Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de måtte komme forbi og levere ordren på vores adresse.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or... もっと見る
Jeg bestilte en god håndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men Jørgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud på en større erstatning af samme type sauce. Vir... もっと見る
Jeg havde bestilt en god håndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lørdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvær... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vækst der sælger asiatiske fødevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strømlinet og direkte. Denne fordel giver næsten altid det rigtige svar første gang. kontakt os døgnet rundt på: info@asiatorvet.dk
Kelstrupgårdvej 3, Holbøl, 6340, Kruså, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Noodles Spicy & Beer!!!!
Jeg bestilte her d.9 marts og allerede den 11 kunne jeg hente mine
nudler. Dejligt nemt at tracke og vælge afhentningsted. Perfekt. Så kan Jeg nyde dem, det næste stykke tid. Glad kunde.
Jeg bestilte ris
Jeg bestilte ris, desværre var der et stort hul i bunden på den ene, det så ud som om nogen havde skåret i den, da hele bunden.
Jeg sendte en email til dem med billede og spurgte om jeg kunne få refunderet nogle af pengene. Men jeg har ikke fået noget svar fra dem, det er næsten 3 uger siden. Da jeg ville give dem god tid til at svare,
Jeg bestilte torsdag og hentede lørdag…
Jeg bestilte torsdag og hentede lørdag på deres lager.
Ordren var ikke pakket men blev snildt fundet frem i løbet af fem minutter og sat ud i min bil. Altid højt humør og god service😊 ikke sidste gang jeg kommer her 😊😊
ELSKER JERES LYKKEKATTEN HA GIVET DEM…
ELSKER JERES LYKKEKATTEN HA GIVET DEM SOM GAVER, MINE VENNER ER OGSÅ VILDE MED DEM, 1000 TAK FOR HJÆLPEN c",) :))))
jeg fik alt jeg havde bestilt
jeg fik alt jeg havde bestilt, det kom hurtigt den er rigtig god
Jeg giver den den 4 stjerner
Jeg giver den den 4 stjerner fordi jeg ikke fik noget som helst at vide på mail eller besked hvornår den var ankommet
AsiaTorvet.dk er YumYum
AsiaTorvet.dk er YumYum. Super god rådgivning, service og høflig betjening. Priserne er gode og et godt stort sortiment. Jeg kan trygt anbefale at man handler her ✌🏼
PAS PÅ MED AT HANDLE HER!!!
PAS PÅ MED AT HANDLE HER!!!
Jeg har nogle venner som har købt nogle nudler, da de kom var der kun en måned til, at de gik på dato, og det betyder, at de ikke med rimelighed kan nå at spise det antal de har købt, før de bliver for gamle. Først fik de at vide, at de ville få nogle nye, men det var ikke rigtigt. Man mener åbenbart hos Asia Torvet at det er ok, at levere vare med så kort dato, at kunderne ikke med rimelighed kan nå at få det spist før det er for sent SÅ PAS PÅ man har jo som kunde ikke mulighed for at se dato når man handler online, så man må stole på forretningen, men det kan man åbenbart ikke her.
Med hensyn til forretningens svar så er det jo standardsvat med at man altid gør det bedste for kunderne osv.
Der er købt 64 nudler de 48 af dem har kun en mdr. tilbage, resten har Ca. 2 måneder tilbage. nudler har en holdbarhed på Ca. 1 år, er det så at gøre det yderste for kunderne at levere ovenstående, så kunden ikke med rimelighed kan nå at bruge varen før den udløber?
Vi snakker om 48 nudler a 3 kr, så det vil kun koste forretningen 144 kr at sende kunden nogle nye vare, at gå i så små sko overfor en kunde, er det at gøre sit yderste for for kunderne som man skriver?
Som jeg startede så er forretningens svar bare et standard svar uden egentlig oprigtig vilje til at opfylde alle de gode intentioner man skriver om.

AsiaTorvet.dk からの回答
Dejligt stort udvalg
Dejligt stort udvalg. Rigtige gode priser, og lynhurtig levering. Kan kun anbefale denne butik.
Dejligt at se at der bliver brugt div emballage som fyld. Godt at se at der også bliver tænkt på miljøet.
Har handlet en del hos AsiaTorvet men ikke mere
Har handlet en del hos AsiaTorvet det lå lige på tysklands turen og ja så blev der købt stort ind 10-12 flasker af flere ting og var sådan set godt tilfreds indtil jeg her i Weekenden var på marked i langeskov hvor vi tænkte at vi slår 2 fluer med 1 smæk så vi handler når vi nu var på marked alligevel og køber 12 flasker hoisin sauce 455ml flasken til 35 kr og tænkte nok det var lidt dyrt men tænkte så ikke mere over det men ville lige se om de havde de store dunke på nettet som vi har fået før og der opdager jeg så at de 455ml koster 25 kr så siger jeg til konen at så må der da være sket en fejl så hun ringer men nej ingen fejl de har nogle udgifter på at tage på marked og derfor er tingene dyere på marked ????? normalen er da samme pris eller special markeds pris men sku da ikke dyere og sådan er det sku da med alle ting på markedet men ikke her så det blev lige den nette sum af 120 kr dyere fordi det var på markedet vi købte og ellers skulle vi have bestilt varene på hjemmesiden og så fået dem leveret der til net pris ??

AsiaTorvet.dk からの回答
Varer og ekspedition er ok,men fragten…
Varer og ekspedition er ok,men fragten er temmelig dyr i forhold til mange andre online butikker,hvor forsendelse nogle steder er gratis,når man handler over et vist beløb,eller 25-39 DKK
WOW!
WOW!
Jeg bestille 2 x 5 pak korean fire noodles, og det var sygt nemt betaling, og ingen problemer der.
Jeg får også pakken hurtigt!!!!
Er helt vild med de genbruger pap, til at skåne miljøet!!
Helt klart 5 ud af 5 stjerne!!!
Helt igennem en god shopping-oplevelse…
Helt igennem en god shopping-oplevelse - kæmpe udvalg og billige priser. Handler der helt sikkert igen.
Hurtig levering direkte til hoveddøren
Fantastisk oplevelse…
Helt og igennem en fantastisk oplevelse…
Helt og igennem en fantastisk oplevelse at handle hos AsiaTorvet. Bestilte d. 31-01 og fik dem 1-02. Stort udvalg af pastes, autentiske ingredienser og det bedste udvalg af diverse nudler.
Kan klart anbefale at handle her,det er bestemt ikke sidste gang at jeg gør.
5 velfortjente stjerner
første gang, men ikke sidste gang.
hurtig forsendelse, alt godt pakket ind og til rimelig priser. er meget tilfreds med at handle ved jer. og køber gerne noget fra jer en anden gang.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。