レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I ordered 6 tickets to the game against Tottenham-Everton the 25th of May. Everything was as described and we received the tickets a week before the game. Thanks for a great expirence. i have ordered... もっず芋る

Nemt til overpris men det vidste vi. SÃ¥ kampen mellem Watford - Liverpool, hvor vi sad pÃ¥ polstret sÊder, hvilket var behageligt. Billetterne blev sendt med mail ca. 7 dage inden afgang. Da vi kom... もっず芋る

Bestilte VIP-pakke til Tottenhamkamp pÃ¥ det nye fantastiske stadion. Fik billetter pÃ¥ mail fem dage i forvejen og alt klappede. Prisen i den hÞje ende, men billigere end de andre steder, jeg havde kig... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むベント チケット販売業者
  2. 芳光名所
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

ArteUdland er en langvarig billetagent, som har specialiseret sig i at give danske rejsende de bedste eventbilletter verden over. Fra officielle fodboldbilletter til de mest populÊre shows i byen, fra sightseeingture til de mest populÊre attraktioner, har ArteUdland vÊret en fÞrende virksomhed inden for online billet- og rejseindustrien siden 1978. Arte Udland offers personal service via online chat and e-mail, and you order easily and quickly online. You can safely order from Ticket Service, as we only work with authorized ticket suppliers who are reliable and provide good service. Since 2021, ArteUdland has been taken over by Connection Ticketing, part of the Travel Connection Group.

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk oplevelse

Tak til Arteudland for en uforglemmelig oplevelse!
Jeg havde for nylig fornÞjelsen af at deltage i en Manchester United fodboldkamp, og det var en oplevelse, der overgik alle mine forventninger.
Billetterne fungerede perfekt, alt var en nem proces på stadionet, og jeg vil helt sikkert anbefale Kit Room-pakken.
SÊderne var komfortable og tilbÞd en god udsigt over banen, og atmosfÊren var fantastisk!
Tak! Vi vil bestemt booke gennem jer igen i fremtiden!

2023幎4月8日

Hej Kat,

Mange tak for dine kommentarer! Vi er så glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse, og vi sÊtter stor pris på din feedback.

Vi ser frem til at give dig billetter igen i fremtiden!

Varme hilsner,

Jessica

God service. Coronanedlukning og efterfÞlgende udstedelse af voucher blev lÞst på bedste måde med meget fine pladser på stadion og i hele taget god service.

2023幎4月10日

ARTE Udland からの回答

Tak Peter for din positive tilbagemelding!

Vi er så glade for, at du nÞd oplevelsen, og det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe dig!

Varmeste hilsener,

Jessica

Stadig ikke fÃ¥et refundering for kÞbte

Stadig ikke fået refundering for kÞbte billetter i marts 2020.
Efter konkurs/ etablering af nyt selskab er de gået i flyversskjul.
Har andre haft bedre held...
Og evt et tlf nr til dem

2022幎6月23日

Hej Rasmus,

Vi er Connection Ticketing, virksomheden der har overtaget ejerskabet af ArteUdland hjemmesiden. Vi har kun lige fået adgang til denne TrustPilot side. Hvis du har modtaget en voucher til fodboldbilletter fra de tidligere ejere under pandemien, bedes du kontakte os!

Du kan kontakte mig på info@arteudland.com.

Vi er ikke i stand til at refundere billetter, der er kÞbt gennem den tidligere virksomhed, da vi er en helt separat enhed, men vi kan forhåbentlig hjÊlpe med at afklare din situation og vil vÊre glade for at hÞre fra dig!

Mangler stadig at få vores penge retur

Mangler stadig at få vores penge retur. KÞbte i 2020 fodbold billetter til Tottenham/Everton

2022幎1月1日

Hej Anita!

Du kan kontakte mig på info@arteudland.com.

Arte Udland. i har ingen skam i livet.

Arte Udland.
11 oktober 2019 indbetalte jeg på vegne af mig selv og 4 venner 6215.00kr. som betaling for 5 billetter til lokalopgÞret mellem Herta Berlin-FC union Berlin der skulle spilles lÞrdag 21.03.2020 på Olympia Stadion i Berlin. men så kom covid-19 og aflyste det hele.Det var enormt Êrgeligt da vi havde glÊdet os meget til denne oplevelse. Men den vÊrste oplevelse var det forlÞb med at få tilbagebetalt vores penge som dags dato vi ikke har set skyggen af på trods af forsikring om at vi da nok skulle få vores penge. lÞgn på lÞgn udenom snak i lange baner fik vi. Og vi var ikke alene her på siden er der 22 anmeldelser om ikke tilbagebetaling. mit bud er at det samlet er 200000 kr. mindst så det ligner jo en god forretning. men at i er så flabede stadig at sÊlger rejser. oplevelser med mere. er en hån og en grov fornÊrmelse mod mennesker der i god tro handlede med jer og troede at i fÞrte en Êrlig forretning. jeg forventer ikke at få en krone tilbage men i bliver ikke glemt stol på det.

