Banner for AsiaDirect

AsiaDirect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goed geregeld, fijne accomodaties, gidsen, vervoer. Altijd op tijd iemand die ons ophaalde. Treinreis was goed, jammer dat je na een lange nacht ook nog 8 uur moet wachten voordat je hotel kamer in k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit is inmiddels de derde reis die we via Asia Direct boeken, en opnieuw zijn we bijzonder tevreden. Ze reageren snel, nemen persoonlijk contact op en luisteren heel goed naar onze wensen. Op korte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige rondreis door Thailand, uitstekend geregeld door Asiadirect. De gehele reis verliep zoals gepland. Mooie accomodaties, met elke keer stipt op tijd transfers. Heldere informatie, alles vle... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. ツアヌ オペレヌタヌ

AsiaDirect に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Direct naar interessante informatie:
Over ons
AsiaDirect is dé specialist in reizen naar Azië. Omdat we er al zijn, kennen we de meest bijzondere accommodaties, de leukste excursies en de mooiste plekjes, waar anderen niet snel komen. We werken lokaal en daarom betaal jij niet te veel. Plus: alle reizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar. Zo krijg jij precies de reis waar je van droomt.

Met AsiaDirect kun je zonder zorgen op reis, want we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. We hebben 25 jaar ervaring en werken verantwoordelijk met betrekking tot de natuur en de lokale bevolking. Dat maakt AsiaDirect ook voor jou de ideale reisorganisatie. Als je Azië wilt ontdekken, kies je AsiaDirect.

AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!
Meer informatie op asiadirect.nl.
De bestemmingen:
Waarom boeken bij AsiaDirect:
✔ Omdat wij er al zijn!
✔ Als locals kennen wij de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes
✔ Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
✔ AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië
✔ Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen
✔ Bespreek je droomreis met onze specialisten
✔ Persoonlijk contact en snelle feedback
✔ Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 256ä»¶

レビュヌを曞く

Het was een topvakantie!

We hebben een fantastische vakantie gehad naar Maleisië!
Bedankt Asia Direct, alles was goed geregeld, goeie accommodaties, goede huurauto en duidelijke communicatie.
Dit was de derde keer dat we met ons gezin een reis hebben samengesteld en via Asia Direct hebben geboekt, we zouden het zo voor een vierde keer weer doen 👍🏜😀.

AsiaDirect からの回答

"Dit was de derde keer dat we met ons gezin een reis hebben samengesteld en via AsiaDirect hebben geboekt, we zouden het zo voor een vierde keer weer doen." Op naar de volgende reis dan maar. Gelukkig hebben we veel bestemmingen 🙂. Dankjewel! Zonnige groet, Tom

Zeer tevreden!

Onze reis heeft nog niet plaatsgevonden, maar in de organisatie-fase al heel tevreden! Goede communicatie, snelle reacties en mogelijkheid om te videobellen. Luisteren goed naar je wensen, passen alles aan tot de reis volledig naar wens is samengesteld.

2026幎8月13日

AsiaDirect からの回答

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dankjewel Lisanne. Alvast een fijne vakantie! Zonnige groet, Natasja

Super goede ervaring met Asia Direct

Super goede ervaring met Asia Direct, met Tom. In een aantal iteraties gekomen tot een prachtige individuele gezinsreis binnen het gestelde budget. Echt een aanrader!

2026幎8月12日

Fijn om te horen! Dankjewel! Zonnige groet, Tom

5぀星のうち4の評䟡

Wij hebben AsiaDirect ingeschakeld

Wij hebben AsiaDirect ingeschakeld aangezien je momenteel niet goed weet of vluchten gecancelled gaan worden of niet ivm de oorlogen.
AsiaDirect heeft goed met ons meegedacht en een handige route met vervoer geregeld.
Enige puntje van aandacht is de keuze van hotels. Er zaten hele leuke bij maar ook echt een paar mindere. Hier hebben we zelf ook te weinig aandacht aan besteed voordat we vertrokken, ze weten wel welke buurten leuk/handig zijn.

AsiaDirect からの回答

Inderdaad Bianca, het is goed altijd mee te kijken, bijvoorbeeld bij de keuze voor hotels. Dank voor je mooie recensie! Zonnige groet, Natasja

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige reis en perfecte organisatie

We hebben met twee gezinnen een prachtige reis van 3 weken naar Thailand gemaakt. AsiaDirect heeft die volledig tot in de puntjes voorbereid en ook ter plaatse was alles perfect geregeld. De chauffeurs, de hotels, de uitstapjes, vluchten, treinreizen ... alles liep op wieltjes. Wat een geweldig avontuur!
De communicatie verliep ook ontzettend goed, via telefoon, mail of whatsapp. Een antwoord kwam steeds meteen.
Aanrader!!

2026幎7月5日

Een mooie aanbeveling Kristof! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

5぀星のうち5の評䟡

Wederom een onvergetelijke reis!

Dit is de 2e keer dat wij geboekt hebben via AsiaDirect! Eigenlijk zegt dat al genoeg! Ontzettend fijn bedrijf wat meedenkt en altijd bereikbaar is.

Rene bedankt voor het sparren en weer een onvergetelijke reis samen te stellen!

Onze volgende reis, wederom via AsiaDirect!! Echt een aanrader!

2026幎8月11日

AsiaDirect からの回答

Dat zegt inderdaad genoeg Danielle. Graag tot een volgende keer! Zonnige groet, René

Avontuurlijk reizen zonder zorgen

We hebben geweldig genoten van deze avontuurlijke luxe-reis. De uitstappen waren zeer leuk, het reizen op zich verliep vlot en in ruime privébusjes, de hotels waren luxueus en toch authentiek, de communicatie met asiadirect was persoonlijk en verliep vlot, kortom een zorgeloos avontuur in het prachtige Thailand.

2026幎7月24日

AsiaDirect からの回答

Goed om te horen dat het een zorgeloos avontuur was! Zonnige groet, team AsiaDirect

Rondreis Vietnam

De reis die we naar Vietnam hebben gemaakt was ongelofelijk mooi en ontzettend leuk.
Wat een geweldige ervaring! We hoefden tijdens de reis ons nergens zorgen over te maken. Alles maar dan ook echt alles was tot in de puntjes geregeld van de voorbereiding tot aan de uitvoering door Asiadirect.
Van begin tot eind was het genieten en werden we steeds weer verrast. Een fantastische ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Een dikke 10 op 10

Ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke en prachtige reis!!

Fam. van den Ende

AsiaDirect からの回答

Mooi gesproken Raymond: "Alles maar dan ook echt alles was tot in de puntjes geregeld van de voorbereiding tot aan de uitvoering door AsiaDirect." Dankjewel! Zonnige groet, Michel

5぀星のうち5の評䟡

Genoten van de rondreis Maleisië!

We hebben ontzettend genoten van onze rondreis door Maleisië 🇲🇟. Alles was goed geregeld. We zijn begonnen in Kuala Lumpur na 2 nachten hebben we onze huurauto in ontvangst genomen. Hierna naar Taman Negara, het eiland Redang, Belum, Georgetown (Penang) en Langkawi. We hebben de hele route zelf gereden en onze huurauto bij de haven richting Langkawi ingeleverd. Alles verliep heel soepel. Ook het ophalen/brengen naar het vliegveld was heel goed. Goede communicatie met de verschillende chauffeurs.
Vanaf Langkawi namen we een binnenlandse vlucht terug naar Kuala Lumpur voor de laatste nacht in Kuala Lumpur.
Als er wel iets is tijdens de reis, kun je gemakkelijk contact opnemen met Asia Direct en helpen ze je verder.
Dit was onze derde reis met Asia Direct en we zijn meer dan tevreden, Bedankt!

