Arty Bee レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Great comunication.Fast reply to messages and fast dispatch.Can not praise the shop enough.Place an order twice and no complains...Thank you 😀Zosia

5つ星のうち4の評価

Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... もっと見る

企業情報

1. ホビーショップ

当該企業による記述

Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10

レビューを書く

Goed product

Toegankelijke website, mooi product en op tijd geleverd! Zeer tevreden

2021年10月4日

Arty Bee からの回答

Dankjewel Elisabeth! Geniet van het schilderen.

Been er blij mee

Been er blij mee. Bijgeleverde kwastjes zijn niet van de beste kwaliteit. Gelukkig nog extra erbij besteld

2021年9月28日

Arty Bee からの回答

Dankjewel voor je review! Heel veel schilderplezier gewenst.

Prachtig compleet pakket

Prachtig pakket. Mooie verf. Wel zou ik het fijn vinden als je de moeilijkheidsgraad ergens zou zien. Maar mooi resultaat!

2021年9月13日

Arty Bee からの回答

Dankjewel Nancy, en bedankt voor je feedback. Wat een goed idee!
Heel veel schilderplezier gewenst.

5つ星のうち4の評価

alles is keurig verpakt afgeleverd

alles is keurig verpakt afgeleverd. alleen lastig om met reumahanden de potjes verf open te krijgen

2021年9月5日

Arty Bee からの回答

Dankjewel Annemie! Dit is erg begrijpelijk. De potjes moeten luchtdicht zijn, zodat de verf langer goed blijft!

Pakje goed ontvangen

Pakje goed ontvangen, had hulp nodig om de ezel in elkaar te zetten , ziet er allemaal goed uit
Nog niet begonnen met schilderen

2021年8月30日

Arty Bee からの回答

Dankjewel Terry! In de product beschrijving van de ezel kan je een handleiding vinden. We willen deze ook wel naar je mailen als je deze ooit nog nodig hebt. Alvast heel veel schilderplezier gewenst!

Prima geregeld

Prima geregeld, alles keurig en veilig verpakt en op tijd afgeleverd .
Absoluut een aanrader.

2021年8月23日

Arty Bee からの回答

Dankjewel Ria! Geniet van het schilderen.

Liefs Arty Bee

Top product! Snell levering

En heel goed materiaal! En super snelle levering

2021年8月19日
自発的なレビュー

Arty Bee からの回答

Graag gedaan en veel schildereplezier gewenst! Zou je misschien contact met ons op willen nemen via info@artybee.nl ?

Groetjes Arty Bee

Eerste kennismaking

Duidelijke shop, gevarieerd aanbod en snelle levering. Het was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

2021年8月18日

Arty Bee からの回答

Dankjewel Anja voor je top review!

Omwisselen bestelling

Nadat gebleken is dat er een omwisseling van de bestelling had plaatsgevonden hebben zij er alles aangedaan om het zsm te verhelpen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden, ondanks mijn getoonde irritaties:)
Nu is mijn bestelling binnen 2 weken alsnog gearriveerd, heel fijn dus.

2021年7月4日

Arty Bee からの回答

Dankjewel Anja! Geniet van het schilderen.

Goed product

Goed product, en zeee snel gehandeld toen de vervoerder een fout maakte.

2021年6月16日

Arty Bee からの回答

Zoals het hoort! Dankjewel geniet van het schilderen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。