Super god service, hurtig levering og gode priser, ville Þnske vi kendte til siden med vores fÞrste barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Intet dÃ¥rligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte sÞndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive pÃ¥ hendes Instagram mm. HvornÃ¥r hun holder ferie eller lign... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode priser og hurtig forsendelse ðð» Vi handler her ca en gang om mÃ¥neden og fÃ¥r nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og sÃ¥ er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte i gÃ¥r kl 12 og har allerede fÃ¥et pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare sÃ¥ dejligt! Vi var lÞbet tÞr for modermÊlkserstatning og havde vÊret forbi 5-7 supermarkeder uden he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ammenam.dk Þnsker at give skÞnne forÊldre og babyer et stort udvalg af babymad til bÞrnevenlige priser! Rigtig mange forÊldre kÞber deres modermÊlkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sÊtter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
KulsÞvej 5, 4760, Vordingborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har brugt denne hjemmeside mange mange gange. Ingen ting at klage over. Billige priser, Altid hurtig levering.

Ammenam ããã®åç
Mange tak Ammenam/Sandra for perfekt service, hurtig levering, og at du tog hensyn til at jeg skulle Êndre på min bestilling.
Jeg bestilte varer onsdag og fik dem torsdag. Det kan ikke vÊre bedre .
Jeg anbefaler varmt at bestille derfra. â€ïž

Ammenam ããã®åç
Super hurtig levering og fantastiske priserð€©

Ammenam ããã®åç
Hurtig service og hurtig levering

Ammenam ããã®åç
Altid varer på lager og altid hurtig levering. Har aldrig oplevet at der er gået over to dÞgn fÞr jeg havde varerne. Super service.

Ammenam ããã®åç
Jeg kan klart anbefale at handle hos Ammenam. Meget god service, gode priser og hurtig levering.

Ammenam ããã®åç
Jeg bestiller fast hos Ammens.dk hver mÃ¥ned og er altid super tilfreds. Leveringen er lynhurtig hver gang, og servicen fra Sandra er helt i top. Det er en fornÞjelse at handle her â kan varmt anbefales!

Ammenam ããã®åç
Jeg har efterhånden handlet en del på denne hjemmeside. ModermÊlkserstatning og grÞd er en rigtig god pris.
Klemmeposerne kÞbes billigere i fysiske butikker.
Hurtig levering. Det eneste minus er, at der altid er udsolgt af en eller anden ting, som jeg lige mangler. Derfor kan jeg simpelthen ikke give 5 stjerner, men da jeg overordnet set er glad for hjemmesiden og produkterne, så giver jeg 4 stjerne

Ammenam ããã®åç
Rigtig god service. Hurtigt svar på mail med god kontakt.
Rigtig gode priser og service. Jeg vil give denne hjemmeside videre til alle dem der kan bruge den ligesom vi kan.

Ammenam ããã®åç
Virkelig hurtig levering. Dag til dag. Hvilket man har brug for med en lille baby ð

Ammenam ããã®åç
God priser og hurtig levering
Tak Sandra

Ammenam ããã®åç
Elsker at handle ved Ammenam. har ikke kunnet finde billigere modermÊlk erstatning andre steder og varerne kommer altid hurtigere end jeg har forventet så alt i alt mega god service.

Ammenam ããã®åç
Gode priser og hurtig levering. Og en sÞd lille hilsen i pakken, det er god service bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Ammenam ããã®åç
Billigere end andre steder og leveringen er virkelig hurtig 𥳠Kun gode anmeldelser herfra

Ammenam ããã®åç
Hurtig levering âºïž alt i skÞnneste orden.

Ammenam ããã®åç
Gode priser og lynhurtig levering ððŒ Har bestilt nogle gange nu og det har vÊret en rigtig god oplevelse hver gang âºïž

Ammenam ããã®åç
Vi har brugt Ammenam, da vi gik over til noget MME, som var dyrt i butikkerne. Men da vi sÃ¥, at vi kunne spare en del ved at handle hos hende, er hun blevet vores foretrukne forhandler af mad til vores baby. Vi bestiller altid store mÊngder, da det bedst kan svare sig, og vi sÊtter pris pÃ¥ hurtig levering, den gode service og de gode priser ð. Vi anbefaler helt klart herfra!

Ammenam ããã®åç
Hurtigt levering og gode priser!
NÃ¥r man har et flaskebarn er der mange penge at spare sammenlignet med de forskellige dagligvarebutikker. Pakken bliver hurtigt afsendt og leveret, sÃ¥ intet andet end ros herfra ð

Super ðð
Er mega tilfreds, det er det eneste sted vi har fundet modermÊlkserstatning der er billigere end butikkerne, det er super vigtigt da vi har fÃ¥et tvillinger og der skal en del erstatningen til ð
Tak for jer ð

Ammenam ããã®åç
Billige produkter til mine bÞrn end pÃ¥ nogen andre hjemmesider eller butikker. Hurtig levering og forsvarlig pakket ind. God kundeservice pÃ¥ hÞjt plan. Jeg kan kun anbefale dette sted ð