䌁業情報

1. 階段斜工請負業者

圓該䌁業による蚘述

Attitude Trapper er autoriseret eneforhandler af Marretti trapper i Danmark, på FÊrÞerne, Island og GrÞnland. Design trapper og klassiske trapper.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

SvÊvende trappe i stål

Martin fra Attitude Trapper, var altid behjÊlpelig, svarede i weekender og gav kyndig og valid rådgivning undervejs. Levering og montering passede også med det afstemte. Jeg designede selv gelÊndere og vÊrn. Begge dele blev leveret som designet. Trappen er svÊvende trin i stål, I et design som jeg ikke kunne skaffe andre steder. Alt i alt en 5 stjernet anbefaling herfra, hvis du sÞger en trappe lidt udover det sÊdvanlige.

2026幎2月1日
5぀星のうち5の評䟡

Super god rådgivning og sparring

Super god rådgivning og sparring. Vi har fået lige prÊcis den trappe lÞsning som vi Þnskede os, tak til Martin og de trappe montÞrer som monterede trappen - leveret til tiden - super godt - kan klart anbefale Attitude Trapper

2025幎1月1日

Attitude Trapper ApS からの回答

Tusinde tak for de pÊne ord, det er vi glade for. Mh Tina JÊger, Attitude Trapper

5぀星のうち5の評䟡

Top professionelt rådgivning og levering

Super godt forlÞb fra start til slut - god rådgivning og sparring undervejs- har fået netop den trappe lÞsning som vi drÞmte om tilpasset til huset stil - tusind tak til Martin og de effektive trappefolk som monterede trappen - leveret til tiden - så dejligt - kan klart anbefale Attitude Trapper

2024幎12月6日
5぀星のうち5の評䟡

Top kvalitet og fremragende rådgivning

Vi har fået den bedste rådgivning og har virkelig haft et godt forlÞb hvor vi lÞbende har fået opdateringer undervejs i processen. Både vi og alle andre syntes det er en fantastisk flot trappe og vel udfÞrt. Vi kan give de allerbedste anbefalinger til dette firma. Hvis vi skulle have endnu en trappe valgte vi helt sikkert at hyre Martin og hans hold igen.

2024幎4月17日

Attitude Trapper ApS からの回答

Tusinde tak for de flotte ord Charlotte.

5぀星のうち1の評䟡

Forudbetaling, men ingen trappe

Ventede 10 uger på en trappe. Blev holdt hen med forsinket leveringstid for til sidst at få afvide at trappen slet ikke var sat i produktion.

2024幎1月24日

Attitude Trapper ApS からの回答

Forudbetaling - og pengene retur så snart vi blev bekendt med, at der var sket en fejl i produktionen i Italien. Vi havde, som en ekstra service valgt at måltage trappen på en sÞndag, netop fordi det skulle gå stÊrkt, så det er brandÊrgerligt og beklageligt.

5぀星のうち5の評䟡

Attitude trappe kan klart anbefales

Attitude trappe kan klart anbefales herfra
rigtig god service og kommunikation med Martin (direktÞren), han svare altid pÃ¥ vores henvendelser og har vÊret hos os flere gange, sÃ¥ trappen blev lige som vi Þnskede den og Wauu sikke en trappe
vi er SÅ glade for den, den er et kunstvÊrk i sig selv.
Så uden tvivl, vil vi 100% anbefale Attitude trapper🌞

2023幎9月22日
5぀星のうち5の評䟡

Attitude Trapper kan det alle andre

Attitude Trapper kan det alle andre ikke kan.

Vi rev vores hus ned og stod og skulle bruge 3 nye trapper. KÞbte drÞmmetrappen, et mÞbel i sig selv igennem Martin. Fra vi startede til trappen stod fÊrdigmonteret var dialogen fantastisk. Martin var hjÊlpsom og holdt os opdateret i lÞbet af processen da corona lige havde ramt verden.

Slut projektet er en drÞm, italiensk kvalitet kan bare noget. Tak Martin, for den bedste kundeservice, dialog, rådgivning og produkt.

Ville Þnske at vi havde kÞbt vores to andre trapper igennem dig da vi stadig bokser med dem, en dansk producent som slår sig på at de yder god service og kvalitet. Det gÞr de så absolut ikke, kan vi skrive under på.

Attitude Trapper har vores varmeste anbefaling.

2022幎3月7日

Attitude kan noget andre ikke kan

Attitude kan noget andre ikke kan
Vi skulle bygge vores drÞmmehus og havde valgt en anderledes indretning end hvad man gÞr normalt og i den forbindelse Þnskede vi en trappe med svÊvende trin, så vi fik det udtryk i rummet der var vores drÞm.
Byggefirmaets samarbejdspartnere kunne ikke lave det vi Þnskede og vi fik undtagelsesvis lov at trÊkke trappen ud af entreprisen.
Jeg fandt Attitude ved en tilfÊldighed og aftalte mÞde med Martin og derfra var der ingen tvivl. Vi har fået drÞmmen af en trappe og samarbejdet med Martin har vÊret en udsÞgt fornÞjelse og der er ikke det mindste at udsÊtte på processen eller resultatet.
Kan kun anbefalen Martin og Attitude, hvis du vil have noget andre ikke kan og som indfrier dine drÞmme

2022幎2月26日
5぀星のうち5の評䟡

Eminent service og hÞjste kvalitet

Under total renovering af ejendom, skulle der findes en ny trappe.

Her kom Martin fra Attitude forbi og hjalp med at gennemgå mulighederne. 100% professionelt og meget serviceminded.

Selvom det ikke var det billigste tilbud, så vÊgtede vi kvalitet og service hÞjst! Og hold da op hvor vi ikke fortryder!

Der har vÊret super forståelse hele vejen igennem projektet. De har altid vÊret til at få fat i og nok den flotteste og mest massive trappe vi har fået.
Detaljer og kvalitet er så hÞjt et niveau at vi har fået en trappe vi ligefrem elsker.

Jeg kan på det varmeste anbefale attitude og Martin.

2021幎1月4日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rligt firma

Vi troede vi havde fundet et godt firma. Vi er simpelthen så skuffede, der er gået 2 år siden de startede med at sÊtte vores trappe op.
Vi valgte en dyr kvalitets trappe som vi så forventede ville vÊre jorden.
Der bliver flere og flere mangler og fejl hver gang Attitudes håndvÊrkere har vÊret og prÞvet at udbedre en mangel - fejl.
Fra start forkert opmåling, manglende gelÊnder, forkert lukning af enden på trappen, kunne blive ved. Efter 2 år har vi ikke en trappe der spiller som vi havde håbet.
Der er desvÊrre en dårlig kommunikation med DirektÞren, det er sgu dårlig stil.
Kan absolut ikke anbefale Attitude trapper.
Et råd, hold jer langt vÊk fra Attitude trapper

2019幎5月23日
5぀星のうち2の評䟡

Skuffende rådgivning og behandling

- UtilstrÊkkelig rådgivning
- For sent levering
- Fejl på trappe da opmåling var lavet forkert
- Nu 6 måneder efter levering mangler der stadig dele til trappen så den kan
blive fÊrdig
- Ingen brugbar tilbagesvar ved henveldelse

Vi er meget skuffet over hvad der ellers virkede som et ordenligt og kompetent firma. Vi valgte en trappe i den dyre prisklasse så derfor forventede vi noget helt andet.

Vi fraråder alle at kÞbe en trappe fra attitudetrapper.dk

2017幎12月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス