astrid&agnes レビュヌ 566

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt en ny ring ( den andra jag hade gick sönder i klofÀstet och stenen ramlade ut ) Jag blev vÀldigt ledsen förstÃ¥s , eftersom det var en gÃ¥va . Men jag Àlskar den ringen har oxÃ¥ den slÀta r... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fel storlek men det var mitt eget fel ! Ánnars var allt bra. VÀldigt vackra och vÀlgjorda, Gav bort dom till mina hemtjÀnstars barnbarn. Storleken passade dom bÀst. BÀttre dom kom till anvÀndni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fina örhÀngen! Kul att det kan bli tvÃ¥ olika, genom att enkelt plocka bort droppen frÃ¥n ringen. Bra bemötande frÃ¥n personalen. Mycket tjusig och proffsigt pÃ¥kostad förpackning. LyxkÀnsla. Jobbar s... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos astrid&agnes hittar du kvalitativa & snygga smycken i rostfritt stål & Àkta lÀder. Stilrena smycken i svensk design som lyfter din outfit.

4.6

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans bra produkter.

2026幎2月1日

Hej Mattias,
Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍

Vad roligt att du Àr nöjd med både smycken och leveransen - det gör oss glada.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans! På ett av mina örhÀngen funkade inte låset helt perfekt. Efter trevlig kontakt med er fick jag snabbt hjÀlp med nytt par. Tack, Àr så nöjd!

2026幎1月16日

Hej Carina,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du uppskattar vÃ¥ra smycken – de Àr skapade för att bÀras ofta och Àlskas lÀnge.

Vi Àr glada att vi snabbt kunde hjÀlpa dig och lösa problemet – och Ànnu gladare att du nu Àr nöjd med dina örhÀngen. Din upplevelse Àr viktig för oss, sÃ¥ tack för att du hörde av dig och gav oss chansen att göra det rÀtt. Tack för förtroendet ✹

5぀星のうち4の評䟡

Trevligt bemötande och ÀndÃ¥ snabb

Trevligt bemötande och ÀndÃ¥ snabb leverans med tanke pÃ¥ alla storhelger som va nÀr jag bestÀllde. ÖrhÀngena Àr fina och motsvarade förvÀntningarna.

2025幎12月28日

Hej Kerstin,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍

Vad roligt att höra att du upplevde bÃ¥de ett trevligt bemötande och snabb leverans – sÀrskilt under storhelgerna. Och extra glada blir vi över att örhÀngena levde upp till dina förvÀntningar. Tack för förtroendet ✹

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde mina favorit örhÀngen och

BestÀllde mina favorit örhÀngen och allt gick smidigt!

2025幎11月18日

Hej Maria,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍

Åh vad roligt att höra att dina favoriter kommer frÃ¥n astrid&agnes - det gör oss glada. Tack för förtroendet ✹

Nöjd med varorna👌

2025幎12月19日

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍

Vi Àr sÃ¥ glada att höra att du Àr nöjd med dina nya smycken. Tack för förtroendet ✹

Fantastiskt bemötande.

2025幎12月14日

Hej Annica,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du Àr nöjd med bemötandet - det betyder mycket för oss. Tack för förtroendet ✹

5぀星のうち5の評䟡

Snygga smycken till bra pris

Snabb och enkel leverans. Vackra smycken till rimliga priser som Àr snygga till både vardags och fest.

2025幎12月15日

Hej Erika,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍

Vi Àr sÃ¥ glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de leveransen och vÃ¥ra smycken – och att de passar lika bra till vardag som till fest 👜💃 Tack för förtroendet ✹

5぀星のうち1の評䟡

Har fortfarande inte fått mitt paket

Har fortfarande inte fått mitt paket det blev felskickat

2025幎12月13日

Hej Veronica,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse 🀍

Vi förstÃ¥r verkligen frustrationen nÀr en leverans drar ut pÃ¥ tiden – sÀrskilt nÀr det sker i samband med storhelger. Det Àr trÃ¥kigt att ditt paket felsorterades och inte nÃ¥dde dig som planerat.