AsiaDirect からの回答

"Dit was onze derde reis met AsiaDirect en we zijn meer dan tevreden, Bedankt!" Jij bedankt Sandra!! Zonnige groet, team AsiaDirect

Fijn & snel contact

Er fijn contact gehad met de mensen van AsiaDirect. Ook erg prettig dat je tijdens je reis alle vragen via de app kunt stellen en je snel antwoord krijgt!

Dank voor je 5* review Kim! Zonnige groet, Michel

5぀星のうち5の評䟡

3,5 week rondreizen door Thailand met 3 kids (8,13,15r)

De afgelopen 3,5 week hebben wij met ons gezin (kinderen van 15, 13 en 8 jaar) door Thailand gereisd. Voor ons was het belangrijk dat we ontzorgd werden, voldoende rustmomenten hadden en dat de kinderen ook de ruimte kregen om aan te geven waar zij behoefte aan hadden. Dat is dankzij Asia Direct helemaal gelukt.

Vanaf het eerste contact was de communicatie prettig. Via WhatsApp kregen we vaak binnen tien minuten een reactie. Of we nu vroegen om restauranttips in Bangkok of Chiang Mai, of het programma wilden aanpassen omdat de kinderen moe waren: alles werd snel en zonder problemen geregeld. Zo konden we bijvoorbeeld een ochtend uitslapen en genieten van het zwembad, terwijl onze privéchauffeur het programma daarop aanpaste. Die flexibiliteit hebben we enorm gewaardeerd.

De laatste negen dagen brachten we door op Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao. Dat was heerlijk ontspannen. Op Koh Phangan is de zipline echt een aanrader en in Chiang Mai vonden onze kinderen Grand Canyon Water Park geweldig. Achteraf hadden we de eilanden wel in een andere volgorde gepland, zodat de terugreis naar Bangkok wat makkelijker was geweest.

We kijken terug op een fantastische gezinsreis en hebben nu al plannen om vaker verre reizen te maken. Die boeken we zonder twijfel opnieuw bij Asia Direct. Bedankt voor de geweldige organisatie en de persoonlijke service!

AsiaDirect からの回答

"Bedankt voor de geweldige organisatie en de persoonlijke service!" Graag gedaan! Dankjewel Yvette! Zonnige groet, team AsiaDirect

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben geboekt bij Asia direct onze

Wij hebben geboekt bij Asia direct onze contact persoon was René Punselie. Wij hebben hem onze wensen verteld en hij heeft een geweldige rondreis daarvan samen met ons gemaakt. Wij ( mijn man en ik) hebben een gezinshuis en
6 meiden ( jonge dames ) meegenomen naar Thailand . René heeft heel goed gehoord wat wij wilden zodat deze vakantie voor iedereen een droom was die uitkwam. Vanaf het ogenblik dat wij in het vliegtuig stapten naar Thailand totdat wij weer terug landen op DÃŒsseldorf, alles was tot in de puntjes verzorgd. Rudie onze gids die we Bangkok hebben ontmoet, hij is de eerste 5 dagen samen met onze chauffeur met ons meegereisd ( dit zonder het gevoel te geven dat wij nog een vreemde in ons midden hadden) een lopende encyclopedie wat Thailand betreft. Bangkok, river kwai, Chang mai, Phuket en Koh Samui. Slapen op de rivier, ziplinen, olifanten wassen, shoppen,fietsen, zwemmen en dan ook nog strandvakantie als afsluiter. De hotels waren voor ons top, zowel als uitvalsbasis als ook accommodatie. Onze vraag was bij ieder hotel een zwembad en ook dat was er. De oversteek met de ferry naar Koh Samui werden we opgehaald en een zeer ervaren chauffeur heeft ons naar de haven gebracht. Aan de andere kant stond ook weer de taxi klaar om ons naar het hotel te brengen. Ik geef niet snel een review maar deze reis/ organisatie verdient het. Waarschijnlijk was ik iets goedkoper uitgeweest wanneer ik alles zelf had geregeld maar dit ontzorgen van ons voelde ook heel fijn. Rene ( Asia direct) wij waren heel tevreden en gunnen deze ervaring ook andere vakantiegangers. Bedankt en tot ziens👍🏻💐

