Tjenestetorget Finans レビュー 1,012

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Eskil Hytten er en utrolig dyktig rådgiver. Vi fikk god hjelp av Eskil med finansieringsbevis, boliglån og bytte av bank for å oppnå bedre rentevilkår. Han var alltid tilgjengelig på telefon ders... もっと見る

企業情報

1. 銀行
  2. 代替金融サービス
  3. 金融機関
  4. 民間銀行

当該企業による記述

Tjenestetorget Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Vi jobber med kunder som søker boliglån, billån, omstartslån og usikrede lån/forbrukslån. Vår misjon er: Vi skal hjelpe privatpersoner med å ta smarte valg, spare penger og ha kontroll på privatøkonomien. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse! Thomas Johnsen spiller på ditt lag, og gjør hele søknadsprosessen til banker 10x enklere. Det er nesten for godt til å være sant at dette koster 0 kr. Har sparte meg for enormt mye tid og krefter, og er flott å ha en uavhengig rådgiver som slipper på samme lag. Han fikset ønsket boliglånsfinansiering med gode rente og vilkår.

2026年4月15日

Tjenestetorget Finans からの回答

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!

Veldig godt å høre at du opplevde prosessen som både enkel og effektiv – det er akkurat det vi jobber for hver dag. Thomas setter alltid kundens behov først, så det er ekstra hyggelig å høre at du følte dere spilte på samme lag gjennom hele løpet.

At du også fikk på plass ønsket finansiering med gode vilkår gjør det selvfølgelig enda bedre.

Ta gjerne kontakt igjen dersom du får nye behov eller bare ønsker en gjennomgang av økonomien din på et senere tidspunkt – vi bistår gjerne videre.

Ønsker deg en fin dag videre!

Boliglån

Jeg, Amrit Singh, vil bare vise til en dyktig mann ved navn Thomas Johnsen. Han hjalp meg og kona med å få til en veldig god deal på boliglånsrente og hvor mye vi kunne kjøpe for. Jeg anbefaler han på det sterkeste. Jeg vil i hvert fall anbefale han til alle mine nærmeste. Takk Thomas!

2026年4月14日

Hei Amrit,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig bra å høre at du og din kone fikk god hjelp av Thomas, både når det gjelder rente og hvor mye dere kunne kjøpe bolig for. Vi er stolte av å ha rådgivere som virkelig står på for kundene sine.

Vi setter stor pris på anbefalingen din – det betyr mye for oss. Takk for tilliten!

Ønsker dere masse lykke til videre med boligen 😊

5つ星のうち4の評価

Fikk god hjelp til finansiering

Fikk god hjelp til finansiering av bolig. Men ble litt stresset ettersom jeg ikke fikk finansieringsbevis. Det gikk bra uten og jeg fikk første leiligheten jeg la inn bud på.
I tillegg fikk jeg mye høyere lån enn hos de større bankene som DNB.

2026年4月10日

Hei,

Tusen takk for at du deler erfaringen din!

Veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til finansieringen og at du sikret deg leiligheten du ønsket 😊

Vi er også glade for at vi kunne bidra til en bedre løsning enn det du fikk hos de større bankene – det er nettopp derfor vi jobber med flere banker for å finne riktig løsning for hver enkelt kunde.

Takk igjen for tilliten, og gratulerer så mye med ny bolig!

5つ星のうち5の評価

Eskil Hytten er en utrolig dyktig…

Han var alltid tilgjengelig på telefon dersom vi hadde spørsmål, og jobbet effektivt for å sikre god fremdrift. Eskil er svært flink til å følge opp kundene sine fra start til slutt, noe som ga oss en trygg og positiv opplevelse gjennom hele prosessen.

Tusen takk for all hjelpen, Eskil!

2026年3月25日

Hei,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Det er veldig hyggelig å høre at dere har hatt en så god opplevelse med Eskil gjennom hele prosessen – fra finansieringsbevis til boliglån og bytte av bank. Vi er stolte av å ha rådgivere som følger opp tett, er tilgjengelige og sørger for god fremdrift for kundene sine.

Trygghet og god oppfølging er noe vi setter høyt, så det er ekstra fint å høre at dere har opplevd nettopp dette.

Takk igjen for tilliten, og vi setter stor pris på anbefalingen!

5つ星のうち5の評価

Vi fikk gode råd tilpasset vår økonomi…

Vi fikk gode råd tilpasset vår økonomi og situasjon. Viktigst av alt, fikk vi en en god og trygg relasjon med rådgiveren. Vi har også satt realistiske mål frem i tid. Alt i alt kjempefornøyd og takknemlig for all hjelp vi har fått og skal få☺️

2026年4月7日

Hei,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!

Det er utrolig fint å høre at dere har fått råd som er godt tilpasset deres økonomi og situasjon, og ikke minst at dere opplever en trygg og god relasjon med rådgiveren. Det er nettopp dette vi ønsker å oppnå i møte med kundene våre.

At dere også har fått satt realistiske mål fremover, er noe vi vet er viktig for å skape langsiktige og gode løsninger.

Takk for tilliten – og husk at dere alltid er velkommen til å ta kontakt med oss dersom det dukker opp nye behov eller spørsmål underveis. Vi hjelper dere gjerne videre!

The best amazing

The best amazing

2025年4月8日

Hi,

Thank you so much for your kind words – we really appreciate it!

We're glad you had a great experience with us, and don’t hesitate to reach out if you need any help in the future.

Best regards,

Raskt og effektivt

2026年3月26日

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Veldig hyggelig å høre at du opplevde prosessen som rask og effektiv – det er akkurat det vi jobber for.

Ta gjerne kontakt igjen dersom du trenger hjelp senere!

Til stor hjelp!

