AP Pension レビュー 1,022

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg oplevede god, nærværende rådgivning på mit on-line møde med pensionsrådgiver Lene Idsenga i AP Pension. Hun tog udgangspunkt i mit nye job i Sparekassen Thy, Aarhus og bød ind med flere forslag... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Hjemmesiden og appen har enormt dårlig UX. Det giver en dårlig brugeroplevelse, når det virker ugennemsigtigt, hvad man har opsparet, betalt og hvordan afkastet på investeringerne har været. Det kræve... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Jeg har nu i en uge, afventet svar på forespørgsel om, hvordan jeg indbetaler mere til min ratepension. Forespørgslen er sendt gennem jeres standardformular på Min Pension, men jeg har intet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

vi havde et godt møde med rådgiver, vi fik saglig vurdering samt rigtig god rådgivning vi fik svar på vores spørgsmål, og føler os parat til pensions-tidspunkt. TAK

企業情報

1. 年金基金

当該企業による記述

I AP Pension skelner vi ikke mellem pengesager og hjertesager. For pension handler ikke kun om overskud på din opsparing. Pension handler også om overskud til dig. I AP Pension har vi altid kundernes pension i centrum, da vi tror på, at det skaber mest værdi. Vores kundeejerskab giver os mulighed for at give dig det bedst mulige økonomiske overskud, da vi kan træffe frie og uafhængige investeringsvalg. Men pension handler om mere end penge. Derfor har vi altid hænder og hjerter klar til at gribe dig, hvis du ikke har overskud og livet gør ondt. Og vores ansvar som pensionsselskab handler heller ikke kun om overskud lige nu og her, men også når fremtid engang bliver til nutid. Derfor har vi gjort det muligt for dig at investere din opsparing bæredygtigt med AP Bæredygtig. Som kundeejet selskab betyder relationen til vores kunder alverden. Derfor har vi fokus på alle kunder. Og vi deler ud af vores overskud, når bestyrelsen, som består af vores kunder, vurderer, at der er økonomisk råderum til det. Vi kalder det AP Loyalitetsbonus. Vi tror på, at overskud skaber ringe i vandet, når vi deler det med hinanden. I AP Pension har vi overskud til alle.

3.8

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice - altid hjælpsomme og smilende i telefonen.
Desværre dårlig hjemmeside.

2026年3月31日

Hej Rikke,

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse :D
Vores hjemmeside arbejder vi løbende på at forbedre!

5つ星のうち5の評価

Møde m APs seniorrådgiver var på alle…

Møde m APs seniorrådgiver var på alle måder en positiv oplevelse. Velforberedt, tydelig kommunikation og hurtig til at sætte sig ind i min situation. Kan varmt anbefales, giver ro og tryghed

2026年3月9日

Hej Pernille,

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner, det sætter vi stort pris på!

5つ星のうち5の評価

God og saglig rådgivning hvor man føler…

God og saglig rådgivning hvor man føler sig i gode hænder

2026年3月10日

AP Pension からの回答

Tak for din positive tilbagemelding Thomas, det betyder meget. Vi glade for, at du føler dig i gode hænder hos os :D

5つ星のうち5の評価

Jeg fik svar på mine spørgsmål

Jeg fik svar på mine spørgsmål, rådgiveren var venlig, imødekommende og lydhør.

2026年3月12日

AP Pension からの回答

Tusind tak for din feedback Katja!
Det glæder os, at du fik klare svar og en god oplevelse hos vores rådgiver :D

5つ星のうち1の評価

Jeg synes at jeres app og hjemmeside er…

Jeg synes at jeres app og hjemmeside er noget det hører fortiden til, det er 2026.... Desværre er jeg tvunget til at være kunde hos jer.

2026年3月16日

Kære Laurits
Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse, selvom jeg naturligvis er ked af baggrunden for den.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores app og hjemmeside. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din tilbagemelding alvorligt og har derfor sendt den videre til de relevante teams, så vi kan undersøge sagen nærmere og se, hvor der er mulighed for forbedringer. Input fra vores kunder er en vigtig del af vores løbende udvikling.

Hvis du har yderligere input, er du meget velkommen til at sende dine kontaktoplysninger til Trustpilot@appension.dk eller ringe til os på 39 16 50 00, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Simon AP Pension

5つ星のうち1の評価

Tænk jer om

Tænk jer om, inden I flytter til AP Pension – og især når I en dag skal flytte derfra igen.

Jeg blev opsagt fra mit arbejde hos Handikapformidlingen den 26. december 2025, og siden da er der ikke blevet indbetalt til min pensionsordning hos AP Pension. Jeg har efterfølgende fået nyt arbejde i Region Midtjylland, hvor min pension skal flyttes til PensionDanmark.

Det burde være en simpel proces – men det har det langt fra været.

Da PensionDanmark første gang anmodede om at få min pension overført, blev det afvist. Da jeg ringede til AP Pension, fik jeg at vide, at de ikke havde fået besked fra min tidligere arbejdsgiver om, at jeg var stoppet. Jeg kontaktede derfor selv Handikapformidlingen, som efterfølgende gav AP Pension besked om, at jeg ikke længere var ansat.

Kort efter modtog jeg et brev i e-Boks fra AP Pension, hvor de selv skrev, at de havde bemærket, at der ikke længere blev indbetalt til min pension, og at jeg skulle kontakte dem, hvis det ikke var en fejl. Jeg ringede derfor igen og forklarede situationen.

Alligevel har AP Pension efterfølgende oplyst til PensionDanmark, at der stadig bliver indbetalt til min pensionsordning – hvilket direkte strider imod de oplysninger, jeg selv har modtaget fra dem.

PensionDanmark har nu 4-5 gange forsøgt at få min pension overført, og hver gang er anmodningen blevet afvist. Senest igen i dag.

Jeg har nu indgivet en formel klage til AP Pension. Hvis sagen ikke bliver løst hurtigt, vil næste skridt være at indbringe den for Ankenævnet for Forsikring.

Det burde ikke være så svært at få flyttet sin egen pension.

2026年3月16日

Kære Jane,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi forstår godt, at processen kan opleves som uigennemskuelig, og vi er naturligvis kede af, hvis forventningerne ikke har været afstemt undervejs.

Vi har i vores betingelser valgt at give op til 3 måneders henstand på forsikringer ved fratrædelse. Det er for at passe på vores kunder og sikre, at man ikke utilsigtet kommer til at stå uden forsikringsdækning i en periode, hvor det senere kan være vanskeligt at få dækningerne igen. Det er en løsning, som anvendes bredt i pensionsbranchen.

I dit tilfælde modtog vi besked fra din arbejdsgiver den 18.02, og opsigelsen blev behandlet den 02.03.26, hvilket er inden for vores normale behandlingstid på 10 hverdage.

Vi har samtidig forsøgt at imødekomme dit ønske om flytning bedst muligt og har gennemført den hurtigere end den gængse brancheaftale, som typisk er løbende måned plus én måned fra modtagelse af anmodningen.
Ovenstående ville normalt blive forventningsafstemt med rådgiver fra modtagende selskab.

Mvh
Simon fra AP Pension

5つ星のうち5の評価

vi havde et godt møde med rådgiver

vi fik svar på vores spørgsmål, og føler os parat til pensions-tidspunkt.
TAK

2026年3月2日

AP Pension からの回答

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at høre, at I havde et godt møde og I fik en god rådgivning.

Dinna fra AP Pension

5つ星のうち4の評価

Seniorpensions møde.

God forberedelse og vejledning fra pensions rådgiveren.

2026年3月3日

AP Pension からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik en god vejledning!

God og konstruktiv dialog

God og konstruktiv dialog med klare fokuspunkter i den kommende tid, og aftale om løbende opfølgning.

2026年3月4日

Hej Bjarne,

Tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner!
Det er fedt at høre, at du havde en god og konstruktiv dialog.

5つ星のうち5の評価

Pensionsrådgiveren var godt forberedt…

Pensionsrådgiveren var godt forberedt og havde styr på sin rådgivning. Stor tryghed.

2026年3月3日

AP Pension からの回答

Tak for din fine anmeldelse, og de fem stjerner. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse!

Super god rådgivning

Super god rådgivning

2026年3月4日

AP Pension からの回答

Det er fantastisk at høre Jens! Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse:D

5つ星のうち2の評価

Ringede for at få fat i min…

Ringede for at få fat i min sundhedsforsikring for at få en hurtig tid i systemet. Damen jeg snakkede med kunne ikke lige se mig i systemet og vil ringe tilbage samme dag eller senest næste dage. nu der er gået to dage, og jeg har ingenting hørt simpelthen bare p…. irriterende for man ved ikke om man har glemt. Og hvor lang tid kan det lige tage at finde mig i systemet.?
Få nu fingeren ud.

2026年3月5日

Kære Annemette,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse, selvom jeg selvfølgelig kun kan beklage baggrunden for den.

Jeg har lige prøvet kontakte dig, desværre uden held. Derfor har jeg sendt en mail, den du meget gerne må vende retur på.

God dag.

Mvh