Aprila Bank レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Jeg var fornÞyd med sÞkeprosessen, tiden det tok fÞr pengene var pÃ¥ konto. Og meget bra at Aprila Bank er fleksibel og annerledes en de fleste banker. Det som trekker ned ,er at jeg hadde spÞrs... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kun erfaring med deres rentekonto, men Aprila tilbyr det som passer for mine behov. I tillegg opplever jeg at de virker raske Ã¥ behandle transaksjoner. Det eneste jeg hÃ¥per er at de fÃ¥r sin eg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service 👍 Aprila Bank ga oss kassakreditt pÃ¥ fÃ¥ minutter 😀 Selv uten sikkerhet. Dette er vÊrt Ã¥ sjekke ut om du trenger Þk hjelp i bedriften din 🌈

䌁業情報

1. 銀行
  2. 非銀行系金融サヌビス
  3. 民間銀行
  4. 貯蓄銀行

圓該䌁業による蚘述

Vi etablerte Aprila Bank for Ã¥ utfordre hvordan banker behandler smÃ¥ og mellomstore bedrifter (SMB). Tradisjonelle banker er ofte kompliserte, trege og tilpasset store selskaper – ikke entreprenÞrer. Mindre bedrifter trenger forutsigbare lÞsninger som faktisk fungerer i praksis. Derfor tilbyr vi produkter som er enkle Ã¥ forstÃ¥, raske Ã¥ sÞke pÃ¥ og tilpasset behovene til SMB. I dag tilbyr vi bedriftslÃ¥n i form av kassekreditt og nedbetalingslÃ¥n. Begge lÞsningene er utviklet for Ã¥ gi bedrifter bedre kontroll og muligheten til Ã¥ hÃ¥ndtere bÃ¥de daglige svingninger og stÞrre investeringer. SÞknadsprosessen er laget for Ã¥ vÊre rask og oversiktlig. Det tar kun noen minutter Ã¥ sÞke, og bedrifter fÃ¥r raskt et tydelig svar pÃ¥ om de kan fÃ¥ lÃ¥n eller ikke. MÃ¥let vÃ¥rt er at finansiering ikke skal vÊre et hinder, men et verktÞy som gjÞr hverdagen enklere. Aprila Bank er i dag stÞrst pÃ¥ lÃ¥n til smÃ¥ bedrifter i Norge, og vi jobber kontinuerlig med Ã¥ forbedre produktene vÃ¥re. Vi mener at SMB fortjener like gode forutsetninger som de store, og vi utvikler banken vÃ¥r med dette som utgangspunkt. Slike bedrifter er tross alt de som skaper aktivitet og arbeidsplasser over hele landet. BedriftslÃ¥n hos oss er, og skal alltid vÊre, enkelt og greit.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har bare gode ting og si om Aprila

Jeg har bare gode ting og si om Aprila! De er fint at en bank som denne lytter til bedrifter i starten og skjÞnner behovet av hjelp som man trenger for at utvekslingen i starten kan gÃ¥ framÃ¥t og fungere. Takk! 🙏

2026幎3月11日

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å hÞre. Vi håper du aldri nÞler med å ta kontakt dersom du har spÞrsmål eller trenger hjelp.

SÊrdeles god kundebehandling

SÊrdeles god kundebehandling, hyggelige svar på "dumme spÞrsmål" Rask og opplevd grundig behandlingstid.

2026幎2月25日

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi mener det ikke finnes "dumme spÞrsmål" så ikke nÞl med å ta kontakt hvis det skulle vÊre noe.

5぀星のうち5の評䟡

God oppfÞlging og gode kunnskaper hos

God oppfÞlging og gode kunnskaper hos deres representanter. SeriÞst fra fÞrste henvendelse.
God kundeopplevelse

2026幎2月17日

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det setter vi stor pris på. Ta gjerne kontakt igjen om det skulle vÊre noe vi kan hjelpe deg med.

Meget god oppfÞlging

Meget god oppfÞlging.
Rask og ekspeditt håndtering.

2026幎2月17日

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å hÞre at du er fornÞyd.

Ta gjerne kontakt igjen om det er noe vi kan bistå med.

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd, rask behandlingstid.

Veldig fornÞyd, rask behandlingstid. NÞyaktig det vi trengte når pengebehov ble akutt. Hadde ikke tid å vente på en treg byråkratisk bank, da ble Aprila lÞsningen for oss. Takk!

2026幎2月15日

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Veldig godt å hÞre at vi kunne bidra med en god og rask lÞsning. Vi vet at tid ofte er kritisk i en travel hverdag, så dette betyr mye for oss.

Rask behandling!

Veldig rask og god behandling av sÞknad. Ryddig og oversiktlig.

2026幎1月28日

Hei Filip,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å hÞre at du har hatt en fin opplevelse med oss.

Ikke nÞl med å ta kontakt hvis det skulle vÊre noe.

5぀星のうち4の評䟡

Godt fornÞyd

Godt fornÞyd. God hÞyrente. Skulle Þnske de hadde app til mobil, det trekker noe ned, men totalt veldig fornÞyd.

2025幎11月18日

Hei Henrik!

Takk for en god anmeldelse. Vi setter pris pÃ¥ at du deler erfaringen din. Notert Þnsket om app – det er nyttig for oss i videre utvikling. Godt Ã¥ hÞre at du ellers er fornÞyd.

Ha en fortsatt fin dag!

Vennlig og konkurransedyktig bank

Det tok meg 1 time å få opprettet sparekonto, alt gikk smidig. Og markedetes beste sparerente!

2025幎11月4日

Aprila Bank からの回答

Takk for at du tok deg tid for å legge igjen en kommentar. Vi prÞver så godt vi kan for å gjÞre ting enkelt og smidig, og er svÊrt glade for at du har det samme inntrykket.

5぀星のうち1の評䟡

The worst possible bank to get loan

The worst possible bank to get loan with. I pay 1700NOK for 2 years (my loan is 60 000) and these are only fees, so after 2 years it is still 60 000 left to pay. Also, Once they send an invoice, due date is in 4 days already. And they are very quick in case creating by deb-collection organisation. Last time, I received SMS reminder about missing payment. I paid that day and they still created that case. They don't even try to make it easier for you or to help you. And because Effective rate is so bad, other platforms for refinancing will not take this, so you get stuck.

2025幎9月29日

Aprila Bank からの回答

We’re sorry to hear about your experience and that you feel dissatisfied with your loan. We understand that fees, payment deadlines, and follow-up processes can feel frustrating. Our goal is never to make things harder for our customers. Quite the opposite, we work hard every day to make things easier for SMEs' while following the rules we are required to operate under.

If you believe something has been handled incorrectly with regard to due dates or debt collection, we would like to look into your case specifically. Please contact our customer service team (hei@aprila.no) so we can review your agreement and the timeline of events in detail.

We appreciate your feedback, as it helps us improve how we communicate and support our customers.

Tragisk bank

Tragisk bank. PrÞvde opprette sparekonto. Har du litt penger, da skal alt dokumenteres. Penger står i annen bank. Tydeligvis ikke godt nok for denne lille tragiske bank. Du har spart hele live, hvor kommer pengene fra. Nei dette var tragisk, prÞvde å kansellere sÞknad. Det fungerer ikke på dis nettside. En må sende e-post. Styr unna denne bank. Sikkert ok om du har en tusenlapp eller maks 2.

2025幎8月20日

Hei,

Vi forstÃ¥r godt at prosessen opplevdes tungvint for deg, og det beklager vi. Som bank er vi pÃ¥lagt Ã¥ fÞlge strenge regler for dokumentasjon av midler og inntekter, uavhengig av belÞp eller hvor pengene stÃ¥r i dag. Dette handler om Ã¥ etterleve lovverket for blant annet hvitvasking og trygg forvaltning av midler – ikke en mistillit til deg som kunde.

Når det gjelder kansellering av sÞknad, tar vi til oss tilbakemeldingen din. Vi jobber kontinuerlig med å gjÞre prosessene våre enklere, og det er nyttig for oss å hÞre når ting ikke fungerer som forventet.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å si ifra.

Skammelig dårlig kundeservice

Skammelig dårlig kundeservice ene er å holde avtaler det gjÞr de ikke andre er kontakter du de så her du heldig om du får svar virker det som

2025幎5月29日

Hei,
det er veldig leit å hÞre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi forstår hvor frustrerende det er når man ikke får svar eller opplever at avtaler ikke blir fulgt opp. Slik skal det ikke vÊre.

Vi Þnsker gjerne å finne ut hva som har skjedd, og rette opp i det så raskt som mulig. Send mail til hei@aprila.no eller ring oss på 23 96 68 68, så får vi prioritert deg.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。