Jeg er en ung jente, jeg trodde ikke jeg kom til å klare å få dette til alene, men med stor og god hjelp fra Thomas Johnsen fikk vi det til!
Han er en god veileder og lynrask i sitt arbeid.

Veldig glad for all hjelp jeg har fått og til alle døgners tider. Superfornøyd med han som kundebehandler! Tusen takk!
Anbefaler på det sterkeste!

Ida

2026年3月30日

Tusen takk for en utrolig fin tilbakemelding, Ida! 😊

Det er veldig hyggelig å høre at du følte deg trygg og godt ivaretatt gjennom prosessen, og at Thomas kunne bidra med både god veiledning og rask oppfølging – akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Ekstra kjekt å høre at du opplevde at dette gikk selv om du i utgangspunktet var usikker – det er nettopp derfor vi er her.

Tusen takk for tilliten og den sterke anbefalingen! Vi er her for deg også fremover om du skulle trenge hjelp igjen.

Jeg anbefaler

Jeg anbefaler

2026年3月26日

Tusen takk for anbefalingen! 😊
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding – det betyr mye for oss. Ta gjerne kontakt igjen hvis det er noe vi kan hjelpe deg med fremover!

5つ星のうち4の評価

IT was a good finance expert app

IT was a good finance expert app, well executed answers and services provided.

2026年3月28日

Tjenestetorget Finans からの回答

Thank you so much for your kind feedback! 😊
We’re really happy to hear that you had a good experience and found both the advice and service well executed. That’s exactly what we strive for every day.

If you ever need help again, we’re here for you!

5つ星のうち5の評価

Eljar er veldig fornuftig og han svarer…

Eljar er veldig fornuftig og han svarer alltid telefonen og jeg er ganske fornøyd.
Mvh Karim

2026年3月25日

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Karim! 😊

Veldig kjekt å høre at du er fornøyd, og at du opplever Eljar som både fornuftig og tilgjengelig – det er akkurat slik vi ønsker at kundene våre skal bli fulgt opp.

Takk for tilliten, og ta gjerne kontakt igjen om det er noe vi kan hjelpe deg med!

5つ星のうち5の評価

Fikk hjelp når jeg trengte det.

Fikk hjelp når jeg trengte det.
God å kjapp servive

2026年3月17日

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp når du trengte det, og at du opplevde servicen som både god og rask – det er akkurat det vi jobber for hver dag.

Bare ta kontakt igjen hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med!

Nydelig service

2026年3月12日

Tjenestetorget Finans からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Så kjekt å høre at du er fornøyd med servicen – det setter vi stor pris på.

Du er alltid velkommen tilbake dersom det er noe vi kan hjelpe deg med!

5つ星のうち5の評価

Det var helt fantastisk å få hjelp med…

Det var helt fantastisk å få hjelp med boliglån fra Thomas 🙏 Han fulgte oss opp hele veien og ga god informasjon. Kunne ikke forvente mer, fikk god hjelp og oppfølging med bank og lån og veldig tett og oppmerksom relasjon, takk for det!
Hilsen fra veldig fornøyde kunder fra ny bolig😊

2026年3月15日

Tjenestetorget Finans からの回答

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 😊

Det er utrolig hyggelig å høre at dere hadde en så god opplevelse med Thomas, og at dere følte dere godt fulgt opp hele veien. Vi vet hvor viktig det er med tett oppfølging og god informasjon i en boliglånsprosess – så dette setter vi virkelig stor pris på å høre.

Gratulerer så mye med ny bolig! 🏡
Og tusen takk for tilliten – vi er her for dere også i fremtiden!

Anbefales

Tore Stokke på tjenestetorget var svært dedikert og sparte oss for mye jobb med å kontakte banker etc . Veldig hyggelig og empatisk kar som loset oss på en trygg måte fra A -Å. Anbefales på det sterkeste.

2026年3月13日

Tjenestetorget Finans からの回答

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! 😊

Så kjekt å høre at dere hadde en god opplevelse med Tore, og at han kunne gjøre prosessen enklere og mer effektiv for dere. Vi legger stor vekt på å gi tett oppfølging og trygg veiledning hele veien, så dette setter vi stor pris på å høre.

Tusen takk for anbefalingen – og ta gjerne kontakt igjen hvis det er noe vi kan hjelpe dere med fremover!

5つ星のうち5の評価

Tusen takk for hjelpen som jeg fikk fra…

Tusen takk for hjelpen som jeg fikk fra Eljar Razik, veldig profesjonell og forståelig hele veien, til slutt jeg kjøpte min første bolig i den dårlige tiden.
Anbefaler på det sterkeste Eljar Razik

2026年2月20日

Tjenestetorget Finans からの回答

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det betyr mye å høre at du opplevde prosessen som profesjonell og tydelig. Gratulerer så mye med din første bolig, og takk for anbefalingen. Hilsen oss i Tjenestetorget Finans

God hjelp

God hjelp med lån

2026年2月25日

Tjenestetorget Finans からの回答

Så fint å høre at du er fornøyd med hjelpen du har fått. Hilsen oss i Tjenestetorget Finans

Fantastisk saksbehandler

Fantastisk saksbehandler, sto til tjeneste fra begynnelsen til slutten

2026年2月24日

Tjenestetorget Finans からの回答

Det betyr mye for oss å høre at du opplevde saksbehandlingen som god fra begynnelse til slutt. Takk for tilbakemeldingen. Hilsen oss i Tjenestetorget Finans

Super finansrådgiver.

2026年2月24日

Tjenestetorget Finans からの回答

Det er hyggelig å høre at du opplevde finansrådgivningen som super. Takk for tilbakemeldingen. Hilsen oss i Tjenestetorget Finans

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。