Goed geregeld, fijne accomodaties, gidsen, vervoer. Altijd op tijd iemand die ons ophaalde. Treinreis was goed, jammer dat je na een lange nacht ook nog 8 uur moet wachten voordat je hotel kamer in k... もっと見る

企業が回答しました
Dit is inmiddels de derde reis die we via Asia Direct boeken, en opnieuw zijn we bijzonder tevreden. Ze reageren snel, nemen persoonlijk contact op en luisteren heel goed naar onze wensen. Op korte... もっと見る
Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... もっと見る
企業が回答しました
Prachtige rondreis door Thailand, uitstekend geregeld door Asiadirect. De gehele reis verliep zoals gepland. Mooie accomodaties, met elke keer stipt op tijd transfers. Heldere informatie, alles vle... もっと見る
当該企業による記述
Nieuwstraat 64, 7411LN, Deventer, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Reis werd op onze maat aangepast. Duidelijke prijsberekening.
Ter plaatse was happy trails vlot bereikbaar voor vragen die we hadden.
Hotels waren prima.
Dagen van verplaatsing van ene hotel naar andere hotel hadden we steeds dezelfde gids, Tari. Een prima gids en heel aangename dame.

AsiaDirect からの回答
Samen met René een mooie rondreis Thailand vastgesteld. Goed bereikbaar, snelle reacties en veel informatie om tot de juiste keuze te komen. We gaan pas in november 2026, maar vertrouwen erop, dat het allemaal perfect volgens planning gaat verlopen!
Alles precies geregeld zoals wij wilden.
De vluchten inclusief transfer.
Prima hotels
Excursies met transfer.

AsiaDirect からの回答
Een top reis door Thailand gehad. Alles tip top geregeld. Contact in Thailand via de app ging ook super.

AsiaDirect からの回答
Met een goede begeleiding de perfecte balans kunnen vinden voor onze reis door Thailand. De "blokken" die ze aanbieden naar onze eigen wens aangepast en zelfs ter plekke nog heel soepel aanpassingen kunnen doen. Communicatie verloopt vanaf het eerste t/m het laatste contact vlot en helder mede doordat de reisagent in Bangkok aanwezig is en daardoor de lijntjes kort zijn. Tom bedankt!!

AsiaDirect からの回答
Vooraf verheug je je op lokaties die soms wellicht tegen vielen in de werkelijkheid maar vaak werden we verrast op lokaties.
Als wij kijken hoe de reis tot stand is gekomen is dat wellicht de grootste verassing. Een bezoek aan de vakantie beurs, het eerste gesprek van die dag met een erg spontane en gezellige reis adviseur met leuke ideeën, maar de lokaties zelf moeten je zelf verassen.
De kennis die de mensen van Asiadirect hebben heeft er mede toe geleid dat we erg veel gezien en gedaan hebben, maar vooral ook dat echt alles naadloos op elkaar aan sloot.
Mocht je ooit die kant op willen, Bel asiadirect.
Een samenvatting in aantallen :
11 Hotels
11 Excursies
1 Nachttrein
24 privé transfers
25266 KM afgelegd waarvan ruim 7000 in Thailand.
99% van de gevallen stond de chauffeur al klaar voor de volgende activiteit of na iedere reis beweging. Die ene procent is omdat de vliegmaatschappij Vietair een vlucht geannuleerd heeft en wij omgeboekt moesten worden naar een andere luchthaven en een activiteit niet leken te halen, maar zelfs toen heeft asiadirect alles in het werk gezet voor een passende oplossing.
Wat over blijft zijn mooie herinneringen aan het land wat niet altijd even mooi was als gehoopt, het eten wat extreem goed is met name de lokaties waarvan je het niet zou verwachten. De variatie in hotels die uitgekozen zijn door de organisatie was groot en dat was deels bewust voor de ervaring.
Zoals gezegd is het bijzonder hoe een reisorganisatie zo verschrikkelijk veel zaken in 3 weken weet te plannen en je nog steeds overal op tijd bent.
Wij kijken terug op een mooie en dynamische reis met veel indrukken en herinneringen.
gelukkig hebben we de foto's nog 😅.
Dank Asiadirect team.

AsiaDirect からの回答
Enorme goede begeleiding om de reis tot een goed begin te leiden, niets te gek

AsiaDirect からの回答
Het persoonlijke contact en het meedenken was top. René voelde goed aan wat we graag wilde en paste daarop de reis voor ons aan.

AsiaDirect からの回答
Supervriendelijke en professionele adviseurs, die weten waar ze het over hebben. Ook tijdens de reis zijn ze goed bereikbaar en worden zaken snel opgepakt. Echt een aanrader!!

AsiaDirect からの回答
Het was fantastisch. Wij hebben het zeer goed naar ons zin gehad . Wij hebben zoveel indrukken opgedaan dat ze bijna niet meer te verwerken waren. En alles was supergoed geregeld, dus hulde aan het AsiaDirect team. Onze Chinese gidsen waren ook geweldig. Wat een goede service. Alle excursies waren goed gekozen en alle shows waren leuk om te volgen. Wij hebben zelfs een Chinese opera bezocht en deze gedurende 4 uur helemaal uitgezeten. Hier volgen nog een aantal foto’s. Dank voor alles, voor het regelen van de reis en voor het geven van hele mooie herinneringen aan ons.

AsiaDirect からの回答
AsiaDirect heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het was een erg interessant programma (reis van Noord- naar Zuid-Vietnam in 3 weken) met leuke gidsen en prima hotels. Alles verliep super voorspoedig - we hebben zelf niet na hoeven te denken over praktische zaken als treintijden. Er werd ook duidelijk gecommuniceerd.

AsiaDirect からの回答
Bijna alles goed gedaan. Twee opmerkingen: 1. Te weinig tijd bij overstap in Nagoya richting Nakatsugawa, met koffers erbij niet te doen op z’n groot station, trein later was prima geweest. 2. Fare kaarten info was niet echt duidelijk. Hij moet altijd bij de juiste kaart zitten.

AsiaDirect からの回答
Rene was erg behulpzaam en meedenkend. Ook terplaatsen was alles erg goed geregeld en waren de gidsen en chauffeurs erg vriendelijk. Ook toen en vluchtwijziging plaats had gevonden, stond iedereen meteen paraat en was alles tot in de puntjes verzorgd. Onze zoon had onverrast met een bezoekje en ook hij werd met open armen ontvangen en in de watten gelegd. Echt geweldig hoe iedereen ons een geweldige vakantie heeft bezorgd. Ik zou iedereen Asia direct aanraden..

AsiaDirect からの回答
Ze denken met je mee, stellen je gerust, en bijna alles is mogelijk. Wij hebben in ieder geval een geweldige ervaring/ vakantie gehad.

AsiaDirect からの回答
Alles was tot in de kleinste puntjes geregeld, het was een reis zonder zorgen of stress.

AsiaDirect からの回答
Alle verbindingen en excursies uitstekend geregeld en duidelijke communicatie. Zou weer boeken bij AsiaDirect

AsiaDirect からの回答
Alles top geregeld! Onze vragen op locatie werden snel beantwoord en er wordt prima met je meegedacht.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。