Geweldig geholpen door de ANWB. Motor hield er plots mee op in Kroatië aan Bosnische grens (genoeg benzine!). Geen internet ter plekke dus moest naar privé huis en vragen om wifi verbinding. Binnen 3... もっと見る
企業が回答しました
Melding via de app gedaan. Had aangeven dat het binnen 3 uur goed is omdat het om een pechgeval (lekke band motorfiets) voor de deur betrof. Pechhulp was veel eerder dan aangegeven maar dan kan natuu... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben erg tevreden over de hulp van de ANWB Wegenwacht. De medewerker was vriendelijk en professioneel. Hij heeft goed naar het probleem van mijn auto gekeken en heeft het probleem snel gevonden... もっと見る
企業が回答しました
Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

ANWB Wegenwacht からの回答
Het probleem is verholpen.
Wel in 2 stappen
Eerste stap diagnose
Tweede stap na aanschaf nieuw onderdeel het defecte onderdeel vervangen

ANWB Wegenwacht からの回答
Goede uitleg om via de app pech te melden en fijn dat er updates gegeven word.
Vriendelijk personeel met veel ervaring over de systemen van de auto.
Ook fijn dat ze het ter plekke goed uitleggen waardoor het makkelijker is om te communiceren met de garage.
Ben zeer tevreden!

ANWB Wegenwacht からの回答
Kon duidelijk mijn pech melden, zeer vriendelijk man die mij geholpen heeft.

ANWB Wegenwacht からの回答
Het is geruststellend om ANWB lid te zijn, wat je ook voor problemen tegenkomt onderweg, je wordt gewoon geholpen door professionals zodat je weer vlot verder kunt.

ANWB Wegenwacht からの回答
Omdat zij de oplossing had dat mijn radio gewoon aan bleef toen de accu eruit moest.
Ik kon de code niet meer instellen.
Zij trok een draadje naar de bobine geloof ik.
Dit noem ik oplossingsgericht gericht denken.

ANWB Wegenwacht からの回答
Contact aan laten staan, wegenwacht was er met een uur om de accu op te laden. Prima geregeld!

Binnen 30.minuten was de monteur er een na 30 minuten was ik weer onderweg

ANWB Wegenwacht からの回答
Super deskundige en geduldige man. Die in alle vriendelijkheid delen van de auto losmaakte, de lekkage opgelost heeft en alles netjes terug gebouwd heeft.
Een echte topper

ANWB Wegenwacht からの回答
Vlot aanwezig waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden lengte wachttijd. Probleem wasvrij helder en snel bevestigd. Goed advies gekregen wat kk naar garage mee kon nemen. Met wegenwacht was het ook communicatief prettig praten. Auto met dynamoproblemen aan de praat gekregen en achter mij aan gereden naar garage. Het was zondagochtend 07u en meneer heeft mij weer netjes bij huis afgezet. Fijn!

ANWB Wegenwacht からの回答
Voor het eerst ANWB gebruikt sinds 1999. Ik heb Toyota Yaris, tijdens het rijden valt deze in de storing. Het rijden gewoon normaal/goed, totdat ik de auto afzetten. Loopt deze niet meer op stationair. Start wel, dan slaat weer af. Dankzij onze ANWB kan ik thuis komen.

ANWB Wegenwacht からの回答
Onze reddende engel Kees heeft ons geweldig geholpen vanmiddag!! Eerst werden we heel snel de A1 afgesleept om vervolgens onze auto te repareren zodat we weer onze reis konden hervatten. Kees je bent een kanjer bedankt voor de hulp !! ANWB wees zuinig op deze topper.

ANWB Wegenwacht からの回答
Snel ter plaatse. Ondanks dat monteur niet de juiste onderdelen bij zich had, netjes gesleept naar garage

ANWB Wegenwacht からの回答
Alles verliep soepel snel geholpen heel vriendelijk

ANWB Wegenwacht からの回答
Ben al heel lang lid. Laatst wederom heel goed geholpen met de afhandeling tot aan de dealer toe. De auto moest op transport. Dit kon niet anders. De hoogspannings accu werkte niet mee. Keurig opgepakt door ANWB!

ANWB Wegenwacht からの回答
Zeer snelle service. Binnen een half uur nadat ik de pech had gemeld was de ANWB al gearriveerd. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen en kon binnen een half uur alweer rijden.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。