Jeg har gÃ¥et jÊvnligt gennem et Ã¥rs tid hos Anettes Beauty & Care pga nakke-skulder-rygproblemer. Hos Anette finder jeg fysiurgisk massage i top, der rent faktisk har hjulpet mig - og stadig gÞr. De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dejlig massage af professionel behandler. Kommer helt sikkert igen ðð»
Anettes Beauty & Care har de bedste og skÞnneste behandlinger! Anette er uddannet, meget kompetent, har en skÞn personlighed, hvor man fÞler sig meget velkommen, og jeg kan kun anbefale hende. Der er... ãã£ãšèŠã
Gik derfra som en meget bedre udgave af mig selv! Jeg ankom trÊt, lidt forpint af livets strabadser og dermed ikke en god udgave af mig - heller ikke i mit ansigt. Efter en japansk lifting o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for god behandling
Tak for en oplÞftende og grundig behandling. Anette er meget behagelig, professionel og dygtig. Fik 40 min fysiurgisk massage mod stressrelaterede symptomer. FÞlte mig lettet efterfÞlgende. En klar anbefaling herfra.
Gik derfra som en meget bedre udgave afâŠ
Gik derfra som en meget bedre udgave af mig selv!
Efter en japansk lifting og dertil hovedbundsmassage som tilvalg, gik jeg derfra med ny energi. BÃ¥de i mit sind som i min hud.
Kommer helt sikkert gerne igen forbi hos Anettes magi. ðððŒ
Super massage og rolig atmosfÊre
Super massage og rolig atmosfÊre - varmeste anbefalinger herfra!
super god stemning og behandling
super god stemning og behandling - kommer gerne igen!
Super behandling ;-)
Rigtig god behandling (massage ogâŠ
Rigtig god behandling (massage og ansigtsbehandling) i rolige omgivelser.
Jeg kommer igen!
Meget tilfreds med min japansk liftingâŠ
Utroligt tilfreds med min japansk lifting behandling. Meget rolige omgivelser. Kan varmt anbefales
Anette er dygtig og venlig og giver sigâŠ
Anette er dygtig og venlig og giver sig god tid.
Et fint sted, jeg gerne besÞger igen, når min ryg trÊnger til en omgang.
Super tilfreds
Super tilfreds med farvning af bryn og vipper.
God massage og rar behandler
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling. SÞdeste og dygtigste behandler.
Bedste Japansk lifting nogensinde.
Helt klart et besÞg vÊrd.
Ren nydelse for sjÊl og sind.
Jeg kan varmt anbefale Anettes dejligeâŠ
Jeg kan varmt anbefale Anettes dejlige krop og ansigtsmassage. Min trÊtte og stressede krop blev Êltet igennem og jeg fik ro i hovedet. Kommer snart igen! âïžâïžâïžâïžâïž
Super dejligt!
Virkelig dejlig behandling ð
Virkelig dejlig behandling ð
Trykkede alle de rigtige steder i min âHold i nakkenâ
Helt sikkert et sted jeg vil anbefale
Kompetent behandling.
Anettes massage gÞr godt
Anettes massage gÞr godt, dejlig forkÊlelse at give sig selv,ikke mindst ansigtsmassage
Det er altid en luksus oplevelse at fÃ¥âŠ
Det er altid en luksus oplevelse at få massage eller ansigtsbehandling hos Anette. I en stresset og travl hverdag kommer man helt ned i gear og går derfra veludhvilet og ladet op.
SkÞn massage i dejlige omgivelser!
Perfekt graviditetsmassage!
Jeg kan kun anbefale! Anette er meget sÞd og virkelig fantastisk massÞr. Jeg kom til graviditetsmassage og fÞlte, at min krop var perfekt afslappet og passet godt på. Meget praktisk placering i NÊrum tÊt på transportmuligheder.
De bedste anbefalinger
Jeg har gået jÊvnligt gennem et års tid hos Anettes Beauty & Care pga nakke-skulder-rygproblemer.
Hos Anette finder jeg fysiurgisk massage i top, der rent faktisk har hjulpet mig - og stadig gÞr. De bedste anbefalinger herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã