Deres(Thomas) videoer pÃ¥ youtube, er super informative og grundige. Oplevelsen med Thomas, Mads, de andre og til sidst Per, er udover alt. JordnÊre, "se i Þjnene", Informative, ligefrem tale og smÊk f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var ved Anton Camp til 1 Ã¥rs garantieftersyn 1 maj 2026, af vores Benimar 496 fra april 2025, tak for den gode service, samt forstÃ¥else for de smÃ¥ reklamationer, der skal udfÞres. Tror man sk... ãã£ãšèŠã
Fin vÊrksteds aftale om noget service og noget ânytâ. Blev personligt budt velkommen med hÃ¥ndtryk og kaffe/ chokolade i ventetiden . Go tid til information af det udfÞrte arbejde . Vi kommer helt sikk... ãã£ãšèŠã
Vores kÞb af campingvogn var en fornÞjelse. God information af hjÊlpsomt personale. Ved levering/afhentning var der virkelig en professionel og seriÞs gennemgang af vognen og dens mange funktioner. Go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Antoncamp har eksisteret siden 1969. Vi er et firma, der sÊtter stor Êre i hÞj service, personlig betjening, Êrlighed og godt humÞr. Vi forhandler nogle af de stÞrste og mest solgte autocamper- og campingvognsmÊrker i Danmark og Europa. Vi har et stort udvalg af brugte vogne i alle prisklasser. På vores YouTube-kanal kan du hele tiden fÞlge med i det sidste nye inden for camping. På vores vÊrksted har vi dygtige folk, der er specialiserede i reparation af campingvogne og eftermontering af udstyr. Vores vÊrksted er et certificeret DCU-testcenter, og vi bliver kontrolleret af DTI.
é£çµ¡å
Falkevej 1, 6920, VidebÊk, ãã³ããŒã¯
- anton@antonscamping.dk
- www.antonscamping.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for en fantastisk oplevelse
Tak for en fantastisk oplevelse. Fra start til slut fÞlte vi os trykke & i meget gode hÊnder. Man kan mÊrke i ved hvad i snakker om. kan varmt anbefalde at kÞbe jeres vogn & tilbehÞr hos Antons Camping
Har vÊret kunde hos Antons CampingâŠ
Har vÊret kunde hos Antons Camping gennem 20 år, og kÞbt flere vogne både nye og brugte. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle der, har altid fået 100% god service. Alle aftaler er altid blevet overholdt, dette gÊlder både klargÞring og leveringstider, hvilket mange andre campingforhandlere kunne lÊre noget af.
Har man haft en campingvogn til service eller reparation, så kan man vÊre sikker på at alt er OK, når man henter den.
Super oplevelse ved kÞb af ny campingvogn
Jeg har netop kÞbt min fÞrste campingvogn hos Antons Campingcenter og er super tilfreds. Deres kundeservice både fÞr, under og efter salget er den bedste jeg har oplevet hos nogen forhandler. Hvis jeg skal beskrive det kort, så er min oplevelse af at have handlet her Êrlighed og kunden fÞrst, så super kÞbsoplevelse. Ifm salget fik jeg også monteret en del ekstraudstyr og finish på installationen er helt i top. Kan klart anbefales!
Meget tilfreds
Hej Antons Camping
Vi er meget tilfredse med den behandling vi har fået i forbindelse med vores kÞb af campingvogn. Vi fÞlte os velkomne fra starten af og hele vejen har vi fået rigtig gode råd og svar på alle vores spÞrgsmål. Og vi fik endda en god pris synes vi. Vi kan varmt anbefale Antons Camping til andre der Þnsker en campingvogn og en god oplevelse.
Endnu en brÞler fra Antons camping
Jeg har handlet flere gange ved Antons camping, men nu er det slut! Der er en virkelig dårlig service, og de laver den ene brÞler efter den anden.
Senest har de solgt mig et produkt til at rense vandsystemet i cv. Jeg opdager der er det forkerte indhold i pakken, og oplyser med det samme butikken telefonisk om det. De fortÊller at de ved det godt og det er galt med alle pakkerne i butikken og derfor udleverer en speciel seddel hvorpå der står at indholdet ikke er det rigtige. jeg har ikke fået den seddel og Ugen efter henvender jeg mig personligt i butikken, for at få den at se. Her finder jeg ud af at det bare var lÞgn. Sedlen findes ikke, personalet ikke er informeret og produktet fortsat sÊlges.
Jeg har tidligere oplevet lignende med en gasalarm de solgte. Da jeg lÊste brugsvejledningen stod der at den ikke måtte anvendes i campingvogne. Jeg henvender mig i butikken og gÞr opmÊrksom på problemet, de fortÊller at det vidste de ikke og det er dem de monterer i de nye vogne de sÊlger...men de vil nu fjerne dem fra butikken. Det sker dog ikke kan jeg senere konstatere.
Sådan er det gang på gang....vi kÞbte en demovogn og blev lovet at den blev ekstra godt rengjort, da vi skulle afsted på ferie lige efter. Men da vi hentede den var den overhovedet ikke rengjort!
Kort tid derefter fik vi en opkrÊvning fra skat, fordi Antons Camping var kommet til at indregistrere en anden mands vogn i vores navn. Vi måtte selv kÞre derop for at rette deres fejl og fik ikke engang en undskyldning.
Jeg bestilte engang flere reservedele deroppe, som de ikke havde på lager, og fik at vide de ville ringe når tingene var kommet hjem. Efter en lille måned ringer jeg for at hÞre om tingene er kommet, men bliver overfust i telefonen og får at vide at hvis de har sagt de kontakter mig når tingene kommer, så gÞr de det !!! (Det sidste tilfÊlde her er flere år siden og varerne er tilsyneladende ikke kommet hjem endnu) :-) Så helt Êrligt find en anden forhandler og få den service du som forbruger har krav på!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