at pakken er sendt. 4 dage senere får jeg en mail om at pakken fÞrst sendes ugen efter og derfor ikke er sendt. Nu, 11 dage senere har jeg stadigvÊk ikke modtaget pakken og ifÞlge trackingnummeret er pakken slet ikke sendt afsted endnu.
Skidt service og alt for lang ventetid på en bestilling- jeg bestiller ikke herfra igen.
Teuer und QualitÀt miserabel! Nie wieder!
48⬠fÃŒr ein Kleid, welches qualitativ unterirdisch verarbeitet ist. Der Preis entspricht absolut nicht dem was man dafÃŒr erhÀlt. Der Stoff war kratzig und super dÃŒnn. AuÃerdem war es wirklich schlecht verarbeitet. Die Verkaufsbilder halte ich fÃŒr sehr irrefÃŒhrend. Sieht viel besser auf den Bildern aus.
Dieses Kleid wÀre vielleicht 5⬠Wert gewesen. Dazu kam auch noch 9⬠fÌr den Versand von DÀnemark nach Norddeutschland...
Das erste und definitiv das letzte Teil, welches ich dort bestellt habe. Sehr schade, aber NICHT weiterzuempfehlen!
God kundeservice.
Jeg kom til at bestille deres faux fur i en forkert model, men heldigvis var kundeservicen så behjÊlpelige til at hjÊlpe med at finde den helt rette model, der passer lige til min kropsform.
God kvalitet og behjÊlpelig kundeservice!
Verdensklasse.
Tors. Den 28/11-19 kl. 23.30 ( lige fa Black Friday skydes igang) bestiller jeg en fake Fur frakke.
LÞrdag den 30/11-19, under halvandet dÞgn fra jeg bestilte, er den modtaget.
Frakken var langt smukkere og vÊsentligt mere naturtro end forventet, og end oversteg i den grad mine forventninger.
DesvÊrre viste det sig at der var er hul i foret.
I dag, 4 dage efter modtagelsen, har jeg modtaget en forudbetalt retur label OG kundeservice har lagt en ny frakke, oven i kÞbet i en anden str., til side til mig, for at sikre at den ikke når at blive udsolgt.
Super flot vare, super flot kundeservice, og så efter årets sikkert travleste dag, Black Friday.
Jeg bukker mig i stÞvet, og takker ALLE ANSATTE hos Americandreams for indsatsen.
Her kan du trygt handle.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Super god oplevelse. KÞbte en gave til et familiemedlem. Ingen problemer med forsendelsen og tÞjet var prÊcis som beskrevet. Ikke sidste gang vi handler her!
SÞdeste medarbejder og flot tÞj
Har bestilt flere gange hos americandreams og de er sÃ¥ sÞde og behjÊlpelige. De er nemme og komme i kontakt med hvis man har spÞrgsmÃ¥l til sin ordre. KÊmpe anbefaling herfra â¥ïž
virkelig god
Har bestilt en pelsjakke pg en kjole og de er virkelig flotte, endda flottere end pÃ¥ billedet. Du fÃ¥r ogsÃ¥ hvad du betaler for og det virkelig god kvalitet. Tusind takðž
Jeg bestilte en bikini top
Jeg bestilte en bikini top, men den blev vÊk i posten. De tilbÞd mig så at jeg kunne prÞve at se om der var andet jeg kunne tÊnke mig istedet; og hvis prisen var lidt dyre betÞd Intet. Jeg fandt så en bikini. Underdelen var dog lidt lille, så de sender en stÞrre. Super god stil. Men jeg vil bare lige nÊvne at syntes deres stÞrrelser er meget små i stÞrrelsen. Ellers super god service. Plus så fik jeg en lille gave med for forsinkelsen
Service i top klasse ð
Har fået den bedste kundeservice af Marianne fra AmericanDreams.dk!
Jeg indleverede min faux fur jakke til reparation for en uge siden- og har allerede en uge efter fÃ¥et svar tilbage om, at jeg kunne afhente min jakke- hvortil de repareret mere end jeg selv havde opdraget og oveni en opbÞrstning af jakken sÃ¥, at den stÃ¥r som helt ny igen ðð»
Det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Americandreams ð
- MÃ¥ske at jeg skulle have en jakke mere ð
Overrasket gang pÃ¥ gang!ð±ðððŒ
Har sidste uge kÞbt Americandream faux fur Blake i lang jakke og er sÃ¥ glad for kÞbet! Kvaliteten er bare sÃ¥ god og passer mig perfekt. Det bliver ikke sidste gang, at jeg kÞber en af deres faux fur jakker ð kan anbefale dem til alle!!