レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske... もっと見る

5つ星のうち5の評価

virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... もっと見る

企業情報

1. 教育・研修

さまざまな外部ソースから提供された情報

Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ambitiøse og professionelle

Ambitiøse og professionelle, med et underviser team som et dybt faglige erfarne, hvor de kommende kunders sikkerhed er i fokus og der ikke skæres hjørner. Alle sammenhænge er relateret til anatomi, fysiologi og det som der er videnskabelig belæg for.

2020年5月26日

At Work A/S からの回答

Tak for anmeldelsen Lars, den sætter vi pris på :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

5つ星のうち4の評価

Et godt og alsidig kursus.

Et godt og alsidig kursus, dog vil jeg gerne at meditationerne formidles på anden vis end CD., da ikke mange har CD afspiller i dag

2020年4月17日

At Work A/S からの回答

Tusinde tak for anmeldelsen Helle :-) Og ja, mon ikke forlaget finder en anden løsning end en CD, næste gang de genoptrykker bogen ;-) Mange hilsner, Camilla & Co.

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget flere uddannelser online…

Jeg har taget flere uddannelser online hos At Work, hvilket har fungeret super fint. Systemet er nemt at finde rundt i og intuitivt bygget op. Indholdet er nemt at forstå og materialet er godt gennemarbejdet og professionelt. Hvis der er spørgsmål svarer de altid super hurtigt og kompetent. Jeg vil give dem min bedste anbefaling.

2020年4月17日

At Work A/S からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse Diana! Det har været en fornøjelse at have dig "i huset" :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

Mindfulness kursus

Godt kursus. Masse praktisk begynder viden som man kan bygge på.

2020年2月12日

At Work A/S からの回答

Tak Naropa, det er vi rigtig glade for at høre. Mange hilsner, Camilla & Co.

5つ星のうち5の評価

Jeg mødte op til en utrolig glad

Jeg mødte op til en utrolig glad, sød og hyggelig underviser. Hun var dygtig og tog det i vores tempo. Seriøs og kompetent. Jeg har fået det jeg kom efter nemlig at lære noget.
Anne-louise

2020年2月1日

At Work A/S からの回答

Det er vi rigtig glade for at høre! :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

5つ星のうち4の評価

Godt materiale og dygtige lærere

Godt materiale og dygtige lærere. Jeg tog hele uddannelse online, da jeg arbejdet som ergoterapeut på fuld tid, og jeg følte mig hverken alene eller manglede viden undervejs. En stor anbefaling herfra.

2020年1月31日

At Work A/S からの回答

Tusinde tak for anmeldelsen - det er vi glade for at høre :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

En super god oplevelse

En super god oplevelse. En helt fantastisk underviser, med godt humør og havde god til til os allesammen.

2020年1月29日

At Work A/S からの回答

Tusinde tak for anmeldelsen Karina! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

5つ星のうち5の評価

Jeg har været enormt glad for den…

Jeg har været enormt glad for den fleksible undervisningsform, indholdet og dygtige og dejlige Alice som underviser på Lifecoach uddannelsen. Det har været et af mit livs bedste beslutninger og jeg glæder mig til at springe ud i verden med endnu mere gåpåmod! Du fortryder kun det du ikke gør, så hvis du så meget som overvejer at tage en uddannelse/kursus hos Atwork Skolen, SÅ GØR DET!

2020年1月9日

At Work A/S からの回答

Tusinde tak for den fine anbefaling! Mange hilsner og smil fra Camilla & Co.

At work skolen - lifecoach

Det har været et spændende og lærerigt forløb.
Kan stærkt anbefales af en tilfreds kunde :)

2020年1月6日

At Work A/S からの回答

Det er vi rigtig glade for at høre Neerbas :-) Mange hilsner, Camilla & Co.

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget uddannelse til Lifecoach…

Jeg har taget uddannelse til Lifecoach og er samtidig blevet Positiv Psykologi Vejleder og Styrkekonsulent.
Det har været et godt forløb, hvor der har været styr på alle tingene fra start til slut.

2020年1月2日

At Work A/S からの回答

Tak Kenneth, det er vi glade for at høre. Mange hilsner, Camilla & Co.

5つ星のうち5の評価

Kompetent og solid uddannelse med den…

Kompetent og solid uddannelse med den bedste lærer !
Mindfulness er kommet for at blive og jeg vil klart anbefale andre at tage uddannelsen hos At Work Skolen. Det har givet mig SÅ meget!
Hanne Bang, vores lærer formår at samle holdet og er enorm kompetent samt omsorgsfuld. De aller bedste anbefalinger fra mig :-)

2019年12月19日

At Work A/S からの回答

Så herligt at høre Susanne. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Mange hilsner og smil, Camilla & Co.

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale At Work’s uddannelse…

Kan varmt anbefale At Work’s uddannelse Fysiurgisk massør og sportsbehandler.
Kompetent, nærværende og engageret underviser (Casper Gustavsen)

2019年12月17日

At Work A/S からの回答

Tak Tom for din anmeldelse og de rosende ord - og hjerteligt tillykke med din nye uddannelse! Mange hilsner, Camilla & Co.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。