2026幎7月31日

AsiaDirect からの回答

Wat een mooie complimenten Roos! Geweldig om te horen dat jullie van de reis hebben genoten! Zonnige groet, René

1e ervaring samenstelling pakketreis zeer positief

Duidelijke communicatie zowel mondeling als schriftelijk, klantvriendelijk, flexibel, snelle bereikbaarheid, snel antwoord,
Dit is mijn eerste ervaring met Asia direct, en kijk ernaar uit om onder hun vleugels 3 weken erop uit te gaan.

2026幎8月5日

Dankjewel Maria. Alvast veel reisplezier! Zonnige groet, team AsiaDirect

Rondreis Vietnam

Onze wens was om een rondreis in Vietnam te maken. We namen contact op met AsiaDirect en zij hebben een prachtige reis voor ons samengesteld die 100% voldeed aan al onze wensen. Vanaf het moment dat we aankwamen op het vliegveld van Hanoi tot ons vertrek was alles tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijke gidsen ter plaatse, die ook meedachten en aanbevelingen deden indien mogelijk. We zijn volledig ontzorgd zonder het gevoel te hebben dat iemand op onze huid zat. Echt een aanrader!!

2026幎7月18日

Dank voor de prachtige aanbeveling Bianca! Zonnige groet, team AsiaDirect

5぀星のうち5の評䟡

Top ervaring met Asia Direct!!!

Tijdens het plannen van reis goed geholpen om samen te kijken wat onze wensen zijn voor de reis. Als we iets anders wilden in de planning werd dit ook meteen aangepast. Altijd snel reactie op mails en goede communicatie hierover. Ook bij vragen voor vertrek.

De communicatie tijdens de reis was ook heel goed. Asia Direct was altijd bereikbaar als we vragen hadden en reageerden snel.
Voor elke nieuwe locatie of excursie een app over wie onze driver/ gids is en hoelaat we werden opgehaald.
De gidsen waren goed op de hoogte wat ons programma was, wat we wel en niet lusten qua eten, dachten met ons mee en hadden allemaal hun eigen verhalen. Echt heel fijn!
Alle plaatsen waar we zijn geweest waren geweldig. We hadden geen een locatie willen missen.
De hotels waren ook allemaal top, met allen hun eigen luxe en sfeer. Het laatste hotel in Mui Ne was geweldig. Het enige wat we daar misten was een fijn strand om relaxed te liggen en dat we niet in de zee konden omdat het daar te wild was en de stroming te sterk. Dit hadden graag geweten van te voren omdat we 5 dagen strand hadden ingepland. Maar het hotel zelf heeft veel goedgemaakt!
We zullen zeker in de toekomst weer een reis boeken met Asia Direct! Heel erg tevreden!!!

2026幎8月6日

AsiaDirect からの回答

Van deze recensie spat het enthousiasme af! We zijn er blij mee! Zonnige groet, René

5぀星のうち5の評䟡

Alles was top geregeld en goed voor

Alles was top geregeld en goed voor elkaar. Mooie accomodaties. Fijn om direct contact te hebben met een persoon. De reis is helemaal naar onze wens gemaakt geweldig.

Alleen de terug reis vanaf eiland Koh Tao had volgens ons ook anders gekund.
Wij kijken terug op een onvergetelijke reis.

2026幎8月8日

AsiaDirect からの回答

Je opmerking over Koh Tao is niet aan dovemansoren gezegd Jorien! Dank voor je 5 sterren review! Zonnige groet, Michel

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。