レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Tijdens de eerste contactmomenten lijkt er veel mogelijk. Vervolgens veel revisies moeten aanvragen om uiteindelijk, net voor de deadline, een akkoord te geven. Schetsen moeten sturen, krabbeltjes mo... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Goede website, duidelijk uitleg en overzicht qua kosten. Je levert een goede foto aan, al zeer snel een voorbeeld van de tekening ter beoordeling ontvangen. In ons geval een zeer goede gelijkenis. E... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor het 30-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij een uniek ontwerp laten maken. De 5 bedrijfspanden weergegeven op een A1 waarbij het huidige pand centraal staat. Het is een prachtig ontwerp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nadat we het eerste ontwerp hadden binnen gekregen waren we enthousiast maar het klopte toch nog niet helemaal. Toen we onze punten door hadden gegeven kregen we snel een tweede ontwerp door en waren... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Wij zorgen voor een stijlvolle handgetekende illustratie van jouw huis. Elke illustratie wordt met zorg gecreëerd door één van onze kunstenaars.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Blij mee!

Ik ben super blij met de tekening van ons huis!
Dank jullie wel voor het meedenken, ik heb meerdere keren om een aanpassing gevraagd en dat werd perfect en snel doorgevoerd.
Ook de communicatie is vriendelijk en snel.
En last but zeker not least, de tekening in de lijst...
Het is prachtig en hij krijgt een mooi plekje!
Dikke pluim voor jullie! 🙏

2024幎10月19日

Artli からの回答

Wat fantastisch om te horen, Jade! We zijn blij dat je tevreden bent met de tekening en de service. Geniet van je kunstwerk op zijn nieuwe plekje! 😊

top service

Ik kon de tekening zo vaak aanpassen als ik wilde.
Optijd geleverd en kwam zoals ik had verwacht.
Bij vragen werd er snel gereageerd.

2024幎6月17日

Artli からの回答

Dank je wel, Carla! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en levering.

5぀星のうち4の評䟡

Vlotte afhandeling, origineel product.

Vlotte afhandeling, mooi product! Maar de ‘aanpassing’ communicatie loopt niet zo soepel. Een paar keer om een aanpassing gevraagd die niet helemaal werd uitgevoerd. Wellicht omdat het niet mogelijk/duidelijk was maar communiceer dat dan ook. Het eindproduct is echt mooi maar had net iets sprekender geweest als de kleine aanpassingen die ik had gevraagd, waren uitgevoerd. Verder was de ontvanger van het cadeau er erg blij mee. Heel origineel.

2024幎6月15日

Artli からの回答

Dank je wel voor je review, Marit! We waarderen je feedback en gaan zeker onze communicatie verbeteren. Fijn om te horen dat de ontvanger blij was met het cadeau!

5぀星のうち4の評䟡

Tegoed bon was erg leuk om te geven en

Tegoed bon was erg leuk om te geven en te ontvangen als ik het goed begreep.
Track en trace was een beetje verwarrend, van 2 partijen kreeg ik updates, soms te laat en de levering gemist, ook een keer te laat als de levering al gedaan was..

2024幎6月6日

Artli からの回答

Bedankt Melissa! Fijn dat de tegoedbon in de smaak viel. We zullen de track en trace communicatie nakijken en verbeteren. Bedankt voor je feedback!

Mooi cadeau

Mooi cadeau, verzorgd uitgevoerd.
Bestellen was makkelijk, alleen levertijd duurde iets langer dan verwacht, klacht hierover werd wel heel snel opgepikt.

2024幎6月10日

Artli からの回答

Bedankt voor je review, Hank! We zijn blij dat je tevreden bent met het cadeau en de service. We zullen de levertijd zeker onder de loep nemen.

5぀星のうち1の評䟡

BESTEL HIER NOOIT!

Wat ging er niet mis, lijst en voorplaat vol krassen ontvangen. Leuk om zo een cadeau te bestellen bij Artli en dan troep thuisgestuurd te krijgen, Simpele print beschadigde voorplaat van plastic en bekraste kunststof lijst. ik ga dit melden bij klachten-compas en de consumentenbond. Bestelling gaat retour afzender

2024幎5月17日

Beste Mike,

Onze excuses voor de beschadigde items die u heeft ontvangen. Dit is niet de kwaliteit die wij nastreven bij Artli. Zo te zien heeft u al wel contact gehad met onze klantenservice en is het uiteindelijk helemaal goed gekomen!

Als we u verder nog ergens mee kunnen helpen kunt u nog altijd contact met ons opnemen.

Team Artli

Mega goede service

Mega goede service, de tekening was heel snel aangeboden ter beoordeling en zag er prachtig uit. Na mijn akkoord werd hij super snel geleverd!
Helaas was de glazen plaat kapot gegaan tijdens de verzending, maar na een mailtje was de vervangende plaat binnen 2 dagen ook al geleverd. Echt een super service!

2024幎1月9日

Geweldig resultaat!

Geweldig resultaat!
Heel fijn hoe je deze eenvoudig kunt bestellen en hoe je eventuele aanpassingen vlot verwerkt worden.
Fijne service en reactie en super levering.
Heel blij met het unieke cadeau dat ik heb kunnen geven.

2023幎12月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス