Armytags レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var enkelt Ã¥ bestille,forstÃ¥elig og greit Ã¥ manÞvrere seg pÃ¥ siden deres. Varene kom ogsÃ¥ med forventet standard. Det jeg skulle Þnske var bedre, var informasjonsmail med oppfÞlging etter besti... もっず芋る

Jeg bestilte 3 dog tags hos Armytags. 2 i messing (gull), 1 i sÞlv. Hver tag er godt laget, men de i messing har noe oksidering / forkrommingen har flaket av i hjÞrnene. Dette er nok en fabrikk feil... もっず芋る

Hurtig levering og fantastisk service. Jeg bestilte et sÊt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sÊttet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt... もっず芋る

䌁業が回答したした

De små ting gÞr den store forskel. Den bestilte stÞrrelse armytags var udsolgt, så Kenneth kontaktede os for at hÞre om han måtte lave gaven i stÞrrelsen stÞrre, uden beregning for os. God service!

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宝石店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Armytags.dk har eksisteret i over 10 år og har leveret tusindvis af dogtags/armytags til danskere! Vi har et bredt udvalg af forskellige tags og en god del tilbehÞr til dit armytag! Vi kan prÊge dine dogtags, sådan de ligner netop dem som de amerikanske soldater får udleveret. Derudover er vi eneste forhandler af de originale danske dogtags, som danske udsendte soldater får udleveret! VIGTIGT: Pr 1/11-2017 er Armytags overtaget af www.handelshusetaulum.dk - Dette indebÊrer hurtigere support, bedre levering og generelt hurtigere svartider. Vi har både fysisk butik og webshop i Aulum.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Best purchase ever

Arrived in very good condition. Love it. The text is very nice and it looked just like the pictures from the website. I can totally recommend this

2022幎3月17日

Hej Rexx,

Thanks a lot for the 5-star review. It is great that you are happy about the product!

Have a great day

Best Regards

Super

Super, jeg er godt tilfreds!:)

2022幎2月16日

Hej Morten,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi meget glad for! Fedt tingene gik smooth og du er tilfreds, det er det vigtigste.

Hav en skÞn dag

Kenneth Storm

Dogdags? Jeg har haft bedre pap.

Har fÞrhen bestilte dogtags til venner og mennesker som er ret tÊtte til mig, dog den levandÞr jeg plejer at bestille fra findes ikke mere. Besluttede mig at bestillle nogle fra armytags, selvom de kostede 2x så meget som den gamle levandÞr. Fandt ret hurtigt ud af at pladerne er virkelig svage, bÞjelige og fÞler mere som billig plast end Êgte metal. Frygtelig kvalitet, og de fÞler til at vÊre frygtelig billige i forhold til hvad rigtige dogtags er, som er egnet til at overleve selvom man brander ihjel eller bliver kÞrt over en panzervogn. De her dogtags kan ingengang overleve en bruserbad. Frygtelig kvalitet, anbefaler ikke. Billig kinalort er bedre kvalitet end dette her.

2021幎8月5日

Hej Angelo,

FÞrst og fremmest tak for din anmeldelse. Den er vi faktisk ret kedelige over eftersom vi ikke har hÞrt fra dig inden du lÊgger det op her.

Du må meget gerne sende mig en mail på info@armytags.dk og fortÊlle lidt, så skal vi da finde en lÞsning på det.

Vi sÊlger hvert år masser af dogtags til folk i hele norden og vi oplever noget nÊr kun tilfredshed med vores dogtags. Alle vores dogtags er produceret i metal, hvor dem i farver en en smule tyndere end de andre og er derfor også mere bÞjelige osv.

Du må have en rigtig god dag og weekend

Armytags.dk

Super god service. Skulle bestille to dogtags med speciel tekst. 5 minutter ringede de fra armytags da der var en smule bÞvl med teksten. Efter 2 minutter var alt som det skulle vÊre. Super service og slut produktet er også super kvali. Handler 100% der igen. Og vil helt klart anbefale armytags til andre

2020幎4月10日

Hej Tau,

Tusind tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi virkelig glad for. Det er skÞnt du synes godt om den hurtige service og gode produkt!

Vi gÞr hvad vi kan for at tingene spiller hver gang

Hav en god dag

Armytags.dk

ForfÊrdelig kundeservice

Jeg modtager en halskÊde som virker til at vÊre som den skal. Jeg pakker da inde i en hård Êske da den skal gives i julegave. I det den bliver pakket op er kÊden gået op. Dette bliver jeg virkelig frustreret over og kontakter dem så. De siger at der er intet at gÞre da jeg har modtaget det jeg har bestilt og at jeg selv må sÞrge for at få kÊden sat sammen igen. KÞber aldrig noget der igen

2019幎12月28日

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af du har valgt at give os 1-stjerne grundet din oplevelse med os.

På billedet som du sendte til os, kan jeg godt se at kÊden er gået op i låsen, hvilket kan vÊre fordi den ikke er blevet lukket ordentligt ved afsendelse.

