Artium レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lynhurtig ekspedition, pakken var fremme på under 24 timer. I pakken var der en sÞd hilsen. Kan varmt anbefale at handle her.

5぀星のうち5の評䟡

Super hurtig levering, og varerne var rigtig godt (og fint) pakket. Rigtig sÞd detalje med en lille pÃ¥skekylling og en lille hilsen i pakken. Da jeg lagde en ordre mere, var der en fejl med en af... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jeg handlede for et lille bitte belÞb med afhentning i butik - men pÃ¥ trods af mit beskedne indkÞb, var det utroligt fint pakket ind i silkepapir med en pose lÊkker vingummi OG en lille pÃ¥skekylling... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte sÞndag og blev ringet op dagen efter pga en vare som ikke var i den valgte farve. Fik personlig levering bag carporten samme aften og en anden vare u/b der minder meget om den fÞrste bestilt... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 土産物店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Artium er i dag en af Danmarks fÞrende designbutikker med hovedvÊgt på dansk og skandinavisk design.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig forsendelse!

Jeg bestilte forleden seks krus til en julegave. Jeg lÊste på hjemmesiden, at der ville gå op til fem dage, inden pakke blev afsendt, men jeg modtog min pakke efter bare tre dage. Tingene er fint pakket ind, og jeg er godt tilfreds med handlen.

2015幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Lad vÊre at handle her!

Jeg bestilte en mobile som jeg skulle nå at have tilsendt inden mors dag. Efter 3 dage havde jeg intet hÞrt ang. afsendelse, selv om de på deres hjemmeside skriver at de afsender inden for 1-2 dage. Det er ikke muligt at komme i kontakt med dem, hverken via telefon eller email. Super trÊls oplevelse og ikke vÊrd at handle hos!

2014幎5月8日
5぀星のうち5の評䟡

Hurtig respons, og god service!

Jeg bestilte en kop hos Artium som desvÊrre ankom med en stor skade. Jeg sendte koppen tilbage samme dag, og kontaktede Artium mhp. forsendelses omkostninger og ombytning af varen. Dagen efter fik jeg at vide at de havde sendt en ny kop som ankom få dage efter, denne gang i hel tilstand. Oven i dette betalte forretningen mine forsendelsesomkostninger for den Þdelagte vare. Alt i alt har kÞbet vÊret en god oplevelse. De svarede hurtigt på mine mails, og jeg synes det er rigtigt godt at de sendte en ny vare så hurtigt. Ydermere betalte de forsendelsen tilbage til dem, selvom jeg returnerede varen inden at jeg havde aftalt dette med dem.

2013幎10月11日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer fra dette svindlerfirma!

Efter 10 dage havde jeg stadig ikke modtaget de varer jeg havde bestilt. Jeg skrev en mail og fik fÞrst svar på denne yderligere en uge efter. I denne mail stod at de ikke havde varerne på lager men at de nu havde hÊvet pengene og så kunne de bare sende når de fik varerne. "Nej tak" skrev jeg pÊnt tilbage til dem og bad om pengene tilbage.
Dette er nu en måned siden og jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg har skrevet adskillige mails men der er intet svar kommet. Da jeg endelig fik fat i dem telefonisk, fik jeg af vide at "Charlotte" var på ferie (igen!), og hun er åbenbart den eneste der må/kan svare på mails. Desuden fik jeg alt muligt skrammel af vide om, at "det er en automatisk proces at pengene bliver trukket" (sikke noget vrÞvl!), "at de havde sendt "noget" til mig for nogle dage siden" (Der er stadig ikke kommet noget som helst) og alt muligt andet. "Charlotte" skulle komme hjem torsdag, det er nu 4 dage siden.

Det er et svindlerfirma og jeg vil advare alle mod at handle hos dem!
De stjÊler dine penge!

2012幎3月11日