Ashgrillandheat レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Plancha Ash Grill Horizon roestkleur in februari besteld, eind mei/juni pas geleverd. Terwijl op de site continue staat voor 20.59 besteld morgen in huis. 4 weken geleden een hoes besteld, gisteren pa... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Na wat kleine problemen met de levering een prettig gesprek gehad met de klantenservice. Erg begripvol en alles netjes opgelost. Ook de feedback wordt meegenomen, dus al met al een mooie oplossin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een goede en snelle levering van de haard. Helaas beschadigde onderdelen in de doos. Bellen lukte niet maar mailen wel. Ook niet heel snel antwoord op de mails…. Maar uiteindelijk is het super goed... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over de bbq, met een goede bakplaat. Na telefonisch contact met de service afdeling over de nalevering van de hoes, vandaar een mooie passende hoes ontvangen. Mensen van HSA bedank voo... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Geniet meer van elk seizoen met ASH – extra warmte en gezelligheid in je tuin, op de camping of onder je overkapping.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 38

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Helaas na 5 dagen niet het bestelde…

Helaas na 5 dagen niet het bestelde haard mogen ontvangen. Er is geen contact mogelijk.

2025年8月7日

Ashgrillandheat からの回答

Wat vervelend zeg. We hebben de inbox nagekeken maar kunnen helaas niks terugvinden Zou je ons een mail kunnen sturen met je ordernummer? support@ashgrillandheat.com dan kijken we het voor je na.

5つ星のうち3の評価

Later geleverd en moeilijk om contact op te nemen, wel een fijne bbq

Maandag kocht ik een bbq die normaal dinsdag geleverd moest worden met een track en trace code. Ideaal, want ik kon hem snel gebruiken. Ik heb de bbq echter pas donderdag ontvangen. Ik probeerde intussen meermaals te bellen en mailen, maar het lukte woensdagnamiddag pas om contact op te nemen. De contactpersoon was wel heel vriendelijk en dacht probleemoplossend met me mee. Gelukkig geen geld kwijt, een heel leuke bbq en een blije vriend.

2025年7月7日
5つ星のうち3の評価

Voor 21:00 uur besteld is niet volgende…

Voor 21:00 uur besteld is niet volgende dag in huis. We hebben een dag langer moeten wachten wat ons eigenlijk niet uit kwam. Want bewust besteld bij hun vanwege de levertijd jammer. Gelukkkg op tijd binnen voor de geplande bbq met vrienden groep helaas bij het inelkaar zetten was er al een pin los van het zij platform. Maar omdat we een bbq hadden georganiseerd hadden we geen keuze om contact op te nemen en of terug te sturen. Erg jammer van een product van bijna 500 euro. Van onze kant mischien ook niet handig maar goed de bbq zelf is veder fantastisch en hebben heerlijk van genoten.

2025年6月22日

Service, bereikbaarheid en betrouwbaarheid

Kwaliteit zeer goed, communicatie via mail verloopt zeer vlot.
Telefonisch bereiken is wel zeer moeilijk. MAAR je mag er zeker van zijn dat het artikel desondanks welke problemen zal toekomen!
Betrouwbaarheid 100%
Een aanrader voor kwalitatieve plancha Bbq's

2025年6月11日
5つ星のうち2の評価

Vandaag besteld

Vandaag besteld, morgen in huis. Er wordt denk ik bedoeld: vandaag besteld is morgen een track and trace van DPD in huis en de dag erop pas bezorgd.
Wellicht even aanpassen op de website..

2025年5月22日
5つ星のうち5の評価

Initieel was een foutieve plancha geleverd. Ik had een zwarte besteld, maar de roeste was geleverd. Na contact is alles teruggestuurd en binnen de week had ik een correcte levering. Alles is ondertussen gemonteerd en ziet er goed uit.

2025年4月15日
5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring met ASH Grill and Heat…

Mijn ervaring met ASH Grill and Heat was uitstekend.

Ik belde eerst voor informatie en kreeg snel en duidelijk antwoord. De hulp op hun website was ook zeer nuttig.

Hoewel er vertraging was door DPD, kon ik gemakkelijk contact opnemen met ASH Grill and Heat voor meer informatie.

Telkens werd ik warm onthaald door Wout, die mij goed begreep en snel verder hielp.

Zeker een aanrader! Ik koop hier opnieuw.

2025年4月16日

Ash plancha

Mooi design, doet wat het moet doen. Levering was wel niet de volgende dag.

2025年3月25日

Ashgrillandheat からの回答

We’re sorry to hear this and take your feedback very seriously. Please get in touch with us so we can look into this and help resolve it.

You can reach us at info@ashgrillandheat.com or call us at +31 85 800 0284 we’re happy to assist you.

Kind regards,

Dit is een scam

Dit is een scam. Bestel hier niets! Geld weg

2025年1月27日

Ashgrillandheat からの回答

Jouw naam komt niet voor in ons klantenbestand. ASH Grill & Heat is een betrouwbaar bedrijf, en we helpen je graag verder.

Neem alsjeblieft contact met ons op via info@ashgrillandheat.com of bel ons op +31 85 800 0284, zodat we met je mee kunnen kijken.

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven

2024年8月9日

Ashgrillandheat からの回答

Heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles is verlopen zoals beloofd 🙌
Veel plezier met je nieuwe buitenhaard!

Leuk artikel - aangename klantendienst

Aangenaam 1e contact met de klantendienst waarin me een alternatief werd voorgesteld aangezien het aangekochte artikel niet meer voorradig was. De levering werd ook zeer snel uitgevoerd maar er werd spijtig genoeg een foutief artikel geleverd. ASH heeft me enkele dagen later terug gecontacteerd om te ruilen maar toen had ik het toestel reeds voor de 1e keer gebruikt waardoor ruilen niet meer mogelijk was

2024年8月11日

Trustpilot エクスペリエンス