Vi Àr glada att vi kunde skicka ett nytt paket till rÀtt adress så snart vi fick kontakt, Àven om vi har full förståelse för att tajmingen tyvÀrr blev fel med jul och nyår. Tack för ditt tålamod och för att du hörde av dig så att vi kunde lösa det.

Snabbt och bra

Snabb leverans innan Jul och otroligt bra kundtjÀnst!

2025幎12月15日

Hej Matilda,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍

Vad skönt att leveransen levde upp till förvÀntningarna - och ett speciellt stort tack för de fina orden om vÃ¥r kundtjÀnst ✹

5぀星のうち5の評䟡

Snygga både till vardag och fest

2025幎12月13日

Hej Mari,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension 🀍

Vi Àr sÃ¥ glada över att fÃ¥ vara en liten del av din vardag - och mer festliga tillfÀllen 💃 Tack för förtroendet ✹

Nöjd m armbandet och snabb leverans

Nöjd m armbandet och snabb leverans

2025幎12月10日

astrid&agnes からの回答

Hej Gunilla, tack för ditt omdöme!

Det betyder mycket för oss.
Vad fint att höra att du Àr nöjd med ditt köp och att leveransen gick smidigt.
VÀlkommen tillbaka! :)

Fina smycken

Hittar alltid sådant jag gillar hos Astrid & Agnes, och smyckena håller!

2025幎12月8日

astrid&agnes からの回答

Hej Eva, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du Àr nöjd med dina smycken från oss.
VÀlkommen tillbaka! :)

5぀星のうち2の評䟡

50-årspresent men måndagsexemplar:(

Köpte armbandet som 50-Ã¥rspresent till svÀgerskan men det verkar vara ett mÃ¥ndagsexemplar dÃ¥ spÀnnet ideligen Ã¥ker upp och hon tappade det 4 ggr under kvÀllen. Hon vill dÀrför byta det. KÀnns jÀttetrist! Har fler rÃ¥kat ut för det hÀr? Hoppas inte! Jag har orderbekrÀftelse och uppgifter men hittar ej reklamationslappen

2025幎11月27日

astrid&agnes からの回答

Vi beklagar verkligen att du fått ett armband som verkar vara ett måndagsexemplar som du nÀmner.
Givetvis ordnar vi detta så att du får ett nytt - inga problem.
VÀnligen kontakta oss på
info@astrid-agnes.com eller telefon 0340-150 03
Så har vi vidare kontakt dÀr om hur vi löser det på bÀsta sÀtt.

VÀnlig hÀlsning, astrid&agnes-teamet

Snyggt halsband

Snyggt halsband! Smidig leverans.

2025幎12月6日

astrid&agnes からの回答

Hej Tina, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du Àr nöjd med både smycken och leverans från oss. VÀlkommen tillbaka! :) VÀnliga hÀlsningar, astridagnes-teamet

JÀttefin paketering

JÀttefin paketering, söta örhÀngen.

2025幎12月5日

astrid&agnes からの回答

Hej Maria, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du Àr nöjd med ditt köp från oss!

2025幎12月3日

astrid&agnes からの回答

Hej Birgitta, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så fint att du Àr nöjd med din leverans från oss!

Fina smycken och fantastisk service

Fina smycken och fantastisk service

2025幎12月2日

astrid&agnes からの回答

Hej Pamela, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så fint att du Àr nöjd med både smycken samt bemötande från oss. VÀlkommen tillbaka! :)

Alltid nöjd!

Fina och hållbara smycken till mycket bra priser. Ett plus Àr också att det Àr snabb leverans.

2025幎12月1日

astrid&agnes からの回答

Hej Denise, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.

5぀星のうち5の評䟡

Fina smycken och snabb leverans

Fina smycken och snabb leverans!
Köpt flera gånger, bra erbjudande!

2025幎11月24日

astrid&agnes からの回答

Hej Liselott, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så fint att du Àr nöjd med både smycken, leverans samt erbjudande. VÀlkommen tillbaka! :) VÀnliga hÀlsningar, astridagnes-teamet

Nöjd kund!

Supersnabb leverans, fint förpackade, trevligt bemötande Àven i telefon

2025幎11月7日

astrid&agnes からの回答

Hej Johan, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du Àr nöjd med både smycken, leverans samt bemötande.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。