Dog synes jeg vi forsÞger at finde en lÞsning, ved at du selv lige klemmer låsen sammen igen sådan kÊden kan bruges som den skal. Dette er meget nemt og hurtigt at gÞre. Endvidere har jeg tilbudt dig at jeg hurtigt kan filme en lille video med hvordan det kan gÞres for at få det klaret, dog uden svar retur.

Jeg synes vi har forsÞgt at hjÊlpe dig bedst muligt nÃ¥r det ”kun” er lÃ¥sen som er gÃ¥et op.

Uanset hvad Þnsker jeg dig en god weekend og et godt nytår.

Perfekt

Hurtig levering og fantastisk service.
Jeg bestilte et sÊt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sÊttet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt tilbage, at det beklagede de, og de sender den manglende del med det samme plus en ekstra lyddÊmper helt uden betaling.
Super imÞdekommende og absolut intet bÞvl. Kan klart anbefales!

2019幎9月4日

Hej Camilla,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi meget meget glade for. Det er virkelig fedt du kan lide vores hurtige levering og gode service!

Det var Êrgerligt at fejlen skete, men jeg er glad for vi hurtigt og effektivt fik fundet lÞsningen til dig :)

Kenneth Storm

Super kvalitet og hurtig levering .

Super kvalitet og hurtig levering .. 1 dÞgn kun

2019幎1月31日

Hej David,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi virkelig glade for! Det er dejligt du er meget tilfreds med kvaliteten på produktet!

Vi gÞr hvad vi kan for den lynhurtige levering.

Kenneth Storm

Super produkt og lyn hurtig levering

Super produkt og lyn hurtig levering!
Er meget positivt overrasket 👍🏻

2019幎1月30日

Hey Mikkel,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi mega glade for!

Det er utroligt fedt du er tilfreds med produktet og den lynhurtige levering.

Dog Tags bestilling

Gik perfekt som det skulle vÊre!
Fik min egen Dog Tags og det hele er godt

2019幎1月25日

Hej Sinacan,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi utroligt glade for. Det er dejligt at alt var perfekt og du fik tagget lige som du gerne ville have!

Super hjemmeside!

God kvalitet og hurtig levering

2019幎1月17日

Hej Linus,

Tusind tak for for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi virkelig glad for!

Det er utroligt dejligt du er glad for kvaliteten og leveringen på taggene!

Hav en rigtig god dag Linus

Kenneth Storm

Jeg gjorde et godt kÞb hos Armytags.dk

Jeg gjorde et godt kÞb hos Armytags.dk, det var en perfekt gave til en sÞd dreng man holder af. Hurtig levering, produktet var over mine forventninger.

2019幎1月15日

Hej Camilla,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det er skÞnt du er tilfreds med vores hurtige levering og det gode produkt!

Over forventning

Over forventning - meget hurtigere levering end fÞrst angivet

Produkt som forventet

2019幎1月10日

Hej Jakob,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er utroligt glade for du er meget tilfreds med vores levering på produktet!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, trods det var op til jul.

2019幎1月10日

Hej JÞrgen,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi utroligt glade for! Vi prÞver altid at levere hurtigst muligt også selvom det er op imod jul osv.

Du Þnskes en rigtig god dag

Alt efter bogen

2019幎1月2日

Hej A. Andersoon,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er virkelig glade for tingene bare spillede

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse! Kom 3 dage efter bestilling endda i ferien! HalskÊden er så sej!

2018幎12月30日

Hej Alma,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi virkelig glade for. Det er fantastisk du er tilfreds med vores levering og at produktet bare var fedt!

Du må have en dejlig dag

Smykke

Super godt hurtig levering... Og blev ringet op da de var i tvivl om det sÃ¥ skÞnt der blev taget hÃ¥nd om det 😉

2018幎12月18日

Hej SÞren,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi virkelig glade for! Vi prÞver at ringe når vi bliver lidt i tvivl om det er korrekt det der står, så hellere vÊre sikker end at levere en med fejl.

Du må have en rigtig god dag

Kenneth Storm

Mit fÞrste forsÞg med Army tags

Mit fÞrste forsÞg med Army tags hjemmeside. Bestilte en halskÊde med min egen valgte gravering. Hold da op... Den er bare perfekt og sikke hurtig levering. Min sÞn bliver helt vild med hans nye dogtag.

2018幎12月18日

Hej Tina,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi MEGET glade for! Det er virkelig fedt at den bare er helt som den skulle vÊre! Vi prÞver at levere hurtigst muligt.

Jeg håber også din sÞn virkelig bliver glad for det.

Mycket bra

Mycket bra! Snabb leverans och lÀtt att bestÀlla. Kommer att handla dÀrifrån igen

2018幎12月12日

Hej Kund,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi virkelig glad for! Dejligt du synes det bare spillede med hurtig levering!

Kan kun anbefales

Jeg bestilte med indgravering, og to dage senere fik jeg min vare leveret, med chokolade og et boljse. Rigtig god service!

2018幎12月12日

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din 5-stjerende anmeldelse! Det er dejligt du er glad for bolsjerne og den hurtige levering!

Du Þnskes en dejlig dag