Det var enkelt Ã¥ bestille,forstÃ¥elig og greit Ã¥ manÞvrere seg pÃ¥ siden deres. Varene kom ogsÃ¥ med forventet standard. Det jeg skulle Þnske var bedre, var informasjonsmail med oppfÞlging etter besti... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 3 dog tags hos Armytags. 2 i messing (gull), 1 i sÞlv. Hver tag er godt laget, men de i messing har noe oksidering / forkrommingen har flaket av i hjÞrnene. Dette er nok en fabrikk feil... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og fantastisk service. Jeg bestilte et sÊt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sÊttet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De små ting gÞr den store forskel. Den bestilte stÞrrelse armytags var udsolgt, så Kenneth kontaktede os for at hÞre om han måtte lave gaven i stÞrrelsen stÞrre, uden beregning for os. God service!
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Armytags.dk har eksisteret i over 10 år og har leveret tusindvis af dogtags/armytags til danskere! Vi har et bredt udvalg af forskellige tags og en god del tilbehÞr til dit armytag! Vi kan prÊge dine dogtags, sådan de ligner netop dem som de amerikanske soldater får udleveret. Derudover er vi eneste forhandler af de originale danske dogtags, som danske udsendte soldater får udleveret! VIGTIGT: Pr 1/11-2017 er Armytags overtaget af www.handelshusetaulum.dk - Dette indebÊrer hurtigere support, bedre levering og generelt hurtigere svartider. Vi har både fysisk butik og webshop i Aulum.
Jernbanegade 7, 7490, Aulum, ãã³ããŒã¯
- info@armytags.dk
- www.armytags.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Best purchase ever
Arrived in very good condition. Love it. The text is very nice and it looked just like the pictures from the website. I can totally recommend this

Armytags ããã®åç
Dogdags? Jeg har haft bedre pap.
Har fÞrhen bestilte dogtags til venner og mennesker som er ret tÊtte til mig, dog den levandÞr jeg plejer at bestille fra findes ikke mere. Besluttede mig at bestillle nogle fra armytags, selvom de kostede 2x så meget som den gamle levandÞr. Fandt ret hurtigt ud af at pladerne er virkelig svage, bÞjelige og fÞler mere som billig plast end Êgte metal. Frygtelig kvalitet, og de fÞler til at vÊre frygtelig billige i forhold til hvad rigtige dogtags er, som er egnet til at overleve selvom man brander ihjel eller bliver kÞrt over en panzervogn. De her dogtags kan ingengang overleve en bruserbad. Frygtelig kvalitet, anbefaler ikke. Billig kinalort er bedre kvalitet end dette her.

Super service
Super god service. Skulle bestille to dogtags med speciel tekst. 5 minutter ringede de fra armytags da der var en smule bÞvl med teksten. Efter 2 minutter var alt som det skulle vÊre. Super service og slut produktet er også super kvali. Handler 100% der igen. Og vil helt klart anbefale armytags til andre

ForfÊrdelig kundeservice
Jeg modtager en halskÊde som virker til at vÊre som den skal. Jeg pakker da inde i en hård Êske da den skal gives i julegave. I det den bliver pakket op er kÊden gået op. Dette bliver jeg virkelig frustreret over og kontakter dem så. De siger at der er intet at gÞre da jeg har modtaget det jeg har bestilt og at jeg selv må sÞrge for at få kÊden sat sammen igen. KÞber aldrig noget der igen

Perfekt
Hurtig levering og fantastisk service.
Jeg bestilte et sÊt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sÊttet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt tilbage, at det beklagede de, og de sender den manglende del med det samme plus en ekstra lyddÊmper helt uden betaling.
Super imÞdekommende og absolut intet bÞvl. Kan klart anbefales!

Fin service - billige produkter - hurtig levering

Armytags ããã®åç
Super kvalitet og hurtig levering .
Super kvalitet og hurtig levering .. 1 dÞgn kun

Armytags ããã®åç
Super produkt og lyn hurtig levering
Super produkt og lyn hurtig levering!
Er meget positivt overrasket ðð»

Dog Tags bestilling
Gik perfekt som det skulle vÊre!
Fik min egen Dog Tags og det hele er godt

Armytags ããã®åç
Jeg gjorde et godt kÞb hos Armytags.dk
Jeg gjorde et godt kÞb hos Armytags.dk, det var en perfekt gave til en sÞd dreng man holder af. Hurtig levering, produktet var over mine forventninger.

Over forventning
Over forventning - meget hurtigere levering end fÞrst angivet
Produkt som forventet

Super hurtig levering
Super hurtig levering, trods det var op til jul.

Bedste oplevelse
Bedste oplevelse! Kom 3 dage efter bestilling endda i ferien! HalskÊden er så sej!

Smykke
Super godt hurtig levering... Og blev ringet op da de var i tvivl om det sÃ¥ skÞnt der blev taget hÃ¥nd om det ð

Armytags ããã®åç
Mit fÞrste forsÞg med Army tagsâŠ
Mit fÞrste forsÞg med Army tags hjemmeside. Bestilte en halskÊde med min egen valgte gravering. Hold da op... Den er bare perfekt og sikke hurtig levering. Min sÞn bliver helt vild med hans nye dogtag.

Mycket bra
Mycket bra! Snabb leverans och lÀtt att bestÀlla. Kommer att handla dÀrifrån igen

Kan kun anbefales
Jeg bestilte med indgravering, og to dage senere fik jeg min vare leveret, med chokolade og et boljse. Rigtig god service!