2021幎10月26日

Hej Bjarne,

Vi har vÊret i dialog med Arte genne 1œ

Vi har vÊret i dialog med Arte genne 1œ år omkring fodboldbilletter til Dortmund - Bayern. Og nu er der total tavshed. Det er så dårlig stil. Brug aldrig dette firma. Det har i hvert fald kostet os meget dyrt.

2021幎9月22日

Hej Ole,

Du kan kontakte mig på info@arteudland.com.

Ren tivoli med tilbagebetaling.

Ren tivoli med tilbagebetaling.
Skulle have vÊret til Dortmund i april 2020. En kamp som blev Corona-aflyst. Har kun fået nÞlende svar siden. Vi valgte netop Arteudland som leverandÞr for at undgå dette selv om de var noget dyrere end andre.
Men det var åbenbart en kÊmpe fejl :-(

2021幎2月6日

Hej René,

Du kan kontakte mig på info@arteudland.com.

Nu har jeg stort set ringet til Arte

Nu har jeg stort set ringet til Arte Uland hver eneste mÃ¥ned, og hvad gang fÃ¥r jeg sammen forklaring. Hold nu kÊft hvor er de fulde af lÞgn. Havde kÞbt en fodboldsbilletter (Liverpool) til min mand i julegave sidste Ã¥r og stadig ikke modtaget pengene retur. 😡 Man burde selv ringe til fodboldklubben for at hÞre om det er rigtigt at de ikke har sendt pengene retur til Arte Udland. Jeg er SÅ rasende

2020幎11月13日

Hej Vivi!

Jessica her, fra Connection Ticketing. Vi har kommunikeret via e-mail angående billetter til Liverpool FC.

Jeg har kun lige begyndt at få adgang til denne Trust Pilot-konto, og jeg tager mig af tidligere anmeldelser fra dengang siden var ejet af Resia.

Hvis du er tilfreds med den service, jeg siden har leveret, bedes du opdatere din anmeldelse, så vores fremtidige kunder kan se, at vi er operationelle og opmÊrksomme.

Hvis du foretrÊkker at vente til efter kampen, forstår jeg det! Men giv på forhånd min taknemmelige tak! :-)

Stadig intet hÞrt i forhold til

Stadig intet hÞrt i forhold til refundering af billet...( Barca- Napoli....
Andet end....september....
Andre der vÊret mere heldige

2020幎10月26日

Hej Rasmus,

Du kan kontakte mig på info@arteudland.com.

Arte Udland og min bare r..

Arte udland havde jeg rigtig gode oplevelser med, vi fik penge retur fra en fodboldkamp (Inter-Milan) som blev aflyst. Året efter fik vi penge retur for billetter til en PL kamp i London, som blev flyttet til ny dato pga FA cup runde. Nu havde vi billetter til Herta Berlin mod Union Berlin i Marts, der har vi sÃ¥ ikke fÃ¥et enge retur endnu, og tÊnker de har fÃ¥et refunderet deres billetter ved deres leverandÞr i Tyskland. de er rigtig dÃ¥rlig til at svare tilbage pÃ¥ deres mail, og nÃ¥r vi fÃ¥r svar fra dem, sÃ¥ rykker de bares deres svar med refundering, nu til november mdr.

2020幎10月2日
自発的なレビュヌ

Manglende tilbagebetaling for aflyste fodboldkampe

Jeg havde bestilt to billetter til Premier League fodbold i maj 2020. Det var en fÞdselsdagsgave til min sÞn hvor han skulle se sin fÞrste kamp.
Kampen er nu gennemfÞrt (uden tilskuere), men jeg har stadigvÊk ikke set skyggen af mine penge og jeg hÞrer intet fra leverandÞren.
Jeg bliver ved med at rykke for en status, men der kommer ingen information. Lad vÊre med at bruge penge her.

2020幎9月14日

ARTE Udland fusker med refusion

Ligesom så mange andre står jeg i samme situation med ARTE Udland i forhold til manglende tilbagebetaling af billetter. I mit tilfÊlde kÞbte jeg billetter til Inter vs Napoli, en kamp der for lÊngst blev afviklet uden tilskuere pga. COVID-19. Alligevel får jeg konstant respons om at der fÞrst kommer nyt i sagen til September, alt imens de foretager en rekonstruktion og konstant kommer med nye bortforklaringer om hvor pengene ligger. Kan under ingen omstÊndigheder anbefale nogen at kÞbe billetter derfra eller deres potentielt kommende selskab.

2020幎8月24日
自発的なレビュヌ

Ikke engang ForbrugerklagenÊvnet vil de tale med!

Ingen kommunikation ved billetter kÞbt til Barcelona kamp i foråret, nÊsten 10.000 kr. - har klaget til ForbrugerklagenÊvnet - indkaldt til tlf.mÊgling i torsdags - arte udland skulle senest tre dage fÞr komme med kontaktoplysninger for at kunne indgå i dialogen. Det gjorde de ikke, så ingen mulighed for dialog! Nu bliver sagen sendt videre til juridisk afgÞrelse...
Det er den mest elendige kunde”service” jeg nogensinde har oplevet.

2020幎8月16日
自発的なレビュヌ

Arte udland er banditter i habitter

Arte udland er banditter i habitter, som er utrovÊrdige overfor kunderne. Bestilte fire opera billetter til wien i maj og har fået den samme sang siden april, at de afventer besked fra deres leverandÞrer bla bla bla.
Som mange andre klagere skriver, har vi kÞbt billetterne af Arte Udland og ikke af fodboldklubber, teatre eller andre udenlandske udbydere.
Hvis i blot har den allermindste respekt for kunder og mennesker i al almindelighed, så refunder kunderne deres penge med det samme og så må i tage skraldet efterfÞlgende !!!
Tina og Bent

2020幎8月11日

Jeg kÞbte 4 billetter til Barcelona mod

Jeg kÞbte 4 billetter til Barcelona mod Atletico Madrid for 12500 og jeg fået en latterlig behandling af Arte udland,nu har jeg modtaget en mail om jeg tiligst får noget at vide i september, ligaen er slut,og 12500 er mange penge som man ikke ved om man må skyde en hvid pil efter,så hvis du har brug for en god kundeservice er det ikke Arte udland du skal bruge.

2020幎8月6日

Konkurs eller ej ?

Vi har ligesom andre kÞbt billetter, de har trukket depositum men vi har ikke fået vores oplevelse, og de kommer med forskellige forklaringer hele tiden. Jeg kÞrer lidt hårdt på med Forbrugerrådet, ifÞlge dem er det dansk ret der gÊlder, når det er et .dk domain, så det er irrelevant at deres hovedselskab er under rekonstruktion. Deres danske hjemmeside skriver intet om rekonstruktion, så de sÊlger fortsat billetter. Jeg forsÞger at finde ud af hvem der er rekonstruktÞr, og hvem der er vores danske modpart. Skriv til arteudlandclaim (snabel-a) gmail.com hvis du vil med i loopet

2020幎7月7日
自発的なレビュヌ

Manglende refundering af billeder til ej afviklet event. Har i august i fjor kÞbt billetter til

Har i august i fjor kÞbt billetter til Barcelona-Espaniol (2 stk kr. 4800,-) til afvikling i maj 2020. Trods pÃ¥krav om refusion p.g.a. manglende kampafvikling fÃ¥s kun hÃ¥blÞse svar om at det er uvist om kampe vil blive afviklet o.s.v. OgsÃ¥ rekonstruktion af et pÃ¥stÃ¥et moderselskab i Sverige benyttes som Ã¥rsag. Arte Udland operere fortsat desuagtet. PAS PÅ med at sende penge til dem.

2020幎7月6日
自発的なレビュヌ

Manglende refundering på aflyst kamp

Min mand og svigerfar havde kÞbt billetter til Barcelona-Napoli medio marts. Kampen blev som bekendt aflyst pga. Covid-19, men Arte Udland har fortsat ikke refunderet belÞbet. I fÞrste omgang kom de med undskyldninger om ikke at kunne komme i kontakt med deres leverandÞrer, og nu hedder undskyldningen at de er under rekonstruktion og derfor ikke kan foretage sig noget. Det er under al kritik, og de burde se at få betalt deres kunder tilbage. Det er dem vi har handlet med

2020幎6月10日
自発的なレビュヌ

Returnerer ikke betaling for aflyst arrangement

Har kÞbt teater-billetter i London d. 21-3-2020. Forestilling er blevet aflyst, men ARTE Udland har endnu ikke refundere betalingen. De bliver ved med at undskylde med at de venter på svar fra deres leverandÞr.

Jeg har for lÊngst fået refunderet betalingen for alle andre arrangementer i London. Kun ARTE Udland bliver ved med at komme med dårlige undskyldninger for ikke at gÞre det.

2020幎6月10日